Slike vašeg Hardvera
- poruka: 12.080
- |
- čitano: 4.057.483
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://forum.bug.hr/forum/post/memorije/kupnja-brzog-usb-stick/6517636.aspx
Stiglo danas
EDIT: tek danas stigao testirati, >155gb zapisano full brzinom
Stigao 5900x dobiven na poklon od strane člana obitelji (kupljen nna Amazonu). Druge dijelove sam kupovao kroz vrijeme i odlučio ići na high end (iliti skuplje jer zašto ne ). Kutiju od grafičke sam ubacio prezentacije radi, ali 6700xt je izvađena iz starog kompa kao i dodatni Kingstonov 1 tb A2000 SSD.
Sve radi (nisam mogao vjerovati koliko je sve tiho, počevši od napajanja pa do samih ventova), a jedini problem je bio proc koji nije htio leći u matičnu. Jedan pin je bio nakošen pod 45 stunjeva pa sam uz hladan znoj i mehaničku olovku (dobra naša patentarica) ispravio pin i sve je leglo bez problema.
Tipkovnica i miš su tu za naredne godine i užitak tipkanja na red linear switch mi je neprocjenjiv .
Njegovo veličanstvo Asus RoG Strix X570-F
RoG obitelj se povečala za još jednog člana, odličan upgrade sa Asus X370-PRO PRIME
Hvala kolega Quake6
Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S | Prijenosna pumpa
Znači dobijete (sl. 1) kompresor, kabel za punjenje (Type-C), Presta adapter za bicikle i igličasti adapter (za lopte)...
Čim na kompresoru izvučete s lijeva (sl. 2) iz rupe visokotlačno zračno crijevo s Schraderovim adapterom (za auto, fiksni), pali se i prikaz na točkastom zaslonu, a ispod njega je kružni kontroler (pozdrav iPodu) s + i - , paljenjem svjetla (sl. 4) i odabirom modova (bicikli, motori, auti, lopte i slobodni odabir tlaka)...
Općenito izgledakao podebljani iPod...
Utor za priključak Type-C kabla za punjenje je s donje strane, pod gumenim vratašcima (sl.3)...
Ostalo vam odgovorim na P&O temi vezano uz ovu...
Nako 6 g. Epson SX235W je kompletno pogubio poravnjanje crne ispisne glave, pa sam kupio novi printer - Epson L3260
brzo je upogonjen, malo veći od staroga ali i dalje dosta manji od Canona i HP-a s CISS sustavom...
više o prvim dojmovima u sestrinskoj "Pitanja i odgovori" temi...
Nova konfiguracija je tu. :)
1* ASUS ROG-STRIX-RTX3080TI-O12G-GAMING NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti 12 GB GDDR6X
1* Intel Core i9 12900KF
1* Noctua NH-D15S Chromax.Black
1* ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO
1* G.Skill Trident Z RGB Z5 32 GB 2 x 16 GB DDR5 6000 MHz
1* WD Black SN850 1TB NVMe
1* WD Black SN850 2TB NVMe
1* Fractal Design Torrent Black RGB TG Light Tint
1* be Quiet! Dark Power Pro 12 1200W
Srdačan pozdrav!
Logitech g915 tkl + Logitech G Pro X Superlight white combo.
P.S. Podloga je iz Ikee, i odlična je, najboljih 99 kn potrošenih, ikad za podlogu.

Reko da li da postam u temi ili ne. Shvatim da ovo čudo ima ledice, matičnu, čipove, itd. Hardver nema šta, kaciga od Autokinga Iron Man MK V. Podržava glasovne naredbe, ima senzore dodira na oba uha. Sa ljevim otvara masku u kompletu sa desnim čarobira...
Glasovne naredbe su Jarvis, kada kaže hello lista je sljedeća:
Start the system (pali bjele ledice i kaže Hello, im Jarvis).
Open the mask (rasklopi masku),
Close the mask (zatvori),
Start combat mode (pali crvene ledice),
Close combat mode (pali bjele ledice),
Shut down the system (kaže enjoy yourself sir, gasi ledice).