Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.111
|
čitano: 4.143.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova verzija vodenog Cooler Master-a Seidon 120V u 2.0 verziji(kakti poboljsanoj)! moram priznati jako razocaran! kao da kod njih ne postoji nekakva kontrola proizvoda prije nego se pusti u prodaju

jedino poboljsanje je sto je "Vent" tisi, pumpa ima sad drugi problem, baza uzasno gruba, vire sarafi itd itd! no sva sreca sam sam svoj majstor pa sam to odma isao ispravljati! Pa eto cisto upozorenje!

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 16:41 (Stjepanj).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Davno je davno bilo toooo

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo mali upgrade za moje uši? Bogami je prošlo vrimena da san posta u ovoj temi, a mislim da će se tako i nastaviti :)..

Zadar živi vječno!
17 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

4xHD7970, spremno za vodu

Distributed Computing Statistics for Croatia http://goo.gl/5b6Q5W
13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Danas odlucio očistiti i napokon zatvoriti kučište( stalno sam neki "k" mijenjao vise mi dopizdilo), kao i odluka da u ovu konfu vise nebum ulagao dok ne crkne jer doticna melje gta5 na avg. 90fps-a(bez aa)!

Naravno osim Gpu-a kad izadu nove serije iz AMD-a i Nvidie!

Pa evo cisto par slikica!

lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2016 14:45 (Stjepanj).
13 godina
Slike vašeg Hardvera

CM Alcor

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Pozdrav,

evo i kod mene nakon vaganja hocu-necu, doslo vrijeme za upgrade gotovo cijele konfe 

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Ne bi me ovdje nešto jače od godine dana
Svakodnevno gledam što kolege forumaši kupuju, ali svoje nikako da slikam.
A u prošloj godini se nakupilo, posebno u zadnjih par dana.

Kroz 2015. od većih stvari što sam uzeo je svakako NAS Synology DS115 u kog sam ubacio WD Green 1 TB (kojeg sam već imao - u planu zamjena za WD Red od barem 2 TB).

Onda sam uzalud pokušao zamijeniti Della U2312HM ultrawide monitorom LG 29UM57-P koji mi je bio razočaranje o čemu sam više pisao ovdje.

Nakon toga su stigle dvije Asus Strix GTX 970  (za koje sam lovio SLI bridge mjesec dana ).
Da ne dužim, slike.

Nakon što sam dobio SLI bridge i upogonio ih, uvjerio sam se da je TX650M na granici s mojom konfiguracijom te sam posegnuo za zamjenom.
Hvala naravno mom prijatelju Valentinu koji mi je preporučio zamjenu, adekvatnuEVGA SuperNova G2 750W kupljena u UziShopu. Svaka čast na usluzi.

Napajanje je čista perverzija. Znao sam što i kako EVGA radi hardver, ali ovo mi je prvi komad hardvera njihov i to je čista perverzija. Bez zamjerki.
10 godina garancije jebo te!

Trenutno stanje u HAF-onji kod mene 

Neke sitnice koje sam uzeo.
Podloški za G700 s eBaya.

Te ATX 24-pin sleevani produžni "kabal".

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2016 19:51 (sudy_freak).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Novi PC, stigao jučer.

Sorry zbog kvalitete slika, snimljene su najgorom kamerom ikad.

17 godina
Slike vašeg Hardvera

I tako to... nije hw vec periferija

12 godina
Slike vašeg Hardvera
Godina ipo mu, još se drži.
10 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Battlelog: Glavas_ZG
11 godina
Re: Slike vašeg Hardvera
Malen ali ubija!!!
Jesam se nešto navukao na ove miniPc izvedbe.
Zotac Zbox id88:
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigli šarkuni 

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo nesto malo i od mene ponovio sam se u Novoj 2016 godini.

Malo zakasnjeli PC stigao i konacno se sastavio i radi ko urica savrseno kuca na 4.5 ghz.

Prica ide ovako zasto bi bilo jednostavno kad moze biti komplicirano naime narucio sam komponente iz Njemacke tocnije iz Computeruniverse tamo jos u prosloj godini 23.12.2015. i reko ajde strpit cu se blagdani su reko do Nove ce doci.

Sve super sve pet ja uplatio i sve sto sam narucio na webshopu su imali dostupno kroz max 3-6 radna dana i sad svako malo ja se ulogiram pa provjeravam status narudzbe kako dan prodje.

Uglavnom odma iza Bozica sljedeci tjedan saznao sam da maticna ploca koju sam narucio da ce je tek dobiti 12.1.2016 a ovo ostalo vise manje je ili bilo spremno za isporuku ili u fazi dolaska na skladiste njihovo.

Ono reko ajd pricekat cu ja jos malo iza Nove godine mozda se sta promijeni vezano za maticnu plocu i naravno promijenilo se 4 ili 5.1.2016 da neznaju kad ce dobaviti tu maticnu plocu kao nepoznat datum dolaska od strane njihovog dobavljaca na njihovo skladiste.

I kazem ja sam sebi u pm i vise to iscekivanje i reko sam si sad sam kupovao vani i nikad vise refundao pare za maticnu plocu pare sjele kroz 2-3 dana na moj devizni tekuci racun za vikend 9.1 narucio maticnu u alzashopu i maticna poslana u ponedjeljak 11.1.2016 i kod mene je bila 14.1.2016 ujutro u mojim rukama a komponente glavne iz njemacke kao poslan mi je racun al tracking kodu ni traga ni glasa pisao im mail-ova vise ni sam neznam koliko.

Da bi mi u petak 15.1.2016. se ispricali jer doslo je do greske trebali su staviti na 2 racuna a ne na jedan kao zbog komponenti one idu zasebno u manju kutiju i kucista.

Tako da tokom dana kad mi je racun poslan 15.1.2016 vjerojatno paketi su bili spakovani i poslani upsom i naravno da bi mi kroz sat dva stigli i tracking kodovi.

Komponente su mi stigle 20.1.2016 ujutro u hr. leskovac a isporucene su mi iduci dan 21.1.2016 tamo iza podneva oko 16h su stigle na moju adresu u moje ruke i to mi nebi ni taj dan bile isporucene da nisam zvao i dosadjivao overseas expressu.

Uglavnom bilo je komplikacija boli glava al glavno da je pc tu i da on radi kako treba.

Bilo je malih problema sto se tice Ram-a nije mi prepoznavao 1 keks od 4gb al se i to rijesilo malo prebriso kontakte mjenjao utore i sad sve raspoznaje i radi kako treba.

Hvala LogicusMPS-u na podrsci i svemu ostalome s kojim sam se malo malo telefonski cuo fejs pa poruke na forumu svakak smo komunicirali uglavnom covjek sve zna kroz sta sam sve prolazio :)

Hvala i Tomo53nja sto me je isto toliko cekao za grafu MSI TF r9 290 4gb i cuvao mi je dok mi nisu stigle komponente da realiziramo trgovinu :)

A evo i konacno slikica mog novog PC-a sve spojeno i danas malo bolje preslagao kablovinje nego prvi put i mislim da je to to miran sam malo duze vremena ja se nadam.

Uglavnom tu ima nesto stvari sto sam izvadio iz starog pc-a napajanje i hdd plus podloga za mis tipkovnica uzeto sa starog builda i posluzilo je u ovom novom buildu pc-a i jos neke nove stvari su kupljene tu kod nas u hr vodeno corsair h110i gtx dvd rw samsung pa eto prilika je da sad sve na okupu to okacim tu u ovoj temi.

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
desni bok desni bok
lijevi bok lijevi bok
prednjica prednjica
stražnjica stražnjica
kavez za diskove 2x2,5 kavez za diskove 2x2,5
kavez za diskove 2x2,5 i 2x3,5 - toolless kavez za diskove 2x2,5 i 2x3,5 - toolless
podnožje za matičnu s predinstaliranim šarafima podnožje za matičnu s predinstaliranim šarafima
gumiran gornji dio i prednjica gumiran gornji dio i prednjica
poklopac s filterom, zatvaranje na magnet poklopac s filterom, zatvaranje na magnet
2x120mm ili 2x140mm ili radijatora za vodeno 2x120mm ili 2x140mm ili radijatora za vodeno
120mm fan zadnji 120mm fan zadnji
čitač kartica, usb 2.0, 3.0, audio, mic čitač kartica, usb 2.0, 3.0, audio, mic
pribor dolazi u paketu s kućištem pribor dolazi u paketu s kućištem
gumene zaštite za portove gumene zaštite za portove
filter prašine, podnožje napajanja filter prašine, podnožje napajanja
protuklizne antivibracijske nožice protuklizne antivibracijske nožice
bez maske prednje i gornje bez maske prednje i gornje
skoro potpuno rastavljeno skoro potpuno rastavljeno
200mm prednji fan 200mm prednji fan
120mm stražnji fan 120mm stražnji fan
5,25 bay za optiku 5,25 bay za optiku
bočna stranica desna bočna stranica desna
šasija i bočna stranica lijeva šasija i bočna stranica lijeva
grafička kartica do max 360mm dužine grafička kartica do max 360mm dužine
5,25 bay malo smeta kablovima za grafičku 5,25 bay malo smeta kablovima za grafičku
cpu hladnjak treba rotirat za 90 u desno prilikom iduće promjene paste cpu hladnjak treba rotirat za 90 u desno prilikom iduće promjene paste
pobuna kablova pobuna kablova
super fina završna obrada, nema oštrih dijelova i krvavih prstiju super fina završna obrada, nema oštrih dijelova i krvavih prstiju
big boss big boss
definitivno opravdava ime definitivno opravdava ime
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigle danas bebice ...

2x Intel NUC i5-3427U

2x 8Gb kingston SO-DDR3 1600MHz

2x 120Gb SSD Samsung EVO mSATA

2x Logitech Wireless touch Keyboard K400 plus

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Asus M4n68T i Amd Athlon x4 640 stoje doma u kutiji. Treba nekome? 

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

U svoj toj strci zbrci sto mi se sve izdesavalo oko komponenti i novog pc-a zaboravih uslikat grafu koju sam uzeo od kolege sa foruma Tomo53nja doticnu msi r9 290 4gb TF.

Pa eto par slikica cisto ono da se vidi da je covjek prodao grafu :) i da je bilo zainteresiranih dosta al eto bio sam te srece pa smo se sve dogovorili i realizirali trade eto covjeku hvala i svaka pohvala jer je stvarno fer i korektan.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dugo se vozim na faks tramvajem pa sam trebao obniviti opremu, slusalice stvarno vrh, kao i beats koje sam dobio uz m7, a ove jos imaju i sexy dizajn

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon više od 5 godina korištenja Cooler Master 690 II kućišta došlo je vrijeme za zamjenu.

Novo kućište je Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Anthracite Grey.

17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ovih dana pristigla razna pomagala od raznih dobavljača (2 power bank, usb ventilatorčić i lampa, bežično napajanje za Lumiu 950, usb adapter za automobil). Sve za relativno male novce. Baterije 18650 sam nabavio ranije tako da su oba power banka kupljena bez njih, fatboy je žute boje jer je ta boja preostala na lageru. Zahvala članu ovog foruma na vrijednoj informaciji glede jednog artikla.

Power+Bank1 Power+Bank1
Power+Bank1 Power+Bank1
Power+Bank1 Power+Bank1
Power+Bank2 Power+Bank2
Power+Bank2 Power+Bank2
Power+Bank2 Power+Bank2
usb+vent usb+vent
usb+lampa usb+lampa
fatboy fatboy
fatboy fatboy
fatboy fatboy
fatboy fatboy
fatboy fatboy
usb+adapter usb+adapter
usb+adapter usb+adapter
Zora puca, biće dana ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 13:21 (Jura iz druge galaksije).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nabavio neko astekovo vodeno za male pare(120kn) X5450 na 3.9 1.36v prime95 blend 42C max :)
Nečujno.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 21:59 (kruskar).
13 godina
protjeran

Kao sto sam i obecao par boljih fotki od moje bivse MSI TF R9 290 4 GB koja sada pripada kolegi marac1988...

Usput sam se sjetio da sam u 8 mj. prosle godine prije slanja u MSI na reklamaciju poslikao i staru 7970 za koju sam dobio gore navedenu R9 290 pa i od nje stavljam par slika...

Neke slike su starije i slikane kada sam tek dobio R9 290, a neke su novije slikane tog jutra kada je otisla od mene...

Bolje slike su slikane sa LG G3...

Kutija Kutija
Otpakirana Otpakirana
Odozgo Odozgo
Sprijeda Sprijeda
Bocno Bocno
"Cjevcuge" za hladenje "Cjevcuge" za hladenje
28.10-pocascen za rodendan 28.10-pocascen za rodendan
Otvorena i mirise po caju sumskog voca :) Otvorena i mirise po caju sumskog voca :)
Backplate Backplate
Ljepotica i zvijer Ljepotica i zvijer
Kutija i sunce Kutija i sunce
Odozgo Odozgo
Sprijeda Sprijeda
Malo sunca i umjetnosti :) Malo sunca i umjetnosti :)
Sensation ;) Sensation ;)
Gladna "struje" ;) Gladna "struje" ;)
Zadnje pakiranje i oprostaj :( Zadnje pakiranje i oprostaj :(
TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2016 23:59 (Tomo53nja).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Vjerojatno nije za ovu temu al eto. Dobio danas na poklon, bit će ljep dodatak stolu ako ništa.

13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Nekakvi entuzijasti stalno spominju nekakvu Noktu-uuu... pa ajde da i to probamo

LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 2:56 (Stjepanj).
9 godina
neaktivan
Poz
13 godina
Slike vašeg Hardvera

Gužva u šesnaestercu,uglavno loše počela ova 2016 g,prvo sam puka power konektor na Intel SSDu,zatim mi riknula Assus Strix 970,tako da nije dosadno bar!!

btw i našo sliku mog prvog složenca kojeg sam sam složio!!

AUDIOFIL
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

jos jedan pc  i jedan ceka grafu da isprobamo vodeno 

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sitni upgrade, sa 6 na 10GB rama

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice