hahaha , da točno tako , jos ga je malo ukičastio ovim neonkama, , skoro sam povratia kad smo ga upalili hahahah , a hebe se njemu , trosi na pizarije , ima logitech g 19 i razer nay.. neznam kako se zove , kosta 800kn , i ne igra nista nego kupuje bzvz , lol
Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori
- poruka: 11.790
- |
- čitano: 1.705.866
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Kad sam vidio "ono" sa plavim neonkama i silnim kablovima, u silnom bijesu odrezao sam si penis.
Trebao si ostaviti kobasu ali maknuti jaja,
tako te nebi pucao testosteron, a ako nisi mutirao,
imaš dober šanse da postaneš hrvatski (m)idol sa predivnim ženskim glasićem... ^^
athlon64:
Koji cable managment
Nisi to mogao malo bolje napraviti...
Ipak je to HAF 932 u kojem se to odlično da napravit
evo prijatelj kupia haf 932 pa sam mu popodne bia primistit mašinu , je da mu je neuredno al boli njega haha , i ove neonke su mi iskreno odvratne xd, unuta je neki core duo quad , radeonka 4850 palitova neko asusovo napajanje 500w koje mora stat na vrhu jer sa dna nemogu kabeli dosegnit ako je na dnu lol , ugl evo par slikica
Core Duo Quad? WTF?
athlon64:
Koji cable managment
Nisi to mogao malo bolje napraviti...
Ipak je to HAF 932 u kojem se to odlično da napravit
lijepo sam reka da nije moj komp a da njega boli neka stvar pa sta cu se zahebavat , briga mene , uostallom kabeli od napajanja su toliko kratki da se nigdi nemogu provuc , reka je da ce kupit vx550 pa cemo to malo bolje uredit
evo prijatelj kupia haf 932 pa sam mu popodne bia primistit mašinu , je da mu je neuredno al boli njega haha , i ove neonke su mi iskreno odvratne xd, unuta je neki core duo quad , radeonka 4850 palitova neko asusovo napajanje 500w koje mora stat na vrhu jer sa dna nemogu kabeli dosegnit ako je na dnu lol , ugl evo par slikica
Core Duo Quad? WTF?
core duo je samo serija , procesor je quad core
Core Duo Quad? WTF?
core duo je samo serija , procesor je quad core
Nije Core duo serija, nego core 2 duo te core 2 quad.
.
Nisi uslikao back panel od MBO, da vidim kako si ga izrezao..
.
Nisi uslikao back panel od MBO, da vidim kako si ga izrezao..
Mislis da ga jesam ? :)
Nisam... Imam dve mrezne na maticnoj, jedna mi samo treba za koju imam otvor...
Preživit ćeš bez toga.. :D
Ako ti stvarno ikad zatreba druga mrežna, onda vjerujem da ćeš iskoristiti skalpel.
vexxx , inače nisam ljubitelj led lampica i kiča ali ovo je stvarno s ukusom sredeno ;) .
vexxx , inače nisam ljubitelj led lampica i kiča ali ovo je stvarno s ukusom sredeno ;) .
Hvala! Dosta je truda (i novca) uloženo u komp pa je onda red i da na nešto liči. Zar ne?! Još samo moram nači neki snake skin ili termo bužir da obučen žice od LED-ica. Sada je u test modu.
Hvala! Dosta je truda (i novca) uloženo u komp pa je onda red i da na nešto liči. Zar ne?! Još samo moram nači neki snake skin ili termo bužir da obučen žice od LED-ica. Sada je u test modu.
heheh , ajde neka, , ma svida mi je prvo jer je sve uredno unutra , drugo neonke se ne vide i ne svijetle ko kur_ac ono , ko da ih je neki vlaj stavia nego je lijepo lagano svjetlo ,a ne ko mom prijatelju , bia mu jucer sastavit komp , pogleaj na sta lici http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs977.snc4/77026_1513568919897_1254640791_31303983_7410717_n.jpg,a njega boli k , tia sam mu kabele sredit on kaze , nemoj netribas, samo da mu svitli cila soba od njega lol.
Neonke su za qrac, led-ice su x puta bolje. Puno dulji vijek trajanja, o izboru da ne govorim... Velicina im je smijesna naspram dimenzija neonki. Led-icu mozes smjestit da ju opce ne primjetis u toweru, a zadacu obavi kak spada.
Njegovo je baš koma. Inače, ja sam na cable menagment potrošio preko 12 sati. LED-ice sam dodao samo zato da se vide komponente dok je mrak, više mi ni ne treba. Čak razmišljam da maknem koju jer mi rade odbljesak od coolera pa mi se vidi na zidu. Vidjet ću još. Paralelno sam ih spajajo tako da samo moram odrezat sa škaram i broj LED-ica je smanjen.
Neonke su za qrac, led-ice su x puta bolje. Puno dulji vijek trajanja, o izboru da ne govorim... Velicina im je smijesna naspram dimenzija neonki. Led-icu mozes smjestit da ju opce ne primjetis u toweru, a zadacu obavi kak spada.
Tako je. Imao sam u starom kučištu neonke i zgadile su mi se. Bile su crvene, ali su svijetlile u boji maline. Bljak! prave neonke su skupe, a preglomazne su, vidjele bi se.
Napajanje od računala je daleko preslabo za prave neonke..
Ovo što mi imamo po kučištima su CCFL iliti fluorescentne lampe..
evo blog sa slikama mog kompa
Iako je to onaj ozujsko-pc (ili kako se ono zove) forumas bolje sredio, karlovačka je 3x bolja od žuje
evo pogledajte kako sada izgleda trenutno,naravno ima tu jos malo poslica ali tak sam htio da bude...mislim da je originalno zasad =P,zaboravio sam uzet jos ovih crnih sata kablica,malo poslozit jos kablovinje da se nista ne vidi i napravit plexi,ali ima vremena...
Lijepo, lijepo.. Koje je to kuciste? Jer ne lici mi bas na CM690IIA..
@ Icefox -> koliko si platio cuku? Recimo da frend ima jos par "na lageru" pa me samo zanima koliko si je ti platio?
P.S.
Ako nekome treba takav sat neka sibne PM...ima i sa bijelom pozadinom. Inace odican sat....
Imam novog miša...
M$ Natural Wireless 6000 je mrtav, živio M$ Natural Wireless 6000!
pas mrtrrr, neće dvije slike up-ati...
evo linkovi:
http://img169.imagevenue.com/img.php?image=67043_12112010693_122_896lo.jpg
http://img109.imagevenue.com/img.php?image=67085_12112010694_122_566lo.jpg
http://img279.imagevenue.com/img.php?image=67121_12112010695_122_56lo.jpg
Ne volis sapun?
Imam novog miša...
M$ Natural Wireless 6000 je mrtav, živio M$ Natural Wireless 6000!
pas mrtrrr, neće dvije slike up-ati...
evo linkovi:
http://img169.imagevenue.com/img.php?image=67043_12112010693_122_896lo.jpg
http://img109.imagevenue.com/img.php?image=67085_12112010694_122_566lo.jpg
http://img279.imagevenue.com/img.php?image=67121_12112010695_122_56lo.jpg
Ne volis sapun?
Hahahah,
Good question...
explorer-rade mi daj pc,nemoj ga bacat :D
ekran je u smeću.htio sam i ubaciti kućište ali nisam imao srca :)
Dečki zabunom sam obrisao neke postove (ovo nije dobra ideja).
Komentirajte u glavnoj temi ali opet molim samo konstruktivne opaske. Neke stvari rješavajte preko pp-a i umjesto poruka tipa: uuuu, aaaa, odlično je, i ja bi...stisnite palac:)
Zahvaljujem.
Ne volis sapun?
Plastika na tom mišu požuti nakon cca 3 mjefseca (god knows why),
a onda se s vremenom počne oblikovati prema tvojoj ruci, kao da je od mekanog silikona...
Toliko omekani da ju možeš po malo i trgati kod palca...
I to nema veze sa nepranjem ruku, ako miša svaki dan koristiš 12h na poslu 5+ godina,
tako izgleda...
Taj je naručio robe u vrijednosti cca 50 mil. kn sigurno....
Taj je naručio robe u vrijednosti cca 50 mil. kn sigurno....
I danas je nešto naručio. ;)
Netbook sa 9 ćelija.... ^_^
Dečki zabunom sam obrisao neke postove (ovo nije dobra ideja).
Komentirajte u glavnoj temi ali opet molim samo konstruktivne opaske. Neke stvari rješavajte preko pp-a i umjesto poruka tipa: uuuu, aaaa, odlično je, i ja bi...stisnite palac:)
Zahvaljujem.
Got it boss
We'll be good, we promise.....
......right guys?
Rulja: RIGHT!!!1!