Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 248.386
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh
zaki kaže...

Najjaci su mi oni koji misle da i3 znaci 3 jezgre, i5 5 jezgri....

poznajem taku dvjicu(braća blizanci) koji to govore,kad je njihov brat kupio komp u njemačkoj ja njih pitam kakve komponente su u nemu odgovor:intel i5 sa 5 jezgri,4000gb rama i neka full HD grafička...

14 godina

Moj stari je postao sinoptičar koliko porvjerava vremenske prognoze po netu {#} S obzriom koliko se služi, nije tolikti tudum, no bude tu ponekih failova kada ga ne sluša touchpad na laptopu pa kada ga počne lemati.

Stara je već malo naprednija zbog internet bankarstva i prilično dobro se služi, no i tu bude failova kada joj trebam nešto isprintati, ona kopira .html umjesto .pdf-a ili sličnog i samo rokne na USB i drekne "Prinaj mi ovo!"

Pokušao sam ih naučiti na mrežu, da nena potrebe za stavljanjem stvari na USB pa printanje ili čak da printer bude u mreži, no to je nuklearna fizika za njih {#}

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan

Ja jučer u kuću kad ištekana mi tastatura. Pitam ja staru šta je ovo, kaže ona, pa ne radi ti, umjesto Z piše Y i nema Č Ć Ž Š već neki znakovi... trebamo kupit novu.

Ja puko {#}

Steam: dzanan_ganic, Skype: dzanan.ganic, Xfire: dzanky05, MSN: ganic_dzanan@hotmail.com
17 godina
Hambrle kaže...

Ja jučer u kuću kad ištekana mi tastatura. Pitam ja staru šta je ovo, kaže ona, pa ne radi ti, umjesto Z piše Y i nema Č Ć Ž Š već neki znakovi... trebamo kupit novu.

Ja puko {#}

ti puko covjece kazes stara daj onda pare pa cemo kupit novu {#}{#}

15 godina
Hambrle kaže...

Ja puko {#}

a baš si puka,triba si joj reći: stara,idemo onda u dućan po jednu tipkovnicu,zove se Razer Lycosa i stvarno je kvalitetna i na njoj su sve tipke poredane dobro,ali je baš iz tog razloga malo skuplja od ostalih" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Ja puko {#}

a baš si puka,triba si joj reći: stara,idemo onda u dućan po jednu tipkovnicu,zove se Razer Lycosa i stvarno je kvalitetna i na njoj su sve tipke poredane dobro,ali je baš iz tog razloga malo skuplja od ostalih" {#}

bolje da kaže ima jedna koja se zove logitech g19 i da je malo skupja,no dosta {#}

15 godina
neaktivan

Kaze meni drug:Znas kakav sam komp dobio mogu igrat bbc2 na 80 ghz.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan

Dođe meni frend: Daj mi sprži te programe na usb.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
14 godina
neaktivan
Od toga sa USBom mi je gore kad zovu da im netko instalira igru... ili kad se hvale da sami znaju krekirat (c/p).
14 godina

Pita danas mene rođo jel imam koje igre za posudit,važno samo da se ne trebaju krekirat -.-

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina

Zvučnici ne rade jer se igra instalirava preko utorrenta.

Toliko.

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
15 godina

pita mene frend:

-Jel druže ti se 'vako kužiš u kompove?

-Da.Reci šta te pati možda ti mogu pomoći.

-Jel' se može igrat CoD dok radim format XP-a,rek'o mi ovaj jedan da bi treb'o malo taj fromat napravit.

17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Zvučnici ne rade jer se igra instalirava preko utorrenta.

Toliko.

Slična situacija:

-Je*o li te MPC HC, reko si da sve moguće otvara!

-Ne otvara?

-Nijedan film neće da otvori!

.torrent fajlovi

/facepalm

bit.ly/dcyfs
16 godina
neaktivan

_Meni je najgore, kada me frend zove jer nezna saveat igru, ili si skine cheatove, pa nezna kako ih upista tj. gdje.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 13:34 (EVO).
14 godina
protjeran

hah moj stari misli da ako prikljucim Xbox 360 na LCD televizor da ce pregorit {#}

zato moram igrat u sobi na uzasno malom tv-u.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 13:37 (Pwner M.).
15 godina

To bratić inače izjavio. Ima neki bjesni komp, starci mu imaju previše para a on 0 inteligencije.(14 god)

Ima terabajtni disk sa samo jednom particijom {#}. Koristi IE, kad sam ga pitao zašto ne instalira neki bolji browser kaže: "ah, internet je internet, nema boljeg i lošijeg". Na homepage ide tako da ugasi totalno ie pa ga opet pokrene {#} . Za tabove čuo nije niti neće. Molio me da ga "registriram na internet da može komentirati videe na jutubu".

Minecraft "ne valja jer nema dobru grafičku, CoH ima stoput bolju grafičku" {#} .

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
15 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...

To bratić inače izjavio. Ima neki bjesni komp, starci mu imaju previše para a on 0 inteligencije.(14 god)

Ima terabajtni disk sa samo jednom particijom {#}. Koristi IE, kad sam ga pitao zašto ne instalira neki bolji browser kaže: "ah, internet je internet, nema boljeg i lošijeg". Na homepage ide tako da ugasi totalno ie pa ga opet pokrene {#} . Za tabove čuo nije niti neće. Molio me da ga "registriram na internet da može komentirati videe na jutubu".

Minecraft "ne valja jer nema dobru grafičku, CoH ima stoput bolju grafičku" {#} .

OMG ovo je toliki fail da je win {#}

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
17 godina
neaktivan

halo..dobar dan, -dobar dan, -vidim da prodajete matičnu ploču sa socket 478 - naravno, prodajem, da vam nabrojim što sve ploča ima na sebi? - a ne, nije potrebno, meni samo treba matična sa socketom 478 a utore za agp, usb, zvučnu i ostalo ću ja već ugradit sam, znate... rad sa lemilicom mi nije stran. žao mi je što sam mu to slao poštom jer sam stvarno htio vidit specijalca.

15 godina
neaktivan

Kaze meni drug:Kako da krekujem igru.

Ja:Kopiras sve iz foldera crack tamo gdje si instaliro igru.

On:OK nije komplikovano.

Sutra (ON) :Kako mi nesto pise kad kopiram iz foldera crack da se vise nista nemoze nazerati  na disk. (od te igre)

Ima jos jedan:

Drug:Komp mi se ne pali nov sam kupio sta je bilo??

Ja:Mozda je nesto pregorilo.

On: Ma de dodji vidi.

Ja dodjem kad ono na produznom kablu iskljucen prekidac.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Ja puko {#}

Jedini problem je što je to američka/engleska tastatura.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Ja puko {#}

nisi skonto !!! {#}{#}

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Ja puko {#}

{#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hambrle kaže...

Ja puko {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan

Jučer sa prijateljem konverzacija

On: Može li mi xyz igra na moj komp

Ja: Koja ti je konfiguracija (20 minuta paćenja oko modela grafičke a ne da slušam da mu je 56

On: Odgovara....

Ja: A ne može ti, igra traži pixel shader 3.0

On: A jel' se to može negdje kupit?

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh
LordShgi kaže...

Evo jedne moje male anegdote.

Imao sam USB stick s kapacitetom od 4GB (neki kingstonov), uglavnom jedanput mi je ostao u džepu dok su hlače išle u pranje i tak je ono prosao i veš mašinu i sušilicu. Nakon toga sam ga koristio još dva puta i onda ga samo jedan dan uštekam i umjesto LEDice se zapalila vatra (smrdjelo je, bilo je vruce na dodir i žmirkala je jaka svijetlost), ja izvadim stick van iz kompa i smirim se, probam pomaknuti miš a ono slika smrznuta, idem restartati komp, komp se upali, ali slike nema. Na kraju je ispalo da je doslovno eksplodirao USB kontroler na matičnoj i bila su rupe na njemu, fala bogu da je maticna bila pod garancijom pa su mi dali novu (naravno, nisam im rekao cijelu priču :P)

Prijatelju se to desilo sa mojim stickom koji je namjerno bio zaražen keyloggerom (testiranja radi), oprao ga je u hlačama u perilici, i, keylogger je jednostavno nestao, dok su sve ostale datoteke bile tu... Znači meni, koji sam skenirao stick sa 3 različita antivirusna programa prikazivao na SVAKOM da je dotični zaražen, njemu licencirani AVG nije ništa prikazivao... Čak ga je skenirao sa malwarebytes, pogodite što, ni to ništa!

I was like {#}

16 godina
protjeran
Re: Manje upućeni + kompovi = smjeh
LordShgi kaže...

Evo jedne moje male anegdote.

Imao sam USB stick s kapacitetom od 4GB (neki kingstonov), uglavnom jedanput mi je ostao u džepu dok su hlače išle u pranje i tak je ono prosao i veš mašinu i sušilicu. Nakon toga sam ga koristio još dva puta i onda ga samo jedan dan uštekam i umjesto LEDice se zapalila vatra (smrdjelo je, bilo je vruce na dodir i žmirkala je jaka svijetlost), ja izvadim stick van iz kompa i smirim se, probam pomaknuti miš a ono slika smrznuta, idem restartati komp, komp se upali, ali slike nema. Na kraju je ispalo da je doslovno eksplodirao USB kontroler na matičnoj i bila su rupe na njemu, fala bogu da je maticna bila pod garancijom pa su mi dali novu (naravno, nisam im rekao cijelu priču :P)

Prijatelju se to desilo sa mojim stickom koji je namjerno bio zaražen keyloggerom (testiranja radi), oprao ga je u hlačama u perilici, i, keylogger je jednostavno nestao, dok su sve ostale datoteke bile tu... Znači meni, koji sam skenirao stick sa 3 različita antivirusna programa prikazivao na SVAKOM da je dotični zaražen, njemu licencirani AVG nije ništa prikazivao... Čak ga je skenirao sa malwarebytes, pogodite što, ni to ništa!

I was like {#}

Novi antivirusni...iPerilica...

WP
15 godina
neaktivan

Kaze meni rodjo: Vidio sam odlican laptop 3.2 ghz procesor.

A ja:koji proc.

Ja dodjem kad ono tamo p4 jednojezgreni procesor

15 godina

Evo jedan "hakerski" blog: http://hakiranje-antonio.blog.hr/

Posebno pročitajte savjet o ubrzavanju računala.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...

Evo jedan "hakerski" blog: http://hakiranje-antonio.blog.hr/

Posebno pročitajte savjet o ubrzavanju računala.

worms virus {#}

STEAM: jjozsa
17 godina
Pwner M. kaže...

hah moj stari misli da ako prikljucim Xbox 360 na LCD televizor da ce pregorit {#}

zato moram igrat u sobi na uzasno malom tv-u.

ja mislim da on samo hoće da se izgubiš ispred ekrana hhh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice