Koliko ste stari?
- poruka: 998
- |
- čitano: 172.244
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
od 2.6. imam 15 :D
Trenutno 14 :D
Još par dana pa 41.
Old school (ako sam ovo zadnje uopće točno napisao..).
Pfff. 14 godina :D
Hmmm, sve mlađi i mlađi. Kad sam ja došao na forum, većinom su bili ljudi stariji od mene, a ja sam imao 17 godina tada
Hmmm, sve mlađi i mlađi. Kad sam ja došao na forum, većinom su bili ljudi stariji od mene, a ja sam imao 17 godina tada
I meni je isto prošlo kroz glavu, ja san doša sa 14ak čini mi se ( ili 15 ). A i komično je koliko je ova mlađa ekipa pristojnija i pismenija nego ja tada.
I meni je isto prošlo kroz glavu, ja san doša sa 14ak čini mi se ( ili 15 ). A i komično je koliko je ova mlađa ekipa pristojnija i pismenija nego ja tada.
Čini ti se čini, sve je to isto.
Je, je...razbježala se stara (ovo je dvosmisleno..:P) dobra ekipa..
Ostalo ih je još par, ali sve su manje aktivni. Oly, Batista, Robi, Benko. Djelom jurluk, Hyperion, sum...

prošli mjesec napunio 25
13 godina, 25.7. ću 14
16 zlatnih :D
Moj je 25 bez glave, a glava ko u mačeta, samo što ne viče MIJAUUUUU!!!
jos 5 mjeseci i evo 17:PPP
14. Na martinje 15 :)
15, 24.8 16 :)
24
16
19 god
18 punih, jos malo jace od 3 mjeseca i imat cu 19 :D
13.08 punim 19
Odnedavno 17 ..
21 :D
22
točno 23 godine i 4 mjeseca danas.