- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i mojeg
cudno da ima manje od mojeg (na proc mislim)
Više od 4 a manje 7 u mene
mene koce novi 11.4 driveri..inace je grafa 7.7 i jedno i drugo...a sad 6.3
Dali su ti opale performanse u igrama ili samo experience index?
nemogu ti rec objektivno jer san do prije par dana ima botleneckanu grafu... radi amd x2 4400+...sad mi sve leti al opet me to nervira...ta ocjena...
ja ti kazen da imam...sa prewiewom sam ima 7.7 a sada imam 6.3 i sta god uradia ostaje ista..jedino da se vratim na 11.3 catalyst
ma radi meni sve na max jer neman veliku rezu...ne smeta meni sta se tice perfomansi nego bode oci taj sugavi skor
Moj novi, malo sam iznenađen. Najme instalirao sam nanovo Windowse (opet sam nešto uhebo.... ) i instalirao friški SP1 za sedmicu (skinuo .iso datoteku, tako da ga imam na DVD-u kada zatreba) i baš sada da provjerim WEI i ostao sam začuđen. Pa je li moguće da su sa SP1-icom dodali podršku za ocjenjivanje RAID-a, ili sam opet nešto uhebo
?
Sve mi radi na stock frekvencijama u škatuli... WEI= 6.1
mala nadopuna..catalyst 11.3 mi daje ovu ocjenu 11.4 sam veca navea par postova iznad...
Ne zamaraj se bezveze, po meni taj benchmark nije uopće bitan.
Zaigraj neku igru, upali fraps i provjeri sa kojim dirverima imaš viš fps i te ostavi.
Evo moje .. i sad mi je cudno, sve ostalo je vrhunsko, no zasto mi je tvrdi disk tako slab, zasto kaska ? jel bi se trebao zabrinut ? :/
Zasto!?
Pa vecini je disk 5,9 tako da ovo tvoje 5,4 i nije bas neka razlika.
iznad 5,9 je samo za SSD-ove, a 5,4 nije uopće loše...
Imaš i mehaničke diskove sa ocjenom 6.0-6.1 (bez raida). Jednom sam sa WD blue 640GB uspio dobit 6.0 score, neznam kako, valjda sam ga nanovo formatirao, friški windowsi + defragmentacija.
Imaš i mehaničke diskove sa ocjenom 6.0-6.1 (bez raida). Jednom sam sa WD blue 640GB uspio dobit 6.0 score, neznam kako, valjda sam ga nanovo formatirao, friški windowsi + defragmentacija.
Ovo boldano nisam vidio ni na 10 000 RPM Raptoru kada sam ga imao....a ne na 7200 RPM HDD-u.
Tako su mi i oba WD Blacka od 1TB 5,9....bili su 5,9 kada su bili novi bez ijednoga podatka na sebi i sada su takoder na 5,9.
Ne kazem da ne vjerujem, ali nisam vidio nigdje vise od 5,9 na "obicnom" HDD-u.
Evo malo sa mojom konfom...
Prvi score:
CPU: Intel i5 750 2.66Ghz - 7.3
RAM: GSkill Ripjaws 4GB 1333Mhz CL9 - 7.5
GPU: HD 5770 850/1200Mhz - 7.4
HDD: Seagate Barracuda 250GB - 5.9
Drugi score:
CPU: Intel i5 750 4.20Ghz - 7.6
RAM: GSkill Ripjaws 4GB 1600Mhz CL7 - 7.7
GPU: HD 5770 1030/1445Mhz - 7.5
HDD: Seagate Barracuda 250GB - 5.9