evo sad gledam vijesti i vidim da i za sutra najavljuju paklene vrućine. kažu posebno u slavoniji i u zaleđu dalmacije. to neće biti dobro. jedva izdržavam ove dane. samo se bojim da me herc neće strefit. stalno me malo-malo zaboli. kud ovaj svijet ide?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad gledam vijesti i vidim da i za sutra najavljuju paklene vrućine.
Ima nekoliko načina:more,more,more i klima
evo sad gledam vijesti i vidim da i za sutra najavljuju paklene vrućine.
Ima nekoliko načina:more,more,more i klima
eh. nemam sad ništa od toga
Hehe... Ko nema more... Dobra je i Korana, Kupa, Mreznica i Dobra... Barem ih Karlovac ima...
nema klime... soba= besplatna sauna... još da mi jadranka i to naplati
... ili možda ovako? Pravo osvježenje...
Nemam klime, nemam mora, već se inatim suncu i vrućinama tako da oko 4 popodne idem na koš. Pa nek se j*be vrućina, meni ne smeta. + dobije se ten...
svaki dan na more i to je to
lose jako lose vruce je ko u paklu.... jedva cekam prvi osmi(1.8) i na more
Nemam klime, ni mora/bazena blizu, a kada otvorim prozor umjesto da bude hladnije bude toplije.
Po danu crkavam, po noći je ok i ujtro od 4-8(9)h je ok.
Houston, we have a problem. Ovdje kod mene je čist ugodnih 29c a nije ni kompu bolje - 33c u kućištu, diskovi na 36c, proc na 52c.... Prozor je širom otvoren, neznam kako ću spat ovdje... klime nemam
edit: zaboravio pojačalo - 40.8c
Ljudi ovo je još i dobro,ja bih vas pitao kako bi izdržali kad treba sa aparatom za varenje zavariti neki komad sa 300 ili više ampera ,a vani 40 stupnjeva i još se toplina stvara od varenja.
Ispod sam 3,5 KW rice-eating, heart freezing, giving me a headache, hell...
Ljudi ovo je još i dobro,ja bih vas pitao kako bi izdržali kad treba sa aparatom za varenje zavariti neki komad sa 300 ili više ampera ,a vani 40 stupnjeva i još se toplina stvara od varenja.
Ili "švasati" (ljepiti) v5 ljepljenku na mostu za izolaciju - od gore sunce, od ispod smola i brener peču i tak svaki dan od 7-7 (pa i do 8).
Da ne velim da ju treba i nositi i rezati skalperom, a ima 50-60kg svaka, da treba prethodno stari sloj asfalta premazati vrlo otrovnim i nagrizajućim Stopoxom te posipati kvarcnim pijeskom...
To sam ja delal prije 2 god cijelo ljeto na mostu u Ivanjoj Reki.
Sad se također doma kuham ali doslovno, soba mi je sa zapadne strane na katu kuće, a imam balkonska vrata i prozor bez roleta, ovo je živi pakao.
U sobi mi je sigurno 35-40c, a tek počinje najače peći - od sad pa sve do potpunog zalaska tuče mi direktno u sobu.
Još je zanimljivije da mi je komp okrenut isto ko i taj zapadni zid, kutija od kompa paralelno je postavljena s balkonskim (staklenim) vratima - i to bočna, prozirna stranica od pleksija!
Ne, znam, jedva bavim, na sunce direktno nesmem, "badava" su mi bazeni Topličica blizu kad nije badava...
Tu su i sutinske, stubičke, krapinske, varaždinske i tuheljske toplice, sve mi je to blizu ali galaksijama daleko zbog nečeg čega nemam.
Al fakat je vruće da mi je sve slabo
I kompu mi nije svejedno
Svakako. Klima radi prekovremeno, tekucina se mjeri u litrama, izlazi se ko sismis (samo kad se smraci), terapija se uzima. Osjecam se kao pregazen. Ova vrucina mi izvlaci i zadnje atome snage iz tijela.
...pa ja vrućinu niti ne primječujem...cjeli dan sjedim sa laptopom u hladu...
imam seks sa curom pa na taj način rješavam se vrućina
Kod mene ventilator vrti na full,pa pomaze nesto,kad mi to dosadi,onda se otiđem vozit quadom po selu,bar malo vjetar puše
Trenje dokazano generira toplinu.
jbt sta je ovo skoro nitko nema klimu ?! izdvojit 2 soma kn za to 1 mjesec. a i nije istina da bas TROSI PUNO kako ljudi pricaju.
ja na moru,klima,al pola dana radim pa mi isti k.
Vlastita ruka se ne računa kao cura.
Uostalom, tko još danas govori da 'ima seks' sa curom? Zvuči smiješno...
EDIT: tek sad vidim da je protjeran...
borim se klimom i hladnom vodom..hahaha...
Evo i opet aktualna tema
Ja već 4 dana na godišnjem ali tak sam strgan od vrućine - čak nemrem ni pošteno odspavat po noći.. stan gleda na južnu stranu, nema klimu (a kako ću uskoro odseliti u svoj vlastiti ne isplati se tu ništa dirati sada), a još i sva tehnika u njemu koja ga dodatno grije (imamo doduše ventilator ali to slabo koristi)
Skužim da mi je frka tek kad se ulovim kako navečer ne mogu ni komp igrati od vrućine nego samo krepavam uz nekakvu DivX seriju..
Pa ili lupam glavom od zid dok se ne onesvjetim ili popijem dva litra rakije.
Ozbiljno:Uključim klimu ili odem na rijeku.
Nema ljepseg od znojenja s lemilicom... Jos onaj miris... Predivno :)
Al najbolje kada s 40°+ udjes u serversku sobu di rade klime i drze temp na 17°-18° :D Samo te srce malo stepe od soka...
evo sad gledam vijesti i vidim da i za sutra najavljuju paklene vrućine. kažu posebno u slavoniji i u zaleđu dalmacije. to neće biti dobro. jedva izdržavam ove dane. samo se bojim da me herc neće strefit. stalno me malo-malo zaboli. kud ovaj svijet ide?
Ide u p**** materinu...
No dobro podnosim vrućinu, na igralište odem, nema veze što je vani žega, kupim nešto za popit i legnem ispod drveta u 'lad i tako nas 5-6 i onda nakon 20min 'lađenja igramo malo basket i poslje opet u 'lad... i tako redam dan za danom :P
Meni je najvažnije da uvijek imam bocu hladne vode u frižideru, te pokušavam da što manje topline izvana uđe u kuću i onda se i da nekako preživjeti Ali su problemi kad idem igrati neš zahtjevnije na kompu pa kako u HAF-u imam krovni vent koji izbacuje toplinu, sva toplina dođe do mene pa me još i ugrije...tako da više od sat vremena u komadu igrati igre je vrlo, vrlo teško