...(naslov) i koji ste koristili?
Ja sam koristio slitaz,a upravo sada imam instaliranu mandrivu 2010 spring.
...(naslov) i koji ste koristili?
Ja sam koristio slitaz,a upravo sada imam instaliranu mandrivu 2010 spring.
Ne, linux je smeće.
Ubuntu - cool mi je
Ne, linux je smeće.
Haha,plaćaj ti onda samo microsoftu,ili se nadaj da će ti crack radit...
Oko tjedan dana ubuntu. Nije loš, tribalo mi je da povatan neke stvari, posli toga je jednostavan. Ali pošto igran igre vratija san se na 7.
naravno 5x bolji mi je od bilo kojeg windowsa i ugodniji
da je windows besplatan opet bi koristio linux
neznam sta se treba dogodit da bi ponovo instalirao windowse
Ubuntu i jos par distibucija sam koristio, ali mi je ubuntu za obicnog korisnika najbolji
ubuntu i mint
ubuntu i mint
Također
Koristim Ubuntu 10.04
Ne, linux je smeće.
Haha,plaćaj ti onda samo microsoftu,ili se nadaj da će ti crack radit...
Čovjek je sarkastično odgovorio na tvoje pitanje...
LOL........ Takve bedastoče se ne nalaze ni na ovom forumu svaki dan.
Mint, Ubuntu, Sabayon
LOL........ Takve bedastoče se ne nalaze ni na ovom forumu svaki dan.
to je moje iskustvo
za moje potrebe Linux mi je bolji neznam sta je tu problem
Windows mi je nepotrebna frustracija sa nekim idiotskim rjesenjima
Red hat pred bog zna koliko, sjecam se da nikako nisam mogao srediti dial-up i da sam na kraju morao iz terminala kucati AT komande
Pred malo manje (jos bio na dial up-u) nabavio neki stari ubuntu jer mi je trebao linux za vjezbe na faksu i razocarao se jer nije bilo GCCa na cd-u ?!
Zamjenio to sa gentoo-om, izgnjavio se ko majmun ali sam barem imao gcc :P
Pred koji tjedan sam, radoznalosti radi, instalirao ubuntu 10.10, i moram priznati da je sve puno glađe prošlo nego prije. Iako sam imao problema sa zamrzavanjem djelova OS-a, koji su rješeni manjim prtljanjem.
@zoidberg... trebao si slackware uzeti :P
on ima GCC i G++ odmah...
Ove nove distre su sve bolje i bolje...
ja sam koristio ubuntu i odličan je za starije komjutere razmišljam da ga stavim na novi laptop samo me muči par loših stvari kod njega,jedna od tih je da su me banirali na torrentu jer sam prekidao skidanje dok na bitcometu mogu prekinuti kad god želim
Nemam ni najmanje potrebe da pređem na linux, windows 95 rulaju
Koristio jesam i koristim jos na lapu jer sestra inace zarazi ovo ono pa mi je ovo bolje imati
koji je primitivni debil ovu temu sastavio... jeste li ikada koristili linux... nesto uvrede tipa: ima li tko to jos doma?!
covjece, pola foruma ima linux na kompu kojeg svaki dan koristi, ako ne i vise...
nazad na temu... trenutno imam ubuntu 10.10 sa instaliranim programima od backtracka i studia, slackware koji ne mogu na net spojiti jer mi ne prepoznaje mobile connect card vodafoneov, mandrivu sam imao ali cim sam skuzio da postoji verzija koja se placa sam odustao jer sam znao da nemam automatski sve pa i nije bilo fora te ju maknuo prosli tjedan i sada opet pokusavam na slacku napraviti net...
ako netko zna kako mobile connect staviti na slackware, bio bih mu jaaakooo jaakooo zahvalan <3 (pm)
koji je primitivni debil ovu temu sastavio... jeste li ikada koristili linux... nesto uvrede tipa: ima li tko to jos doma?!
covjece, pola foruma ima linux na kompu kojeg svaki dan koristi, ako ne i vise...
nazad na temu... trenutno imam ubuntu 10.10 sa instaliranim programima od backtracka i studia, slackware koji ne mogu na net spojiti jer mi ne prepoznaje mobile connect card vodafoneov, mandrivu sam imao ali cim sam skuzio da postoji verzija koja se placa sam odustao jer sam znao da nemam automatski sve pa i nije bilo fora te ju maknuo prosli tjedan i sada opet pokusavam na slacku napraviti net...
ako netko zna kako mobile connect staviti na slackware, bio bih mu jaaakooo jaakooo zahvalan <3 (pm)
ma ti si da ne velim kaj.
ja to nisam znao,i nisi se trebao javit uopće na tu temu ako ti se ne sviđa,i ne sumnjam baš da pola foruma ima ovu temu jer bi onda ova tema već imal jedno 200 postova najmanje.ja sam linux tek nedavno počeo koristit.I ne,ne mislim da je linux mrtav niti to bude uskoro.