Čudo
Pogledaj postavke u ruteru brzinu downloda i uploda
Čudo
Pogledaj postavke u ruteru brzinu downloda i uploda
Čudo
Wow... Ovakvu brzinu može imati svatko. Samo treba prekinuti download [x] u Firefoxu, pričekati par sekundi, opet pokrenuti prekinuti download i prvih par sekundi će biti uber-velika brzina...
Čudo
Hahahhah,baš čudo,ovo je za humor xD
Od koliko imaš MBITa net?
Čudo
Wow... Ovakvu brzinu može imati svatko. Samo treba prekinuti download [x] u Firefoxu, pričekati par sekundi, opet pokrenuti prekinuti download i prvih par sekundi će biti uber-velika brzina...
tak je, jer vuče podatke dijelom iz temporary files-a.. fora trik :D
ok je al ovak je bolje
p.s. jucer sam vido da je t-com nesto drk*o po optici u vlaskoj ulici(zgb)
Haha 0.25Mb/s upload , a 40Mb/s download koja ironija.
Ljudovi ja ludim,meni je od presudne vaznosti brzina i stabilnost a ovo sta se desava od juce je koma....ping DNSa mi je out of reach,net mi se vuce,moj program isto....a SZK.....nedostupna ????
ok je al ovak je bolje
p.s. jucer sam vido da je t-com nesto drk*o po optici u vlaskoj ulici(zgb)
Aha,to je to znaci,PoZZ sused :D
ima li veze s brzinom to što je kabel koji ulazi u modem (dsl) na jednom mjestu odrezan pa opet spojen?
ima li veze s brzinom to što je kabel koji ulazi u modem (dsl) na jednom mjestu odrezan pa opet spojen?
nama,akoje dobro spojen
kako mora biti dobro spojen
Malo offtopica: A,dokle naša vrla država misli naplaćivati mjesečni porez na radio i TV prijamnike.
Pa do sad su mi uzeli kroz pretplatu višestruko od vrijednosti mojeg starog televizora.
Što se mene tiče to je čista-legalna pljačka svekolikog puka.
kako mora biti dobro spojen
hm,neznam kako dati to objasnim-
tose spaja posebnim alatom
budem radije novi kabel kupil
mozes prerezat skroz zicu nakon toga skines zastitu sa svake pojedine zice ne skroz neko jedno 1-2cm na svakoj strani pa onda spojis zice iste boje sa rukom onak uvrnes ih nakon toga ih obljepis papirnatim selotejpom i tako svaku zicu skroz moras dokle je razrezano da se nebi ostvario neki kontakt sa drugim zicama meni radi tako kak treba
Line Attenuation (Up/Down) [dB]:37,5 / 61,5
jel ovo dobro
kaj da napravim
ja placam max-tv.....rtv-pretplatu ne.inace nemam klasicnog,digitalnog signala za zemaljsku tv.a bili su kod mene.trazili da placam,pisali kazne,ja ne placam i nikad necu zbog nemogucnosti primanja signala
inace max tv.nema veze sa ovom zemaljskom tv.kao ni sa televizorom
malo je previše, meni je 12dB za download, 3dB za upload
novi firmware za speedtoucha ili novi kabel
novi firmware za speedtoucha ili novi kabel
kabel
neće vam ništa ovi povećat ni poklonit.
ako imaš mjesečna primanja, priušti sebi neke mogućnosti za kvalitetniji dolazak
do sadržaja.
ja sam trenutno u fazi malih promjena,čisto jer je postalo dosadno.
godinu dana sam plaćao seedbox i rasturio desetak trackera ,cca 10tb uploada na svakom.
pa zar ima smisla seedat torrent od doma??
sada sam malo odbacio torrente i uplatio na godinu dana rapidshare i hotfile.
sve u svemu,to su načini da se zaobiđe tlačenje sa brzinama davatelja usluga.
dakle dečki moji,ko sve u životu.
kolko para tolko muzike.
Ma nema šanse da oni nama ikad ugode!
ovo za likove koji imaju manju brzinu nego što bi trebali jel
plačate 4 a imate 2-3 pfffff
dali ste čitali malo upute i ugovor? ne!
t-com piše da će isporučiti MAXIMALNE brzine koju možete podnjeti. dakle ako imaš 2 a plačaš 4 problem je u udaljenosti ili do vašeg telefona!
zato ne pizd*ite!
T-com je duplo bolji od optime.
optima je glupost.
t-com piše da će isporučiti MAXIMALNE brzine koju možete podnjeti. dakle ako imaš 2 a plačaš 4 problem je u udaljenosti ili do vašeg telefona!
zato ne pizd*ite!
optima je glupost.
Ti nemaš pojma o čemu pričaš. Zanimljivo kako su prije mnogi imali maksimalnu brzinu od 1.7 ili 1.6 Mbit zbog "maksimalne propusnosti" a sada nakon povećanja brzine s 2 na 4 imaju puna 4Mbit-a.
zato ne pizd*ite!
optima je glupost.
nije sve bas tako kako ti pises
svake godine 2-3 puta meni brzina dosta padne,nakon nekoliko razgovora sa sluzbom za korisnike i oni mi vratemi normalnu brzinu
ne ne i ne.
svi se žale jer nemaju onu brzinu koji bi trebali imat.
ne kuže da to može biti do njih, nego odma nazivaju t-com lopovima.
na to sam mislio.