T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.106.067
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com Internet
Jack Sparrow kaže...
crozoki kaže...
Ja narucio vdsl u utorak, kontam da bi mogao sutra dobiti ruter i da me tehnicar prebaci u centrali i sto sve mora. Koliko se otprilike ceka na vdsl?

Ja sam naručio 19. u petak, dobio sam router u utorak, a od vdsl-a još ni traga.{#} 

E da Hp ekspres mi dofurao novi ZTE modem, a starog nije htio uzeti iako me zvala iz pošte dan ranije da će kolega doći po njega, rekao je da on nema nalog za to.{#}

Slično i kod mene. Prvo su mi uzeli SX763 koji je bio moj (DSL uzeli dok je još bilo ono da se router nakon 2 godine ne vraća!) nakon što se pokvario i dali GT782i ili koji već i sad dali ZTE (koji uopće nije onaj model kojem su oni dali tu oznaku, čudno ali istinito) a Thomson je i dalje kod mene. I meni je novi router stigao u utorak prošli i od VDSL-a još ništa.

Twitter: @191x7
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Prije tjedan dana dobio novi ruter ZTE ZXDSL 931 i prebacili me na Voip. Danas ujutro nestalo struje kad me nije bilo doma , a kad sam se vratio struja je došla ali ruter nije radio. Znači nije svijetlila nijedna lampica. Isprobao na dvije različite utičnice i ništa. Da li je moguće da je ruter krepal zbog nestanka struje ( to mi se još nije nikad desilo )? Kvar prijavljen , danas cijeli dan bez interneta ( jer nemam rezervni ruter {#} ) , a bog zna kad će doči tehničar. Toliko o novim ZTE ruterima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Prije tjedan dana dobio novi ruter ZTE ZXDSL 931 i prebacili me na Voip. Danas ujutro nestalo struje kad me nije bilo doma , a kad sam se vratio struja je došla ali ruter nije radio. Znači nije svijetlila nijedna lampica. Isprobao na dvije različite utičnice i ništa. Da li je moguće da je ruter krepal zbog nestanka struje ( to mi se još nije nikad desilo )? Kvar prijavljen , danas cijeli dan bez interneta ( jer nemam rezervni ruter {#} ) , a bog zna kad će doči tehničar. Toliko o novim ZTE ruterima.

Pokusaj sa drugim adapterom, vjerovatno je crknuo zbog kratkog pada/rasta napona. Mislim da je vec netko pisao da zte ruteri imaju problema sa adapterima... 

Never let a computer know you are in a hurry.
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Probao sa adapterom od bežičnog tel. i ništa , a nemam neki drugi adapter ( idem tražit negdje bi morao biti još koji ).

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ja sam naručio 16., sljedeći dan došao modem, a od SuperMegaKulTurbo interneta, do danas ništa

Origin: Mrtvo_Tjelo_cRo
14 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Probao sa adapterom od bežičnog tel. i ništa , a nemam neki drugi adapter ( idem tražit negdje bi morao biti još koji ).

Ako mozes potvrditi da je do problema doslo zbog struje, mozes traziti od HEP-a naknadu za stetu... Ali T-com ce ti zamjeniti ruter sigurno, ipak im je u cilju da ostanes njihov korisnik.

Never let a computer know you are in a hurry.
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Koji sam ja kre... , sad sam našao adapter od aku bušilice spojio ga i ruter radi {#}. Kaj mi budu zamijenili cijeli ruter ili samo adapter?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

Sad ću ja upast kao padobranac, ali čitam već stranice i stranice ove teme i još uvijek mi ništa nije jasno, a na webu od T-coma ne nalazim ništa...

Koja je fora s tim VDSL-om? Je li to samo dostupno za ove pakete s telefonom ili mogu i ja to zatražiti koji imam samo net? Ima gdje kakav cijenik koliko koštaju koje brzine? Trenutno sam na 4 Mbita i već lagano ludim od te brzine...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!

1 1 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

Ja mislim da se lagano prelazi na vdsl jer je jeftiniji od optike jednostavno zbog toga jer nemoraš prokopavati na tisuće km nanovo nego sve ide po već postavljenim kabelima.

Nema ništa službeno za sada.

I ne bi trebalo biti ograničeno samo ako imaš i tel na liniji.

Ne plaća se ništa više nego što plaćaš 4mbit flat, niti moraš potpisati ikakav ugovor, ja sam naručio vdsl, na 4 mbit bi trebao dobiti 20mbit down i 2 mbit up, meni dosta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 21:26 (crozoki).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Podijeli down s 10 :)

13 godina
odjavljen
T-Com Internet

ma bitno da se upload digo
kolko vidim imate i preko 3Mbit-a sto je odlicno naspram onog kaj je bilo do sada 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hmm...a koji je postupak provjere dostupnosti? I kako se zatraži prelazak na VDSL?

{#}, pretpostavljam da je na ovo već odgovoreno par puta, samo što ja ne mogu nać...

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
13 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...

Hmm...a koji je postupak provjere dostupnosti? I kako se zatraži prelazak na VDSL?

{#}, pretpostavljam da je na ovo već odgovoreno par puta, samo što ja ne mogu nać...

nazovi 0800 9000 i pitaj dal te mogu prebacit 
bilo bi dobro da nam posaljes info tvojoj parici kao sto su forumasi stavljali ovdje

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/kvaliteta-dsl-parice/182498.aspx 

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 20:38 (Arnold Layne).
11 godina
T-Com Internet

4 mbps download  0.27 mbps upload {#}  pod hitno treba nesto novo uzeti {#} 

edit: glupo pitanje nekuzim sta je vdsl dali se vise placa ili je moguce dobit besplatno moze netko objasnit? hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 21:15 (toma20).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

kaj ti ne čitaš postove?

kak sam ja skužio čitajući

1 2 hvala 0
11 godina
orke kaže...

kaj ti ne čitaš postove?

kak sam ja skužio čitajući

ne ne kuzim pitam lijepo ako nemozes objasnit nemoj ni komentirat...

17 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Za sve koji će ubuduće imati sličan problem. Strujni adapter od ADB rutera i od Siemensa SX763 štimaju i za ZTE ZXDSL931. Osobno sam provjerio. Za razliku od strujnog adaptera za D-Link DSL-G684T koji NE ODGOVARA.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

da ponovim ČITAJ sve piše

1 2 hvala 1
11 godina
neaktivan
crozoki kaže...

niti moraš potpisati ikakav ugovor, ja sam naručio vdsl

Daj nazovi SZK i pitaj do kada ti vrijedi sadašnji ugovor. Baš me zanima produžuju li automatski ugovor onima koji traže VDSL ili ne. Pitam iz opreza.

17 godina
BudalastoStvorenje kaže...
crozoki kaže...

niti moraš potpisati ikakav ugovor, ja sam naručio vdsl

Daj nazovi SZK i pitaj do kada ti vrijedi sadašnji ugovor. Baš me zanima produžuju li automatski ugovor onima koji traže VDSL ili ne. Pitam iz opreza.

Evo sad sam zvao szk i covjek mi ponovi sve kao i prije tjedan dana kad sam narucio vdsl.

Cijena ostaje ista, nema nikakvog ugovora, osim ako nemaš prije potpisan ugovor s njima, tj taj ugovor ti vrijedi i dalje za sto god da si ga potpisao.

Ja imam ugovor do 11 mjeseca 2015 godine, koji je potpisan prije godinu dana i taj ugovor ce normalno teci.

Nazovi SZK i raspitaj se osobno i odmah ti on moze vidjeti jel ti dostupan vdsl.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:23 (crozoki).
16 godina
protjeran
T-Com Internet

Trenutno mi brzina sa 10Mb/s padne na 1Mb/s, pa se opet digne i onda padne. Mislim da je to zbog nevremena.
Jeli još kome takva situacija?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

Ljudi ja imam isto pravo na vdsl, ali mi operator kaze da su obustavili svo postavljanje od 24.12 do nadalje. Ajde ako itko sazna da to opet krene, neka javi u temu molim vas. Rekao mi ovaj da bi mogao imati 40mb brzinu pa me bas zanima, sad imama 10 -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TexW kaže...

ja sam naručio 16., sljedeći dan došao modem, a od SuperMegaKulTurbo interneta, do danas ništa

Jesi ih zvao?

14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Kakve su sad ovo gluposti, stavili su na stranicu da puštaju turbo i sad odjednom obustavljaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prošli tjedan sam ih zvao u ponedjeljak i u utorak, i danas ponovo (zanimljiva stvar, danas kad sam zvao službu za korisnike sa fiksnog telefona i svog mobitela, nisam imao opciju razgovora sa agentom (s tih uređaja sam ih zivkao prošli i pretprošli tjedan), a kad sam zvao sa burazovog, onda sam imao tu opciju). Svaki puta ista priča, ne znaju zašto to nije riješeno, prosljediti će u teh. službu. Uglavnom, sutra ih opet zovem

13 godina
T-Com Internet

Ja sam predao zahtjev 15.12 i jos nista a kako mi se cini necu ni dobit turbo30, zovem tehnicku sluzbu kazu mi u postupku realizacije je zahtjev nakon sat vremena zovem sluzbu za korisnike kazu nemam tehnickih mogucnosti za vdsl poklopim zovem opet tehnicku kazu to nije istina mozete imat vdsl rok je 30 dana za realizaciju vidimo vas zahtjev u sustavu. I da na badnjak sam dobio zte931 router a imam i tg789vn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T-Com Internet

Nisu odgodili jer su stali skroz sa time, nego zbog blagdana ja mislim.  Ali bitno da ce to ic {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

Kontam da je obustavljeno jer hrpa ljudi nakon prelaska na VDSL ima sranja sa internetom...vjerojato žele to popeglati, pa kad se to sredi bude ponovno u ponudi.

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako su obustavili, zar im je toliki problem tako reći kad ih se kontaktira?

Takav odgovor bih prihvatio.A ne da svaki djelatnik daje drukčiji odgovor, kao da ne rade u istoj firmi.

Maloprije ih preko facebook-a kontaktiram čisto da vidim šta će sada reć, i dobijem odgovor da čekaju potvru distributera o isporuci opreme (modem je kod mene od 17.12.), a prošli tjedan su mi ti isti sa facebooka rekli da je sve riješeno i da samo teh. služba treba konfigurirati modem.

16 godina

Puno je novih agenata, nije ni čudo da korisnici dobivaju različite informacije. Malo je ostalo starih iskusnih agenata. 

Bit će!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice