Ponestalo im modema
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.107.725
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije im nestalo, ja sam danas dobio odma spojio i nazvo tehnicku podrsku i rekli mi da su dobili mail da se obustavljaju sve aktivacije turbo opcija.
Nije im nestalo, ja sam danas dobio odma spojio i nazvo tehnicku podrsku i rekli mi da su dobili mail da se obustavljaju sve aktivacije turbo opcija.
Pa nestalo im danas
Meni jos nisu dignuli brzinu a prije 2 dana mi dosao modem... zvao frenda on provjerio u centrali pustena je brzina... zovem ove u szk kazu oni cekamo potvrdu da je tehnicar pustio brzinu pa reko brzina je pustena samo mi profil pustite ne moramo cekati potvrdu reko jeb... te potvrda... i eto jos uvijek nista... budem se nacekao
Meni jos nisu dignuli brzinu a prije 2 dana mi dosao modem... zvao frenda on provjerio u centrali pustena je brzina... zovem ove u szk kazu oni cekamo potvrdu da je tehnicar pustio brzinu pa reko brzina je pustena samo mi profil pustite ne moramo cekati potvrdu reko jeb... te potvrda... i eto jos uvijek nista... budem se nacekao
Meni je router stigao jučer. Još čekam dizanje brzine a nekako mi se čini da ću se i načekati.
Pozz.. Imam zte zxdsl-931vii ruter, i zanima me dal se može ograničit brzina Wifi-ja?
Imam download 10 Mbps i htio bi da se MAX za wifi troši 2 Mbps.. Dal je to moguće?
Hvala
Meni je router stigao jučer. Još čekam dizanje brzine a nekako mi se čini da ću se i načekati.
Kad aktiviraju turbo znalo se ljudima nešto zmrdati pa im nije radio maxtv niti net. Valjda su zato i obustavili akciju, da ne zaribaju ljudima nešto sad preko blagdana pa se bezveze natpaju gužvu na glavu.
Što se aktivacije tiće meni rekla da trebaju i potvrdu dostavljača(valjda HP ekspres) tek onda će aktivirati VDSL.
Pozz.. Imam zte zxdsl-931vii ruter, i zanima me dal se može ograničit brzina Wifi-ja?
Imam download 10 Mbps i htio bi da se MAX za wifi troši 2 Mbps.. Dal je to moguće?
Hvala
Imas opcije ogranicavanja po interfaceu kada se logiras kao administrator. Mislim da se nalazi pod applications-qos
edit:evo nasao, slika
Hvala
Imas opcije ogranicavanja po interfaceu kada se logiras kao administrator. Mislim da se nalazi pod applications-qos
edit:evo nasao, slika
Koji je user name i password da se logiram kao admin?
Koji je user name i password da se logiram kao admin?
user: administrator
password: !tc0MhtZTEEXXXXXXXXXX
Sretan Božić.
Ima li netko komu je realiziran Turbo 20. Meni je no nisam zadovoljan s uploadom. Svaki puta kad zovem SZK kažu možete imati više jer linija podržava no kada mjerim speedtestom, upload je svega 0.84. Prije svega mislim da mi u startu nije dodijeljena dobra brzina no ne znam s kojim argumentima više probati. Pa ako ima netko tko je također na Turbo 20 da mi kaže koliki mu je actual rate u ruteru.
Sretan Bozic svima koji ga slave i da li netko zna jel ovi decki na terenu rade za blagdane,posto nemam net ni telefon ni tv vec 4 dan,nakon sto su mi pustili vdsl sve je riknulo,imam starije roditelje pa su ludi sta telefona nema i to jos za Bozic,glupo mi ih je dns zvat ali ako rade tehnicari zvao bi ih,neznam kaj da.radim 3 puta sam vec prijavljivao kvar i nis....
Sretan Bozic svima koji ga slave i da li netko zna jel ovi decki na terenu rade za blagdane,posto nemam net ni telefon ni tv vec 4 dan,nakon sto su mi pustili vdsl sve je riknulo,imam starije roditelje pa su ludi sta telefona nema i to jos za Bozic,glupo mi ih je dns zvat ali ako rade tehnicari zvao bi ih,neznam kaj da.radim 3 puta sam vec prijavljivao kvar i nis....
Čisto sumnjam da danas rade, a ako netko od njih radi, onda dežura na toplom i ne ide van. Ovakve promjene u usluzi kao što je opcija turbo nikada se ne naručuju pred blagdane jer ti nema tko pomoći kad stvari krenu pogrešnim tijekom. Neki dan je netko ovdje pitao šalju li routere nedjeljom. Da čovjek ne povjeruje.
he he,dobra....nego stari moj,blagdani su,starci samo telefonom zovu,sad ko,kak ce njih neko dobit bla bla,btw narucio sam prije tjedan dana..a problemi tj nicega nemam zadnja 4 dana...telka mi nema tuner,probo sam satelitsku upalit nakon desetak godina..nula bodova,nema vise satelita izgleda.....
Sretan Božić.
Ima li netko komu je realiziran Turbo 20. Meni je no nisam zadovoljan s uploadom. Svaki puta kad zovem SZK kažu možete imati više jer linija podržava no kada mjerim speedtestom, upload je svega 0.84. Prije svega mislim da mi u startu nije dodijeljena dobra brzina no ne znam s kojim argumentima više probati. Pa ako ima netko tko je također na Turbo 20 da mi kaže koliki mu je actual rate u ruteru.
Zovi niihovu SZK na 0800 9000 i traži da prijaviš kvar. Vjerojatno će pokušati "čistiti" liniju i neke slične aktivnosti, ali budi uporan i traži da te spoje s nekim od tehničara ili da te oni nazovu. Meni je tako uspjelo prije cca godinu dana riješiti problem oko uploada na ADSL-u.
he he,dobra....nego stari moj,blagdani su,starci samo telefonom zovu,sad ko,kak ce njih neko dobit bla bla,btw narucio sam prije tjedan dana..a problemi tj nicega nemam zadnja 4 dana...telka mi nema tuner,probo sam satelitsku upalit nakon desetak godina..nula bodova,nema vise satelita izgleda.....
Danas me zove tehnicar i pusti mi brzinu i download nece do 30mb a upload je dobar tako da moram cekat da mi dode doma pa ce vidjet sta je al cudno nesto kada pokrenem speed test download skoci izmedu 25 i 30mb i onda padne na standardnih 10 kao sto i imam mada je profil pusten
Tako ti je i meni bilo. Zovi i prijavi kvar, nije ti problem ni do rutera, a ni do cega drugog. Nesto oni ogranicavaju pa onda puste...
Jel zna netko dali ZTE ima mogučnost postavke da automatski pali i gasi wlan?
Jel zna netko dali ZTE ima mogučnost postavke da automatski pali i gasi wlan?
Ima! Nemoras se cak ni logirati kao administrator.
sad me sa vdsl nakon 5 dana vratili na adsl2+
sad me sa vdsl nakon 5 dana vratili na adsl2+
Naravno. Ova ponuda im služi za testiranje VDSL-a, ali je očito da kod nekih korisnika imaju velikih problema, pa je bolje korisnika vratiti na ono što radi i od čega realno mogu zaraditi nego se gnjaviti nečim što još nije uhodano.
Zbog toga čekam optiku.
Je li vam se smanjio ping na VDSL-u i je li vam stabilniji upload?
Ja sam naručio 19. u petak, dobio sam router u utorak, a od vdsl-a još ni traga.
E da Hp ekspres mi dofurao novi ZTE modem, a starog nije htio uzeti iako me zvala iz pošte dan ranije da će kolega doći po njega, rekao je da on nema nalog za to.