Konekcija non stop puca

poruka: 3
|
čitano: 6.022
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Konekcija non stop puca

Pozdrav,odavno imam jedan problem koji se vremenom sam rjesavao i ponovno vracao. Naime,prije mozda 2-3 mjeseca mi je pocela pucati konekcija,sto na ADSL mrezi ne bi nikako smjelo.Kada pukne moram cekati jedno minut do dva da dodje. To je trajalo oko 10 dana,ja sam ih pozvao i cekao sam da dodje tehnicka sluzba,ali u međuvremenu je to prestalo pucati i ja sam njima rekao da je sve uredu.

Konekcija puca svako 10-tak minuta. Onda se isti problem poceo pojavljivati,nazvao bi ja njih ponovno ,ali nemam vremena da budem kuci da ih cekam jer radim,a sami bez moje pomoci to nemogu rijesiti.

Mreza u mom naselju je stalna,drugar koji zivi blizu mene nema problema ovakvog tipa.

Kablovi po kuci su svi dobro provedeni tako da se i ta mogucnost iskljucuje,takodjer i spliter efikasno radi. Sjecam se da sam nesto davno dirao u opcijama modema,pa interesuje me ako ima neko da zna raditi sa modem koji je na slici ispod nek se javi.

I kad pukne iskljuci se samo ova lampica "internet" a sve ostale rade.(kao sto je prikazano na slici)

http://i.imgur.com/riGyr.jpg

Koristim BH Telekomov ADSL

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 19:30 (Denox).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Konekcija non stop puca

Nažalost moraš prijaviti kvar i čekati da dođu, imao sam isti problem prijavio došli i riješili. (rekli su da je problem bio u liniji tako nešto)

13 godina
neaktivan
Konekcija non stop puca

shit...ja sam samo vikendom slobodan,a tad ne rade ni oni ://

Onda nista prije septembra...omg ima da poludim.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice