Ukupno u dvije godine 1344.23 GB
U prošlom mjesecu (travnju): 68.26 GB
za 4. mjesec sam 77.60GB skinuo , ali inace imam oko 25-30gb
Hu, u zadnje vrijeme dosta, vise se ne obaziram na to jer nist ne placam, oko 20-30 gb
meni je već zadnjih godinu-dvije prosjek uvijek oko 85-90GB s nekoliko iznimaka kad su se skidale neke kompletne serije i sl.
Previše, nego ovaj nesretni T-com amo u nas izgleda to ni ne broji, tako da ne mogu da kažem sa sigurnošću. Evo kad saberem, za ovaj mjesec cca 120GB samo download.
Za sada 164.44 GB,ali do kraja mjeseca možda i duplo više,kako je sada krenulo ; )
ja sam tu los ja prosjecno napravim 30gb mjesecno
meni bude i oko 250 gb nekad i vise......ovisi kak sam raspolozen???
mjesecno samo 35gb to mi je prosjek...
Doma kojih 5gb ali u igraoni redovito preko 600gb...tcom 20 mb veza :D
Ja potrosim svaki mjesec minimalno 60 gb xD.
Prosjek mi je oko 200 GB mjesečno
ISP mi je Optima, brzina : 3072/384
Imao sam za 11 mjesec 140gb i to mi je rekord(osobni)..
Obicno nekih 80 GB jmesecno bude,prosli mjesec mi je bio rekord sa 160 GB.
Ovaj mjesec ce garant biti duplo vise jer sada sam vec na 180 GB.
Nisam ni gledo dok nisam ni vidio ovu temu.
Prosječno oko 80GB.
Nije puno ali moj osobni rekord LOL ovo je samo 5 mjesec.
Hahaha,ukupno trajanje spajanja 30 dana jel ti nisu oči otpale ? xD Imam flat od prošlog mjeseca prošli mjesec sam potrošio nekih 50-60 GB,a ovaj samo 13 GB sad većinom skidam rip igre.
ma vi ste amateri :)
evo prnt scrn o proslog mjeseca :)
dobar si :)
Gdje se moze to provijeriti???
Nije puno ali moj osobni rekord LOL ovo je samo 5 mjesec.
Hahaha,ukupno trajanje spajanja 30 dana jel ti nisu oči otpale ? xD Imam flat od prošlog mjeseca prošli mjesec sam potrošio nekih 50-60 GB,a ovaj samo 13 GB sad većinom skidam rip igre.
hm...po noći PC bi bio ugašen ali modem bi radio na stand by-u.Prvi flat koji sam imap pa sam se malo zbog krize ispuca
Gdje se moze to provijeriti???
ako imaš T-com onda na google upiši korisničke stranice:https://user.t-com.hr/
i utipkaj user name i pass. kad uđeš odi na ispis spajanja i to je to
Ja sam na T-comu, 4 Mbit flat. Napravim ajmo reći cca 100 GB prometa mjesečno. Ovisno o tome koliko mi se da pržiti. Iako imam disk kapaciteta 500 GB od onih sam koji voli imati sve uredno arhivirano. Tako da kad mi dođe faza ne-prženja, skidam samo u slučaju nužde. Vezu dijelim zajedno sa mlađim burazom tako da i on nabija promet.
Ja sam na T-comu, 4 Mbit flat. Napravim ajmo reći cca 100 GB prometa mjesečno. Ovisno o tome koliko mi se da pržiti. Iako imam disk kapaciteta 500 GB od onih sam koji voli imati sve uredno arhivirano. Tako da kad mi dođe faza ne-prženja, skidam samo u slučaju nužde. Vezu dijelim zajedno sa mlađim burazom tako da i on nabija promet.
buraz ti je ovaj na slici...?što se tiće prženja to je za mene luksuz jer imaš 500GB HDD-a a danas je svaka igra po 6 GB i neda mi se davat 10kn za prženje jedne igre kad pojeftini blu ray onda ču si prakticirat prženje.BTw živim na otoku pa su nam malo drugačije cjene.
buraz ti je ovaj na slici...?što se tiće prženja to je za mene luksuz jer imaš 500GB HDD-a a danas je svaka igra po 6 GB i neda mi se davat 10kn za prženje jedne igre kad pojeftini blu ray onda ču si prakticirat prženje.BTw živim na otoku pa su nam malo drugačije cjene.
Ma jok! To je neki mališa kojeg sam našao na nekoj domaćoj stranici gdje domaći fotografi-amateri stavljaju svoje uratke. Strašno mi bio simpatičan pa sam ga odlučil stavit.
Godinama sam se pretvorio u pravog hrčka (inače sam kolekcionar filmova a sad ovi hd-ripovi prave probleme)