Koliki promet napravite mjesečno (na flatu)

poruka: 754
|
čitano: 207.778
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Koliki promet napravite mjesecno (na flatu)
Stimulans kaže...
sk8 4 life kaže...
Stimulans kaže...

Ja sam na T-comu, 4 Mbit flat. Napravim ajmo reći cca 100 GB prometa mjesečno. Ovisno o tome koliko mi se da pržiti. Iako imam disk kapaciteta 500 GB od onih sam koji voli imati sve uredno arhivirano. Tako da kad mi dođe faza ne-prženja, skidam samo u slučaju nužde. Vezu dijelim zajedno sa mlađim burazom tako da i on nabija promet.

buraz ti je ovaj na slici...?što se tiće prženja to je za mene luksuz jer imaš 500GB HDD-a a danas je svaka igra po 6 GB i neda mi se davat 10kn za prženje jedne igre kad pojeftini blu ray onda ču si prakticirat prženje.BTw živim na otoku pa su nam malo drugačije cjene.

Ma jok! To je neki mališa kojeg sam našao na nekoj domaćoj stranici gdje domaći fotografi-amateri stavljaju svoje uratke. Strašno mi bio simpatičan pa sam ga odlučil stavit.

Godinama sam se pretvorio u pravog hrčka (inače sam kolekcionar filmova a sad ovi hd-ripovi prave probleme)

ovo za stranicu o fotkama misliš na ptičicu??O filmovima mi i ne pričaj jer sam se pripemio za ovo ljeto max. pripremio sam  filmova da ih mogu svaki dan 2 pogledat.

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
Koliki promet napravite mjesecno (na flatu)

Sa ove stranice sam skinuo sličicu mališana (link). Zbilja ima predobrih slika. Nezgodni su ovi filmovi 720p a da ne govorim o 1080p (iako nisam takvih puno skinuo) - začas se napuni disk. Najgore je od svega što se to sve tako brzo skida da više uopće ne guštam u skidanju... a tko zna kakve nas tek brzine čekaju...

They took our jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Sa ove stranice sam skinuo sličicu mališana (link). Zbilja ima predobrih slika. Nezgodni su ovi filmovi 720p a da ne govorim o 1080p (iako nisam takvih puno skinuo) - začas se napuni disk. Najgore je od svega što se to sve tako brzo skida da više uopće ne guštam u skidanju... a tko zna kakve nas tek brzine čekaju...

u potpunosti se slažem ...

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
slepix kaže...

ma vi ste amateri :)

evo prnt scrn o proslog mjeseca :)

promet je u megabajtima..tako da cete morat malo dijelit :)

isusa ti pa ka ti skidas i koju brzinu interneta imas?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan

ja imo oko 230 gb u 9 mjesecu 2008 moj osobni rekord

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo mojeg za peti mjesec. Uglavnom youtube brat i ja zajedno.

Promet Promet
They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam na t-com adsl i mjesečno lupam 300 do 400 GB i zasada nemam nikakve pritužbe. brzina mi je 1000/512

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da i kad skinete 400-500gb mjesečno što je za mene preseravanje koji sam nekada plačao net po satu, onda drugi mjesec opet tako skinete i onda morate preko onog od prošlog mjeseca spremat jel? i tako svaki mjesec i šta imate na kraju? ili kupujete svaki mjesec hard od pola terabajta? ma daj to je preseravanje nije istina da vam to sve treba.

bug caruje, um klade valja

1 0 hvala 0
16 godina

Moj ISP:Amis Telekom,brzina 4Mbps/768Kbps.Skidam samo igre a to kolko GB nemogu vam tocno reci jer ovisno kako igre izlaze.u sijecnju je susa igrica dok u prosinac puno toga.pa eto ovak,u sijecnju 5 GB u prosincu 50 GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

malo iznad uobicajenog prosjeka..

Pretvarat cu se da nemam potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nekad 5 a nekad 50GB, zašto ti je to interesantno?

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam drugu po redu brzinu u tkomu a napravim nešto sitno oko 150gb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prošli mjesec sam pretjerao - gotovo 700GB. Niti sam neznam odkud tolikoNeodlučan

Inače 4096/256 brzina

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 11:46 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Prošli mjesec sam pretjerao - gotovo 700GB. Niti sam neznam odkud tolikoNeodlučan

Inače 4096/256 brzina

Ma LoL!Kako uopce uspijes nabit toliko prometa?Belji se

EDIT: Vidim da vi koji imate 4Mbita brzinu imate poprilino malen upload.Koji je to ISP?

Music's the medicine of the mind.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 12:09 (VirtUoso).
16 godina

Kako vidjet koliki promet sam ja imao?? na B netu sam flat 4 mbs/256 kbs Sramim se

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
Paolo2612 kaže...

Inače 4096/256 brzina

Ma LoL!Kako uopce uspijes nabit toliko prometa?Belji se

EDIT: Vidim da vi koji imate 4Mbita brzinu imate poprilino malen upload.Koji je to ISP?

ISP je t-com.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

rekord 140gb samo n3kih 60 gb serije x files i jos nekaj

plus igre (piratluk)hihihi filmovi torrent je zakon... imam stariji kom kojeg en gasim a 500gb hard na njemu pa....

a malo struje trosi....

zakleti amdowac! zeli propast svim megalomanskim kompanijama!

0 0 hvala 0
16 godina

Eo sad sam vidio kako mogu promet vidit sam trebam korisnicko ime i password?? odkud meni to?

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto za 6 i 7 mjesec do sada...

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cca 100 GB svaki mjesec, sve šta se skine se pogleda pa pobriše i tako iznova. Zbilja ne kužim ove kaj skinu 500+ GB nema teoretske šanse pa odigraju i pogledaju to sve kroz cjeli mjesec uz ostale obaveze koje život prate. Ili oni nemaju život...
17 godina
neaktivan
keiichi26 kaže...
cca 100 GB svaki mjesec, sve šta se skine se pogleda pa pobriše i tako iznova. Zbilja ne kužim ove kaj skinu 500+ GB nema teoretske šanse pa odigraju i pogledaju to sve kroz cjeli mjesec uz ostale obaveze koje život prate. Ili oni nemaju život...

Pa mozda prodaju to sto skidaju?Nevinašce

Music's the medicine of the mind.
16 godina
protjeran

Meni je rekord u 6. misecu. 25 gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oko 80 giga mjesečno, uglavnom samo surfanje, možda 10 giga torrenta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ukupni promet za 06/2009: 

271.84 GB    Ali 105GB je wasted bilo, dont ask why Cool

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

potrošim prosječno 60 GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
keiichi26 kaže...

Pa mozda prodaju to sto skidaju?Nevinašce

ja znan jednog takvog u splitu, ima sve serije i filmove u zadnje 2 godine i nešto klasika koje triba imat ono trilogija povratak u buducnost, umri muski 1-4 i tako i to sve on prodaje, skupi se lipa placa, iako sad to pada jer vecinom svi sad imamo flat

17 godina
neaktivan

Prošli mjesec je bilo 80,5 GB @ 7 Mbps

Inače paket je t-comov 4000/256 kbps, a ova brzina je rezultat ljudske greške... Meni se posrećilo... No nije sve tako bajno jer je realna brzina 5 Mbps...

http://www.speedtest.net/result/513572323.png

promet promet
http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja u 12 dana ovoga mjeseca skinuo 300 GB. Jel postoji neko ograničenje u flatu ili možeš baš koliko oćeš skdiati?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

130 gb prosli mjesec

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MA15T0R 1V0 kaže...

Evo ja u 12 dana ovoga mjeseca skinuo 300 GB. Jel postoji neko ograničenje u flatu ili možeš baš koliko oćeš skdiati?????

Ima neka fair-use klauzula. Piše u ugovoru. Možda je 500gb ograničenje. Neznam da je baš flat skroz...... Uostalom, kako si napravio 300GB u 12 dana???

I've seen things that you people wouldn't believe...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice