Ja sam na T-comu, 4 Mbit flat. Napravim ajmo reći cca 100 GB prometa mjesečno. Ovisno o tome koliko mi se da pržiti. Iako imam disk kapaciteta 500 GB od onih sam koji voli imati sve uredno arhivirano. Tako da kad mi dođe faza ne-prženja, skidam samo u slučaju nužde. Vezu dijelim zajedno sa mlađim burazom tako da i on nabija promet.
buraz ti je ovaj na slici...?što se tiće prženja to je za mene luksuz jer imaš 500GB HDD-a a danas je svaka igra po 6 GB i neda mi se davat 10kn za prženje jedne igre kad pojeftini blu ray onda ču si prakticirat prženje.BTw živim na otoku pa su nam malo drugačije cjene.
Ma jok! To je neki mališa kojeg sam našao na nekoj domaćoj stranici gdje domaći fotografi-amateri stavljaju svoje uratke. Strašno mi bio simpatičan pa sam ga odlučil stavit.
Godinama sam se pretvorio u pravog hrčka (inače sam kolekcionar filmova a sad ovi hd-ripovi prave probleme)
ovo za stranicu o fotkama misliš na ptičicu??O filmovima mi i ne pričaj jer sam se pripemio za ovo ljeto max. pripremio sam filmova da ih mogu svaki dan 2 pogledat.