Aj da se i ja ubacim. Tu sam oko 250-300gb u prosjeku za svaki mjesec u downloadu, a uploadu do 50gb max. To je za ovu god.

Aj da se i ja ubacim. Tu sam oko 250-300gb u prosjeku za svaki mjesec u downloadu, a uploadu do 50gb max. To je za ovu god.
@kruskar
Backupiraš internet?
Iskreno, ne znam... Oko 20-30 GB. Iznenadio sam se sredinom prošle godine kad je na računu pisalo 60 GB... A nisam ništa skidao. Imam B-net 20 Mb/s, za upload ne znam brzinu.
@kruskar
Backupiraš internet?
Iskreno, ne znam... Oko 20-30 GB. Iznenadio sam se sredinom prošle godine kad je na računu pisalo 60 GB... A nisam ništa skidao. Imam B-net 20 Mb/s, za upload ne znam brzinu.
Ma nije,torrent mi najmanje radi,no youtube(1080p automatski) non stop radi,em kod mene na pc-u em na preostala 2 pc-a u dnevnom,5 smartphoneova spojeno+1 tablet.
Da mal razbudim temu iz mrtvih :P
Turbo 50 flat
1tb s downloadom i uploadom za 4ti mjesec.
Eto da se nadovežem... s obzirom da me nije bilo po 2 tjedna doma (posao)od 2 mjeseca.
Ali zato uvijek piči Youtube na SmartTV-u i slično(tak se sluča mjuza-youtube-playliste)...
Manje više isto i kod mene,et danas sam pokrenio torrent nakon cca 20 dana,radi FC Primal.