Eto malo da otvorimo opet raspravu o ovome :D
Ovako svi ovdje većinom pišu svoja loša iskustva sa prodajnim predstavnicima koji nam kucaju po vratima i samo rade svoj posao. Moramo svi biti svjesni da nama ti ljudi apsolutno ništa na silu ne mogu napraviti. Svatko od nas je kriv sam ako već potpiše nešto što oni prezentiraju. Moram vam reći da je na moja vrata pokucalo već more njih, i moram priznati većinom su bili dosta napasni i arogantni ljudi, ali takvi nisu ni kročili u moju kuću. Prije par mjeseci došla mi je jedna dosta draga žena, na kojoj se vidilo da već dosta vremena radi svoj posao. S time sam zaključila da ljude (prodajne predstavnike) kojima je to stalan posao ne možemo pariti sa dječulijom ajmo ih tako nazvati kojima je to samo studentski posao.. Žena na ovome području radi 4 godine i jednostavno ide za tom balavurdijom i popravlja dojam svih tih predstavnika koliko može.. I dobro sve je žena meni objasnila i doista sve šta sam dobila nedavno bilo je onako kako je rekla, nije mi prodavala nikakve prazne priče kao i velika većina njih.
Moj slučaj je bio da sam sa fiksnim brojem bila na Optimi, a sa internetom i televizijom kod T-Coma i doista žena me spasila što se tiče računa.. razlika mi je ogromna.. ovdje neću kao i većina vas frustriranih ljudi pljuvati po operaterima samo vam mogu reći šta je je realno cijene su preeevisoke.. No da ne duljim ukratko usluga o kojoj vam trenutno govorim je Iskon.. U početku sam bila dosta skeptična jer se ovdje svugdje piše kako je to katastrofa ono ovo, ali odlučila sam ne slušati većinu vas koji ovdje znate prezentirati samo loše, već odlučila koristiti uslugu i sama procjeniti kakva je. Zato danas to dijelim i sa vama.. Ukratko ako mislite da nisam imala ama baš nikakvih problema varate se, ali za to nisam mogla kriviti Iskon već čisto ljude iz centrale T-HT koji su me isključili tako da nisam mogla imati ništa, zvala sam dosta dugo šta je je ali moramo biti svjesni da je tih par ljudi rastrgano među nas toliko koji imamo problema sa uslugom, ali na kraju krajeva sutradan tehničar je relativno brzo izašao na teren i uspio je riješiti sve probleme koje sam imala, natezanja između T-coma i Iskona imala sam 3 dana ali se sve u svemu sve riješilo, dok vidite susjed kuću do mene nije imao apsolutno nikakvih problema.
Eto htjela sam vam samo s ovom temom poručiti da svi imamo problema što se tiče tehničke strane ali ne možemo toliko često kriviti ni operatere direktno niti prodajne predstavnike koji su samo ljudi i koji zarađuju za svoj život, svoje iskustvo vam prenosim iz Sisačko-moslavačke županije ( bez obzira na naše probleme sa županicom :P) zahvaljujem ovoj poštenoj i iznimno dobroj ženi koja mi je uvelike pomogla. Cijenim takve ljude koji stvarno popravljaju izgled svih loših stvari koje su napravili studenti koji taj posao ne shvaćaju ozbiljno. Lijepo je vidjeti da još ima ljudi koji to rade sa brigom za nas (korisnike)
Stoga Iskon s moje strane ima veliki PLUS! :)