ADSL u BiH
- poruka: 2.541
- |
- čitano: 930.164
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo im pošalji poruku preko facebooka, isti dan će ti riješiti, bar su meni....
Trenutno sam u Banja Luci i imam BLIC net (Aneks) i flat internet plaćam 31 KM a brzina je očajna 1 Mbit/s da li se u sljedecih par godina može očekivati neki napredak.
Trenutno sam u Banja Luci i imam BLIC net (Aneks) i flat internet plaćam 31 KM a brzina je očajna 1 Mbit/s da li se u sljedecih par godina može očekivati neki napredak.
hahahaha ja toliko placam 10Mbit/s :)
Prebaci se na m:tel
Nema potrebe da intervenišete bilo gdje, dovoljno je na kulturan način obratiti se Službi za korisnike (support-at-bih.net.ba) i bude riješeno u kratkom vremenskom roku.
BHT najbolji od nacionalnih operatora...
Ja sa mislio da su oni najveći lopovi, koliko sam ih samo čekao da mi priključe internet (pola godine) pa onda da mi promjenu ruter (godinu), a vidim sad je predobro, BHT je još dok je bila ograničenja potrošnja imao 2 Mbps, a sad za 17 KM imam neograničen internet sa 5 Mbps, ja sam stvarno mislio da ovi dr imaju pogodnije uslove pa naši povećavaju brzine.
Ako kome bude trebalo, imam lozinku kojom otključava se ruter Zyxel P660, koji dođe uz HTov Home TV paket. S lozinkom 1234 se otključavaju samo osnovne postavke WAN/WLANa.
Na pp.
Evo samo da postavim rezultat.
Ht Eronet Flat Super 2048/192 na godinu dana ugovor. Još imam 5 mjeseci. Ne znam hoću li produžiti. Ovo je za POP**DIT. Plaćam 35,1KM(140,4Kn) a vidim da konkurencija nudi VIŠE za manje novaca! Ovdje u Grudama mislim da nema konkurencije eronetu. Još kad mi ponude HomeTV glatko ću ih odbiti!
Zao mi je vas sto nemae izbora.
Ali mislim da se priblizavaju bolja vremena, jer ako sam dobro skuzio eronet je polako poceo drcati.
Kad sam presao u Mostar zivjeti uzeo sam Monet, tj sadasnji Telemach, i prezadovoljan sam.
Od nedavno sam presao na Telemach telefon takoder. I sta se desi, prosli tjedan me zovu iz Eroneta, anketa, i pitaju kao zasto sam presao koliko mi je povoljnije, hocu li i drugima preporuciti itd.
Zalilo se kenjcu za usi.
Po prici sa "mostarskom rajom" :D vecina mostaraca lagano prelazi na Teleach, i tu eronet dosta gubi. tako da mislim da mozete slobodno ocekivatni neko poboljsanje u korsnikovu korist.
kako sam napisao gore, za 50 km tel net i tv sve flat, s tim da mi je brzina 15/1, ali to je stvarna brzina, kad dodem kuci okacit cu i ss sa speetest
Zao mi je vas sto nemae izbora.
Ali mislim da se priblizavaju bolja vremena, jer ako sam dobro skuzio eronet je polako poceo drcati.
Kad sam presao u Mostar zivjeti uzeo sam Monet, tj sadasnji Telemach, i prezadovoljan sam.
Od nedavno sam presao na Telemach telefon takoder. I sta se desi, prosli tjedan me zovu iz Eroneta, anketa, i pitaju kao zasto sam presao koliko mi je povoljnije, hocu li i drugima preporuciti itd.
Zalilo se kenjcu za usi.
Po prici sa "mostarskom rajom" :D vecina mostaraca lagano prelazi na Teleach, i tu eronet dosta gubi. tako da mislim da mozete slobodno ocekivatni neko poboljsanje u korsnikovu korist.
kako sam napisao gore, za 50 km tel net i tv sve flat, s tim da mi je brzina 15/1, ali to je stvarna brzina, kad dodem kuci okacit cu i ss sa speetest
Drug,da te pitam...Telemach je kupio provajdera ciji sam trenutno korisnik, i od 1.4.. pustaju svoje usluge.Ok,vidim imas brzinu 15/1,mene zanima pouzdanost veze,ima li prekida,pucanja i slicnih folova.Kod ovih sto sam trenutno stabilnost veze je besprijekorna.U 2 god. koliko sam njihov korisnik mozda 2 puta je bio problem s netom,i to zbog problema s nadproviderom.Kakva su tvoja iskustva,i jesi li potpisao ugovor?
Mostar, Telemach, 15/1, kada jača kiša pada zna biti kraćih prekida i veza nije najstabilnija (nije samo do mene, mnogi tada imaju problema).
A zavisi i gdje si naravno...
Hmm ,tog se i bojim.Sa ovima sam potpisao ugovor i nisam nijednom pomislio o raskidanju.Veza je ko beton,CATV ima probleme nekad zbog vremenskih neprilika ali net nikad.Samo ako je problem u instalaciji do stana,ii nadprovajder,i to se rijesi u rekordnom roku.Prijavim kvar i u roku sat vremena tehnicari dolaze i otklanjaju kvar.A koliko vidim po forumima,Telemach se bas ne moze pohvaliti azurnoscu po tom pitanju.Pojedini znaju cekati i danima.Radovao sam se njihovom dolasku,ali puno kritika je i na njihov racun,neprofesionalnost,nebriga prema korisnicima.Ostaje sacekati da dodju,ne potpisivati ugovor i vidjeti kako stvari hodaju i nadati se najboljem.Ugl thx za info.
Mostar, Telemach, 15/1, kada jača kiša pada zna biti kraćih prekida i veza nije najstabilnija (nije samo do mene, mnogi tada imaju problema).
A zavisi i gdje si naravno...
Prijatelju od kada je Telamch kupio Monet ja sam imao 3 ili 4 prekida, to je u vremenu cca godinu i pol dana.
@error_666
Vidim da dosta ljudi pise da imaju problema, ali ja stvarno nemam. Mislim da sve zavisi kakva ti je prije bila veza. Monet je sa sredistem bio na Smrcinjacima, ali ne znam gdje im je centrala, pretpostavljam gore, a ja sam kod kartinga, tako da to nije daleko, blizu sam.
Ja sam prezadovoljan.
Ne znam tko ti je sada provider, ali mislim da je telemach sada vodeci po pitanju placeno/dobiveno.
Veza stabilna, nema oscilacija, stavise, dosta puta mi skida brzinom vecom nego bi trebalo
Evo ti dole slika sa speedtesta, pa mozes vidjeti da nema "propada" u vezi.
Znaci,mislis da zavisi kakva je bila prije veza....ako je tako,onda ne bi trebalo bit problema.Centrala je 50 metara od moje zgrade,a pojacivac signala je 10 metara iznad stana(zivim na zadnjem katu).Jer sad kad mjerim brzinu,nema oscilacija,cak probija i iznad brzine koju placam, a i na torrentima kad pokopca sve peerove ide konstantnom brzinom bez padova.Hvala
Meni ovih dana od kada je kišovito često puca veza, ima li netko sličnih problema.
Kad sam zvao službu rekli mi da mijenjaju ip adrese na modemu, pa zar to mijenjaju
više puta dnevno, da mi stalno puca.
Kakva su iskustva ljudi koji su kupili TV VIVAX koji je bio u ponudi prije mjesec dana? Ja ga kupio i nisam ga još ni upalio ali čujem neke negativne komentare, da su se ljudi žalili, reklamirali i na kraju vraćali taj tv?
Ima li neko informaciju više?
Meni ovih dana od kada je kišovito često puca veza, ima li netko sličnih problema.
Kad sam zvao službu rekli mi da mijenjaju ip adrese na modemu, pa zar to mijenjaju
kod mene nije bilo problema ali kod prijatelja konstantno puca, pogotovo kad pada kiša ili je nevrijeme.
užas
kod mene nije bilo problema ali kod prijatelja konstantno puca, pogotovo kad pada kiša ili je nevrijeme.
užas
I meni je tako, stalno puca, a kad je nevrijeme onda baš propuca momački. Ja mislim da je razlog lokacija.
Za korisnike trio paketa koliku brzinu ostvarujete sa ukljucenim home.tv meni je oko 2.3Mbps?? Mislio sam da povecaju brzinu kako bi mogao surfati netom brzinom od 4Mbps kako i pise na ugovoru!?
meni ne puca veza samo sto me malo jebe ping jer nije konstantan dosta seta 50-80, a kolega koji ima HT-ov na istom serveru samo zajedno (njemacki server bf3) njemu bude ping 30, to mi je jedini "problem"
Brzina neta se davno povecala i download je ok. Je li se trebao upload povecati? Ako da, na koliko?
Trenutno ovako izgleda: http://www.speedtest.net/result/2591581838.png
Brzina neta se davno povecala i download je ok. Je li se trebao upload povecati? Ako da, na koliko?
Trenutno ovako izgleda: http://www.speedtest.net/result/2591581838.png
Da,trebao je....to je poprilicno nizak upload.Teoretski bi trebao imati 0.38Mbps,u praksi bar 0.30 Mbps...ali to je standardni BHTelecom-ov problem sto samo rijetki imaju brzine kolike placaju.Kod jednog mog frenda paket 10Mbps,a kad mjeri speedtestom nema ni 8.5.
Ht Mostar,opet ne otvara stranicu za pregled prometa,je li ima još netko da mu neće da otvara...
Ht Mostar,opet ne otvara stranicu za pregled prometa,je li ima još netko da mu neće da otvara...
Evo radi. Ali ne znam za 29.3.
prođe i uskrs a kod njih nikakve akcije
prođe i uskrs a kod njih nikakve akcije
već sam navikao da nema nikakvih akcija kod njih
Imam jedan problem
Ovako:
Korisnik sam bh telecom-ova interneta i moje tv.Posebno plaćam internet(netflat4 tj. sadasnji netflat10),a posebno moja tv phone.
Kada mjerim brzinu na speedtestu,ono mi pokazuje download - 4 mbps i upload 0.3 mbps,a kada iskljucim resiver od moje tv brzina skoči na download - 9 mbps i upload 0.5 mbps.
Dok je moja tv ukljucena i dok skidam neki torrent ili bilo sta drugo,na tv mi se slika ledi.
Da li slučajno neko zna kako rjesiti ovaj problem?
Kad god nazovem bht oni mi kazu da je to normalno i da će se brzina uskoro povećat i bla,bla,bla.
Kad bi samo telemach dosao u Gornji Vakuf odma bi sa njima potpiso ugovor.