Po ovoj karti dostupnosti, imas Global wireless internet iz N.Travnika.Uz cijeli SBK dostupni su i kod vas tj. na podrucju Kupresa,Livna i Tomislavgrada. Imaju sasvim ok ponudu,pogotovo od tog smeca sto si naveo.Npr. paket 6Mbita za 18 km...ev ti link, tu imas sve informacije,kontaktirajte ih i dogovorite se.
ADSL u BiH
- poruka: 2.541
- |
- čitano: 930.408
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bojim se da tamo nisu dostupni (uz buško jezero) ali kontaktiraj ih u svakom slučaju! Mislim da imaju odličnu ponudu u odnosu na HT lihvare
evo imaju pokrivenost na njenom selu pa me zanima jel itko od vas ima iskustva sa Global netom i kakva su iskustva, zanima me onaj wireless ne adsl preko žice
Imam ti ja, nalazi me se u Livnu i prezadovoljan sam njihovim uslugama!
preporuka
Sve je bolje od eroneta, sigurno nemože biti gore nego je
Ponovno online, ali sada sa wireless providerom. HT Mostar sam izgasio.
Speedtest pokazuje drastično bolje vrijednosti, ostaje mi provjeriti još sa pokojom igrom kada uhvatim vremena.
Btw, cijena je 25 KM mjesečno SA PDV-om, flat, brzina od 5-7 Mbit/sec 512 Kb/sec, s tim da namjeravaju i dalje povećavati brzine osnovnih paketa.
kakav je ping na takvim wireless internetovima?
kakav je ping na takvim wireless internetovima?
Internetovima? :)
Nemam pojma da ti pravo kažem, danas mi tek spojili, morat ću opaliti jednu probnu COD-a da provjerim situaciju, inače u jednom rpg online ide OK bez lagga.
Zanima me koji po vama najeftiniji internet u Banjoj Luci dosad sam imao blic net preko one njihove antene ali nisam zadovoljan jer je ping užasan, a elta kabel mi je nedostupan.
Evo što eronet daje za 21 km+pdv
Ovo m:tel daje za iste pare :D
Otkud ti to da emtel daje tu brzinu za 21 km + pdv kad mtel traži 29 km bez pdv-a
Ovo m:tel daje za iste pare :D
Otkud ti to da emtel daje tu brzinu za 21 km + pdv kad mtel traži 29 km bez pdv-a
nije tacno..
25 km sa pdv
Koliko gledam vase brzine neta izgleda da je BH telecom daleko najbolji i najpovoljnici ja za 25KM+pdv dobijem 10MB/s :)
nije da se hvalim ali su vam ocajni operateri.
Stavicu vam kasnije ss od speedtesta sad su mi trenutno okacena 2laptopa i 3 smartphonea pa je i brzina slabija.
Koliko gledam vase brzine neta izgleda da je BH telecom daleko najbolji i najpovoljnici ja za 25KM+pdv dobijem 10MB/s :)
nije da se hvalim ali su vam ocajni operateri.
Stavicu vam kasnije ss od speedtesta sad su mi trenutno okacena 2laptopa i 3 smartphonea pa je i brzina slabija.
A šta da radim kad u RS-u nema bih telekoma , ja sam tek godinu dana u Banjoj Luci jer studiram i užasno je kad pređeš sa t-com brzine od 4 Mbit na 1Mbit ovdje u bih.
Evo sto Telemach nudi za u DUO paketu sa TV-om za 39.90km
A svatko je bolji u usporedbi s eronetom...
Evo sto Telemach nudi za u DUO paketu sa TV-om za 39.90km
3.5 puta jaci od eronetove tarife za iste pare + TV...
Pozdrav.Zanima mobilni internet koji je naj isplativiji za male novce. Ne treba mi puno MB samo fb i bug.
Prosle godine sam uzeo mtel koliko se sjecam ali me 10Km izaslo sve kartica +kredit pa ne znam ako su promjenili sta.

Ajde netko pomoc.

Čuo sam danas na radiju da je telemach dostupan u čitluku, zna li netko išta više o tome?
global net nema dostupnost na području buškog jezera, ero net je bože sačuvaj, jel ima itko sa tog područja da zna kojeg dobrog providera
ako nema global interneta onda si osuđen na eronet.
Suosjećam
Evo što eronet nudi za 25 km+pdv
BIHnet uvodi još jedan paket u VDSL ponudu, netFlat 25 (25/1 Mbit/s). Cijena oko 70 KM s porezom.
Nek ga mami ponude za te pare...nisu normalni sekunde
Jeli ima netko global internet i moze li mi reci kakav mu je ping u igrama?
ja ga nemam al čujem od ljudi da nitko nema problema s igrama