A1 produljenje ugovora misljenje

poruka: 3
|
čitano: 165
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ekipa istekao mi je a1 ugovor imao sam telefon tv i internet trio, gledam daju ps5 slim za 10 eura mjesecno ili tablet za 0 eura ako produzim online, daju mi i 2 eura manje bonusa sad imam bez ugovora 43 iako sam godinama član mogu li izvuči više bonusa? bilo bi 41euro sa 2 eura bonusa koliko nude, navodno marketing moze da da vise popusta zavisno koliko je neko dugo clan šta mi jesmo, dali se moze dobiti veći popust ili da pređem na tcom i šta da trazim od njih, uglavnom šta je najbolje da uradim u ovome momentu ako moze savjet i koliko se max moze izvuc za produljenje to bi mi bilo draze nego ici kod tcom

0 0 hvala 0
12 godina
Re: A1 produljenje ugovora misljenje
Ja ti placam internet i tv 31 euro, i uzeo sam ps5 8 eura misecno, dakle ukupno 39 eura. Produzio sam ugovor godinama sam na a1.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: A1 produljenje ugovora misljenje
nike098 kaže...
Ja ti placam internet i tv 31 euro, i uzeo sam ps5 8 eura misecno, dakle ukupno 39 eura. Produzio sam ugovor godinama sam na a1.

kako da to postignem? sta da im kazem jeli imas i mobitel preko njih pa je tako? koliko si dugo u njih

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:38 (Soniccro).
15 godina

zvao sam ih za trio ponudu koju imam nude mi 2 eura manje na racunu i plastation 5 slim po traifi znaci 239 jer nemam mobitel na njima i ne mogu imat iz svojih nekih razloga, rekala je da ce dati nadleznom da mi se jave sa nekom ponudom, ja sam rekao da moze

e sad mi savjetujte sta da radim i kako da prodjem najbolje sta mogu jer mi je cilj rađe produzit nego mjenjat za tcom

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice