A1 produljenje ugovora misljenje

poruka: 13
|
čitano: 2.461
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

ekipa istekao mi je a1 ugovor imao sam telefon tv i internet trio, gledam daju ps5 slim za 10 eura mjesecno ili tablet za 0 eura ako produzim online, daju mi i 2 eura manje bonusa sad imam bez ugovora 43 iako sam godinama član mogu li izvuči više bonusa? bilo bi 41euro sa 2 eura bonusa koliko nude, navodno marketing moze da da vise popusta zavisno koliko je neko dugo clan šta mi jesmo, dali se moze dobiti veći popust ili da pređem na tcom i šta da trazim od njih, uglavnom šta je najbolje da uradim u ovome momentu ako moze savjet i koliko se max moze izvuc za produljenje to bi mi bilo draze nego ici kod tcom

0 1 hvala 0
13 godina
Re: A1 produljenje ugovora misljenje
Ja ti placam internet i tv 31 euro, i uzeo sam ps5 8 eura misecno, dakle ukupno 39 eura. Produzio sam ugovor godinama sam na a1.

0 0 hvala 0
15 godina
nike098 kaže...
Ja ti placam internet i tv 31 euro, i uzeo sam ps5 8 eura misecno, dakle ukupno 39 eura. Produzio sam ugovor godinama sam na a1.

kako da to postignem? sta da im kazem jeli imas i mobitel preko njih pa je tako? koliko si dugo u njih

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 11:38 (Soniccro).
15 godina

zvao sam ih za trio ponudu koju imam nude mi 2 eura manje na racunu i plastation 5 slim po traifi znaci 239 jer nemam mobitel na njima i ne mogu imat iz svojih nekih razloga, rekala je da ce dati nadleznom da mi se jave sa nekom ponudom, ja sam rekao da moze

e sad mi savjetujte sta da radim i kako da prodjem najbolje sta mogu jer mi je cilj rađe produzit nego mjenjat za tcom

0 0 hvala 0
14 godina

Prvo, otvori si novu temu koja već postoji.

Drugo, vezano za popuste:

Evo ovaj i prošli tjedan sam sklopio dva ugovora za produženje trio/duo paketa i to preko virtualnog shopa (daju bolje popuste nego online popunjavanje obrasca). Popust  je određen njihovim pravilnikom (na kojeg se možeš pozvati) i uspio sam dobiti max popuste : 14 eur popusta /mjesečno za trio (+filmski paket+ dodatni tv)  i 6 eura popusta za duo (internet+tel), no s moje strane su argumenti: 11 godina korištenja, trajni nalog (nema opomena i dugovanja) i veliki paket. Za svaki sam ugovorio i tablet.

0 0 hvala 0
15 godina
mr.potter kaže...

Evo ovaj i prošli tjedan sam sklopio dva ugovora za produženje trio/duo paketa i to preko virtualnog shopa (daju bolje popuste nego online popunjavanje obrasca). Popust  je određen njihovim pravilnikom (na kojeg se možeš pozvati) i uspio sam dobiti max popuste : 14 eur popusta /mjesečno za trio (+filmski paket+ dodatni tv)  i 6 eura popusta za duo (internet+tel), no s moje strane su argumenti: 11 godina korištenja, trajni nalog (nema opomena i dugovanja) i veliki paket. Za svaki sam ugovorio i tablet.

znači ja nisam nikad dugovao nista niti imao opomena, e sad danas sam zvao i ona mi kaze da sam kod njih 2 godine sta nije istina jer smo prije bili na njima kad su bili vip znači dosta dugo

edit

zvao sam vitrtual kazu da ce mi se javiti neko iz odjela koji je za to zaduzen za ekstra popuste posto je otvoren slucaj za mene , a to da sam 2 godine clana član je samo ova vidila bice zadnji ugovor ja znam da sam tu bar 10 godina i vise

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 20:38 (Soniccro).
13 godina
Ja sam ti kod njih od kad imam internet prije vise od 15 godina je bia bnet pa vip pa a1 ja mislim, meni su ti davno neke mozaike spominjali i tako sam dobio neke popuste.... Nemam kod njih mob...

0 0 hvala 0
14 godina

pogledaj na forumu.hr a1 temu, zadnjih nekoliko stranica se pricalo o "skrivenom" popustu kojeg mozes traziti, 12 mjeseci za 0.1 eur

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Soniccro kaže...
mr.potter kaže...

znači ja nisam nikad dugovao nista niti imao opomena, e sad danas sam zvao i ona mi kaze da sam kod njih 2 godine sta nije istina jer smo prije bili na njima kad su bili vip znači dosta dugo

edit

zvao sam vitrtual kazu da ce mi se javiti neko iz odjela koji je za to zaduzen za ekstra popuste posto je otvoren slucaj za mene , a to da sam 2 godine clana član je samo ova vidila bice zadnji ugovor ja znam da sam tu bar 10 godina i vise

Mene je danas nazvala djevojćica koju sam odmah prepoznao po glasu karakterističnom za sve operatore koji te pokušavaju navući na nešto što ne želiš i rekla da imam Turbo internet ineki paket koji više ne postoji jer ih mijenjaju ko kurve gaćice i kad mi je krenula tupiti rekao sam da sam VIP broj kupio prije 25 godina kada su se pojavili, da sam taj isti broj držao u ladici 6 mjeseci dok nisu montirali repetitor u mojem gradu, da sam svojevremeno kupio zlatni VIP broj (dok im nisu zabranili prodavanje brojeva) koji je u VIPu bio cijenjen, a kads u dosli oni izjednačili su ga s onima na bonove i da mi je pun kufer njihovih dječijih nagrada od 20 GB kao da ti daju Boga i da mene u stvari niti ne intersiraju pošto koristim isključivo računalo kao i to da b i bilo pošteno da mi na takvu, rijetko doživljenu vijernost daju nešto konkretnije nije imala komentara jer je prenisko na listi odlučivanja.

I naravno da imam SEPA terećenje računa tako da ne meogu biti u zaostatku čaki i ako bih želio jer time njima daješ pravo da ti skinu novac s tekućeg računa (zato se i zove dirketnmno terećenje (žr), a i za sve ostale režije koje moram platiti jer se time rješavam net bankinga s tim da povremeno na računu provjerim jesu li se zabunili ali u sve ove godine stvar radi bez problema.

Tvoj post mi je otvorio nove vidike, iako mogu sebi priuštiti taj trošak pa ću vidjeti kada uopće budem imao volje pokušati to što spominješ ti iako nema TV jer nemam ni TV prijemnik zato što to uopće ne mogu gledati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 3:19 (Sevelj).
15 godina

sad su zvali kako su rekli sada iz tog ureda i ponudili mi 33.60 eura do sad je bilo 43.60 bez ugovora sa ugovorom je bilo 41 sta su nudili i sad su me zvali dali su mi 33.60 eura i playstation po akciji koja već jeste znaci 9 eura odma i 10 po računu , na kraju mi to ispada isto kao i do sada i dobijem playstation 5 sta mi je bilo ok i prihvatio sam

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 10:36 (Soniccro).

1 0 hvala 0
11 godina

Ja plačam 24e i nešto sitno internet i tel. isto sam uzo ps5 prošle godine sad bude mi račun 36e jer je prošla promocija godinu dana u pola cijene.

Znači internet i tel. 24e.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 13:42 (Pero 7777).

0 0 hvala 0
15 godina

Ako mene ne muči izračun on izgleda ovako (INTERNET + PS5):

Prvih 12 mjeseci:

(12,30 + 8) X 12 = 98,4   (20,30 mjesečni račun)

Drugih 12 mjeseci:

(26,61 + 8) X 12 = 415,32    (34,61 mjesečni račun)

Uređaj jednokratno: 7,00 eura

UKUPNO. 520,72 eura (Internet + PS5)

Ako uzmemo da uređaj trenutno na bf je najjeftiniji 460,00 eura ti dobiješ brzi internet za 60,00 eura za 24 mjeseci. Odnosno 2,5 eura mjesečno plaćaš internet. Pa ovo je i više nego povoljno ili sam ja glup (internet se uvijek kretao od 15-25 eura, uređaj te po ovom izračunu ispadne 199,00 eura znači da su ti "poklonili 260,00 eura ili si smanji račun "u glavi" za 10 eura mjesečno itd)...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2024 12:18 (Džekson).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja prije 2 mjeseca dogovorio s njima internet 300/30 za 18,61€ mjesečno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice