Hoće li ti ovo možda pomoći u određivanju načina rada zvučnika?
Po ovoj slici, nije dovod signala tako kako si ti shvatio, niti onako kako ti Tajo nije pojasnio. Ima dedicated line in za subwoofer, strujni kabel i normalne zvučničke +- konektore.
e to je informacija a ne pricat napamet! nije mi moga pojasnit kad ocito ni sam ne kuzi o cemu se radi.
ono nema nikakve logike, ovako je samo aktivni sub stavljen u istu kutiju ko main, moram priznat isto mi nema pretjerane logike al bar je izvedeno na normalan nacin sta se spajanja tice.
edit: btw di su admini, ovo je vec 10 ti put da prijavim dva ista lika koji razgovaraju ko pubertetlije i nikome ništa, smjesan forum je ovo posta!
Ma ne zamaraj se s prijavama, samo ignoriraj što/tko ti ne odgovara.
Vidi, što se logike tiče, očito ima logike kad su pokupili puste nagrade, jer ovisi sve koliko dobro i precizno se podese svi parametri i sve to skupa uštima. Po onoj slici se vidi da sam možeš naštelat jačinu woofera, pa dio zvuka podešavaš sam. Dalje, vidiš koliko elektronike ima u zvučniku, očito su svašta radili i sređivali, ima aktive i pasive koliko hoćeš.
Siguran sam da su koristili i jako skupe, odnosno kvalitetne drivere, skretnice i samo pojačalo, inaće ne bi bili toliko hvaljeni.