Ultimate Gamepad

poruka: 14
|
čitano: 3.268
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

Posto mi je prva tema bila fail odlucih otvorit novu.

Ohladio sam se od Logitech F310 jer sam cuo da ima deadzone na analogu (ako iko zna moze li mi reci oce li to utjecat na igranje pesa ili super street fightera IV?).

Drugo cuo sam da je Windows   XBOX gamepad 360 PC najbolji kontroler. Pa me zanima da li je istina da on sam "penetrira" u igre. npr. super street fighter je retardiran i nemozes namjestit nigdje kontrole, pa da li se on sam ubaci i kontrole su namjestene cim ga ustekas ili?

I sto mislite sto je najpametnija kupnja, Windows Xbox 360 gamepad, logitech F310 ili neka hamica od 70kuna?

I da li je ovaj joystick sa ebaya iz Hong Konga fejk, nekako mi se cini prejeftin i ne pise windows na prednjem dijelu, te da li je sigurno kupovat sa zavija ili game.co.uk?

http://www.ebay.com/itm/New-White-Wired-USB-Game-Pad-Controller-MICROSOFT-Xbox-360-Slim-PC-Windows-7-/130574501023?pt=Video_Games_Accessories&hash=item1e66d8c49f

Support the software developers. If you like their products buy them !
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 8:43 (cecenac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ultimate Gamepad

Windows Xbox 360 gamepad je najbolja kupnja. Za većinu igara bi on sam trebao raditi, pogotovo za PES i Fifu. Vrlo vjerojatno radi i sa Street Fighterom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ultimate Gamepad

Sve što sam igrao na PC-u s X Box controlerom je radilo bez problema. Samo uštekaš gamepad u USB i sve radi bez ikakvih komplikacija. 

To je zato što M$ uvjetuje support za svoj gamepad proizvođačima igara za PC (a koje bi mogle koristiti gamepad) i taj jedini radi bez komplikacija. Na nekim drugim gamepad-ima se zna dogoditi da ti kontrole pomiješane pa onda ljudi kompenziraju korištenjem XPADDER-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

a i meni se sve vise cini da je najbolja kupnja, a sta mislis ovako preko game.co.uk ili preko ebaya iz hong konga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Ultimate Gamepad
Xbox kontroler ti je definitivno najbolji i najkvalitetniji na tržištu.

Međutim, ovo što si linkao je imitacija. Ne velim da neće raditi, vjerojatno hoće i to podjednako dobro, ali ne radi se o originalu.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

Koristim F510 nekih 5mj., ja sam prezadovoljan, rekao bih da je to do savršenstva doveden legendarni PS(2) kontroler.

http://www.logitech.com/en-in/gaming/controllers/devices/7359

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

ma preptopstavio sam da je to neki honkoški mućkuriš.

Onda imam 2 pitanja: 1) Jel se onda vise isplati uzet nekog Logitech F310 i preko xpaddera rjesit sve svoje brige ili uzet Microsoft XBOX 360 PC.

2)Da li je ovaj sa game.co.uk orginal microsoftov : http://www.game.co.uk/en/xbox-360-controller-for-windows-24115?pageSize=20&searchTerm=Xbox%20360%20Controller%20for%20Windows

znam da je out of stock, al valjda ce im doc jos..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
cecenac kaže...

ma preptopstavio sam da je to neki honkoški mućkuriš.

Onda imam 2 pitanja: 1) Jel se onda vise isplati uzet nekog Logitech F310 i preko xpaddera rjesit sve svoje brige ili uzet Microsoft XBOX 360 PC.

2)Da li je ovaj sa game.co.uk orginal microsoftov : http://www.game.co.uk/en/xbox-360-controller-for-windows-24115?pageSize=20&searchTerm=Xbox%20360%20Controller%20for%20Windows

znam da je out of stock, al valjda ce im doc jos..

game.co.uk prodaje samo originale kao i većina stranica iz engleske.... ja bi rađe uzeo ovaj s istoimene stranice jer prima paypal i ja ti preporucujem nju jer sam vec 2 igre narucio i dosle u roku od 10 dana a i puno ljudi u temi zavv iskustva kazu da ima najnize cijene (ja jos nisam nasao jeftiniju stranicu) tako da preporucujem..... i ja planiram uzet ovaj gore kontroler, cini se fora sa ovim svjetlima i vjerujem madcatzu {#}.... e i da, nikako nemoj uzimat kontrolere sa kineskim stranica, ja sam sa dx-a uzeo za xbox kontoler, kostao je 20$ i sad lagano crkava, a imam ga samo mjesec i pol dana. {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
neaktivan

a kakva je razlika ovog modern warfare 2 i obicnih, jel samo u boji ili?

Jer ne planiram igrat cod na njemu vec pes i pokoju koljacinu tipa street fighter ili warhammer space marine ?

hvala na pomoci ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 14:33 (cecenac).
15 godina
Ultimate Gamepad

mozda glupo pitanje al jel se može s tim xbox za pc kontrolerom igrat na ps3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

@adikt, samo s ovim{#}

Ko da me briga za potpis...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 14:52 (Suddenly Psychotic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Ultimate Gamepad
@cecenac E sad, ovaj je napravljem za fps igre (radi ovih tipki ispod)... Razlika naravno ima, kod madcatza je veca preciznost takoder radi fps, meni osobno je on ljepsi od obicnog zbog guma sastrane, osvjetljenja "gljiva", boje i tipka sa prednje strane... Na youtubu ima review i covjek kaze da ima i razerov i ovaj madcatz i da mu je madcatz bolji...... Uglavno za istu cijenu ces dobit malo ljepsi i bolji kontroler ;)
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

razumijem. ne znam sta da kazem u totalnoj sam dilemi. obozavam stari ps2 izgled gamepad-a kao kod logitech dual actiona ili logitechf310 i oni su mi savrseni bili za pes i slicne stvari i ne bi bilo lose ustedit koju kunu pa se se pozabavit XPADDER-om

vjerojatno cu dat 180 kn za orginalni ne taj modern warfare

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 17:13 (cecenac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ultimate Gamepad

jel zna netko gdje mogu kupit xbox 360 wireless controller for windows u hrvatskoj??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice