Uvelike fps-ovcima preoprucam deathadder 3.5G, zajedno sa QCK+ ili sharkoon podlogom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav, može preporuka gamerskog miša. Uglavnom igram LoL i FPS- ove. Cijena do 400 kn molim vas, hvala.
Pozdrav, može preporuka gamerskog miša. Uglavnom igram LoL i FPS- ove. Cijena do 400 kn molim vas, hvala.
Logitech G400s taman.
Logitech G400s taman.
Ili CM Storm Havoc !
Koji miš da odaberem za oko 400 kn?
13 | Logitech G500s |
---|---|
3 | Coolmaster Storm Havoc |
0 | Neki Sharkon |
Nijedan od navedenih ako možeš Logitech G400s.
Navedeni nemaju flawless senzore, taj ima.
Nijedan od navedenih ako možeš Logitech G400s.
Navedeni nemaju flawless senzore, taj ima.
Pošto se ne razumijem hajde lijepo objasni u čemu je tolika razlika. Kakva je razlika između g400 i g400s osimu vanjskom izgledu?
Pa, G400 (bez s) je do serije s PID-om 1333... imao senzor s predikcijom, noviji također imaju flawles senzor.
http://steelseries.com/products/mice/steelseries-sensei definitivno najbolji i najbrzi mis koji sam imao, poslje death addera.
imas frostblue verziju tog misa isti je samo nemozes boje mjenjati i 20 grama je laksi, ako te to nesmeta savjetujem ti taj mis.
Ok je miš, samo je mana ne-flaweless senzor kao i tvrd klik.
Pozz ekipa trebao bi preporuku nekakvog miša, ali da je za ljevaka (deathadder left-hand edition je sh*t)
Mislim za njega dati max 500 kn, a našao sam od ROCCATA Kova+ miš pa sad da li se isplati?
Unaprijed hvala ;)
Pozz ekipa trebao bi preporuku nekakvog miša, ali da je za ljevaka (deathadder left-hand edition je sh*t)
Mislim za njega dati max 500 kn, a našao sam od ROCCATA Kova+ miš pa sad da li se isplati?
Unaprijed hvala ;)
Deathadder sh*t, nebudi smijesan :).
death adder najjaci mis poslje senseia, em je udoban, em je brz, em doslovce klizi po podlozi.
edit:radje uzmi iz konzuma mis, nego bilo koji roccatov.
Pošto sam do sada imao g400 uzeo bih nešto bolje a da nije preko (max) 450 kn, u Linksa je g400s (ne vjerujem da je neka razlika u odnosu na g400) 355.00 kn, a g500s 425.00 kn
Pošto sam do sada imao g400 uzeo bih nešto bolje a da nije preko (max) 450 kn, u Linksa je g400s (ne vjerujem da je neka razlika u odnosu na g400) 355.00 kn, a g500s 425.00 kn
Koji ti je PID G400 miša? Ako je manji od PZ-1333... onda bi ti prelazak i na noviji G400 ili G400s puno značio - jer stari (prvi) G400 imaju predikciju dok novi nemaju.
imam Deathaddera i 3 puta sam ga mjenjao jer je desni klik pošao nakon 3 mjeseca tak da....
death adder najjaci mis poslje senseia, em je udoban, em je brz, em doslovce klizi po podlozi.
Ja imam Rocat Kone XTD, najbolji mis koji sam u zivotu koristio a gejman na pc-u jedno 20 godina promijenio bar 10 razlicitih miseva od svih brendova. Roccat je njemacki brend a znas sta kazu za njemacki inzinjering...
Ne man pojma sta ovajpusi pa misli da Roccat nevalja, pogotovo XTD, kone prije njega je imao malo losije scrolling kolo ali XTD je savrsen
191x7@
Jeli ti možda radišu u tvornici miševa pa si svaki miš max.istestirao ili samo čitaš što drugi pišu po netu pa iznosiš mišljenje zdravo za gotovo?
191x7@
Jeli ti možda radišu u tvornici miševa pa si svaki miš max.istestirao ili samo čitaš što drugi pišu po netu pa iznosiš mišljenje zdravo za gotovo?
Šta ti briješ?
Bas sam neki dan vidio da Logitech prekida G9 seriju miseva, steta valjda će izbacit nesto slicnog oblika i dizajna.
Evo moj G9 napunio 5god aktivnog koristenja, nevjerojatno mi je da je izdrzao toliko, morao sam ga rastavljat i lemit prije 1.5 godinu zbog loseg kabla, ali i dalje radi bez greske.
Ja imam Rocat Kone XTD, najbolji mis koji sam u zivotu koristio a gejman na pc-u jedno 20 godina promijenio bar 10 razlicitih miseva od svih brendova. Roccat je njemacki brend a znas sta kazu za njemacki inzinjering...
Ne man pojma sta ovajpusi pa misli da Roccat nevalja, pogotovo XTD, kone prije njega je imao malo losije scrolling kolo ali XTD je savrsen
Niš onda ću skuplat pare za Roccat Kone XTD tnx na preporuci samo trebam vidit hoće li mi odgovarat u lijevoj ruci
kone xtd je za desnjake, ja sam samo rekao da je roccar super, pogotovo nove serije, mislim da imaju nesto i za ljevake ili neutralne miseve, pogledaj na njihovoj stranici....
Pozdrav, trebao bih mis do nekih 200kn. Do sada sam imao Sharkoon Fireglider Black i htio bih da velicinom bude tu negdje. Ima li koji bolji za tu cijenu ili da opet uzmem fireglider?
Pozdrav, trebao bih mis do nekih 200kn. Do sada sam imao Sharkoon Fireglider Black i htio bih da velicinom bude tu negdje. Ima li koji bolji za tu cijenu ili da opet uzmem fireglider?
Uzmi FireGlidera.
Uzmi FireGlidera.
jos jedno pitanje... uzimam i podlogu, nemam puno mjesta pa mi treba neka manja, je li bolja Coolermaster Storm Speed Small ili Steelseries Qck Mini?
Uzmi FireGlidera.
jos jedno pitanje... uzimam i podlogu, nemam puno mjesta pa mi treba neka manja, je li bolja Coolermaster Storm Speed Small ili Steelseries Qck Mini?
CM Storm jer je udobnija.
Taman sam si mislio uzimati G500s.. I onda cujem da je kvarljiv do jaja... Tj, da se pojavljuje double click malo malo.. Zapravo da je citava ta serija kvarljiva .. Sta velite?
Uzmi FireGlidera.
Steelseries Qck, najbolja.
Poz svima,
Razmisljam kupit novi gamerski mis koji ce biti bolji od mog g400 kojeg koristim vec 6 mjeseci. Razmisljam o g400s (nez sta je bolji od g400), deathadder 2013 i zowie ec2 evo il obicni ec2 nez koja je razlika.
Cjena misa nije vazna znaci zanima me samo senzor i kvaliteta misa. Ovako po izgledu mi se najvise svidja deathadder al nez jel senzor tako dobar kao i izgled ;)
Volio bih da kad neko preporuci neki mis da napise zasto bas on i tako.
Hvala svima.
* mis cu koristit sa podlogom MadCatz GLIDE 5