World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Unworthy_For_Life kaže...

Opet me je igra povukla,sad bas downloadam patcheve,radim trial i vidjet ću na što će to ličiti....kako mi se čini opet ću počet igrat... :)

BTW na kojim serverima igrate?Da vam se pridruzim :)

Vjeruj da je tako :)

It's so deep how can you be so shallow
15 godina
neaktivan

Opet me je igra povukla,sad bas downloadam patcheve,radim trial i vidjet ću na što će to ličiti....kako mi se čini opet ću počet igrat... :)

BTW na kojim serverima igrate?Da vam se pridruzim :)

Ja sam ti na Ragnarosu i ima dosta ekipe i na Ally, a na Hordi vodim i Balkanski Guild :D, ali raspitaj se malo igra tko od tvojih pa igraj s frendovima ;)

Pwned?
16 godina
AlterEgo kaže...

Ragnaros nije Low nego Full, ako bolje pogledas cak nude free migracije sa njega :)

Nego ekipa tko od vas igra na Korgallu?

ja igram...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Išao sam Azjol Nerub,alija...pvp mrzim jer kad me gankaju,velika je vjerojatnost da će nešto letjeti van kroz prozor... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

igra ko na burning blades?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Išao sam Azjol Nerub,alija...pvp mrzim jer kad me gankaju,velika je vjerojatnost da će nešto letjeti van kroz prozor... :)

Ma predobro je PvP :D, ja nikad ne diram manje Lvle, ali kada mi dode jedan moj kako volim da ga tucem dok se ne diskonekta :D

Pwned?
17 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Ma predobro je PvP :D, ja nikad ne diram manje Lvle, ali kada mi dode jedan moj kako volim da ga tucem dok se ne diskonekta :D

sjećam se toga na jedenaru

ja sam bio lev 30 i napali me dva lev 40 rogue

jedno pola sata su me maltretirali

napokon mi je stigla pomoć iz gilde i stigao 70 lev paladin koji je onda njih malo gankao

pa je onda došlo par 70 hordaša pa su njega, uglavnom u roku od 1 sat na prostoru ispred zulan gruba nakrcalo se cca 100 sa svake strane i nastao je totalni raspašoj {#}

drugi puta se to dogodilo u zangamašu, kod sporegara isto nastala tarapana između dvojice na kraju se valjda pola servera tuklo tamo

Uglavnom FPS koji je inače bio 70 je pao na ispod 20 FPS-a

15 godina
neaktivan
Darky kaže...
Bergmann kaže...

sjećam se toga na jedenaru

ja sam bio lev 30 i napali me dva lev 40 rogue

jedno pola sata su me maltretirali

napokon mi je stigla pomoć iz gilde i stigao 70 lev paladin koji je onda njih malo gankao

pa je onda došlo par 70 hordaša pa su njega, uglavnom u roku od 1 sat na prostoru ispred zulan gruba nakrcalo se cca 100 sa svake strane i nastao je totalni raspašoj {#}

drugi puta se to dogodilo u zangamašu, kod sporegara isto nastala tarapana između dvojice na kraju se valjda pola servera tuklo tamo

Uglavnom FPS koji je inače bio 70 je pao na ispod 20 FPS-a

Ma to p*cke, ja napadam samo 2 lvl ispod sebe ili ako sam zivcan onda sve pred sobom :D, ali vecinom mene napadaju :D, a ja ih tucem :D

Pwned?
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ipak sam rollao Orc Rouga na Frostwhisper PVP....grafiku su poboljšali pa mi sada sve ultra ide na cak 20fpsa LOL...al uglavnom..vrlo sam zadovoljan što su napravili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na d*****te :D

Pwned?
15 godina
protjeran
World of Warcraft

Imam ATI hd 5470 i nakon Cate mi je fps drastično opao, jel to zbog dx 11?

Ako je jel ima način da ga isključim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li netko možda neiskorišteno WoW Classic Key koji bi htio podijeliti samnom? :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li netko možda neiskorišteno WoW Classic Key koji bi htio podijeliti samnom? :)

Kako Classic može biti neiskorišten, naročito što ekspanzije ne rade bez prvog dijela. Hoces reci da ti netko pokloni Classic.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

nabavio sam novi title - Bane of the Fallen King. hoho :)

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel' itko prošao quest kod Worgena pod imenom Find Salvanas ili tak' nešt slično??????Ne mogu ga prijeći,mapa je prazna,nema nikoga itd.....

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

zna li netko gdje u splitu ima uzeti produljenje pretplate za 2 mj.? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
master4games kaže...

Jel' itko prošao quest kod Worgena pod imenom Find Salvanas ili tak' nešt slično??????Ne mogu ga prijeći,mapa je prazna,nema nikoga itd.....

http://www.wowwiki.com/Quest:The_Hunt_for_Sylvanas

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...

zna li netko gdje u splitu ima uzeti produljenje pretplate za 2 mj.? hvala

Svi Algoritam bookshopovi po defaultu drže bonove za WoW tako da nazovi ili odi tamo.

Koliko vidim na stranici u splitu ti je:

Bajamontijeva 2

tel: 021/348-030

15 godina
World of Warcraft

Jel uzima tko pre-paid preko neta?

Ako da ,gdje uzimate? ja na g2play.com al trenutno nemaju pa me zanima ,da si ja ubodem jedan,treba mi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala,ali u međuvremenu sam prešao..... :)

Imam jedno pitanje:Na kojemu Levelu mogu letjeti i gdje pronaći onog Profession Teachera il' tak' nešto slično......

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 20:41 (master4games).
15 godina
neaktivan
master4games kaže...

Imam jedno pitanje:Na kojemu Levelu mogu letjeti i gdje pronaći onog Profession Teachera il' tak' nešto slično......

Na 60 LvLu mozes trenirati i kupiti. Ako si Horda u Ogrimmaru, ako Ally mislim da je u Stormwindu ili odes u Outland i u Helfire ti je odma u kampu trener :D

Pwned?
14 godina
neaktivan
Bergmann kaže...
master4games kaže...

Na 60 LvLu mozes trenirati i kupiti. Ako si Horda u Ogrimmaru, ako Ally mislim da je u Stormwindu ili odes u Outland i u Helfire ti je odma u kampu trener :D

Čekaj,ne kužim.....trener za šta????za letenje ili profesije?????i još jedno pitanje:igram worgena i sad smo s brodom pobjegli negdje gdje je sve u rozom i ljubičastom i ja trebam doći do nekog NPC-a,ali on je skroooooozzzzzzzzzzzzzz daleeeeekkkkoooooo od mene,pa me zanima kako brže doći do njega,jer ako hodam trebalo bi mi 1 sat......

14 godina
protjeran
World of Warcraft

Ah, napokon uspješno izliječen od WoWitisa...

Sting like a bee, flow like a butterfly...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Puno mi znaci sve je ljubicasto, koji si LvL? Pricao sam ti za Flying Tecahera za letenje, a Profession trenra mozes naci u svakom gradu, cak i po mapi po nekim satorima, ali dodi u grad i pitaj curava, viditi ces pisat ce ti Professions i odaberi si npr. moja preporuka najbrze golde nafarmat Mining i Herbalisam, i izuci si Cooking, Fishing, First Aid i ako imas Cataclysm, Archeology :D

Pwned?
14 godina
neaktivan
Bergmann kaže...

Puno mi znaci sve je ljubicasto, koji si LvL? Pricao sam ti za Flying Tecahera za letenje, a Profession trenra mozes naci u svakom gradu, cak i po mapi po nekim satorima, ali dodi u grad i pitaj curava, viditi ces pisat ce ti Professions i odaberi si npr. moja preporuka najbrze golde nafarmat Mining i Herbalisam, i izuci si Cooking, Fishing, First Aid i ako imas Cataclysm, Archeology :D

13 lvl

EDIT:Nema veze,prošao sam......

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 22:29 (master4games).
15 godina
neaktivan

sad je cataclysm u svijetu medija 149 kn

BC2 nick: maxsisac_CRO
16 godina

e to mi se svida

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

zelim kupiti 60 dana game time bon  ,placam wow goldom ,server je  kor'gal   javite se na mail   swonlima@yahoo.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

a ako netko zna neki online service di prodaju te bonove za duplo manje love nego po prdoavnicama nek mi posta link plz i hvala ,ali samo ako je 100% da je dobar servis a ne neki zajeb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
swon kaže...

a ako netko zna neki online service di prodaju te bonove za duplo manje love nego po prdoavnicama nek mi posta link plz i hvala ,ali samo ako je 100% da je dobar servis a ne neki zajeb

Evo http://www.enabava.net/ i ne radi DP :D

Pwned?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice