Opet me je igra povukla,sad bas downloadam patcheve,radim trial i vidjet ću na što će to ličiti....kako mi se čini opet ću počet igrat... :)
BTW na kojim serverima igrate?Da vam se pridruzim :)
Vjeruj da je tako :)
Opet me je igra povukla,sad bas downloadam patcheve,radim trial i vidjet ću na što će to ličiti....kako mi se čini opet ću počet igrat... :)
Vjeruj da je tako :)
Ja sam ti na Ragnarosu i ima dosta ekipe i na Ally, a na Hordi vodim i Balkanski Guild :D, ali raspitaj se malo igra tko od tvojih pa igraj s frendovima ;)
Ragnaros nije Low nego Full, ako bolje pogledas cak nude free migracije sa njega :)
Nego ekipa tko od vas igra na Korgallu?
ja igram...
Išao sam Azjol Nerub,alija...pvp mrzim jer kad me gankaju,velika je vjerojatnost da će nešto letjeti van kroz prozor... :)
igra ko na burning blades?
Išao sam Azjol Nerub,alija...pvp mrzim jer kad me gankaju,velika je vjerojatnost da će nešto letjeti van kroz prozor... :)
Ma predobro je PvP :D, ja nikad ne diram manje Lvle, ali kada mi dode jedan moj kako volim da ga tucem dok se ne diskonekta :D
Ma predobro je PvP :D, ja nikad ne diram manje Lvle, ali kada mi dode jedan moj kako volim da ga tucem dok se ne diskonekta :D
sjećam se toga na jedenaru
ja sam bio lev 30 i napali me dva lev 40 rogue
jedno pola sata su me maltretirali
napokon mi je stigla pomoć iz gilde i stigao 70 lev paladin koji je onda njih malo gankao
pa je onda došlo par 70 hordaša pa su njega, uglavnom u roku od 1 sat na prostoru ispred zulan gruba nakrcalo se cca 100 sa svake strane i nastao je totalni raspašoj
drugi puta se to dogodilo u zangamašu, kod sporegara isto nastala tarapana između dvojice na kraju se valjda pola servera tuklo tamo
Uglavnom FPS koji je inače bio 70 je pao na ispod 20 FPS-a
sjećam se toga na jedenaru
ja sam bio lev 30 i napali me dva lev 40 rogue
jedno pola sata su me maltretirali
napokon mi je stigla pomoć iz gilde i stigao 70 lev paladin koji je onda njih malo gankao
pa je onda došlo par 70 hordaša pa su njega, uglavnom u roku od 1 sat na prostoru ispred zulan gruba nakrcalo se cca 100 sa svake strane i nastao je totalni raspašoj
drugi puta se to dogodilo u zangamašu, kod sporegara isto nastala tarapana između dvojice na kraju se valjda pola servera tuklo tamo
Uglavnom FPS koji je inače bio 70 je pao na ispod 20 FPS-a
Ma to p*cke, ja napadam samo 2 lvl ispod sebe ili ako sam zivcan onda sve pred sobom :D, ali vecinom mene napadaju :D, a ja ih tucem :D
Ipak sam rollao Orc Rouga na Frostwhisper PVP....grafiku su poboljšali pa mi sada sve ultra ide na cak 20fpsa LOL...al uglavnom..vrlo sam zadovoljan što su napravili...
Imam ATI hd 5470 i nakon Cate mi je fps drastično opao, jel to zbog dx 11?
Ako je jel ima način da ga isključim?
Ima li netko možda neiskorišteno WoW Classic Key koji bi htio podijeliti samnom? :)
Ima li netko možda neiskorišteno WoW Classic Key koji bi htio podijeliti samnom? :)
Kako Classic može biti neiskorišten, naročito što ekspanzije ne rade bez prvog dijela. Hoces reci da ti netko pokloni Classic.
nabavio sam novi title - Bane of the Fallen King. hoho :)
Jel' itko prošao quest kod Worgena pod imenom Find Salvanas ili tak' nešt slično??????Ne mogu ga prijeći,mapa je prazna,nema nikoga itd.....
zna li netko gdje u splitu ima uzeti produljenje pretplate za 2 mj.? hvala
Jel' itko prošao quest kod Worgena pod imenom Find Salvanas ili tak' nešt slično??????Ne mogu ga prijeći,mapa je prazna,nema nikoga itd.....
http://www.wowwiki.com/Quest:The_Hunt_for_Sylvanas
zna li netko gdje u splitu ima uzeti produljenje pretplate za 2 mj.? hvala
Svi Algoritam bookshopovi po defaultu drže bonove za WoW tako da nazovi ili odi tamo.
Koliko vidim na stranici u splitu ti je:
Bajamontijeva 2
tel: 021/348-030
Jel uzima tko pre-paid preko neta?
Ako da ,gdje uzimate? ja na g2play.com al trenutno nemaju pa me zanima ,da si ja ubodem jedan,treba mi :D
Hvala,ali u međuvremenu sam prešao..... :)
Imam jedno pitanje:Na kojemu Levelu mogu letjeti i gdje pronaći onog Profession Teachera il' tak' nešto slično......
Imam jedno pitanje:Na kojemu Levelu mogu letjeti i gdje pronaći onog Profession Teachera il' tak' nešto slično......
Na 60 LvLu mozes trenirati i kupiti. Ako si Horda u Ogrimmaru, ako Ally mislim da je u Stormwindu ili odes u Outland i u Helfire ti je odma u kampu trener :D
Na 60 LvLu mozes trenirati i kupiti. Ako si Horda u Ogrimmaru, ako Ally mislim da je u Stormwindu ili odes u Outland i u Helfire ti je odma u kampu trener :D
Čekaj,ne kužim.....trener za šta????za letenje ili profesije?????i još jedno pitanje:igram worgena i sad smo s brodom pobjegli negdje gdje je sve u rozom i ljubičastom i ja trebam doći do nekog NPC-a,ali on je skroooooozzzzzzzzzzzzzz daleeeeekkkkoooooo od mene,pa me zanima kako brže doći do njega,jer ako hodam trebalo bi mi 1 sat......
Ah, napokon uspješno izliječen od WoWitisa...
Puno mi znaci sve je ljubicasto, koji si LvL? Pricao sam ti za Flying Tecahera za letenje, a Profession trenra mozes naci u svakom gradu, cak i po mapi po nekim satorima, ali dodi u grad i pitaj curava, viditi ces pisat ce ti Professions i odaberi si npr. moja preporuka najbrze golde nafarmat Mining i Herbalisam, i izuci si Cooking, Fishing, First Aid i ako imas Cataclysm, Archeology :D
Puno mi znaci sve je ljubicasto, koji si LvL? Pricao sam ti za Flying Tecahera za letenje, a Profession trenra mozes naci u svakom gradu, cak i po mapi po nekim satorima, ali dodi u grad i pitaj curava, viditi ces pisat ce ti Professions i odaberi si npr. moja preporuka najbrze golde nafarmat Mining i Herbalisam, i izuci si Cooking, Fishing, First Aid i ako imas Cataclysm, Archeology :D
13 lvl
EDIT:Nema veze,prošao sam......
sad je cataclysm u svijetu medija 149 kn
e to mi se svida
zelim kupiti 60 dana game time bon ,placam wow goldom ,server je kor'gal javite se na mail swonlima@yahoo.com
a ako netko zna neki online service di prodaju te bonove za duplo manje love nego po prdoavnicama nek mi posta link plz i hvala ,ali samo ako je 100% da je dobar servis a ne neki zajeb
a ako netko zna neki online service di prodaju te bonove za duplo manje love nego po prdoavnicama nek mi posta link plz i hvala ,ali samo ako je 100% da je dobar servis a ne neki zajeb
Evo http://www.enabava.net/ i ne radi DP :D