pitanje ljudi
koliko se dobije dana igranja kad se ukuca wow cataclysm authentication kod?
pitanje ljudi
koliko se dobije dana igranja kad se ukuca wow cataclysm authentication kod?
Mislim da ne dobijes 30day ili 60day,moras ukucat prepaid :S
a jbt, znaci moram opet potrosit 200kn na prepaid da bi igrao?
Valjda,nisam siguran.Davno sam ja prestao :S
Nista, billo ti je za ove starije igrace nekoliko dana free prije Cataclysme da se ufuraju u igru, ali jbg zakasnio si :P
Ja sam davno igrao Wow,na vanili , i sad ga igram sa frendovima i puno brže se dobijaju lvli,sve je jednostavnije i lakše,tako da se relativno brzo dižu leveli.
Igra li tko na hordi na Taren Mill-u?
Trči.
Šalim se, imaš iz svakog grada portal do Blasted Landsa, osim ako ih nisu maknuli.
Brate imas u Ogrimmaru u Vally of Spirits portal za Blasted Badlands :D.
MOLIM????Oh ne......
A koliko otprilike traje da dođeš od lvl-a 1 do lvl-a 85.....čuo sam da sad s novim patchem se to brže lvl-a.....
Pa otprilike 30 minuta za 10 levela i to ako usput gledas svedski akcioni, grickas cips i pijes pivo dok te smeta drustvo.
30 minuta je za početne levele, nakon 30 levela je svaki levl oko 1 sat
nakon 60 levela su 1 do 2 sata, nakon 70 su 2 do 3 sata za lev
od 80 do 85 treba ti cca 3 do 4 sata po levelu za ležerno igranje
I da kad sam ja prvi puta levlao u TBC trebalo mi je 3 mjeseca ili 15 dana igre (po wow satnici) da dođem na 70 lev.
nije sve u jurnjavi po dungeonima kad te boosta lev 85 samo da što prije prođeš
a evo sad se već 4 dana patim sa arheologjom jer treba jurcati sa jednog kraja mape na drugi
Wow i nije zamišljen za luđake koji drhte na levlanje i moraju biti prvi na najvećem levelu.
Wow je za ljude kojima je to odmor, relaksacija, zabava i kojima vrijeme nije bitno.
Ako se želiš zabaviti onda će ti levlanje od 1 do 85 potrajati i do 3 ili čak i do 6 mjeseci
Alianaca ili Horda, svaki ima drugačiju priču, svaka rasa ima svoje specifičnosti i svoje specijalne chain qestove
Zato ako želiš uživati u wowu onda se nemoj opterečivati vremenom, doći češ na lev 85 kad dođeš, uživaj u priči i zabavi koju nudi wow
Za one koji samo drhte na levlanje to nije igra za njih
A kad jednom dođeš na 85 imaš i dalje zabavu
- skupljanje archiventa u heroicima i raidima (neki su jako zaguljeni i teški)
- imaš battleground za pvp
- imaš arenu za pvp
Ja uopće ne kužim što je tip vidio od wow koji je bio na serveru?
na mom serveru prvi je tip novu expanziju prošao u 18 sati (znači od ponoći do 18 sati popodne), samo je jurcao i kaj ima od toga?
Sa druge strane ja sam 7 dana imao što igrati sa druidom, a onda još 7 dana sa paladinom i bio na područjima di sam preskočio sa druidom
a kaj je najljepše jednu cijelu zonu sam preskočio, to mi ostaje za 3. lika
znači imam još uvijek zabavu čak i kad mi dosade moja dva 85 lev.
to ti je broj populacije na serveru
low znači da je server skoro prazan (znači da nečeš imati puno laga, ali i manje je ljudi)
High je prepun i tamo imaš jako puno ljudi i dosta laga
Kaj se samog servera i frakcije tiće, pa idi tamo di imaš prijatelje ili poznanike, jer će ti biti puno lakše i pomagati će ti kad ti bude trebalo.
Nigdje nemam poznanike ni prijatelje......Recite koji server je po vama najbolji(ali da je pve)
EDIT:Ovo mi ne ide u glavu:Prebacio sam se na Stormrage jer kažu da je Full,i ja kliknem Enter World,a ono NEMA NIKOGAAAAA!!!!!ALi baš tako,NIKOGA.....na chatu isto nikoga...ama baš ništa.....to mi ne ide u glavu.....
EDIT:Opet sam promjenio i ama baš nikoga nema....ni na kojem serveru.....HELP!!!!!
Magic-WoW (HORDA)
-Dodaj mene(Rexark)
Nigdje nemam poznanike ni prijatelje......Recite koji server je po vama najbolji(ali da je pve)
EDIT:Ovo mi ne ide u glavu:Prebacio sam se na Stormrage jer kažu da je Full,i ja kliknem Enter World,a ono NEMA NIKOGAAAAA!!!!!ALi baš tako,NIKOGA.....na chatu isto nikoga...ama baš ništa.....to mi ne ide u glavu.....
EDIT:Opet sam promjenio i ama baš nikoga nema....ni na kojem serveru.....HELP!!!!!
Ja sam igral na Stormrageu, doduše dok je još medium bio. Otiđi do grada tamo će ti biti rulje i u chatu i u gradu, nema baš puno ljudi u tim 1-10 lvl zonama, tj. početnim zonama. Naleti se tu i tamo, ali nije baš neka gužva. Ovisno u kojoj si zoni taj chat i imaš. Ako si u Dun Moroghu, imat ćeš Dun Morogh chat, ako odeš u Ironforge imat ćeš IF chat, svaka zona ima svoje kanale, tak da ako neko chata u IF chatu, a ti si recimo u Loch Modanu, naravno da ne vidiš kaj oni chataju.
EDIT: Prebaci se na server gdje forumaši najviše igraju, to ti bu najpametnije.
@Wedran Dev
Niti jedan orginal server nema u sebi riječ Magic... -.-
pitanje iznad, za ceg sluzi arheologija?
pitanje iznad, za ceg sluzi arheologija?
To je profesija u WoW-u
pa znam, ali za ceg sluzi
pa znam, ali za ceg sluzi
Pa neam pojma,ali valjda za levelanje i tak slično.....
the maelstrom realm postoji od samog pocetka WoW-a xD
u svijetu-medija ima cataclysm za 199kn ako nekog zanima
Cek, oni su sam u Zagrebu?
Cek, oni su sam u Zagrebu?
možeš preko njihovog web shopa kupit pa ti dođe na tvoju adresu
Arheologija mi je 525/525 i kao i ostale gathering profesije, lako je dignuti na mx.
Sve sta trebas je kopati na mjestima koja su oznacena na mapi crvenim "krugom".
Barem iz mog iskustva, ne mozes zaraditi na arheologiji jer su itemi soulbound tj. mozes ih prenositi na svoje charove na istom serveru.
Ali eto, "iskopao" sam neke epike a i gust mi je lagano kopati, dusu dalo za odmor :)
Kopas fragmente a odredjen broj fragmenata pretvoris u artifakt.
U vecini slucajeva su bezvrijedni sivi artifakti koje prodas vendoru te manji broj su plavi i epici.
Ne moras niti izlaziti iz Azerotha za dignit max. skill, ali najbolje vidjeti sta ti koja rasa daje te se fokusirati na njih radi sta brzeg dobivanja itema kojeg zelis.
To je to ukratko da ne duljim previse :)
Koji bi mi realm preporučili?