World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.033
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
dekstroza kaže...
Matatata krele od zanata kaže...

link

aj pogledajte pa mi recite, ocu tu glupost narucit da ne stojim ko kreten u redu pred algoritmom.

Amazon ne dostavlja igre u Hrvatsku.

Preporučam(a još ispadne i jeftinije):

Jedino moras racunati sa time da neces moci igrati na dan kad bude ekspanzija pustena jer ti nece stici. Inace ne kupujem igre u Algoritmu ali ovu definitivno budem ( kao i prijasnje ) Osmijeh

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

aaaaah nostalgija... sjećam se kad sam ko kreten stajao sa jos hrpu ostalih "kretena" ispred algoritma u ponoćnoj prodaji wotlk-a Osmijeh

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nobles kaže...

aaaaah nostalgija... sjećam se kad sam ko kreten stajao sa jos hrpu ostalih "kretena" ispred algoritma u ponoćnoj prodaji wotlk-a Osmijeh

Eeeee..    za nekoliko mjeseci će se opet stajati na ponoćnoj prodaji Cataclysm-a Belji se

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz svima na forumu. Do sad nisam posto nikad pa reko da i to napravim.
Da se prestavim :in game ime mi je Himen ,igram huntera od 1 dana kako sam otkrio wow;D

Ja i jos par ljudi vodimo gild na rangnarosu (balkanski gild) The-Exalted

Trenutno regrutiramo pa ko je zainteresiran moze posjetiti http://www.the-exalted.net/

Ako zelite vise infa mozete postat na forumu ili se javiti in game :OGDEN-JUNONA-CHILLISTER-PAPRENJAK-HIMEN-PESKO-JOZAOS..

kao sto vidite ima nas podosta tako da je uvjek neko online za info

ljep pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Nobles kaže...

Eeeee..    za nekoliko mjeseci će se opet stajati na ponoćnoj prodaji Cataclysm-a Belji se

Tako je ! Smijeh Ja sam bio za tbc i za Wotlk.

@Nobles: Pa nije to bilo ni tako davno..."samo" godinu i pol unatrag.

16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Nobles kaže...

pa nije baš tako davno, al nisam igrao već ohoho pa mi nekako i jest daleko ak me kužiš :).

nego da vidim nerd rage na http://www.mmo-champion.com/news-2/cataclysm-raid-progression-refinements-193787/ Belji se

17 godina

He he bar su dosljedni, konstantno i temeljito prave od WoW-a kid's game, vise znaci nece biti potrebno ni traziti kvalitetan guild/raid party jer 25 vise nije privilegija koja daje bolje iteme isti crap mozes dobit i u 10 man. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ajd da se i ja "pohvalim": DRVO!! ovo je moj druid, koji će taman dobit full gear kad dođe cata xD(zato se nadam da će malo odugovlačit, jer nisam potpuno upoznao svoju klasu i odnos iste prema drugim) ^^
sad sam počeo lvlat warriora ponovno i imam problem. trenutno sam lvl 51 i često missam. ima li išta što daje hit na tom lvlu a da bi meni moglo biti korisno? hvala :)

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nobles kaže...
toTheCore kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Nobles kaže...

Eeeee..      za nekoliko mjeseci će se opet stajati na ponoćnoj prodaji Cataclysm-a Belji se

pa nije baš tako davno, al nisam igrao već ohoho pa mi nekako i jest daleko ak me kužiš :).

nego da vidim nerd rage na http://www.mmo-champion.com/news-2/cataclysm-raid-progression-refinements-193787/  Belji se

pa nisam bas sretan s aovim 10/25, a siguran sam da ni svi ostali koji skupa sa mnom i 11mil drugih ljudi nolifeau pred wowom nece biti sretni kad vide ovo:

10-Man and 25-Man raids will share the same lockout.
10-Man and 25-Man raids difficulty will be as close as possible to each other.
10-Man and 25-Man raids will drop the exact same loot, but 25-man will drop a higher quantity of items.      <-------- ovo mi se svidja, jer iako i sad dopa 1 item vise, premalo je to kad je wow pun kretena kojima je bitan samo loot.

ovaj dio mi se svidja, jer recimo gunship je hc uvjek, marrowgar povremeno, i nikad u zivotu nisam vajpo na tim bossevima, tako da.. dobro na marrowgaru jesam u prvom pugu i nikad vise :D
Normal versus Heroic mode will be chosen on a per-boss basis in Cataclysm raids, the same way it works in Icecrown Citadel

jos samo da i ako si napravio normal xy raid, da neces moc i hc isti tjedan, onda ce fkt sjebat igru i ja brijem da cu prestat igrat. wow je odlicno napravljem u pocetku, i odlicno proracunato taman da moras malo zreliji i stariji biti da bi odlicno performao, a sad rade igru za 9ogodišnjake od te iste dobro proracunate i nastimane igre. unistavaju najbolji mmorpg al oke, naci cu ja nesto drugo za igrat :P

usput jel postoji mogucnost da ce preorder bit jeftiniji od onog sta kupim u ducpanu?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Kad ideš na bossa odabireš hard ili običnjak tak da ak si ga ubil on je mrtav neovisno o hard ili normal.
Znači nemreš normal i hc isti tjedan istog bossa.
Za one koji još nisu skužili wow se bazira na običnim itemima i HC.
To kaj bude par bjednika pugalo 10 i ne budu vidli zadnjeg bossa me niti najmanje ne smeta, ali mi jako paše da mogu ići 10 HC i dobit loot ko i oni koji idu 25.
Nije lako naći 25 ljudi za HC a 10 HC ne budu radili nikakvi pugovi pogotovo ne do kraja.
ICC prvih šest bosseva je zamišljeno tak da pušioničari farmaju a onda dalje idu oni koji su zavredili. ISto tak bude u ekxpanziji, moglo se bude pugat do neke mjere a onda štajnga. Igra bude puno bolja i nakon pet godina petljanja po igri blizz bude napravil expanziju koju budem rado igral.
Fino raid dva dana u tjednu i imam mira ostatak tjedna da se posvetim sebi i RL.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma bit će tu hrpa novina i siguran sam da će biti više pozitivnih nego negativnih promjena Namigiva

Uglavnom ako će Algoritam opet organizirati ponoćnu prodaju (nadam se da Slovenci - koji su sada zastupnici za ove prostore neće raditi probleme oko toga) - tamo sam! Cool

P.S. nadam se samo da neće opet biti sredina tjedna kao prošla 2 puta, nego neki petak ako bog da (ili ću uzeti slobodan dan) Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ma bit će tu hrpa novina i siguran sam da će biti više pozitivnih nego negativnih promjena Namigiva

Uglavnom ako će Algoritam opet organizirati ponoćnu prodaju (nadam se da Slovenci - koji su sada zastupnici za ove prostore neće raditi probleme oko toga) - tamo sam! Cool

P.S. nadam se samo da neće opet biti sredina tjedna kao prošla 2 puta, nego neki petak ako bog da (ili ću uzeti slobodan dan) Belji se

Nije sredina tjedna bez razloga.Srijedom je odrzavanje servera i patchevi tako da igra mora izac utorak/srijeda.

16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Kad ideš na bossa odabireš hard ili običnjak tak da ak si ga ubil on je mrtav neovisno o hard ili normal.
Znači nemreš normal i hc isti tjedan istog bossa.
Za one koji još nisu skužili wow se bazira na običnim itemima i HC.
To kaj bude par bjednika pugalo 10 i ne budu vidli zadnjeg bossa me niti najmanje ne smeta, ali mi jako paše da mogu ići 10 HC i dobit loot ko i oni koji idu 25.
Nije lako naći 25 ljudi za HC a 10 HC ne budu radili nikakvi pugovi pogotovo ne do kraja.
ICC prvih šest bosseva je zamišljeno tak da pušioničari farmaju a onda dalje idu oni koji su zavredili. ISto tak bude u ekxpanziji, moglo se bude pugat do neke mjere a onda štajnga. Igra bude puno bolja i nakon pet godina petljanja po igri blizz bude napravil expanziju koju budem rado igral.
Fino raid dva dana u tjednu i imam mira ostatak tjedna da se posvetim sebi i RL.

nije tako. mozes bossa normal ili obicnjak, al nemozes 10 i 25m nego samo jedno. znaci 2x istog bossa mozes koknut kolko sam ja skopco - 1x 10/25 normal i 1x 10/25 heroic

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Trenutno je tak da kad ubiješ bossa on je mrtav neovisno o normal ili HC.
Tak bude ostalo u expanziji samo kaj budeš mogel dodatno birat 10 ili 25. Vjerojatno. ;)
16 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Tak bude ostalo u expanziji samo kaj budeš mogel dodatno birat 10 ili 25. Vjerojatno. ;)

:s pa mozes i sad birat dddddd

17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
NEW_MAN kaže...

:s pa mozes i sad birat dddddd

U expanziji budeš mogel prva dva bossa u 10 man i onda trečeg prebaciš na 25. Kužiš?

Znači ne bude zasebno 10 man i onda još 25 ko sad.

Kak sad ideš normal i hc tak budeš išel 10 i 25.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 8:49 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Krenulo je F&F Alpha testiranje Kataklizme.

http://www.mmo-champion.com/news-2/cataclysm-friends-family-alpha/

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Dakle, s obzirom da je blizz potvrdio postojanje F&F alpha testiranja, mislio sam da bi bilo u redu, ako tko nešto negdje iskopa ili sazna da tu posta..

16 godina
World of Warcraft

moze pomoć? ovako krenio sam igrat s death knight-om i obavio sam par questova i napunio 64 lvl i sad vise nemogu nac qeust koji mogu uzet??  zas imam quest helper i nemogu ni jedan quest uzet sta da radim?

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

moze pomoć? ovako krenio sam igrat s death knight-om i obavio sam par questova i napunio 64 lvl i sad vise nemogu nac qeust koji mogu uzet??  zas imam quest helper i nemogu ni jedan quest uzet sta da radim?

Ti igras na privatnom serveru ?

17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

zas imam quest helper i nemogu ni jedan quest uzet sta da radim?

Kako misliš 'ne možeš' uzet quest? Nema ti uskličnika žutih iznad glava od quest givera ili što?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

moze pomoć? ovako krenio sam igrat s death knight-om i obavio sam par questova i napunio 64 lvl i sad vise nemogu nac qeust koji mogu uzet??   zas imam quest helper i nemogu ni jedan quest uzet sta da radim?

Dado_ZG78 kaže...

MarioVk kaže...

Kako misliš 'ne možeš' uzet quest? Nema ti uskličnika žutih iznad glava od quest givera ili što?

gdje dizes lvl? jesi u outland oso? valjda je kad je lvl64

odi u nagrand, tamo imas tonu kvestova aman taman za tvoj lvl.

17 godina

Na mmo champion izašle su slike kako će izgledati ogrimmar,azashara i stromwind.Jedva ćekam da dođe nova ekspanzija sadSmijeh

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

sviđa mi se, sad konačno SW liči na grad.

nego nekako mi se čini kako je deathwing malen.... očekivao sam da će biti huuuuuuge. nadam se da je ova slika samo da nam pokažu kako će izgledati (fenomenalno)  dok će u igri biti puno veći.

ps: nisu trebali deathwinga spojlat

0 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...
MarioVk kaže...

da tamo di mi na quest helperu pokaze da je quest nekih ljudi uopce nema a oni koji su tamo nemaju taj usklicnik?! i da privatni je server I IGRAm sa DEATH KNIGHTom tako da sam tamo u njihovom nekom gradu

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
17 godina
Wolf88 kaže...

Na mmo champion izašle su slike kako će izgledati ogrimmar,azashara i stromwind.Jedva ćekam da dođe nova ekspanzija sadSmijeh

odusevio sam se! ocekivao sam "revamp" al ovo je iznad mojih ocekivanja!

Cant wait!!! Cool

FOR THE HORDE!!!
17 godina
MarioVk kaže...
Dado_ZG78 kaže...
MarioVk kaže...

da tamo di mi na quest helperu pokaze da je quest nekih ljudi uopce nema a oni koji su tamo nemaju taj usklicnik?! i da privatni je server I IGRAm sa DEATH KNIGHTom tako da sam tamo u njihovom nekom gradu

Vecina privatnih servera ima problema s omogucavanjem DK questova zato sto ih ima puno animiranih, umjesto da nas ispitujes otidji na stranicu onog cij je server pa ptiaj njega ili nekog od admina, oni ce ti dati kompletnij odgovor od nas.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
Wolf88 kaže...

odusevio sam se! ocekivao sam "revamp" al ovo je iznad mojih ocekivanja!

Cant wait!!! Cool

Bit ce stvarno tuzno kad budem levelirao na mjestu rupe velicine stormwinda, te se sjetiti da se ovdje nalazila velika rusevina gdje sam moram ubit bossa. :'(

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uopće nema sumnje da će Cataclysm vratiti u WoW veliki dio starih igrača a i privući podosta novih Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Uopće nema sumnje da će Cataclysm vratiti u WoW veliki dio starih igrača a i privući podosta novih Namigiva

pod nove mozemo reci mentalno ogranicenih ljudi, ja isto igram wow znaci nije da vrijedjam nas wowere, ali dodje mi zao kad svaki dan vidim novo stvarno bolesno dijete kako igra.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice