World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft

greška

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 19:02 (Darky).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li se osjeti manji broj igraca zbog odlaska u Aion ?

Ako da u kolikoj mjeri ?

Necu zvaku , hocu kusur !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kakav aion, daj molim te! :)

Izvadak iz jednog mog posta sa drugog topica:

Što se grafike u aionu tiče svi ti svjetlosni efekti su užasni i prekičasti, nijedan ability/spell nemožeš izvesti bez blještanja ekrana, a kad treba blještat zbog nečeg stvarno posebnog, onda je to toliko obično da potrebna posebnost uopće ne dolazi do izražaja.

A što se tiče glazbe, likova, priče i sveg toga ima u wowu pa i više, wow je u svakom svom collectors editionu dosada došao sa soundtrackom, a u zadnjem i sa knjigom crteža kojeg se nebi posramjeli ni u visokobudžetnom hollywodskom filmu. Na temu wowa dosad je izdano 10-15 knjiga, manga stripova i slično, a nedavno je održana izložba umjetničkih radova u galerijama sa temama iz wowa, svki novi blizzcon je sve posjećaniji, a počnije izlaziti i wow magazin! http://www.worldofwarcraftthemagazine.com/

Ovo ne govorim kao zadrti fan wowa (fanboy kako tu znate reći) nego jednostavno iznosim činjenice. Wow je definitivno poseban i fascinantan projekt.

Oni koji misle da su sada serveri prepuni, razmislite što će biti kada 2011, dođe film Warcraft u režiji Sama Raimija, koje se snima u produkciji Warnera, Blizzarda i Legendary picturesa, sa budžetom od 200 mil dolara?

Na kraju wow je prvi mmo kod kojeg se svijet MORA zbog igrača i priče mjenjati, to je prvi mmo koji će (kad izađe Cataclysm) izmjeniti sve one "stare" početne zone.

To je prvi virutalni svijet za koji bi mogli reći da evoluira, dok je većina njegovih konkurenata neslavno propala.

I mislim da je igraču koji se prvi puta susreće sa mmoima puno lakše krenuti sa wowom nego nekim drugim, zbog ispoliranog sadržaja, i velikog broja stranica na netu posvećenim wowu, questanju, levelanju itd.

Sva ova fama oko aiona, podjeća me na istu famu koja je vladala kad je doša lotro, pa conan, kada su ljudi pljucali po wowu i govorili već onda da je smeće i da žele nešto novo (a da ne spominjem Hellgate: London)

Opet napominjem, jer me ovdje već smatraju teškim wow fanatikom, da to nisam, nemogu se pohvaliti nekim velikim uspjehom u raidovima jer ne igram puno zbog posla i obiteljsikh obveza, i vjerujte mi bit ću među prvima koji će kad dođu odmah kupiti Star Trek online i Star Wars Old Republic, a naročito Star Trek, jer sam veliki trekkie sa svim originalima svih epizoda i filmova, knjiga i enciklopedija.  Međutim Wow će još jako dugo biti najbolji mmo.

6 0 hvala 0
17 godina

wow ovo je fino napisano.
Sad da ja malo pametujem ^^

Wow igram od prvog dana i imal je svoje uspone i padove.
Mišljenja sam da je igra govno ali samo zato jer blizz popušta svima koji wajnaju i sere mi se više od carrot on a stick sheme koju koriste od prvog dana.
Igra je igriva, ima contenta više nego bilo koji MMO i to bude tak ostalo za uvijek.

Meni najbitnije i jedini razlog zašto igram je ekipa. Grafika mi ne igra baš nikakvu ulogu, da po ekranu trče spriteovi na 640*480 i da imam ekipu koju imam bilo bi mi sve jedno.

Osnovni razlog igranja wow-a je dosada. Igru igram kad mi je dosadno i ne doživljavam je ko second life kaj je problem kod klinaca. Znači ako taj dan nisam dobil neki epic to me ne pogađa i spavam ko beba. Kad se probudim na pameti mi nije kak budem se igral nego kaj budem jel za doručak ili ručak.

Svi se navuku i onda kad nakon par godina izvade palac iz guzice igra ne valja i svi seru po njoj ali brže bolje uđu u nešto drugo tipa konan aion ili what ever.

Ljudi dragi igre su za razbibrigu, da se ubije dosada i ako si našel kakvog prijatelja prek nje da se zabavite, eventualna pivica iRL i gg.

Prestanite živit u virtualnim svjetovima i izađite na sunce.

Nema gušta ko kad se sva ta ekipa nađe pa se zapijemo. Zadnji guildmeeting nas je bilo prek 20 ljudi i zabavili se ko na svadbi ;)

Piva ftw.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 9:53 (NEW_MAN).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Joj prestanite o Aionu i nekim prodavanjima. Ovo je WoW tema. Mogli bi pricat o novim instancama, questovima itd... Jedan od glavnim razloga zasto igram WoW je to sto sam vidio na videima one questove gdje vozis aute, robote i te stvari. Stvarno imba questovi.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

koju bi instancu preporučili za one koji su tek došli na lvl 80?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Predviđam da će Aion skupiti svoju bazu poklonika ali se neće ni približiti WoW-ovom broju igrača, a kad izađe Cataclysm, WoW će nadmašiti i sam sebe Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

A mozes naxx, mozes azjol nerub. Pitaj guild ako imas.

17 godina
_Rainmaker_ kaže...

to ti ovisi o gearu, ekipi i poznavanju taktika... moja preporuka da si pogledas koji dio geara za tvog lika koji boss dropa (atlas loot addon ili wowhead) pa ides tamo redom dok ne kompletiras.. nakon toga u naxx!

nije ti lose pratit svog lika na www.wow-heroes.com

tu imas updejtan gear s armorya s direktnim linkovima na wowhead za nadogradnje, prostor za sockete, preporuke enchantova i lvl-e itema te gear score - a ujedno imas i graficki prikaz za sto ti je gear oke, gdje ti je preporuka ici skupljati bolji i mozes pratiti napredak opreme!

FOR THE HORDE!!!
17 godina
Living.Dead kaže...
_Rainmaker_ kaže...

azjol nerub i pogotovo naxx su ipak za likove s nesto jacim gearom od onog kojeg imas kad tek "dingas" :) ali ak je ekipa dobro opremljena i imaju volje i vremena boostat zasto ne! pogotovo naxx.. u par runova imas ludilo opremu :)

FOR THE HORDE!!!
16 godina
World of Warcraft

ma rokas hc-ove do bola mos nabavit head i chest t8.5 i tak neki gear dok budes ovako malo solidniji onda odes toc hc gdje padaju brutalni epici i toc normal i eto gearat ces se bez problema

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
Living.Dead kaže...
_Rainmaker_ kaže...

azjol nerub i pogotovo naxx su ipak za likove s nesto jacim gearom od onog kojeg imas kad tek "dingas" :) ali ak je ekipa dobro opremljena i imaju volje i vremena boostat zasto ne! pogotovo naxx.. u par runova imas ludilo opremu :)

A ja cim diga 80:" Oce neko naxx?!?!?!" :D

17 godina
World of Warcraft

aj kad vec postam, da podjelim s ostalima zaljubljenicima na sto sam naletio jutors:

http://www.worldofwarcraftthemagazine.com/

nakon toliko knjiga, stripova, raznog merčendajza, najavljenog filma, konvencija sada i casopis! sto je slijedece? Cool

edit: nisam skuzio da je bugsy prije mene slozio post koji opsirnije i bolje opisuje ovo sto sam i ja naveo! svaka cast bugsy!!!Cool

FOR THE HORDE!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.10.2009 11:46 (RonoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft
Jao lijepa slika arthasa, obozavam ga :DD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

plasticne operacije i bojenje kože? ^^ malo bolesna opsesija

ovako ja sam troll priest lvl 36 na Balnazzaru pa ako netko hoce qvestat skupa nek se javi na ime Mithrandyr :) dosadno mi solo ovak

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

plasticne operacije i bojenje kože? ^^ malo bolesna opsesija

ovako ja sam troll priest lvl 36 na Balnazzaru pa ako netko hoce qvestat skupa nek se javi na ime Mithrandyr :) dosadno mi solo ovak

ja danas pocinjem opet igrat!!!!!!!!!! nemogu vam opisat kako sam sretan

kralju kako igras ? koliko dnevno ? kakav je to server.,populacija ljudi ? jel vas ima ? ae mozda napravim tamo lika ako ti igras redovito i ako znas igrat jer mi je tapija na ovim mojim serverima postalo. pa mozda te uspijem stic lvl ovaj vikend.

POZZ

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

wow ovo je fino napisano.
Sad da ja malo pametujem ^^

Wow igram od prvog dana i imal je svoje uspone i padove.
Mišljenja sam da je igra govno ali samo zato jer blizz popušta svima koji wajnaju i sere mi se više od carrot on a stick sheme koju koriste od prvog dana.
Igra je igriva, ima contenta više nego bilo koji MMO i to bude tak ostalo za uvijek.

Meni najbitnije i jedini razlog zašto igram je ekipa. Grafika mi ne igra baš nikakvu ulogu, da po ekranu trče spriteovi na 640*480 i da imam ekipu koju imam bilo bi mi sve jedno.

Osnovni razlog igranja wow-a je dosada. Igru igram kad mi je dosadno i ne doživljavam je ko second life kaj je problem kod klinaca. Znači ako taj dan nisam dobil neki epic to me ne pogađa i spavam ko beba. Kad se probudim na pameti mi nije kak budem se igral nego kaj budem jel za doručak ili ručak.

Svi se navuku i onda kad nakon par godina izvade palac iz guzice igra ne valja i svi seru po njoj ali brže bolje uđu u nešto drugo tipa konan aion ili what ever.

Ljudi dragi igre su za razbibrigu, da se ubije dosada i ako si našel kakvog prijatelja prek nje da se zabavite, eventualna pivica iRL i gg.

Prestanite živit u virtualnim svjetovima i izađite na sunce.

Nema gušta ko kad se sva ta ekipa nađe pa se zapijemo. Zadnji guildmeeting nas je bilo prek 20 ljudi i zabavili se ko na svadbi ;)

Piva ftw.

Čovjek zna znanje.

Svaka pohvala, baš sam takvo što namjeravao napisati.

Živo real life!

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
_Rainmaker_ kaže...

to ti ovisi o gearu, ekipi i poznavanju taktika... moja preporuka da si pogledas koji dio geara za tvog lika koji boss dropa (atlas loot addon ili wowhead) pa ides tamo redom dok ne kompletiras.. nakon toga u naxx!

nije ti lose pratit svog lika na www.wow-heroes.com

tu imas updejtan gear s armorya s direktnim linkovima na wowhead za nadogradnje, prostor za sockete, preporuke enchantova i lvl-e itema te gear score - a ujedno imas i graficki prikaz za sto ti je gear oke, gdje ti je preporuka ici skupljati bolji i mozes pratiti napredak opreme!

hvala puno. nisam ni znao da ovakva stranica postoji. stvarno odlično :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Dajte nabavio sam pre paid a neda mi se sam lvl-at. Ima koga da napravimo novog charatera zainteresiranog?

16 godina
vidikovac kaže...

Dajte nabavio sam pre paid a neda mi se sam lvl-at. Ima koga da napravimo novog charatera zainteresiranog?

Ja ti ne preporucam sheranje acca, pogotovo s nekim nepoznatim cisto iz sigurnosti , a i zna bit iritantno kad te dcaju usred enceg vaznog il je tebe strah da ti ne dcas toga tok je u necem

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"
16 godina
neaktivan

ma krivo si me shvatio. necu ja share-at acc ni skim nego ako netko hoce da zajedno krenemo lvl-at svatko sa svojim acc

16 godina
World of Warcraft

Aha pa ak oces ja i ekipa od tu smo poceli ispocetka dizat nakon kaj smo svi gearali 80 i tak pa ono tek smo 15-16lvl i neigramo puno pa nas stignes :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Aha pa ak oces ja i ekipa od tu smo poceli ispocetka dizat nakon kaj smo svi gearali 80 i tak pa ono tek smo 15-16lvl i neigramo puno pa nas stignes :D

moze super. koji server? horda ili allianca?

15 godina
neaktivan

a jbt,,znam da dok instaliravam igru...da mogu u ludaru otic,,i popit kavu i odmorit seBelji se...a koliko tebi treba za instalaciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 6:45 (TarKwanis).
17 godina
World of Warcraft

Mislim da je ovome ovdje mjesto Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Mislim da je ovome ovdje mjesto Smijeh

Hahaah, koji awsome video sine moj :DD

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ima li tu koga sa kor'gala? tamo sam palu napravio, pa ako ima koji 19 twink za pvp? xD

May The Earthmother walk with you.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako dolaziš na Cro'gall da bi bio twink lijepo te molim da odes u neki drugi battlegroup.

Ne treba nam još takvih. kkthxbai.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ma nee. nisam ja twink. iskreno, mrzim twinkove. a jel ima tamo neki hrvatski guild il nest? svida mi se server, možda i ostanem tamo xD

May The Earthmother walk with you.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Banda Zlih Bureka

Suza u oku

Huarvat...nešto..nisam zapamtio

Kamikaze ZG

Oro Goro

Nasran i Nadrogiran

Agnus Dei..strani guild ali puno naših ima unutra