World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.636.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Zasto uklete?znam da se wow promjenio igral sam wotlk trial nest malo ,al mendd zanima kakvi su to posebni itemi za lvlanje?iskreno wow vise nije sto je bio za mene prije (prije bc),sve je olaksano i jeftino.
17 godina
neaktivan
viper kaže...
Zasto uklete?znam da se wow promjenio igral sam wotlk trial nest malo ,al mendd zanima kakvi su to posebni itemi za lvlanje?iskreno wow vise nije sto je bio za mene prije (prije bc),sve je olaksano i jeftino.

pa radi se o Binds to account opremi

oruzja, sholderi i sad od poslijednjeg patcha chestovi koje ljudi s mainovima mogu kupit za shardove, embleme, sealove te poslati postom svojim altovima kako bi ubrzali lvlanje

naime oprema je vezana za account a ne za jednog lika pa tako vec od 1.lvla char moze koristit tu opremu a ona je posebna po tome sto vec kod nizih lvla dobivas dobre statse koje inace ne bi imao kod opreme koju dobivas od kvestanja ili dropova iz nizih instanci

kako lvlas i kako je char veci lvl tako se ta oprema prilagodjava liku te se i statsi povecavaju, a dobar je i bonus koji dobijes na chestu i sholderima - 10 posto se povecava exp od ubijanja zvijeri

znaci ti spomenuti "posebni itemi za lvlanje" su zapravo binds to account oprema koja ti daje dobre statse i ljudi sa svojim altovima ne moraju do 80lvla brinut za gear (barem ne za sholdere, chestove i oruzja, dok ne ubace polako i ostatak Namigiva)

"Prediction? Pain."
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 4:20 (detonator).
16 godina
protjeran
World of Warcraft

zna neko koj privatni server na kojem mogu igrati WoLK?

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...

zna neko koj privatni server na kojem mogu igrati WoLK?

Pridruzi se silver dustu

Server nema bas mnogo igraca ali je poprilicno dobar. (silver-dust.nl)

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 13:00 (Living.Dead).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

ne mogu igrat wow. wtf? upišem acc name i pass i login, i piše patch required. stisnem restart i download patch preko blizz downloadera i dođe do 70% i piše Localization.xml cant be found il tak nest. Da li se to ikome dogodilo? Ima li prijedloga?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

ne mogu igrat wow. wtf? upišem acc name i pass i login, i piše patch required. stisnem restart i download patch preko blizz downloadera i dođe do 70% i piše Localization.xml cant be found il tak nest. Da li se to ikome dogodilo? Ima li prijedloga?

Možda se desio problem kod instalacije samo probaj pokrenuti World of Warcrft-Repair.

16 godina
neaktivan
miky moj kaže...
_Rainmaker_ kaže...

Možda se desio problem kod instalacije samo probaj pokrenuti World of Warcrft-Repair.

ma prekjučer sam normalno igro, i jučer kad sam htio je to pisalo. pokrenuo sam repair i ništa se nije promjenilo, to je prvo sto sam napravio. pokušao sam i manualno skinut patch i opet ništa...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

... i download patch preko blizz downloadera i dođe do 70% i piše Localization.xml cant be found il tak nest.

Ako ti patchanje prekida na 70% vjerojatno imaš problem sa antivirusnim softverim (konkrento bitdefender i bullguard rade probleme od jučer)

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=10543537117&sid=1

<?= "hello world" ?>
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Zna li netko sto je s mojim quest helperom? Igram na privatnom serveru i sve je bilo prije u redu dok nisam morao ponovno instalirati wow. Quest helper mi radi ali nece da mi sam pokaze questove na karti vec moram sam ici u options, hidden objectives i tamo uprit show za quest. Ali to traje pre dugo i moram to radit svaki put kad upalim wow. Server je jos 3.1.3 i probao sam sa starijom verzijom ali isto je, prije sam cak koristio noviju i samo sam uprio load out of date.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

nasao sam free streaming blizzcona i zgodne stvari su najavili, vidjet cemo kak ce to izgledati u konacnici:

official page

mmo champion

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam isti problem kao_Rainmaker_. Zaustavio sam svu antivirusnu zaštitu ,ali opet isto. Nemam navedenu zaštitu koja se navodi da radi probleme. POMOČ!!!Viče     P.S Moze mi netko poslati link za instaliran i iskopirani patch .HVALA.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 18:58 (damdaj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jeste vidjeli novu ekspanziju? wow cataclysamm, predobro xD

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ponosno objavljujem da sam konačno postao Chef te da nema razloga da više igram wow.

Iako nisam siguran zašto sam se mučio ko crnac da steknem titulu a sada je nitko neće vidjeti (?!).

Za sve one koji neznaju o čemu se radi     Achievements -  Proffesions - Cooking - scroll down

Goood luck in raids

&quot;Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu&quot; Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 16:57 (momak).
16 godina
neaktivan
momak kaže...

Ponosno objavljujem da sam konačno postao Chef te da nema razloga da više igram wow.

Iako nisam siguran zašto sam se mučio ko crnac da steknem titulu a sada je nitko neće vidjeti (?!).

Za sve one koji neznaju o čemu se radi     Achievements -  Proffesions - Cooking - scroll down

Goood luck in raids

loool

ako ti je dobiti title Chef bio glavni cilj u wowu onda si žile prereži. xD :)

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel netko mozda ima rijesenje za moj problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Kupi original. To ti je prva opcija.

Šta će ti qhelper na privatnim serverima? To malo q koje moraš obaviti do lvl 80 (ako ima wotlk :P ) stvarno nije teško naći.

A ako igraš na blizzlike serveru...pa ono..jel se ima smisla patiti sa 1X XP kao na originalu a gomila stvari ti ne radi kao na originalu?

16 godina
neaktivan
Morgoth kaže...
Living.Dead kaže...

Kupi original. To ti je prva opcija.

Šta će ti qhelper na privatnim serverima? To malo q koje moraš obaviti do lvl 80 (ako ima wotlk :P ) stvarno nije teško naći.

A ako igraš na blizzlike serveru...pa ono..jel se ima smisla patiti sa 1X XP kao na originalu a gomila stvari ti ne radi kao na originalu?

Blizzlike je i prije je sve radilo dok admini nisu nesto morali popraviti.

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo imam wow,bc,wotlk i sad zna neko neki dobar private server,pa da napravimo neki guild ili nešto tako.

Dali je neko za?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
momak kaže...

Goood luck in raids

loool

Meni je glavni cilj u wowu bio dobro se zabaviti i biti drukčiji od drugih.

Dobeći titulu Chef postigao sam oboje.

Neka ti si mama prereže žile :)   

&quot;Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu&quot; Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 13:42 (momak).
16 godina
neaktivan
momak kaže...
_Rainmaker_ kaže...
momak kaže...

Goood luck in raids

loool

Meni je glavni cilj u wowu bio dobro se zabaviti i biti drukčiji od drugih.

Dobeći titulu Chef postigao sam oboje.

Neka ti si mama prereže žile :)   

xD...i sad prestaješ? nekako imam osjecaj da si jedva ceko da dobijes taj title da možeš prestat..znači da se nisi zabavljo dobivajuci ga :)

17 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

xD...i sad prestaješ? nekako imam osjecaj da si jedva ceko da dobijes taj title da možeš prestat..znači da se nisi zabavljo dobivajuci ga :)

Nemoj me krivo shvatiti ja volim igrati wow, ali...    kao što ovdje svi znamo wow oduzima odvratno puno vremena.

Postavio sam si neke druge prioritete u životu te ih sada Hrabro provodim u djelo.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima li rješenja za moj problem ,u vezi patchaPlač??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni kad nije blizz download radio skinuo sam sa drugih stranica i sve 5.

Osim toga nikad nikakvih problema nisam imao tako da jbg.

16 godina
neaktivan
momak kaže...
_Rainmaker_ kaže...

Nemoj me krivo shvatiti ja volim igrati wow, ali...    kao što ovdje svi znamo wow oduzima odvratno puno vremena.

Postavio sam si neke druge prioritete u životu te ih sada Hrabro provodim u djelo.

ah..pa dobro. ali wow ne mora oduzimati jako puno vremena...ja uglavnom ne  igram puno...oko sat-sat i pol dnevno :) bolje nego da spavam do podneva...

16 godina
World of Warcraft

naj reteriranija i najgluplja iga na cijelom svijetu a igre koje su dobre su : gta 4 .........

Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
oo7 kaže...

naj reteriranija i najgluplja iga na cijelom svijetu a igre koje su dobre su : gta 4 .........

Ovakve izjave spadaju pod "izjave dana"... OMG, GTA IV je najveličanstveniji, najljlepši, najbolji, a nije loša niti ova ".............."

dotore1
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 21:10 (doktor1).
16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Pa dobro nisi to morao napisati, barem ne vec ovako starijoj temi.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dobra večer svima, evo i mene na ovom forumu! Odmah bih zapoceo sa nekoliko pitanja ako nije problem. Imam neke informacije koje ne mogu potvrditi pa me zanima vase misljenje.

1. Koliko je zapravo dobar Aion i jeli istina da ce potuc wow do koljena?

2.Cuo sam da je broj igraca u TBC-u bio oko 15 milijona a da je sada svega 4 milijona?

3.Takoder me zanima da li je istina da je izlaskom beta Aion-a u aziji Blizzard izgubio 87% igrace populacije?

Unaprijed hvala

Jučer je danas bilo sutra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cro_Punisher147 kaže...

Dobra večer svima, evo i mene na ovom forumu! Odmah bih zapoceo sa nekoliko pitanja ako nije problem. Imam neke informacije koje ne mogu potvrditi pa me zanima vase misljenje.

1. Koliko je zapravo dobar Aion i jeli istina da ce potuc wow do koljena?

2.Cuo sam da je broj igraca u TBC-u bio oko 15 milijona a da je sada svega 4 milijona?

3.Takoder me zanima da li je istina da je izlaskom beta Aion-a u aziji Blizzard izgubio 87% igrace populacije?

Unaprijed hvala

neznam koliko je aion dobar, ali nije blizz izgubio 87% igrača. ni ovo za TBC nije točno. sada ih ima još više. (koliko ja znam 12 mil.)

17 godina
neaktivan
oo7 kaže...

Nevjerojatno je kako se svakih tjedan dana nađe osoba koja mora napisati post tipa "wow je sranje", "wow is for fags", "wow = govno"

Najgluplje je što ti isti ljudi nisu nikad ili tek nekoliko minuta igrali wow, no sebi daju za pravo da pljuju po igri koja je ugrubo 50x bolja od gta 4.

Quote: 

a igre koje su dobre su : gta 4 .........

Argumenti su naravno nepobitni.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice