World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.159
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
$Mikulich$ kaže...
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Ljudi evo planiram si ovo ljeto kad dode nesto love kupiti WoW... Kako to ide? Odem u Sophoslab i kupim MoP ili nekako drugacije?

Već smo ti odgovorili... Nemoj sad opet isto pitanje postavljat kad sam napisao detaljan odgovor šta ti treba i di nabavit

To je bilo prije podosta stranica i iskreno neda mi se traziti (sumnjam da bih uopce i nasao)

To je bilo prije 2 ili 3 stranice... Ne mogu vjerovat kako si lijen, napiso sam ti ogroman odgovor a tebi se ne da kliknut par puta i potrazit nego pitas da ti objasnimo ponovno? Sori faco al ne ide

1971- ∞
13 godina
Bolje uzmi wildstar, novo je, puno contenta i sami pocetak je... Ovo ces vecinu vremena solo igrat..
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Bolje uzmi wildstar, novo je, puno contenta i sami pocetak je... Ovo ces vecinu vremena solo igrat..

{#}

PC gaming a minute to learn a lifetime to master
13 godina
f1lt3r kaže...
SimeKZ kaže...

{#}

nesto sam krivo reko ?

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Da

16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
f1lt3r kaže...
SimeKZ kaže...

{#}

nesto sam krivo reko ?

Pa ono, da i ne...

Puno contenta - iskreno sumnjam da neka nova igra može imat toliko kontenta koliko WoW. Ako neko nije igrao WoW imat će daleko više toga za otkriti nego u bilo kojem drugom MMORPG-u.

Da će solo igrat no. 1 sub base MMORPG na do sam stisnuo {#}.

Istina Wildstar je nova igra, trenutno je igra puno ljudi sad neznam dal on želi uzet rizik svakog novog MMORPG-a, večinom populacija drastićno padne to te mjere da pređu na F2P.

Probao Aion, GW, GW2, D&D: Online, LotR i Swotor sve ih kupio preorder zaletio se nakraju mi ni jedan nije sjeo ko WoW.

Nekažem da su loši ali uz WoW sam se najviše nauživao od 2005 do danas. Sad imam pauzu preko ljeta pošto smo skinuli garoša HC i dosta nam je farmanja SoO, a za alt-ove nemam volje.

Za novog igrača definitvno preporučujem WoW na high pop serveru jer jednostavno imaš sigurnost Wildstar može nakon par mje. past kao Swotor i šta onda? Bacio novac kao ja na 6 mmorpg-a... Sta se tiče tih novih projekata više neslušam nikog stojim uz WoW ako če nešto biti toliko waauuuu, onda ču kupiti i igrat, ali isreno sumnjam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 22:23 (f1lt3r).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Frend i ja se vraćamo nakon malo duljeg vremena, pa me zanima na koji relm bi bilo najbolje, da ima domaće ekipe ?

Igra li još tu sa bug foruma netko ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Flue kaže...

Frend i ja se vraćamo nakon malo duljeg vremena, pa me zanima na koji relm bi bilo najbolje, da ima domaće ekipe ?

Igra još uvijek dosta naših ljudi, ali su raštrkani po raznim serverima. Nekad je Kor'Gall bio oaza balkanjerosa, a sad gdje koji.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
16 godina
World of Warcraft

Vrijedi li ono ako boostamo lvl 60 chara sa ovim boostom od preordera da dobijemo 2 profesije na 600 skill?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
14 godina
World of Warcraft

Mislim da vrijedi,bitno je da uzmes wod od blizzarda u trgovini,ak uzmes npr sa neki cdkey stranica neces dobiti boost jer samo ga blizz moze dati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Mislim da vrijedi,bitno je da uzmes wod od blizzarda u trgovini,ak uzmes npr sa neki cdkey stranica neces dobiti boost jer samo ga blizz moze dati.

Postoji opcija da se plati 11 dolara vise na tim sajtovima i dobi key 17tog,

Boost verzija: https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-instant-lvl-90-boost-cd-key-preorder-eu.html?___store=english

CDkey koji ce se dobiti na dan izlaska igre: https://www.g2a.com/world-of-warcraft-warlords-of-draenor-cd-key-preorder-global.html

Ali se više isplati preko preko blizzard stora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2014 21:34 (f1lt3r).
11 godina
neaktivan
Flue kaže...

Kazzak hrpa naših ljudi, Silvermoon i Sylvanas ima dosta naše ekipe ali se manje više prorijedilo u zadnje vrijeme...

16 godina
World of Warcraft

Boostat cu lika 60 lvl na 90 pa cu dobit mogucnost dvije profesije na maksimum skill, pa me zanima koje dvije su najunosnije, na mainu imam mining 600 i jewelcrafting 300

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

1 0 hvala 0
14 godina

Nabavi si blacksmith i alchemy.

16 godina
World of Warcraft

ima koga na ravencrestu mozda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Jel se moze wow igrat na linuxu?

0 0 hvala 0
14 godina

Na forumima pise da radi.ali mora se koristiti crossover.progooglaj malo i naci ces rijesenje :)

15 godina
World of Warcraft

WoW radi super na linuxu, ne treba ti crossover, dovoljan je obični wine, ili, ako si hoćeš olakšati, playonlinux.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pod ovim "super radi" si računaj da radi sa puno manje fps nego na win.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

kazzak ally ili horde di su domaci? ili neki drugi server mozda?

ovdje gdje ja svi nestali,il se preselili il sta,posto mi nije bilo neko vrijeme  (the exalted guild)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 21:32 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Kazzak je 95% horde i tu je većina domaće ekipe. Ali toliko se puta svaki guild raspao pa ponovno slagao da više ne znam da li postoji neki punokrvni guild, a da ičemu vrijedi. Ako što otkriješ, napiši ovdje.

0 0 hvala 0
15 godina
Mlitavi kaže...

Meni je radio sa 36 - 40 fpsa na ATI 4xxx grafici, rez. 1366 * 768, srednje postavke.

15 godina
neaktivan
Punti kaže...
Mlitavi kaže...

Meni je radio sa 36 - 40 fpsa na ATI 4xxx grafici, rez. 1366 * 768, srednje postavke.

Meni je na gtx560 na 1680x1050, max postavke radilo za k.. Čak i kad sam spustio na neki medium postavke je bilo oko 24-30fps i to ne u nekoj gužvi.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gledao sam streamove alfe i vidim da su optimizirali igru dosta dobro, ljudima ne pada fps ispod 120, a u mopu ne mogu prebaciti preko 80-90 u sličnom okruženju.

I'm very large!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sve se raspalo 20 puta i još toliko ali je tamo najviše ekipe, igram na Kazzaku već par godina, main server mi je bio od Vanille Shattered Hand, prebacio se odkako su prijatelji i ekipa odlučili da se nadjemo na jednom mjestu, Kazzak...U medjuvremenu ispostavilo se da iz dana u dan populacija balkanske ekipe rapidno raste...Nema full hrvatskih gildova ili neke druge balkanske nacije, sve je to sada mix...Gameplay je drugaciji, dosla je mladja ekipa, konstantno ljudi odlaze, dolaze...No zaključak, ako želiš server sa ekipom sa balkana Kazzak(horda) ti je izbor jer nas tamo ima definitivno najviše...Bilo zbog gilde, ili sličnog načina razmišljanja :)

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ljudi, igra li ovdje ko pvp pa da napravimo grupu za rbg ?

EDIT: Počeo igrat na Kazzaku, pa ako netko ima 2,5k golda koje mi može posuditi za hairloomove.Sve vratim kad stignem na 90lv.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 19:59 (Flue).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Pozdrav,

prije par godina sam igrao na private serveru neverendless i sada sam ponovno poceo, primijetio sam da vise nema puno igraca, pa me zanima ima li neki private server koji ima mnogo igraca da je "dvoriste" ispred ogrimmara popunjeno kao nekad? (wotlk ili mop ekspanzija po mogucnosti)

Lp

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Flore kaže...

Pozdrav,

prije par godina sam igrao na private serveru neverendless i sada sam ponovno poceo, primijetio sam da vise nema puno igraca, pa me zanima ima li neki private server koji ima mnogo igraca da je "dvoriste" ispred ogrimmara popunjeno kao nekad? (wotlk ili mop ekspanzija po mogucnosti)

Lp

Pandashan za MoP, a Molten za WotLK

Dinamo Zagreb
14 godina
World of Warcraft

Zar nije molten dobio mop server.5.4 patch/Stormstout

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 18:13 (Chosenone1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
World of Warcraft

To je PTR.

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice