World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.281.070
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Trenutno imam elitanog M18 Hellcat. Njega namjeravam čuvati jer mi je predobar tenk. Kakvi su ovi poslije, vrijedi li to dalje researchat?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
crystal6 kaže...

Trenutno imam elitanog M18 Hellcat. Njega namjeravam čuvati jer mi je predobar tenk. Kakvi su ovi poslije, vrijedi li to dalje researchat?

Jel bolji šta sa onim zadnjim topom. Jer ova prva 2 topa su meni bar sranje...pogotovo kad me stavi u veće tierove, jbt nemoš niš probit.

17 godina
St0ka kaže...
crystal6 kaže...

Jel bolji šta sa onim zadnjim topom. Jer ova prva 2 topa su meni bar sranje...pogotovo kad me stavi u veće tierove, jbt nemoš niš probit.

Zadnji top je ono što ga čini ubojicom. Jedino mi je nekad problem što fali granata haha

17 godina
Oly_E3 kaže...

¸Šteta što je rijedak i što je Premium i što je trenutno nedobavljiv, inače bi ga rado imao uz T1 i M6 :) Tnx btw ;)

mislim da je ih je masa otišla još beta testerima i u preoderima za vrijeme bete prije nego je igra izbačena.

uglavnom zna biti dosta neugodan.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina

ovaj shermanov 105mm je sranje. baš sam se ponadao da će biti dobar ali preneprecizan i spor... šteta expa i para potrošenog na njega {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan

76mm M1A1 je top za njega {#}. Osobno igram s njime, a taj top je i  top gun i na T1HT. 105mm je haubica, nema municiju za probijanje oklopa nego samo jak eksploziv. Neznam točne brojeke, ali oko 350 je broj damage bodova (M1A1 120 cca.), ali samo ako probiješ (M1A1 probije dosta toga), a to je problem, ali ako i ne probiješ opet je prisutno neko oštećenje, jer kod ekslopzivnih granata veća je šansa da neprijatelju zezneš neki dio itd... Treba bit blizu, ciljat u slabe točke protivnika. Mada različite su tehnike za igranje sa 105 i 76mm, ja osobno preferiram 76, probao sam 105 u par bitaka ali nije to to za mene...

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li iko iskustva sa m48a1?

0 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...
Oly_E3 kaže...

¸Šteta što je rijedak i što je Premium i što je trenutno nedobavljiv, inače bi ga rado imao uz T1 i M6 :) Tnx btw ;)

mislim da je ih je masa otišla jošbeta testerima i u preoderima za vrijeme bete prije nego je igra izbačena.

uglavnom zna biti dosta neugodan.

Ništa nije otišlo beta-testerima, samo onima koji su preordali heavy package.

16 godina
crystal6 kaže...
St0ka kaže...
crystal6 kaže...

Zadnji top je ono što ga čini ubojicom. Jedino mi je nekad problem što fali granata haha

Šta pofali granata?  Ili ti ne znaš pucat ili ima brz reload?

15 godina
St0ka kaže...
crystal6 kaže...
St0ka kaže...
crystal6 kaže...

zadnji top ima spor reload u usporedbi sa onim pewpewpew gunom M1A2,M18 ti ima mal kapacitet granata za onaj 90mm top

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina

Jel izgubi šta na brzini? jer to je u biti i jedino što imam kad ispred mene izleti neki hvy?

14 godina
St0ka kaže...

Jel izgubi šta na brzini? jer to je u biti i jedino što imam kad ispred mene izleti neki hvy?

Naravno da ne...
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
World of Tanks

Meni je M18 sa zadnjim topom dobar, jest reload malo spor al dobar i precizan top za svoj Tier ima.

Ne znam kakav je onaj poslije njega T25/2, isplati li se igrati. Njemacki TD su mi dobri, precizni, dobar ROF, zarada...

Džedaj

1 0 hvala 0
15 godina
marsovac kaže...

Meni je M18 sa zadnjim topom dobar, jest reload malo spor al dobar i precizan top za svoj Tier ima.

Ne znam kakav je onaj poslije njega T25/2, isplati li se igrati. Njemacki TD su mi dobri, precizni, dobar ROF, zarada...

od svih T7 TD-ova ti je on najlošiji zbog očajnog 90mm topa sa samo 170mm penetracije od svi ostali imaju knap 200mm penetracije,to što ima kupolu isto ne pomaže ništa,T25 je za razliku od njega odličan tenk koji sa ovim gore navedenim topom bude jako dobar money maker i to u T7,niski troškovi za popravak plus top kojem granate koštaju nekih 250 creditsa,sa njim sam znao bit i do 20k u plusu

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
St0ka kaže...

Ma zna mi se dogoditi da upadnem u mečeve gdje konstatno pucam u nekoga, imam puno meta i odjednom skontam da imam samo recimo 5 granata. Naravno, uvijek u takvim mečevima napravim preko 3k dmg i imam barem 2-3 killa.

13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

ima li iko iskustva sa m48a1?

meni se sviđa

prednosti su mu preciznost u pokretu , okretnost i wiew range

nažalost depresija topa mu je lošija nego u pattona

maksimalna brzina mu je lošija nego kod mediuma drugih nacija ali brzo postigne tu brzinu

uglavnom od 2 tx mediuma koja imam m48a1 mi je draži od batchata

12 godina
neaktivan
World of Tanks
Poz,eo jedna dobra sa T1HT po mom misljenju zaradjuje vise nego kv1.
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
marsovac kaže...

T25 mi je bio najzabavniji tenk poslije tier 3 (male jurilice nizeg tiera su mi naj),brz,okretan i top odlicne preciznosti i damagea.. s njim nije problem preokrenut rundu,a kad ga nakosiš,bounca poprilicno... a t25/2 znam samo iz vidjenja,i po tome vidim da nije nesto,a ktio bih provozat t28 prot..svidja mi se njegov prednji armor,,

17 godina
World of Tanks

Koliko god je na pocetku tesko sa Tigrom sad mi je postao pravo drag tenk, uopce nemam potrebu igrati Tier 5 ili 6 za lovu stalno zaradjuje, nemam premium i meni je ovo sasvim solidna zarada sa obzirom da su granate i opravci jako mali... Mislim da cu Tiger 1 ostavit u garazi, cilj mi je doci do Tiger 2 odnosno E75 samo do njih je dug put :) Neka iskustva sa KT i E75, Stolnik jel ti igras na toj liniji?

Džedaj

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Krenuo sa francuskom heavy linijom, ima netko iskustva kakvi su nakon tier VII?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja samo znam da s E75 imam 2k damage prosjek i 60% w/l dok s AMX 50 120 (obožavam francuske tenkove) imam 2.6k damage prosjek i imam 45% w/l.

0 0 hvala 0
17 godina
Rodić kaže...

AMX 50 100 možda naj t8 tank, čudovište. Poslje je samo njesra. Možda ako poprave ove 0 damage hitove bude bolje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 20:41 (Gajotres).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

moze mi netko rec kako da udem u istu borbu sa curom ? :D ja udem i samo nas baci u random borbe nikako da igramo zajedno u istoj bitki

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pa uđite zajedno u platun.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

odes pod contacts i mislim da napravis desni klik na njeno ime i stisnes invite to platoon. Kad ona prihvati i odabere tenk, stisnes na battle i onda ce vas zajedno baciti u borbu. Ako jedno od vas dvoje pogine mora sacekati da drugi zavrsi partiju kako bi ste zajedno mogli ici u drugu borbu (logicno). Ako ti tome ne da cekati ili se borba oduljila, moze izaci iz platoona, odigrati sam i onda kad ste spremni samo ponovis postupak sa pozivanjem u platoon {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
14 godina
neaktivan

zahvaljujem doktore

veky
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako vam se sviđaju kineski tenkovi i nova američka heavy linija?

Ja osobno amere nisam isprobao,a od kineza mi se sviđa onaj tier 7 t-34 koji ima 170mm front oklop na kupoli...mislim da će se on igrati kao panzer iv prije 8.0 patcha :)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gajotres kaže...
Rodić kaže...

AMX 50 100 možda naj t8 tank, čudovište. Poslje je samo njesra. Možda ako poprave ove 0 damage hitove bude bolje.

Slažem se, 50 100 je pravi ubojica, brz, odličnih manevarskih sposobnosti i dobar top. 1 na 1 sa punim spremnikom nema šanse nitko. Kao i kod ostalih francuza, problem je oklop, pa je dobro držati se malo otraga i davati podršku.

Na 50 120 sam tek stavio gusjenice i na pola puta sam do topa. Za sad totalno mučenje, sporiji i manje agilan, stavlja ga u jače borbe a s ovim topom je teško penetrirati. Vidjet čemo kako će biti sa 120 mm gunom...

15 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Ja sam prodao britanca(valentine) jer mi je skupljao prasinu u garazi,i krenuo sam na francuze ali medium linija na savjet jednog frenda koji je btw u top 30 igraca na serveru,uglavnom reko je da je malo mucenje do tier 7 ali poslje idu tenkovi koji pune po mislim 4 granate i ispaljuju svakih 2 sekunde,konkretno BatChat puni 30 i nesto sekundi ali kad mu se nadjes na putu iscjedi te ko krpu dok se tebi u nekim normalnim okolnostima puni top.

17 godina
World of Tanks

6 granata ide u sarzer. Ja sam stigao do Tier-a 9 kod Francuza (Lorraine).

Kao i drugi tenkovi imaju svoje prednosti i mane, al kad su u pitanju mediumi mislim da je su Rusi bolji,

tesko da ces sa 13 90 pobjediti T44 odnosno sa Lorraine 40t da ces pobjediti T54...

Nije to bas tako da sa 6 granata mozes razvaliti sve na sto naidjes, nemoj zaboraviti da kod Francuza prakticno i nemas oklop,

npr Lorraine bez problema moze probusiti KV1 ili Pz sa Tier-a 5... Znaci ako mislis da ces bit nadmocan sa 6 granata u sarzeru varas se...

Džedaj

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice