World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.370.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Mirda 1 kaže...

Nova "beba" u garaži :

Jos jedna prespora kanta za napucavanje{#}

17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Eto danas opet fail s njemačkim tenkovima ne mogu ni jednu pobjediti, ali zato kv kv-3 i IS mi ne znaju izgubiti danas. A sinoč 7 puta zaredom win s KV-om 

Ja sam jucer grozno poceo,5 poraza za redom sa rezultatima 3-15 i to sa GW E arty.mislim da sam popusio prek0 100k tih 5 partija

17 godina
neaktivan

Vidis ja nikad nisam ubio 10 ili vise.max mi je 9 komada{#}

15 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Vidis ja nikad nisam ubio 10 ili vise.max mi je 9 komada{#}

Meni je max 9 također,donedavno je bilo 6...

Što je još najbolje tu partiju su mi skoro cappali bazu dok sam ja njihovu cappao.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
ajmo ekipa pali smo na 4 mjesto gm ljestvice ajmo glasajte www.bug.hr/master/toplista/
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
World of Tanks

Holy shit!! 

Obožavam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Holy shit!! 

Obožavam.

Svi nešto dobivaju free osim Nijemaca

15 godina
World of Tanks

A sad...

To je veoma diskutabilno, al trenutno su ameri zapravo u najlošijoj poziciji. Nemaš pravog premium tenka, heavy linija je u qrcu, ni TDovi nisu baš u puno boljoj situaciji. Mediumi i arti su tu u malo boljoj situaciji, al opet nisu blistavi.

Ipak nam predugo već ovo obećavaju, i još uvijek odgađaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...
mystik kaže...

Holy shit!! 

Obožavam.

Kako ništa danas sam se nadobijao toliko free granata da sam odustao za danas od njemačkih tenkova.  

14 godina
koja je promjena u ruskoj grani?
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Je lim tko igrao sa SU-8?

Imam SU-5 i prijeci cu na SU-8 pa me zanimaju dojmovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
mystik kaže...

Holy shit!! 

Obožavam.

Kako,kad su dobili  za panthera, panthera II.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
World of Tanks

samo neka više taj ruski patch dođe da se riješim iz garaže kv-a i kv 3!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sokre kaže...

Telme about it, ali mislim da neče srkoro, makar sada ću taman imati xp-a za kv-4

15 godina
neaktivan
mystik kaže...

Holy shit!! 

Obožavam.

Preheben tenk ćovječe,samo da mu to čudo sa strane nebude masivni weakspot te da smanje commander's cupola i to je to!

Ma T30 je zakon tenk,Rammer-Vent-Stab.,posada na 100% s trećim skillom na 85% i uživaj! :)

Brutala damage...

P.S.Brate di si ti u klanu?M prešli u NOB,kako vidiš držimo pola Balkana trenutno,dođi jednom na TS,ja i Mirda te očekujemo! :)

WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 16:04 (pandza94).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako igrati sa t-28? Imam na njemu f-30 top...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

A čuj, imam problema s vremenom, cijeli dan provedem skoro u gradu, dok dođem doma i napravim sve ostalo, već dođe večer, pa onda i nisam baš najbolje volje da gubim živce na WoTu.

Tamo za mjesec dana bude više vremena nadam se, pa ću se onda ponovno aktivirat. Trenutno bi samo smetao u NOBu, pošto vidim da ste s mjestima malo knap.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

t50 je najbolesniji tenk koji postoji, brzina kojom ovo čudo leti po mapi je nenormalna, četri sata već se zabavljam i izluđujem protivnike, jedina mana je što izdrži malo, veći kalibar ga jednim pogodkom diže u zrak, ali ako se igra kao scout, 10000 kredita i 250exp po partiji bez beda.

Kakvi su njemački laki tenkovi po brzini   i manevriranju? Ili da popunim slotove sa četri t50{#}

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Crisis888 kaže...

t50 je najbolesniji tenk koji postoji, brzina kojom ovo čudo leti po mapi je nenormalna, četri sata već se zabavljam i izluđujem protivnike, jedina mana je što izdrži malo, veći kalibar ga jednim pogodkom diže u zrak, ali ako se igra kao scout, 10000 kredita i 250exp po partiji bez beda.

Kakvi su njemački laki tenkovi po brzini   i manevriranju? Ili da popunim slotove sa četri t50{#}

kupi mu zaštitu isplatit će ti se, heh ja evo uskoro na t50-2:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Leopard ti je inače dobar po manevriranju ali ne usporediv sa t-50-2,dok za vk280x neznam,ne viđam ga prečesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

t-50 i  t-50-2 su prebolesni tenkovi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Oprema za is kupio ga jucer i sad imam rammer , ono za 10% brze nisanjenje i alat dal treba sta mjenjat?

tenk je predobar jedino sam imo par cudnih slucajeva ding na jagdpz4 i tigeru sa d25t.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 18:32 (bla-bla111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Veco97 kaže...

Je lim tko igrao sa SU-8?

Imam SU-5 i prijeci cu na SU-8 pa me zanimaju dojmovi.

Obavezno! Ja imam SU-8 u garazi, taj Arty rastura. Mana je jedino loš "accuracy" ali jebga, naučiš se... i odličan je money maker.

a što se tiče pogodatka, nema čega nema što ne možeš oštetit

naravno bitno je da ti je posada na 100% i da imaš razvijenu vještinu kamuflaža, za opremu -10% punjenje, +10% nišanjenje i kamuflaža

17 godina
sokre kaže...

Ček pojasni mi... ja imam KV-3 u garaži... što će biti ako budem imao i KVa uz njega?

17 godina
neaktivan

detaljnije na linku:

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

ako budeš imao ove tenkove dobiješ po slot u garaži i nove tenkove. pogledaj sve kompletno na linku.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
17 godina
sokre kaže...

detaljnije na linku:

http://overlord-wot.blogspot.com/2011/04/full-tech-trees-revised-and-improved.html

ako budeš imao ove tenkove dobiješ po slot u garaži i nove tenkove. pogledaj sve kompletno na linku.

ODLIČNO! Hvala na infu

KV-3 imam, KV ću sad kupiti jer je bagatela.

igram s Kv-3 i VK3001P pa skupljam kredite hehehe. kad je bal nek je bal :)

17 godina
neaktivan
World of Tanks

hehe zato sam i ja kupio kv-3 te kv, zašto ne izmusti od njih ako se što da:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sranje sad ste me natjerali na KV deca {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crisis888 kaže...

Hvala ti. U zadnje vrijeme ne znam koju granu bih krenio, zbog tvog posta sam prodo GW Tigera i odmah kupio T-50. Ovo je najzabavniji tenk kojeg sam igro. Odlično je za promjenu malo letjeti po mapi umjesto čučanja po grmlju i chokeovima s Objectom. Upravo sam imao predobru bitku na Erlenbergu, nakon što sam detecto skoro cijelu protivničku ekipu (nažalost nisam još uspio nagrindat radio pa nisu svi raspalili{#}) i ubio arty dva VK3601 su me počela lovit. Do kraja partije sam kružio oko njih i tuko ih sa HE na radost i smijeh svih na chatu. Nažalost dok sam se ja igrao sa 3601, capali su nam bazu.

potpisujem se
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Jesam li ja jedina osoba koja jedva čeka nove tier 2 tenkove?

Jesam li ja jedina osoba koja misli da će biti previše tank destroyera?

I molim vas objasnite mi šta su ti christie tenkovi?Kako će ih implementirati u igru?

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice