World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
ekipa kako vam se cini t-50 kao moneymaker?
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
ekipa kako vam se cini t-50 kao moneymaker?

kupi ga i vidi. zbog njega sam jučer napravio rekord , neslavan što se tiče xp-a u jednoj partiji. cijelih 6xp-a.

17 godina
World of Tanks

Ja jučer prvi put kupio Panzerjager I, prva partija i odmah 6 killova hehe {#}

bolje je igrat s nižim tierima, to se stalno roka, tenkovi lete na sve strane.. kao perolaka kategorija u boksu, samo fajt i fajt, a ne debeli teškaši samo se navlače u prazno

4 0 hvala 0
17 godina
BIPS kaže...

Neznam za tvoj t44 ali moj PanterII me oduševljava iz dana u dan...

Evo danas 9 ubijenih i medalja ko Tito, do sada mi je 7 bio maksimum...

Svaka cast, meni ocito ne ide ni upola dobro kao i tebi. Nisam bas odusevljen sa Pantherom II pogotovo jer me uvik stavi protiv Tigera II koji je isto tier 8. Isto mislim da su trebali bar malo jaci top staviti na njega samo ni sam ne znam koliko bi to imalo smisla.

Ja ne znam koja p. m. ali ja sa ovim GW Pantherom sam totalna pusiona. GW stvarno nije los i jako je tesko upasti u minus s njime, ali cinjenica je da s njime imam najgori prosjek od svih tenkova s kojima sam dosad igra. S kime god me stavi i di god me stavi ja popusim s njime. Bas za totalno poluditi....

16 godina
World of Tanks

Konačno jedna random bitka u kojoj sam se i osjećao kao da vozim 200 tona čelika..

Poštenski su me izudarali... Poštenski su me izudarali...
..ali tenku skoro ništa..:D ..ali tenku skoro ništa..:D
..i achievementsi... ..i achievementsi...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

5 0 hvala 0
17 godina
Sint1 kaže...
BIPS kaže...

Svaka cast, meni ocito ne ide ni upola dobro kao i tebi. Nisam bas odusevljen sa Pantherom II pogotovo jer me uvik stavi protiv Tigera II koji je isto tier 8. Isto mislim da su trebali bar malo jaci top staviti na njega samo ni sam ne znam koliko bi to imalo smisla.

Ja ne znam koja p. m. ali ja sa ovim GW Pantherom sam totalna pusiona. GW stvarno nije los i jako je tesko upasti u minus s njime, ali cinjenica je da s njime imam najgori prosjek od svih tenkova s kojima sam dosad igra. S kime god me stavi i di god me stavi ja popusim s njime. Bas za totalno poluditi....

S panterom II mi je pre super neko je napisao ovdje na forumu kako igrati snjim tako i igram i super je. Ovo za GW Panter i meni isto ali bise nadovezao i na JagedPanter ista stvar. Oba tenka pre super ali nikako nemam sreče s timovima.  

17 godina
World of Tanks

Bug u WOTu

ne mogu nikog pozvati u Platoon, posaljem request i igrac ga ne dobiva uopce ni nakon ponovnog ulaska u igru, a da stvar bude gora taj isti igrac mene moze pozvati (ja imam premium).

0 0 hvala 0
14 godina
heben bug
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Sint1 kaže...
BIPS kaže...

S panterom II mi je pre super neko je napisao ovdje na forumu kako igrati snjim tako i igram i super je. Ovo za GW Panter i meni isto ali bise nadovezao i na JagedPanter ista stvar. Oba tenka pre super ali nikako nemam sreče s timovima.  

Ne mogu vjerovat ovo za Gw panthera.. Pa ja ga imam i oduševljen sam s njim, para ko salate..exp. isto tako..možda 1 od 10 partija bude loša, kad ima puno mediuma. Inače

najbolje i ,što je najvažnije, najzabavnije "vozilo" u igri. Nikog se ne bojiš i samo se nadaš da će bit jaka partija. To sve važi za onog ko voli igrat sa arty, naravno..

14 godina
neaktivan
World of Tanks

PanterII - 6175 EXPA - ispala dobra da se množi pet puta :)

Grile - prehebeno kad ostaneš zadnji, bez municije i capaš bazu, a u protivničkoj ekipi ostane Is4 :)))))))))

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 15:10 (BIPS).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

da nisam sad vidio nebi vjerovao sad preko vikenda idem grindat za 38 nA ako netko oce igrat nek me doda MrXleader

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Za mene katastrofa danas sa prvim pobjedama. Toliko lose da sam skoro sa daily doubleom obicnim ima bolji score nego sa ovim 5x za prvu pobjedu. Npr. sa Ferdinandom 1730exp, sa GW Pantherom 2100exp i sa Pantherom II nevjerojatnih 2400exp. Sve u svemu boze sacuvaj mene i prve pobjede u danu.

Opcenito mi ovaj Moskva special nije pomoga ni malo. Vise bi volia da su cijenu opreme snizili za 50% nego ovo ostalo sto su dali.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

i ja se slažem da su rađe pojeftinili opremu, module

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kakav je VK 3002 (DB)? Pitam zato jer mogu otključati njega ili Tigra. Koliko je otporan taj VK 3002 (DB)? Jer koliko vidim njegova najveća prednost je mobilnost koja je na zavidnoj razini čak i na početku, a ne čini mi se uopće loše ni naoružanje. A i uzmem li ga nije mi teško preko njega doći do Tigra i Pantera. Pa, kakav je VK 3002 (DB)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Kakav je VK 3002 (DB)? Pitam zato jer mogu otključati njega ili Tigra. Koliko je otporan taj VK 3002 (DB)? Jer koliko vidim njegova najveća prednost je mobilnost koja je na zavidnoj razini čak i na početku, a ne čini mi se uopće loše ni naoružanje. A i uzmem li ga nije mi teško preko njega doći do Tigra i Pantera. Pa, kakav je VK 3002 (DB)?

Dobar čak i ne nadograđen, uglavnom zanimljiviji je od Tigera i Panthera zbog pokretljivosti.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas na mapi el halluf ,vidio pz4 sa schmalturmom i 7.5cmL24

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Po meni osobno najbolji stock tank, a nadograđen postaje sve bolji i bolji

14 godina
World of Tanks

Nova "beba" u garaži :

T95 T95
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
Izzy kaže...

Po meni osobno najbolji stock tank, a nadograđen postaje sve bolji i bolji

Istina.

međutim problem je što on nikud ne vodi. Ak ti dosadi možeš samo ić na isti tier. A to je užasna gnjavaža, panter ništa posebno a ne znam jel vodi još kud,mislim na ovom patchu,da ne..

i onda cijela vječnost grindanja opet do tiera 8.

Ja ne bi al to sam samo ja.

14 godina
neaktivan
Ja ne kuzim kako je vama kratka 88ica na vk dbu dovoljno dobra za 7 tier?
17 godina
World of Tanks

75 i stock turrent mislim da najbolje rade.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Onda ću uzeti VK 3002(DB).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas mi se dogodilo prvi puta all crew killed,i prvi puta sam čuo za to...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja evo tek sad od tebe cujem da to postoji {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedna odlicna partija veceras.

=XII=SandMan....
17 godina
World of Tanks

Uf, ovaj 5x XP i double credits je baš fino sjelo {#}

Taman da researcham VK 3601 (H) i bacim ovaj shit od tenka (PzKpfw IV) u smeće; makar, možda ga ipak i ostavim do kraja vikenda, do kad traje ova akcija....

Battle: Ruinberg 15. listopad 2011 2:32:54
Vehicle: PzKpfw IV
Experience received: 7.460 ()
Credits received: 67.941

P.S.
Evo i za T-20; još cca 18 000 xp-a do Pershing-a ;)

Battle: Sand River 15. listopad 2011 2:55:43
Vehicle: T20
Experience received: 6.500 ()
Credits received: 37.698

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 3:05 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
evo kupio napokon is pa me zanima kojim ga putem upgradam i vec imam istrazen 122mm.
17 godina
World of Tanks

Eto danas opet fail s njemačkim tenkovima ne mogu ni jednu pobjediti, ali zato kv kv-3 i IS mi ne znaju izgubiti danas. A sinoč 7 puta zaredom win s KV-om 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 10:28 (Gajotres).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisu Panzeri za svakoga {#}

Hvala svoj ekipu s foruma koja je glasala i dala do znanja šta moraju raditi

.

8981 (!) players took part in the recent poll expressing their opinion on matchmaking in World of Tanks.

The question appeared to be quite controversial and community votes were divided. Thus, 60% of the voters think that matchmaking is either poor or bad, while 40% reckon it is average+.

As announced earlier, matchmaking system is one of the current focuses. General overhaul is planned for 2012, minor improvements will come this year (smart matchmaking).

Smart matchmaking system takes into account the number of battles played on this particular vehicle. So to put it simple, your battle tier spread will depend on the number of battles played using the vehicle ranging from minimum tier possible for lets say first 10 battles to full tier spread starting with say 50 battles.

As always new weekly poll is up. Prior to voting, please visit

napokon nešto kako treba kad se male ruke slože sve se može {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 10:28 (zrimo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
drago mi je to cut
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice