World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: World of Tanks
guest_185 kaže...

roflamo

Jedna od najjacih verzija :-)))

14 godina
neaktivan
World of Tanks

najbolje sta ja imam a-20 "driving that useles a-20 like stalin" ovaj video je epic

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

još nekih 35000 i kupujem ovo čudo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
guest_185 kaže...

roflamo

Epski! Najbolja "snikronizacija" ove scene ikad. Ne samo zbog WoT-a, sve paše perfektno..=)

Ivan_T kaže...

Daj mi molim te reci kako si uspio sa 140 bitki doci na tier 5 heavy??? Ja imam 145 i jos sam na tier 2, sa 30k kredita (ti imas 700k), WTF? Premium?

To je 140 bitaka samo s M3 Lee-jem. Ukupno ima 505 bitaka. Svejedno, izvrsno..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
16 godina
mlinka93 kaže...

još nekih 35000 i kupujem ovo čudo

Ne valja ništa...barem meni nije valjao...jedva sam čekao da ga se riješim..odigrao sam svega 27 partija s njim...što mi je bilo dovoljno za daljnje napredovanje..

Sry na duplom.

15 godina
World of Tanks

14 partija na 2 mape, onaj grad i ona sa prugom u sredini..... uzas....muka mi je od tih mapa vise. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

a šta misliš jel boljei luchsa ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mlinka93 kaže...

a šta misliš jel boljei luchsa ???

Ne bih znao, Luchsa nisam igrao..

Ali ono...tenk ti je dosta brz, pa to iskoristi (PzIII A.)

14 godina
neaktivan

to mi se i najviše sviđa ,mislim da ću ga ipak uzet

16 godina

Je, jedino je zeznuto kaj te baca u jake partije, pa te heavyji bez problema smrve, taman išao brzinom svjetlosti..:P

15 godina
World of Tanks

Sad u partiji stavilo ovoga jadnička sa nama koji smo uglavnom tier 4-5.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma kad se uigram bit će bolje

17 godina
protjeran
sirka666 kaže...

OGROMAN problem igre...stavljaju tier 2 s najvišim tierom u istu partiju.

Nema mi gore nego kad me neki masnjak oneshota u mom panjerjegeru...užas.

Uglavnom, vidim da ima i za dodati "frendove".

Nick mi je Doxy

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sada skidam igricu vidim da tu ima već nekih experta za nju jer mi možete reći koji tenk da kupim i što je važno u specifikacijama od istog...brzina ? mm topa ? ili kaj ? Hvala ...

0 0 hvala 0
15 godina
Jughead kaže...

Evo sada skidam igricu vidim da tu ima već nekih experta za nju jer mi možete reći koji tenk da kupim i što je važno u specifikacijama od istog...brzina ? mm topa ? ili kaj ? Hvala ...

Pa u principu svašta pomalo.

Najvažnije ti je koji stil igre igraš. Pošto mi se neda puno pisat pročitaj ovaj post, on je sve dobro objasnia.

14 godina
neaktivan
doxy kaže...
sirka666 kaže...

OGROMAN problem igre...stavljaju tier 2 s najvišim tierom u istu partiju.

Nema mi gore nego kad me neki masnjak oneshota u mom panjerjegeru...užas.

Uglavnom, vidim da ima i za dodati "frendove".

Nick mi je Doxy

kak se dodaju "frendovi"

moj nick je Mlinka

16 godina
sirka666 kaže...

LoL...to je zbog Platoona...nema šanse da ga igra stavi u tu partiju...

EDIT: Kaj svi kukate zbog balansa...balans je perfektan...

Sad ste se svi navikli na one prve tenkove kad opališ jednu i skineš bilo kojem na mapi 40% i onda normalno da je problem kada izletiš nekom heavyju odnaprijed da mu ne skineš ni 1%, a on tebe one-shoota..treba uzeti u obzir koji je tenk ispred tebe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 20:43 (DamageHigh).
14 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
sirka666 kaže...

Pa da, jer igra gleda koji je najjaci tier u vodu i tada slaze ekipu po njemu.

World Of Tanks nick: TheChosen
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam da cu dobiti hrpu thumbs down i da ce se naci hrpa vas "strucnjaka" ali pustite se njemacke hevay linije, jednostavno su ih rusi napravili lošima i nisu match ruskim, čak niti američkim tenkovima. govarim vam iz iskustva od sigurno 4000 partija odigranih i sa njemačkom heavy linijiom doguranom do Mausa.

Ne radi se o skillu niti nicemu, jednostavo u Tiger-u nece biti match IS liniji, T30 ce vas također prožvakati. OK, slažem se da su njemački topovi na Tiger i Tiger II sjajni snajperi i da te tenkove treba uglavnom tako koristiti, ali to nije uvijek primjenjivo.

Vidjet cete zivciranja kada prvi put uzmete Tigera.

Od te linije jedini najizbalansiranijih je TigerII, opcenito je vrlo dobar, VK također je dobar ako se vrlo, vrlo  pažljivo igra - ali u naletu IS4 vi ce te cuti "ding" do ce vam rus trpati u, jel, otvor. Ovo ostalo je užas.

Maus, to je prica u koju se uopce ne zelim upuštati. :)

Uostalom pogledjate WoT forume, da su Rusi OP se provlaci jos od pocetka bete. IS4-7 se na general chatu još od samih pocetaka iz zajebancije nazivao "Indestructible Supertank 7". 

Pokazat cu vam nesto, jedan screenshot napravljen upravo za ovaj post:

Pogledajte kolicinu ruskih tenkova, ovo su barem 90% iskusni beta igraci, mislite da su bas svi mulci pa troše vrijeme i novac na mitove - slika govori sve.

Igrali su i znaju o cemu pisem ovdje, nakon release svi rushaju po russian heavy linjom, ne bez razloga.

Uostalom da se malo okrenemo na zajebanciju i onaj hitler clip od maloprije.

Jasno je i Hitleru o čemu se radi :) 

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Moj PC  
4 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
sirka666 kaže...

Sad ste se svi navikli na one prve tenkove kad opališ jednu i skineš bilo kojem na mapi 40% i onda normalno da je problem kada izletiš nekom heavyju odnaprijed da mu ne skineš ni 1%, a on tebe one-shoota..treba uzeti u obzir koji je tenk ispred tebe...

nije bas perfektan, danasd me igra stavila u partiju sa IS-3 i slicnim monstrumima, a ja (jedini) imam a-20... Jos su me ovi iz mog tima podjebavali: "CRT, u can at least destroy the arty, oh, there is not any arty" poludio sam, onda sam iso scaoutat i pogodio me prvi tenk (KV-3) na kojeg sam naisao

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

E da... smetnuh s uma... Nick mi je Cro_Warrior =)

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
sirka666 kaže...

Ja mislin da nije bilo nikoga u platoou u toj borbi, nemoj me hvatat za riječ ne sićan se dobro samo san random slika.

Možda i je zbog toga.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Balans igre je (šta je, je) dosta smrdan.....ja sam eto počeo s rusima (njihov prdavac MS-1) i dosta puta sam se našao sa tier 2 njemcima i rusima tako da to "perfektan balans igre" otpada s moje strane

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 21:09 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

MiniShit-1 je ovdje vjerojatno zbog platoon-a i harvesta exp-a, taj tier ne ide u tier4-5 nikad.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Uredu je da igras sa +/- 1 tierom ... ali sve preko toga je unfair...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

još samo 700mb nemogu se strpit ... :( koji tenk mi preporučujete ???

EDIT : još 200mb {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 21:38 (Jughead).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Šparaj strpljenje {#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj jeli itko od vas ima Premium račun i ako ima radi li Platoon ili kak se već zove,ako netko ima treba li ikome viška igrača (TD (StuG III)),da se malo zaigra sa domaćon publikom :D moj profil http://game.worldoftanks.eu/accounts/500512193-shady95/

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nije premuium, ali sam imao preko 1k partija u beti pa sam dobio onoga shermana (m4a2e2 ako se ne varam) , ali sam njega prodao odma na početku jel nemam para za kupovat gold pa mi je besmisleno igrat premium tank jer si nemogu taj xp prebacit u free xp. to mi je dalo jedno 400k kredita koje mi je dosta pomoglo na početku.

15 godina
protjeran
PureEntity kaže...

Znam da cu dobiti hrpu thumbs down i da ce se naci hrpa vas "strucnjaka" ali pustite se njemacke hevay linije, jednostavno su ih rusi napravili lošima i nisu match ruskim, čak niti američkim tenkovima. govarim vam iz iskustva od sigurno 4000 partija odigranih i sa njemačkom heavy linijiom doguranom do Mausa.

Ne radi se o skillu niti nicemu, jednostavo u Tiger-u nece biti match IS liniji, T30 ce vas također prožvakati. OK, slažem se da su njemački topovi na Tiger i Tiger II sjajni snajperi i da te tenkove treba uglavnom tako koristiti, ali to nije uvijek primjenjivo.

Vidjet cete zivciranja kada prvi put uzmete Tigera.

Od te linije jedini najizbalansiranijih je TigerII, opcenito je vrlo dobar, VK također je dobar ako se vrlo, vrlo  pažljivo igra - ali u naletu IS4 vi ce te cuti "ding" do ce vam rus trpati u, jel, otvor. Ovo ostalo je užas.

Maus, to je prica u koju se uopce ne zelim upuštati. :)

Uostalom pogledjate WoT forume, da su Rusi OP se provlaci jos od pocetka bete. IS4-7 se na general chatu još od samih pocetaka iz zajebancije nazivao "Indestructible Supertank 7". 

Pokazat cu vam nesto, jedan screenshot napravljen upravo za ovaj post:

Pogledajte kolicinu ruskih tenkova, ovo su barem 90% iskusni beta igraci, mislite da su bas svi mulci pa troše vrijeme i novac na mitove - slika govori sve.

Igrali su i znaju o cemu pisem ovdje, nakon release svi rushaju po russian heavy linjom, ne bez razloga.

Uostalom da se malo okrenemo na zajebanciju i onaj hitler clip od maloprije.

Jasno je i Hitleru o čemu se radi :) 

tenkovi u timu is3,  t32, 2x is, 2x vk3002db, kv3, su100, t34-85, vk3601h, 4x kv i zadnji m5 stuart

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 23:37 (guest_185).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice