Jel neko probao trening? Jesu li i popravci besplatni?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A napokon nakon 35 sati igranja,kupio sam StuG III. Ajme koji osjećaj :D
PanzerJager I ... avoid buying it!!!
Što da uzmem nakon PzKpfw 35(t) ? Da znam za research...
Što da uzmem nakon PzKpfw 35(t) ? Da znam za research...
Neznam sad stablo napamet,ali imaš onaj tech tree, i prati put do dolje ;)
Dal da idem na shermana ili na ono t1 heavy?Par puta sam se borio protiv njega i moj nabrijani m2 mu nemože apsolutno ništa.Nemože penetrirat u njega nikako
Odaberite tenk/top koji paše vašoj igri. Nema najboljeg vozila, već samo vozila koje najbolje vama odgovara.
Ako hoćete voziti po mapi i raditi blic udare sa boka po artiljeriji i ostalima pa bježati, idite na mediume.
Ako hoćete lagano gurati napad i davati podršku, heavy.
Ako hoćete čekati ili braniti artiljeriju i bazu, TD.
Isto je i sa topovima, ko hoće voziti i pucati, treba neki brzo puneći i precizni top. ko hoće čekati u zasjedi i nadati se maksimalnoj šteti sa minimalnim brojem pogodaka, treba jak top, ali onda treba uzeti u obzir i penale sa reloadanjem i preciznošću.
Odaberite tenk/top koji paše vašoj igri. Nema najboljeg vozila, već samo vozila koje najbolje vama odgovara.
Ako hoćete voziti po mapi i raditi blic udare sa boka po artiljeriji i ostalima pa bježati, idite na mediume.
Ako hoćete lagano gurati napad i davati podršku, heavy.
Ako hoćete čekati ili braniti artiljeriju i bazu, TD.
Isto je i sa topovima, ko hoće voziti i pucati, treba neki brzo puneći i precizni top. ko hoće čekati u zasjedi i nadati se maksimalnoj šteti sa minimalnim brojem pogodaka, treba jak top, ali onda treba uzeti u obzir i penale sa reloadanjem i preciznošću.
Zato ja iman ovo.
Ovisi kakav mi je dan, i kako mi se igra taj tenk uzmen, nisan baš previše opsjednut tolikin napretkon u igri iako san moga imat već neki bolji tenk. Glavno da mi je zabavno, napredak će polako doć.
To sam i ja mislio, pa sam kupio tenk...i...hm...recimo da nije baš tako (ne točno taj tenk, ali slična stvar)..
To sam i ja mislio, pa sam kupio tenk...i...hm...recimo da nije baš tako (ne točno taj tenk, ali slična stvar)..
Ako se pozicionirate pod uglom u odnosu na onog ko napada, povećavate efektivnu debljinu oklopa. Tad će veći broj njegovih granata se odbiti.
Kupio sam bt-2 , ugradio 37 mm gun i zadovoljan sam , jer sam puca svaku bombu posebno .
Trenutno imam PzKpwf 35(t), ako bih htio doći do PzKpwf III, moram li prvo uzet PzKpwf II ili?
Da.
M3 Lee je definitivno najružniji tenk u igri, a koliko vidim nije ni nešto efikasan jer je neprecizan i nije mu top na kupoli. Takvog kvazimoda samo ameri mogu sklepati.
Koji mi tenk preporucujete poslije ona defaltna 3 , ja sam poboljsao onaj prvi ruski do kraja .
Teško je igrat sa tenkovima tipa m2 jer te stavlja sa puno jačima u košaru i jedan šus o gotovo.
Već 4-5 partija nisam nikog uništio.
Sad me artiljerija zbombala,maloprije stug III i mošš se slikat
Decki, jel se moze nekako sredit da igramo zajdno, u istoj partiji (a da nije vod, em se placa em podrzava samo tri igrača). Vjerujem da bi svi to zeljeli....
Moze, ali ne uspijeva uvijek (nas trojica smo uspijevali u 90% slucajeva).
Trebate bit u tenkovima istog tier-a, i naravno imat glasovnu komunikaciju (preporucam TS) zbog toga sto trebate svi u sekundu pritisnut battle.
haha nema nista draze nego sa hetzerom naletit ta M3 Lee ,,,onda postane jos ruzniji
Nekad bude previše artiljerije.Sad je bilo 6 po timu prije toga 5.
Malo balansa nebi škodilo.
Čim imate puno artiljerije kempanje je neizbježno i time su i partije dosadnije
Pao je i 5cm top na PanzerJagera...al i dalje mu nepokretljivost ogromna mana.
Lol ja dogurao do stug-a 3 i sad po partiji ima od 0-3 artiljerije po timu.
Sa bt-2 uništim do 2 tenka , stime da još nekolicini oduzmem oko 30 % helta.
jos malo pa skinuto. Ima kojeg ovdje noob-a pa da igramo skupa :D
evo primjer mojih statsa za lee. neznam zašto svi pljuju po njemu. ima puno gorih tenkova od njega samo što su veči tier pa ekipa ni ne dođe do njih, npr. panther 2 stock gun koji dobije je isto 75 mm as slabijim rate of fireom tj. slabijim dps a "samo" je 5 tirova veči.
lee je malo zeznut jel ga nemožeš igrat ni ko tenk ni ko td, jel td uobičajeno ima mali profil i precizan gun što lee nema, ali što ima je dobar dps. Kod njega mi dosta situacija zavisi od mape i protivnika, ako su neke gradske mape gdje mogu doč blizu lika ili mu doč iza leđa onda bude ok znam skupit bez bead 3-4 kila. najviše me kod njega smeta mala brzina, samo 38 kmh (samo 3 kmh brže od heavija) to ga čini najsporijijm mediumom (osim somua s35 tier 2 njemači, ali to je premium tank s je.... armorom za svoje tier). da mu je brzina negdje 44-45 bio bi mi bomba.
Evo kupio sam 7,5 cm top na Mardera, polako skupljam za Hetzera. Ovaj top je puno bolji nego onaj stock
roflamo
Ovo je jednostavno predobro, dobijaš hvala za video. Mislim da se svatko tko je igrao betu ovako psihički osjeća, jednostavno predobro.
Ovo kreće ka kulminaciji i epicu:
I zatim totalni EPIC!!!
U završnicu, da mu ne pada napamet biti scout... jednostavno EPIC!
evo primjer mojih statsa za lee. neznam zašto svi pljuju po njemu. ima puno gorih tenkova od njega samo što su veči tier pa ekipa ni ne dođe do njih, npr. panther 2 stock gun koji dobije je isto 75 mm as slabijim rate of fireom tj. slabijim dps a "samo" je 5 tirova veči.
lee je malo zeznut jel ga nemožeš igrat ni ko tenk ni ko td, jel td uobičajeno ima mali profil i precizan gun što lee nema, ali što ima je dobar dps. Kod njega mi dosta situacija zavisi od mape i protivnika, ako su neke gradske mape gdje mogu doč blizu lika ili mu doč iza leđa onda bude ok znam skupit bez bead 3-4 kila. najviše me kod njega smeta mala brzina, samo 38 kmh (samo 3 kmh brže od heavija) to ga čini najsporijijm mediumom (osim somua s35 tier 2 njemači, ali to je premium tank s je.... armorom za svoje tier). da mu je brzina negdje 44-45 bio bi mi bomba.
Daj mi molim te reci kako si uspio sa 140 bitki doci na tier 5 heavy??? Ja imam 145 i jos sam na tier 2, sa 30k kredita (ti imas 700k), WTF? Premium?