Jingles ima one ''The good, the bad and the ugly'' i ''Why you heff to be mad'' clipove koji su baš zabavni, prvenstveno jer su kompilacija svih lolwut momenata u wotu, ali brate kad počnu reviewati tenk i nabiju video 45 minuta... Pa koji k imaš naglabati o tenku 45 minuta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još jedan post od jagd tiger 8.8. Milju krede sam nakucao u 24 partija
Must get more premium tanks!!!
Raja evo osto zadnji jgtiger dodje nesto manje od 30€ 1250 golda 7 dana premiuma 8.8 jagdtiger ja nemam para na racunu nista a bez prem tenka sam al jebiga stabi sad eto bar neko od vas moze da iskoristi!
Jel stvarno treba za TOG-a 15 puta biti po 5 puta među top 10 po xp-u ili treba jos nesto ?
Odlično . Hvala na pomoći . Po meni pre lagana misija .
Haters gonna hate. Stvarno nevidim razlog za TD.
evo i replay http://wotreplays.com/site/1230987#serene_coast-panzer990099-sp_hpanzer_ru_251
E50 mi se nije svidao zbog malog pena i jako je slabe mobilnosti. E50-M je Leopard 1 na steroidima sa dodatnih 25 tona armora... aha aha i like it :D
- T-34-3 and AT-15A recieved a buff (unspecified)
- Evilly on FV4202 switch: “If there is a mission to get the FV4202, it will be activated by the presence of FV4202 in the hangar”
- new sounds will come very soon
- apparently, the Object 260 will not be a CW/SH reward tank
- details about how to get Object 260 will come later but it will NOT be a CW vehicle
New premium/gift/reward Vehicle Screenshots ( Panzer Aufs D., Obj 260, Panther mit 88mm, M56 Scorpion, StuG IV, T28 Concept, T-55A )
Odlično . Hvala na pomoći . Po meni pre lagana misija .
Morali su nešto podjeliti jer ona misija za one lightove bla bla je bila prebrutalna za casual igrače. Stvarno si morao zapeti i odigrati pun k da bi ga dobio. Ja se nisam ni trudio jer ne igram toliko, a vjerujem da je većina isto tako. Pa zato sada djele TOG II, koji ionako nitko normalan ne igra i ne kupuje
bot bot bot...
Nakon 3 mj onaj osjecaj prve partije kad nista ne napravis i pregaze ti tim a iducu odvalis par puta hesh i eto 7k dmg. Mislim da 268 jos zvoni 1862 u njegovoj PL glavi. Dobri stari wot,zaista mi je falio
I suppose everyone knows about the exploit where when you put a less-than-50 percent driver into your racing Chaffee (for example by using a driver re-trained to American artillery), you will not accelerate any slower (or only by a little), but the vehicle will not drift at all, right? If anyone used this exploit during the tournament, they had a HUGE advantage. Oh well, Wargaming as usual.
GG
Večeras bome neću imat živaca za grindanje do TOG-a. Stalno pušiona a i ona jedna pobjeda nisam bio među 10 najboljih...
Jedna totalno lazy partija, nisam se pomjerio cijelu partiju.
Nabio 5,7k dmga sa Leom 1, sve preko 300m. Samo sam spammao, gađao protivnike kroz onaj zid (Siegfried line) pa je malen postotak pogodaka, ali sve koje su pogodile su probile (osim jedne).
http://wotreplays.com/site/1233677#siegfried_line-drnasty-leopard_1
Ovaj IS7 prototype mi se svidja
nemrem ni prokeltih 5 pobjeda u danu za toga skupiti
Ajme, trebalo mi je 22-25 partija da skupim 5 pobjeda za TOG-a (najgore kad pobijedimo a ja 11-ti po base exp). Zadnje 4 partije sam odvozio s T29 i to se pokazalo kao jack pot. Uh...
Prvi dan mi je trebalo 9 partija, drugi dan 10, jučer više, danas već rekoh, strah me sutra i zaigrati...
Ja do sada nisam imao problema sa skupljanjem tih 5 pobjeda. Recimo u 10 partija ih skupim. Doduše vidjet ćemo danas kako će biti
Ja do sada nisam imao problema sa skupljanjem tih 5 pobjeda. Recimo u 10 partija ih skupim. Doduše vidjet ćemo danas kako će biti
Meni danas dobro. Dobio tih 5 pobjeda u 7 partija.
Ja bih rado da WGseronje naprave neki WOT benchmark.... to bi bilo super