World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

sjednem malog od 3 i po godine na sebe i odigramo 10-15 partija, tier 1-3. malo ja vozim, a on puca pa se zamijenimo. u većini partija smo bili u top 3, a često i najbolji u ekipi. ne odigra baš cijelu partiju, ali i s njim uspijevam napravit dobar rezultat. a znam likove od preko 20 godina koji puno lošije od toga odigraju.

ni meni nije jasno kako može netko biti ispod 500, osim ako je trol ili bot

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

T25P1 Ace 3316dmg 7kills high caliber, top tanker

(još smo bita lttba imali u bazi afk cijelu bitku)

REPLAY

EDIT:

e da i spotani dmg 2000 xD

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 16:01 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

uzivas ti u tom svom premiumu??

:D

ja ga nisam jos ni provozao :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hahah a ćuj to mi je prva premium osmica koju sam osvojio, trenutno mi taj tenk ima najbolju zaradu i odjednom mi nije više žao spiskati 2 000 000/3 000 000 milje kredita, kad znam da ću ih lakše zaradit sa njim, a sredio sam si ga baš za gušte, ofarbao u sve boje za stalno/za golde, stavio natpise na kupolu za golde (sve kad je bilo u pola cijene), potrudio se iskoristiti onu misiju u kojoj se moglo dobiti 50 000expa za posadu, nju sam dva puta uspio riješit, tako da mi je već posada na 45% trećeg skilla na pilotu (samo 310 bitaka imam trenutno sa njim), nije ga bilo baš lako za osvojit, al baš zato i zato jer mi je prva premium osmica mi je nekako drag

U zadnje vrijeme slabije igram, par bitaka po danu, tu i tamo koji turnir, pa se osvoji nešto sitno golda, to šparam za još neku premium osmicu, zanimljiv mi je m4a1 revalorise, al vidjet ću još...

(sad kad su bile akcije jedva sam se suzdržao da si ne kupim premium 6cu, pikirao sam strv m/42-57 ili škoda t40 jer mi se čine odlični oba dva, imao sam dovoljno golda za jednog, al reko neću, kad sam već tolko golda zaradio, idem po osmicu onda)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 17:08 (1BIT).
Moj PC  
3 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
thabigjc kaže...

Ti si ko i ja. T44-100 sam prvi put provozao pred kraj maratona za pilota, a pilot još nije pušten u promet. 

16 godina
World of Tanks

LINK update izasao na NA serveru, sljedeci tjedan i kod nas.

Da li netko zna da li je situacija s light tenkovima kao sto se pricalo? Da se prodaju tier 7 ako imas 8 jer ces onda dobit tier 8, a 8 ce ti prec na 9?

011000110010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...
thabigjc kaže...

Ti si ko i ja. T44-100 sam prvi put provozao pred kraj maratona za pilota, a pilot još nije pušten u promet. 

hah, ja nisam uspio osvojit t44-100, nisam imao tenkove svih nacija koji je bio uvjet da ga osvojiš, al imam kolegu u klanu kojem je t44-100 bio prvi premium osmica i nakupio je preko 1000 bitaka sa njim, sve mi se čini da ću tako i ja sa pilotom

michael kaže...

Da li netko zna da li je situacija s light tenkovima kao sto se pricalo? Da se prodaju tier 7 ako imas 8 jer ces onda dobit tier 8, a 8 ce ti prec na 9?

Zašto bi prodavao tier 7?, samo da bi zaradio?, vidiš to se nisam sjetio, al riskantno ga je prodavat, sa wargameingom nikad ne znaš

hm, morao bi pogledat ct server, al sitno šta sam igrao na ct-u, tier 7 je postao tier 8, a tier 8 tier 9 i novi lightovi tiera 10 su dodani, što se posade tiće, sa tiera 7 ti ostaje u tenku i ne gube ništa, a posada sa tier-a 8 se vadi iz tenka i posprema u vojarnu već pretrenirana za tier 8 za tenka koji je bio tier 7, pa ako već imaš tier 7 i tier 8, imat ćeš dvije posade za istog tenka, a tier 8 koji će preć na tier 9 će biti prazan, također sve maskirne boje/natpisi na tenku se besplatno skidaju i spremaju u skladište, za drugo ne znam, trebao bi pogledati

EDIT2: sad sam bio na ct serveru, ipak posada ostaje na tieru 8 koji ide natier 9, znači to su ipak promijenili i trebat će pretrenirati...

(dobra stvar je šta se kamuflaža skida besplatno i logoji...

EDIT:

Ja sam otključao sa t-54ltwt t-54 mediuma, al nisam bio siguran hoće li mi ostat, pa sam ga svejedno kupio, jer t-54 ide na novu liniju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 14:02 (1BIT).
14 godina
neaktivan
michael kaže...

Patch notes

Imaš na kraju "Changed the conditions of refunding for the light tanks"

15 godina
TheMrCro123 kaže...
michael kaže...

Patch notes

Ajde barem besplatno mjesto u garazi ako nista drugo 

16 godina
ficosime kaže...
TheMrCro123 kaže...
michael kaže...

Patch notes

Imam AMX 13 90, T54lw i RU251 u garazi.

Oni ce postati T9, a dobit cu za te 3 nacije T8 light u garazu besplatno.

Kako nemam neku namjeru igrati T8 lightove (13 90 imam jer sam s njim grindao 2 francuska MT, T54lw iskljucivo za CW, RU251 za LT misije) fino cu sva 3 LT koje dobijem besplatno prodati i fino "upiknem" cca. 3,5mil kredita samo tako 

I jos k tome i 3 mjesta u garazi.

Mozda prodam naknadno i AMX 13 90, a izgrindam ruskog i svapskog T10 lighta da ih imam jer imam za njih odlicne posade (i naravno prodam T9 kada izgrindam T10).

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
16 godina

Imam AMX 13 90, T54lw i RU251 u garazi.

Oni ce postati T9, a dobit cu za te 3 nacije T8 light u garazu besplatno.

Kako nemam neku namjeru igrati T8 lightove (13 90 imam jer sam s njim grindao 2 francuska MT, T54lw iskljucivo za CW, RU251 za LT misije) fino cu sva 3 LT koje dobijem besplatno prodati i fino "upiknem" cca. 3,5mil kredita samo tako 

I jos k tome i 3 mjesta u garazi.

Mozda prodam naknadno i AMX 13 90, a izgrindam ruskog i svapskog T10 lighta da ih imam jer imam za njih odlicne posade (i naravno prodam T9 kada izgrindam T10).

Hold on a minut...

dakle ja sad imam t49 i bulldoga u garazi (bulldoga cekam da postane osmica pa da ga prodam za vece pare). Dakle meni se zapravo ne isplati cekat,nego prodat bulla i onda ce mi ga oni vratit i ja cu ga opet prodat? il sam ja to nesto pobrkao??

14 godina
World of Tanks

Credit Tactics Prep for 9.18

Za lajtove sve o zaradi i prodavanju i svacem necem.....

Isprike na krivom linku , sada sam dodao pravi

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 23:16 (Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
izvone kaže...

Hold on a minut...

dakle ja sad imam t49 i bulldoga u garazi (bulldoga cekam da postane osmica pa da ga prodam za vece pare). Dakle meni se zapravo ne isplati cekat,nego prodat bulla i onda ce mi ga oni vratit i ja cu ga opet prodat? il sam ja to nesto pobrkao??

"If the T49 is researched.

• If the M41 Bulldog is not available in the Garage, add the M41 Bulldog with a vehicle slot and a crew trained to 50%.
  • If the M41 Bulldog is available in the Garage, perform refunding in the amount of 1,200,000 credits."

Znači da, ako imas bulldoga i prodaš ga sada dobit ćeš ponovno bulldoga + besplatno mjesto u garaži. Tako da, prodaj bulldoga, čekaj updejt i dobit ces isto para koliko bi dobio i ovako (zbog ove kompenzacije od 1.2 milijuna kredita ako ga imas u garazi), ali ces barem dobiti besplatno mjesto u garazi cime si ustedio 300 golda, tako da prodaj ga

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo bi se onda isplatilo, hebeš kredite, al mjesto u garaži vrijedi 150 golda na popustu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

dakle prodam ga sad dobim 600k ,dobim ga opet i prodam za cca 600, ili ostavim i trazim kompenzaciju pa prodam za jos 600k? Nije mi jasno kako dobim kompenzaciju ako mi ostaje i jos ga mogu prodat....meni slot netreba imam ionako 8 viška...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jebote kako kompliciraju.

T49 postaje što?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

T49 postaje tier 9

a Bulldog postaje tier 8

ustvari, bitno je da su promijenili drvo pa se sad i sa Bulldogom može izgrajndat T54E1

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 13:40 (dr.zharre).

0 0 hvala 0
17 godina

T54E1 već imam, T49 sam prodao jer mi nije pasao... sad ne znam je li mi ga se uopće isplati opet uzimat... Kao spotter je lošiji od Bulldoga. Kao flanker je usran. Igrao sam ga kao TD-a ali se nije pokazao nešto previše koristan.

Rvat katolik!
15 godina

ok, kak si igral T49 kao TD ?!?!

pretpostavljam s DERPganom ?

flanker (eq. srednjak) isto mi nije jasno, ima on 1100 HP ali je ipak mekan i bilo koji T9-T10 ga osakati na 20-30% HP, a ako imaš sreće i krkne ga jednim pogotkom...

to je jurilica, 3x stisneš R na početku bitke i muvaj-motaj... i svakih 20+ stisneš 152 mm nekom zguza (kinky)...

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Stric_Jura kaže...

ok, kak si igral T49 kao TD ?!?!

pretpostavljam s DERPganom ?

flanker (eq. srednjak) isto mi nije jasno, ima on 1100 HP ali je ipak mekan i bilo koji T9-T10 ga osakati na 20-30% HP, a ako imaš sreće i krkne ga jednim pogotkom...

to je jurilica, 3x stisneš R na početku bitke i muvaj-motaj... i svakih 20+ stisneš 152 mm nekom zguza (kinky)...

Stao bih negdje u šušbuk, čekao da netko prođe i onda bih ga odvalio :) Znao sam JPe100 radit po 500 štete, samo je top toliko usrano neprecizan da je to bilo za plakati.

Flenker također, išao bih sa mediumima, opalio svoje, nestao, čekao na usrani reload od godine dana, ponovo nazad, opalio i bježi...

On jest jurilica, ali je sporiji od buldoga, manje okretan, veća meta, nema mi smisla igrati njega. Sa bulgodom redovno znam napraviti 2000-3000 dmga, sa T49 je to rijetko.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan

slika govori 1000 riječi

*nisam jos naisao na prigodnu vezanu uz retardirane arty izmjene...

17 godina
neaktivan
ED63 kaže...
CrnaBitanga kaže...

Pitanje: tko je taj Deda?

korističemo općenitu swemirskuu podjelu od inf. star. kov. ™

1) Deda je svaki muskarac cije dijete ima dijete

2A) ti neznaaaas???

2B) Dedaa je jedan i jedini , kralj, car, zakon, moderator moderatorima i doktor doktorima (ovim nasim, tenkofskim forumskim)

nemoj da ti Dedaa vidi u browser history da si trazil ko je inf. star. kov. (on to moze, znas )

i nemoj da te  I.S.K. utepe da si guglo ko je Dedaa

P.S. jel bar znas ko je SlavkecDC ?

1) ok

2A) ne

2B) ok

P.S. ne

lp

CB

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
17 godina
World of Tanks

Moze li sada netko pojasniti ove izmjene za light tenkovima??

Ja imam 13 90 u garazi i sta on sada postaje, sta ja dobivam??

0 0 hvala 0
16 godina
Dr. Vicko kaže...

13 90 ce postat tier 9 i ostat ce ti u garazi. Takoder ces dobit B-C 12t koji ce bit novi tier 8, uz njega dobijes mjesto u garazi i posadu na 50%

011000110010.
14 godina
neaktivan
michael kaže...
Dr. Vicko kaže...

13 90 ce postat tier 9 i ostat ce ti u garazi. Takoder ces dobit B-C 12t koji ce bit novi tier 8, uz njega dobijes mjesto u garazi i posadu na 50%

a sta ja koji imam tek 13 75? kiblan kao i inace ili?!

HAKOSUKA
16 godina
Bacelj kaže...
michael kaže...
Dr. Vicko kaže...

a sta ja koji imam tek 13 75? kiblan kao i inace ili?!

Nista, ako istrazis 13 90, a ne kupis opet dobijes novi tier 8

011000110010.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam se malo počastio i napokon si nabavio ovu zvjer

i već u drugoj bitki sam dobio ace

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

vec sam nestrpljiv...

kad kvragu izlazi 9.18??? :D

skorpion g je zvijer i odlican money maker

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dr.zharre kaže...

ustvari, bitno je da su promijenili drvo pa se sad i sa Bulldogom može izgrajndat T54E1

Hoce li ovo sigurno biti u 9.18?

Vec sam mislio odustati od amerikanaca kad sam vidio da se mijenja ruta prema T57. 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

-

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.4.2017 13:07 (game789).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice