World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

A i smiješno je kad nekog razbuca arty pa slušaš "reakciju" sljedećih pet minuta, hehehehehehe....

16 godina
ED63 kaže...

a kad se sjetim da sam bil i u klanu koji je okupljal bugovce, i da smo igrali sa tirovima 6-9 protiv desetki

sve je to napravil bivsi kolega odavde MrXleader al ga nema vec dugo na forumu

BOLT? 5 NET?  Kak smo se sve zvali... Ali igrali smo i propisne klanske sa t8 i t10.

Stara dobra vremena...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 12:36 (Dala).
10 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Team speak ti je program za razgovor, osim njega neki klanovi koriste i raid call, al raid callu hoće pucat veza, pa se team speak pokazao boljim, uglavnom možeš ti i u igri razgovarat sa nekim, moraš biti u platoonu ili u klanskoj/timskoj/strongholdu, držiš Q i razgovaraš, ali je kvaliteta zvuka očajna u tom ingame razgovoru, neki igrači se ćuju pretiho, neki preglasno i većina ih krešti, zato se koristi odvojena aplikacija poput team speak-a, zvuk između igraća je kvalitetniji... 

E sad zašto klanovi zahtjevaju korištenje ts-a, pa vrlo jednostavno, kada se igra klanska/timska ili stronghold, puno se brže igrači međusobno dogovore razgovorom, nego da si pišu po chat-u, dok ti napišeš kolegi da se povuće jer ga rush-aju, on je već gotov, ti nisi stigao ni pola napisati ili npr dok javiš ostalim igračima da si spotan, ne stigneš se sakrit i primaš šuteve bezveze, uglavnom zbog brže komunikacije ti je to...

Znam što je team speak. Nego me zanimalo zašto ljudi traže zasebni program ako imaju ingame to. Stvar je znači u kvaliteti i stabilnosti veze. Ugl. zahvaljujem na odgovoru. 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima netko možda da je u top 50 klanova u ovoj kampanji zadnjoj ak me može ubacit na 1 dan da dobijem tenk, nakon toga me mogu kickat. Ne igram inače više u klanovima pošto sam se razočarao u količinu napuhanih i uzvišenih "vođa" koji koriste ilegalne modove na SH i CW.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Ima netko možda da je u top 50 klanova u ovoj kampanji zadnjoj ak me može ubacit na 1 dan da dobijem tenk, nakon toga me mogu kickat. Ne igram inače više u klanovima pošto sam se razočarao u količinu napuhanih i uzvišenih "vođa" koji koriste ilegalne modove na SH i CW.

Kazna kru, Seal, Valter qc, Valter bandits, Red s,  su ti među prvih 50

LINK

15 godina
iAvenger kaže...

moraš imat min. 15 CW bitaka u tom klanu da bi dobio tenk

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
World of Tanks

Dvije borbe sa SkorpionG, zanimljivo oba dvije na Redshire mapi

replay  - 7280dmg, 2714xp

replay  - 8618dmg, 3069xp, top gun i prilicno napeta zavrsnica, ostalih 14 igraca u timu napravili oko 4700dmg-a 

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
6 1 hvala 2
9 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

replay  - 8618dmg, 3069xp, top gun i prilicno napeta zavrsnica, ostalih 14 igraca u timu napravili oko 4700dmg-a 

Kamperčina...

12 godina
neaktivan
MijoC kaže...
Intel&ATI kaže...

Kamperčina...

Istina, inače SkorpionG je jako dobar tenk za prvu liniju, njegov oklop je jako dobar i može odbiti puno granata

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 14:18 (O B O).
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...
iAvenger kaže...

moraš imat min. 15 CW bitaka u tom klanu da bi dobio tenk

Nije mi to problem odigrat to je dva dana igranja cw a valjda još par dana traje kampanja.

15 godina
MijoC kaže...

Kamperčina...

Ti si ozbiljan il' trollaš?

Ako si ozbiljan nisu ti sve na broju..

Iskreno nema smisla raspravljati se s nekim ko izjavi ovako nešto, ali evo Skorpiona igram i previše agresivno što me zna koštati dosta puta. 

Da podkrijepim ovu tvrdnju, u 103 borbe s tenkom imam 1.4 spotanih tenkova po borbi, u prosjeku svaku borbu primim 1000dmg(tenk ima 1150HP ukupno) i samo 37% preživljenih borbi što je za ovakav TD dosta nisko...

Dam se kladit da igram puno agresivnije sa bilo kojim TD-om u igri od tebe, slobodno stavi svoj nick i statistiku pa da provjerimo.

WoT IG: RavenHR_
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2016 14:47 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Iz S3AL-a si prešao u FAME, trenutno najbolji klan u kampanji, svaka čast, hebate naši nogometaši su krušna mrva za tebe kakve ti transfere između klanova imaš...

Samo se nadam da komandir FAME-a nije dao bubreg za tebe, bilo bi mi žao čovjeka da u bolnici mora kampanju vodit, još bi ga na psihijatriju poslali...

9 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
MijoC kaže...

Kamperčina...

Ti si ozbiljan il' trollaš?

Ako si ozbiljan nisu ti sve na broju..

Iskreno nema smisla raspravljati se s nekim ko izjavi ovako nešto, ali evo Skorpiona igram i previše agresivno što me zna koštati dosta puta. 

Da podkrijepim ovu tvrdnju, u 103 borbe s tenkom imam 1.4 spotanih tenkova po borbi, u prosjeku svaku borbu primim 1000dmg(tenk ima 1150HP ukupno) i samo 37% preživljenih borbi što je za ovakav TD dosta nisko...

Dam se kladit da igram puno agresivnije sa bilo kojim TD-om u igri od tebe, slobodno stavi svoj nick i statistiku pa da provjerimo.

Napravis 6k od 7k dmg sa vise od 300m i kao nisi kamperčina? Samo se ti tjesi...

15 godina
1BIT kaže...
Intel&ATI kaže...

Samo se nadam da komandir FAME-a nije dao bubreg za tebe...

za pocetak je moro dat novi laptop ravenu da uopce krenu pregovori

inace kolega svaka cast, uzor si svima nama tu na forumu

P.S. ak ne neko slucajno zaradil vise od rejvenovih 4 tonka u kampanji nek slobodno posta, ovo je fer plane forum

MijoC kaže...

Napravis 6k od 7k dmg sa vise od 300m i kao nisi kamperčina? Samo se ti tjesi...

pa coek je "dobil" tenk "na poklon"™ od SerBa osobno i cuva ga da se ne ogrebe u borbi previse, draga mu je uspomena a i jos je skroz novi nije se ni farba osusila

al zato ti slobono kupis sebi škorpijona  pa onda browlaj s njim do mile volje

mozda cak bude i bundle i dobis jedan crni extra "upo cene" pa dok cekas u garazi da se jedna borba zavrsi mo's odma s drugim nastavit brawlat

i postaj ripleje i skrin$hotove da se divimo i lajkujemo

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
17 godina
World of Tanks

Nedavno sam "dump-ao" stari WOT account i pokrenuo novi, na kojem 90% partija igram samo sa AMX ELC bis-om; za mene najbolji i najzabavniji tenk u igri: http://www.noobmeter.com/player/eu/Stoned_Chicken/540521446/ 

Od jućer sam odlučio da ću uplodat svaki ACE tanker match koji odigram sa njime.... Pa, ako nekog zanima, bacite oko; na svakom replayu sam stavio opis događaja, pa ako vam se nešto svidi, skinite i pogledajte.

http://wotreplays.com/uploader/Stoned_Chicken/id/623612

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 14:29 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nisam već dugo postal ovdje neke partije,pa evo jedne 

http://wotreplays.com/site/3152959#stats

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Konačno, ne znam ni sam nakon koliko pokušaja i živciranja, riješio zadnju misiju za light tenkove... sa RU 251 na mapi Lakeville, za koju se ne bih baš kladio.... ali eto, sve se posložilo ( čitaj nisam poginuo odmah ko njub  ) tim je pogađao spotano, a platoon arty razvaljivao....

Evo replay , možda nekom pomogne ....

http://wotreplays.com/site/3155254#lakeville-dr43en-sp_hpanzer_ru_251

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Dr43eN kaže...

Konačno, ne znam ni sam nakon koliko pokušaja i živciranja, riješio zadnju misiju za light tenkove... sa RU 251 na mapi Lakeville, za koju se ne bih baš kladio.... ali eto, sve se posložilo ( čitaj nisam poginuo odmah ko njub  ) tim je pogađao spotano, a platoon arty razvaljivao....

Evo replay , možda nekom pomogne ....

http://wotreplays.com/site/3155254#lakeville-dr43en-sp_hpanzer_ru_251

I ja s amxom t7 uspio spontano riješiti. Taman kada se nisam uopće fokusirao na misiju i počeo opušteno igrati sam ju i riješio. Go figure...

live and let live
15 godina
World of Tanks

Slično se i meni dogodilo, Lakeville, Type 64, sa top tier IX, mi sa gornje strane, ja uletio u onaj prvi džbun i spotam ekipu što ide cesticom između planine i jezera. Ludaši navalili k'o mutavi, moji ih rokaju, a ja cvjetam, iako mi komander nema šesto čulo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2016 10:47 (Punti).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Sinoc, mi nesto palo na pamet da pogledam profile igraca sa kojima sam nekad igrao u klanovima i zakljucio sam

da njih jako mnogo skoro uopce vise ne igra wot. Nisu to bilo kakvi igraci, to su igraci koji osnivali  i vodili neke

od najpoznatijih klanova, da ne kazem da su to ljudi koji su zivili dva paralelna zivota ovaj sto moraju i onaj koji

su zeljeli odnosno wot.

I nema ih vise...

Neki svaki desetak dana upale igricu, neki vidim nisu mjesecima,  naravno da ih nema ni u klanovima. Na brzinu mi

proleti kroz glavu sta smo sve prozivljavali, sate, dane i mjesece proveli razgovrajuci na ts i onda jedan  po jedan

napustise.

Jedan je ostao skoro sam u klanu i vidim igra redovno ostalih 20-tak su uglavnom profili koj se nisu mjesecima upalili.

Imam osjecaj da covjek vozi brod sa mrtvom posadom a zao mu da je baci u more....

Ebiga znam da je ovo igrica ali nekako mi opet zao...

3 0 hvala 0
15 godina

Takav je život. Kad bi stalno bili opsjednuti jednom te istom igrom, moj bi zaključak bio da s njima nešto nije u redu.

15 godina
neaktivan
xghost kaže...

Sinoc, mi nesto palo na pamet da pogledam profile igraca sa kojima sam nekad igrao u klanovima i zakljucio sam

da njih jako mnogo skoro uopce vise ne igra wot. Nisu to bilo kakvi igraci, to su igraci koji osnivali  i vodili neke

od najpoznatijih klanova, da ne kazem da su to ljudi koji su zivili dva paralelna zivota ovaj sto moraju i onaj koji

su zeljeli odnosno wot.

I nema ih vise...

Neki svaki desetak dana upale igricu, neki vidim nisu mjesecima,  naravno da ih nema ni u klanovima. Na brzinu mi

proleti kroz glavu sta smo sve prozivljavali, sate, dane i mjesece proveli razgovrajuci na ts i onda jedan  po jedan

napustise.

Jedan je ostao skoro sam u klanu i vidim igra redovno ostalih 20-tak su uglavnom profili koj se nisu mjesecima upalili.

Imam osjecaj da covjek vozi brod sa mrtvom posadom a zao mu da je baci u more....

Ebiga znam da je ovo igrica ali nekako mi opet zao...

Ma igraju ti oni još uvijek, samo na nekom trećem/četvrtom account-u...

15 godina
World of Tanks

Sto kazete na JagdTigera 8,8 danas na ponudi? Vrijedi?

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Ja sam ga probao dok ga je wargaming dao na rentanje, ima dobru zaradu, kad je top tier je odličan, samo treba donju ploču skrivat, ako se dobro sjećam reload mu je odličan, puni svakih 6sec, al 50€ je previše, kad bolje pogledaš, za 50€ kupiš bilo koju drugu cijelu igru, a ne jedan model u igri...

Realnije bi bilo da se po 10€ prodaju, više bi ih prodali nego po ovako napuhanoj cijeni...

15 godina
1BIT kaže...
ivanoile kaže...

Ja sam ga probao dok ga je wargaming dao na rentanje, ima dobru zaradu, kad je top tier je odličan, samo treba donju ploču skrivat, ako se dobro sjećam reload mu je odličan, puni svakih 6sec, al 50€ je previše, kad bolje pogledaš, za 50€ kupiš bilo koju drugu cijelu igru, a ne jedan model u igri...

Realnije bi bilo da se po 10€ prodaju, više bi ih prodali nego po ovako napuhanoj cijeni...

https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/3275/

Dostupan je i bez zlata i dodataka za 35€.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra izlazi novi update 9.17

LINK

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Nove 3 markice 

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
A ja bio sretan što sam se dokopao prve na IS3
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
A ja bio sretan što sam se dokopao prve na IS3

Za markice na IS3 ti je najlakše upalit HT12 za 260-ku,pošto tada dobijaš SMM sa svakim tier 8 hevijem 

17 godina
World of Tanks

Zadnja dva-tri dana me MM pošteno guzi.

Od zadnih 50 borbi, 45 sam izgubio sa npr. 3:15, s tim da sam najčešće igrač sa najvećim damageom (ponekad sa Bulldogom, a oko mene T9 heviji), a da budem iskren, i nisam neki pro player.

Malo mi se zgadila igra, ili gazimo 15:1 ili pušimo 3:15, zbilja nije gušt igrat.

Rvat katolik!

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice