World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.101.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

evo samo da pogledamo u kristalnu kuglu 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
LordNIbbler kaže...

Od sad ne treba imat premium za 3 man plt,  Više nisu  kocke za spoting i vidljivost nego su sad krugovi, spoting je sad umisto delaya sveden ako je tenk spotan odma ga ocrta, igra je prešla na dx 11, pa su  performanse tj  fps skočio, i promijenjeni su zvukovi te malo interface, i od sad je moguce iskreniti tenk na krov ili stranu, te navosdno vise vataju hakere....

A di je multicore support? 

9 godina
neaktivan
DeUsXxX kaže...

Rocket League. Vec upucao preko 900 sati, moglo bi se rec da sam i tamo super unicum jer sam na najvisem ranku. Spadam u top 0.2% playerbase-a po MMR-u.

Respect, Rocket League = true game of skill.

16 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Promjene oko overmatcha, M56 Scorpion boucea 6900dmg od FV215b 183. 

Sve je moguće

http://coub.com/view/ftj2h

9 godina
neaktivan
Voltron kaže...
sirka666 kaže...
Promjene oko overmatcha, M56 Scorpion boucea 6900dmg od FV215b 183. 

Sve je moguće

http://coub.com/view/ftj2h

Lada je nepoderiva hahahahhahahaaa

17 godina
World of Tanks

Zna li itko koliko često bude ondaj "popust" za konverziju XP-a u freeXP (da se za jedan zlatnik dovije 35 umjesto 25 freeXP-a) ili točnije da li se uskoro može očekivati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eyekool kaže...

Zna li itko koliko često bude ondaj "popust" za konverziju XP-a u freeXP (da se za jedan zlatnik dovije 35 umjesto 25 freeXP-a) ili točnije da li se uskoro može očekivati?

znam ja...

kad konvertiras sta imas onda kroz dva-tri dana :D

isprobano 4puta

-.-

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
17 godina
Upravo iz tog razloga i pitam 😬
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
World of Tanks

Na jednoj stranici gdje supertesteri objavljuju informacije sam procitao da ce 15cm top od E-100, ali i onog premium tier 10 njemackog VK tenka biti buffan da umjesto 235 ima 246 mm penetracije, sto je svakako dobrodosla vijest jer je E-100 u sadasnjem stanu katastrofa kao i opcenito teski tenkovi. Premium streljivo koje se od tamo negdje kraja 2012 kada su dosli Englezi moze kupiti sa creditsima je totalno unistilo balans i oklop je postao skoro pa beskoristan. Kada sam tek poceo igrati, morao sam se dobro pomuciti da probijem KV-1, E-75 i da ne nabrajam dalje, ugl balans je dobro unisten time i trebali su se drzati najobicnijeg golda.

Nevezano za ovo gore, cini se da se na ruskom supertest serveru eksperimentira sa rentanjem premium tenkova to nije lsoa ideja, al iworld of tanks treba ono sto war thunder ima, a to je poligon gdje se svaki tenk moze isprobati.

http://www.mmowg.net/world-of-tanks-premium-tank-rental-new-feature-supertest/

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 2:35 (Brki1994).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Poligon zvani test server ? ;)
Budi ponosan!
15 godina
Dala kaže...
smiglcro kaže...

uzeo amx m4 liberte... is3 RIP :)

Meni je tenk totalno OP a loš sam wot igrač...

Treba mi nešto za farmati silvere sada kada počinjem t9 otključavati i ovo mi je sjelo kao budali šamar.

Uglavnom dao sam 330kn za tenk i igri, ne vjerujem još da sam to napravio :)

Što ti je balkanski mentalitet... Zašto nebi podržao tim koji radi igru koju voliš? Oni su na tome itekako mukotrpno radili pa ako ti se sviđa i možeš što nebi platio za nešto extra?

Kupio type59 davno, već dugo nisam igrao, ali mi uopće nije žao. Itekako sam se naigrao s njim ;).

Stari ne kenjaj s balkanskim mentalitetom, radi se o stavovima i načinu razmišljanja. Podršku igri sam itekako dao s kupovinom premium računa, čak sada po potrošenoj lovi u rangu nekih skupih AAA naslova koje imam.
Pričam o jednom digitalnom itemu u igri koji košta kao jedan prosječan AAA naslov. Zbog takvih kao ti kojima je to potpuno normalno danas kupujemo 20% igre pa ostatak plaćamo kroz DLC da bi na kraju kompletnu igru preplatili nekoliko puta (čast izuzetcima gdje je DLC stvarno DLC i vrijedi love). Na kraju sve je stvar izbora. Dao sam tu lovu jer mi je igra ok i jer me je "PRISILILA" na kupovinu premium tenka jer je nemoguce napredovati nakon t8 s obzirom koliko malo oni zarađuju. Gotovo nemoguće samo će trebati 10x više vremena. Svi koji to ne vide nek otvore oči.
Nitko me na ništa nije silio sam sam donio odluku ali daj odmarširaj s balkanskim mentalitetom ako nemaš ništa pametno za reći.

live and let live
15 godina
smiglcro kaže...
Dala kaže...
smiglcro kaže...

Treba mi nešto za farmati silvere sada kada počinjem t9 otključavati i ovo mi je sjelo kao budali šamar.

Što ti je balkanski mentalitet... Zašto nebi podržao tim koji radi igru koju voliš? Oni su na tome itekako mukotrpno radili pa ako ti se sviđa i možeš što nebi platio za nešto extra?

Kupio type59 davno, već dugo nisam igrao, ali mi uopće nije žao. Itekako sam se naigrao s njim ;).

Stari ne kenjaj s balkanskim mentalitetom, radi se o stavovima i načinu razmišljanja. Podršku igri sam itekako dao s kupovinom premium računa, čak sada po potrošenoj lovi u rangu nekih skupih AAA naslova koje imam.
Pričam o jednom digitalnom itemu u igri koji košta kao jedan prosječan AAA naslov. Zbog takvih kao ti kojima je to potpuno normalno danas kupujemo 20% igre pa ostatak plaćamo kroz DLC da bi na kraju kompletnu igru preplatili nekoliko puta (čast izuzetcima gdje je DLC stvarno DLC i vrijedi love). Na kraju sve je stvar izbora. Dao sam tu lovu jer mi je igra ok i jer me je "PRISILILA" na kupovinu premium tenka jer je nemoguce napredovati nakon t8 s obzirom koliko malo oni zarađuju. Gotovo nemoguće samo će trebati 10x više vremena. Svi koji to ne vide nek otvore oči.
Nitko me na ništa nije silio sam sam donio odluku ali daj odmarširaj s balkanskim mentalitetom ako nemaš ništa pametno za reći.

Pa nitko te ne tjera da kupiš, igra je free2play, ne moraš niti premium račun imati. Da, igra je pay to grind less ali to ne mjenja činjenicu da nije plati da pobijediš. Grindaj kredite u tier 5 običnom tenku, može se, potroši se mnogo vremena ali nije nemoguće.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Dao sam tu lovu jer mi je igra ok i jer me je "PRISILILA" na kupovinu premium tenka jer je nemoguce napredovati nakon t8 s obzirom koliko malo oni zarađuju. Gotovo nemoguće samo će trebati 10x više vremena. Svi koji to ne vide nek otvore oči.

Ma moguće je ako nisi u kakvom lošem klanu ko šta sam ja prije bio u rnr (btw sad sam vidio da je puno ljudi napustilo taj klan, čak i komandir jedan)

Ja dok sam bio u nop2, bila je zahebancija, igrali su se samo strongholdi i platooni, nisam tada imao premium tenkove koje imam danas, uglavnom igraš sa tierom 5 i 6 jer oni najbolje zarađuju od ovih "običnih" tenkova i kad se sakupi kredita, igraš sa većim tier-evima, ja sam znao mješat, igrat 8 pa 5 pa 8 pa 6 pa 5 pa 9 itd... uglavnom u jednoj bitki si u minusu, u drugoj u plusu, al čak i ovi viši tier-evi znaju biti u plusu ako baš dobro odigraš, tier x si u plusu ako išta pogodiš i ako ti tenk ostane u fullu, tak da ovisi i o bitki, kolko sreće imaš, ak poćnu vikat siemka i kdo cz/sk, znaš da nije dobro.

BTW: još jedna dobra stvar je kada daju misije za premium tenkove, imaš priliku osvojit ih, ovi niži tier-evi su lagani, za više je već problem ako nemaš tenkove svih nacija...

Dijelio se chi-nu-kai i dicker max dva put, dickera sam ja od smjeha osvojio, a ovaj zadnji t44-100 mi je već problem, jer nisam imao kineze i čehe, japance samo o-i, amere samo td-ca 5cu i mediuma 6cu...

Ak se ne varam, djelio se i fv4202 p kao ovaj t44-100, ali isto si trebao imati tenkove svih nacija da ga osvojiš...

To su tkz maratoni, oni su već problem ako se nema tenkova, ali mini maratone od smjeha osvojiš...

15 godina
1BIT kaže... 

Ak se ne varam, djelio se i fv4202 p kao ovaj t44-100, ali isto si trebao imati tenkove svih nacija da ga osvojiš...

To su tkz maratoni, oni su već problem ako se nema tenkova, ali mini maratone od smjeha osvojiš...

Za ove duže maratone najbolje je imati najmanje 2 vozila, jedno u tieru 5-6 za killove i jedno što veći tier za dmg, tako se najlakše i najbrže prođu ti maratoni.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
 Za ove duže maratone najbolje je imati najmanje 2 vozila, jedno u tieru 5-6 za killove i jedno što veći tier za dmg, tako se najlakše i najbrže prođu ti maratoni.

Slažem se, ma ubiti, ak nemaš tier 8 iz svake nacije, onda se mučiš ko magare

EDIT, OT:

Veli mi kolega da u ovom top tanker eventu prvih 1000 igrača dobije digitalnu kamuflažu, ja to nigdje nemogu nać, di to piše, al ako je tako, imam trenutno 4 tenka sa kojima sam među prvih 1000, ako ih nastavim igrati, dal si mogu pogoršat taj rezultat ili mi najbolji score stoji fixni dok ne napravim bolji?

Evo npr sa is-2 sam 280-ti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 12:24 (1BIT).
15 godina
1BIT kaže...

EDIT, OT:

Veli mi kolega da u ovom top tanker eventu prvih 1000 igrača dobije digitalnu kamuflažu, ja to nigdje nemogu nać, di to piše, al ako je tako, imam trenutno 4 tenka sa kojima sam među prvih 1000, ako ih nastavim igrati, dal si mogu pogoršat taj rezultat ili mi najbolji score stoji fixni dok ne napravim bolji?

Evo npr sa is-2 sam 280-ti...

Najbolji score ti stoji, ne moraš se bojati

WoT IG: RavenHR_
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 13:20 (Intel&ATI).
8 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...

Neda se svakome skidati test server ;), a ionako svi na testu koriste gold ammo

15 godina
Brki1994 kaže...
FrankMartin kaže...

Training room.

8 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Brki1994 kaže...
FrankMartin kaže...

Training room.

U Training room mozes samo s tenkovima koje imas u garazi. Ja mislim na onaj stil kao u War Thunderu i Armoured Warfareu. Izaberes tenk i na poligon protiv par tenkova razalicitih klasa pa testiraj brzinu, streljivo, top i itd.

16 godina
smiglcro kaže...
Dala kaže...
smiglcro kaže...

I prema načinu izražavanja - balkanski mentalitet .

Kakav sam to ja, mi smo skupa na faks išli? Ovce pasli skupa pa me znaš?

Igra te "prisilila" na kupovinu tenka pa se sada žališ. Čuješ li i inače glasove u glavi?

Ako si platio premium, kao što kažeš, itekako se može poslije t8, osim ako nemaš pojma o WoT-u. Bar se moglo prije 2g. Sumanjam da se nešto bitno promijenilo u vezi toga...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan friški ace

REPLAY

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ekipa, koliko pomaže preventive maintenance protiv požara? Vidim da smanjuje za 25% šansu zapaljenja kod motora, a pošto motori obično imaju 15-20% onda valjda time praktički uklanjam 1 način zapaljenja, tj. ostaje mi samo fuel.

1 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Ekipa, koliko pomaže preventive maintenance protiv požara? Vidim da smanjuje za 25% šansu zapaljenja kod motora, a pošto motori obično imaju 15-20% onda valjda time praktički uklanjam 1 način zapaljenja, tj. ostaje mi samo fuel.

od 20% ti oduzme 5% pa ti onda motor ima 15% šansu da gori,taj perk ti je iskreno samo koristan kod tenkova kao E50,i ne smanjuje ti šansu vatre ako se pogode rezervoari

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
10 godina
neaktivan

A znam, samo tražim najbezbolniji način, a da ne koristim aparat. Obično imam duple popravke i kad me zapale, onda  i zamijenim velike popravke za automatski aparat. Sljedećih 10 partija opet  jer iskoristim popravke na track i onda mi odvale motor ili ammo. Onda opet vratim natrag na duple popravke. 

15 godina
=xfact= kaže...

evo samo da pogledamo u kristalnu kuglu 

obicnu ili premium kuglu ??!?

AirLive kaže...
A di je multicore support? 

"SOON" ™

Voltron kaže...

ruska preciznost, sigurno je gadjal u gepek

thabigjc kaže...
 znam ja...

kad konvertiras sta imas onda kroz dva-tri dana :D

isprobano 4puta

-.-

AirLive kaže...

A znam, samo tražim najbezbolniji način, a da ne koristim aparat. Obično imam duple popravke i kad me zapale, onda  i zamijenim velike popravke za automatski aparat. Sljedećih 10 partija opet  jer iskoristim popravke na track i onda mi odvale motor ili ammo. Onda opet vratim natrag na duple popravke. 

zavisno od tenka, ja npr. na centu i leo ptA ne koristim aparat jer ne gore

i sjecam se kad je bio neki maraton da sam vozil tir 6, type 58 je goril svakih 5-6 partija, a t-34-85 nije tolko

i kak veli kolega gore, to je super na svabima iz macje linije jer svi imaju motor napred i lako planu

osim e-50 m koji ima motor iza

totalno ti zavisi o tenku,prvo vidi sam

inace je proporucljivo kad radis pimp tenka da ima defanzivne osobine, pa stavis preventive, safe stowage i tak to

mislim da je "po meni" najbolji nacin da se izbjegne gorenje to da se koristi gumb W da te arti ne klepi

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
10 godina
neaktivan

Ja sam najviše problema sa gorenjem u zadnje vrijeme imao sa kv1, kv2 i t29. Moguće da je to zato što ih i igram dosta u zadnje vrijeme, pa moram kad tad biti zapaljen. Sa type 58 sam riješio kineze za ovaj maraton što je bio, ali baš se ne sjećam koliko sam često gorio, bit će zato jer sam se mučio sa depresijom tako da se nisam ni obazirao na ostatak. Ali zato kad sa njim rammujem škodu t25, odma mi je lakše.

Što se tiče artiljerije, nije baš da me ona pali, uglavnom me pale ovi koji me flankaju i pucaju mi u bok ili odzada. Što se tiče skillova, kad dobijem biu, repairs, snapshot, 6th i još što je važno ići ću na firefighting, jer koliko sam čitao dosta manje hp izgubim od požara + što mi vatra ne ošteti ostale module.

15 godina
regi1911 kaže...

Igru sam igrao davne 2012 godine ali nakon toga odustao, pa bi molio neku dobru dusu ako ima volje da mi u kratkim crtama objasni neke najvaznije stvari koje su se dogodile s novim updatovima te objasnjenje zasto mi igra uzasno zapinje...

prvo sto bi ti preporucio je da napravis unistall ak ti je igra od tada na disku jer dok ti sve skine i zakrpa jedno prek drugog sve biti sporo

friska instalacija je najbolja, ak oces HD, ili SD da ne skidas sve

imas u biti DVA rendera, jedan je stari za slabije kante koji nejde sa puno detalja, i novi za novije konfe

stari render se moze spustit skroz po kvaliteti slike na low ili ultra low, dok novi ide samo od neki medium do ultra high

onda moras znat da je igra u nekom od patcheva namjestena da po defoltu ti detektira hardver i sama namjesta postavke, zato ti je i spora jer su prevelike postavke

ili se nakon patcha sam render promjeni automatski u new render....prilikom promjene rendera moras restartat igru

meni se znalo dogoodit da zbog auto detecta igra se stavi na novi render i sve na medium-high, i nemoram ti rec da to na laptopu stekaaaaaa

cak mi tada i kursor od misa lagga dok ga micem po garazi (novi render)

i obavezno najnoviji drajveri od grafe

P.S. ak i dalje zapinje, daj neki skrin shot:

koji hardver imas, koje su ti postavke i garazi, tak cemo lakse otkrit kaj je

15 godina
World of Tanks

ajmeee vristal sam od smjeha

sliphantom as classic as it gets 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Eyekool kaže...

Evo ga, bit ce ovaj vikend:

http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/special-cybersales-weekend-2016/

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice