- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim! Ja sam stari-novi igrač. Igrao sam u beti , pa nakon bete odustao. Opet se vratio 2014. pa otišao i sad se opet vratio.
U garaži imam Tiger II. s kojim sam beskrajno nesretan, jer me nikako ne ide. Svaku partiju s njime gubim, a onaj top IX. je predaleko.
Ja sam upravo na njemu i nije toliko los. Problem je sto bez ukosavanja, vecina tvojih protivnika te probije u upper plate bez problema,a i kupolu posto je 185mm naprijed pod skoro 0°.
88mm je po meni bolji od 105mm, brzi reload i preciznost koja je jako jako bitna, moras naucit weak points od svojih protivnika i nadat se da ces probit. Inace MM te ne mazi, pa vjv igras VIII-X igre gdje se nadas nekom svom tieru jer to najlakse mozes probit.
A W/L ratio, ne ovisi bas 100% o tebi, pogotovo ako je x5 vikend onda je sve jasno. Recimo ja sam imao do 30ak igri u njemu, W/L nekakvih 70ak%,a nakon toga katastrofe.
Sam da javim da je pušten testni server (prije 3 dana mislim) wot ct, može se isprobati nova nadolazeća švedska linija, malo sam ih igrao, mogu reći kako su td-ci za kampere ko stvoreni, znači imaju dva moda zbog hydropneumatskih gusjenica, jedan mod poravnava tenk vodoravno, tako da se može brzo kretati, ali nije za nikakve napade, jer je top gotovo fiksni, pa ga se nemože ni dignuti ni spustiti, drugi mod je za stronk bush camp, tj gusjenice se tako podese da se tenk jedva kreće, ali se čitav može nagnuti gore/dolje, što daje mogućnost okomitog nišanjenja kako je top fiksni, tj nemože se micati, pa se cijeli tenk miće umjesto topa, uglavnom u tom camp modu nišan je stalno u full aim-u i ne gubi preciznost prilikom rotacije tenka (gubi jedino ako se mićete naprijed nazad, ali to je toliko sitno da je zanemarivo, dok se rotirate, full aim je postojan, također mreža/bino su aktivni dok se rotirate što je slučaj samo kod ovih švedskih td-a, ako krenete naprijed/natrag, onda se gasi i čekate standarno 3sec da se aktiviraju...
td-ci su dosta okretni, stoga se nemojte iznenaditi ako ih ne uspijete izvrtit sa lightom/mediumom, jedina šansa je da se priljepite uz bok...
hydropneumatske gusjenice imaju samo švedski td-ci i to od tiera 8 nadalje...
Još jedna fora stvar, kad ste u modu za kretanje, punjenje topa je standardno brzo, ali kada prebacite u camp mod, punjenje topa se skraćuje za cca sekundu, tj brže puni...
tier x strv 103b je jedini koji ima nešto oklopa (tj sa njim su me dosta dingali/bouncali), imao sam sitluaciju na lakevile mapi ona dolina, di smo se našli jedan protiv drugoga u strv103b, oba u hull down poziciji, tj sakrili donji dio tenka i samo top sa skošenom gornjom pločom viri, gađamo se međusobno sa ap-om i nitko nikoga nemože probit, gađao sam ga doslovno svigdje (ravna prednja ploča, skošena lijevo/sredina/desno, ništa nije prošlo) gađam sa he, ništa, dok nisam pogodio comander hatch, znači ap nemože probit comander hatch, ali he radi 400-ak dmg, pa eto ako se nađete na snajpu, probajte sa he u comander hatch gađati
Tier VIII(udes 03) i tier IX(strv 103-0) me standardno baca u tier x na ct serveru, zbog manjka igrača, stoga vas protiv x-ki sve živo buši, možda je tier VIII i tvrđi u svom tieru, ali to na ct serveru nisam imao prilike isprobati, tier IX (strv 103-0) je dingao kada sam u camp modu spustio top prema zemlji, tako da je gornja skošena ploča još skošenija i zaokrenuo sam se za nekih 60-ak stupnjema, tada su me i desetke heavy-i dingali, ali im nemogu uzvratit, anema smisla tako sjedit i čekat...
Što se tiće mediuma/heavya, isprobao sam samo tier VI medium (strv 74), tier VIII heavy (eiml) i tier X heavy (kranvagn)
tier VI je dovoljno brz (max brzina 45), jedino se sporo zakreće za mediuma, kupola se brzo okreće, ko na cromwellu, ali teško da može zamjenit cromwella (npr za strongholde) jer se sporije zakreće od kromwela (znači manevriranje je sporije), skida 140dmg dok cromwell 120 u najboljem slučaju, ali strv 74 puni malo preko 4sec (sa posadom u fullu, nabijačem i ventilacijom), dok cromwell ipak puni oko 3.5sec, jedino je strv daleko precizniji od cromwella...
tier VIII me također baca u tier X na ct serveru, pa ne znam kakav je protiv VIII-ca (is-3ke, kv-4, amx 50 100...itd) možda je i tvrdi, ali u tieru x ga također svi buše, tenk je dosta sličan francuskom amx-u 50 100, nadprosjećno je brz za heavya, autoloader je, sa posadom u fullu i ventilacijom (nema rammer ako se dobro sjećam) puni oko 25sec (jučer sam igrao, pa sam zaboravio koliko točno), također je dosta precizan, razmak između shellova je 3sec...
tier X je također autoloader, sličan emilu i amx 50 100, mogu reći da je još brži od tiera VIII (eimila), također precizan, sa posadom u fullu i ventom (nema ramer) puni 30sec, razmak između shellova je 3sec, skida po 400dmg ako se ne varam, ima 4 shella, ali nemože sa tih 4 shella skinut drugu X-ku u fullu, obićno ostane na šutu, nije baš tvrdi, sve X-ke koje su me gađale su probile, osim ako shell nije išao pod baš velikim kutem...
Još jedna stvar koju sam primjetio kod tiera VIII i X (kod emila i kranvagn) dok se čeka 3 sec prilikom pucanja i gleda protivnika u snipe pogledu, čuje se zvuk punjenja koji neodoljivo podsjeća ko kad nekome ispadne šaka kovanica na pod...
Uglavnom:
Izgleda da su šveđani dosta precizni i relativno brzo pune, ne skidaju previše ko rusi, ali mogu biti dosta opaki, heavyji u platoonu će biti op, a td-ci za bush cap i snipe...
tier VI strv 74 meni osobno nije baš nešto legao, vozi se kao škoda T25 (kojoj također manevriranje nije jača strana), samo nema autoloader, skida više od cromwella (20-ak dmg više), puni sekundu sporije...
Trenutno sam u redu na čekanju na ct-serveru, kad upadnem, poslikam malo te hydropneumatske gusjenice.
EDIT:
Prva slika je drive mod, ostale su camp/snipe mod
Obratite bažnju na punjenje
Jesi mozda gledal kaj su mjenjali na premium tenkovima ... lowe pogotovo ...
Ma stavil sam skidat ... bas da i to vidimo ... thx na gornjem opsirnom opisu ..
Ma stavil sam skidat ... bas da i to vidimo ... thx na gornjem opsirnom opisu ..
Na ovoj stranici imaš nove statistike i modele za 9.17.
Izašlo je i na tanks.gg. Inače, jeli samo meni laggaju ti modeli na toj zipek stranici?
Izašlo je i na tanks.gg. Inače, jeli samo meni laggaju ti modeli na toj zipek stranici?
Neznam, mislim da da, meni sve radi dobro, Chrome.
Kako napraviti Reroll ili restart i hoče li mi to maknuti premijum tenk imam Fcm i Cdc, 5130 bitki wn8 1243, wn 58%. Imam AMX 50-100 i AMX 13-90 sa posadom od 3 skilla pa me zanima hoče li mi se restartat i statistika za wn8 ili je to samo restart tenkova
Pa kaj ekipa jos pati na statistiku .... kad vidim lajbeke sa 0k bitaka i wn8 3k ... sere mi se ...
da si tako dobar ... bio bi dobar na prvom acc-u a ne xxx ...
a kaj se tice tvog pitanja, da brise ti se sve i samo ti nick ostaje ... ali ne kuzim i dalje razlog na 5k bitaka ici opet ispocetka ... :/
Kako napraviti Reroll ili restart i hoče li mi to maknuti premijum tenk imam Fcm i Cdc, 5130 bitki wn8 1243, wn 58%. Imam AMX 50-100 i AMX 13-90 sa posadom od 3 skilla pa me zanima hoče li mi se restartat i statistika za wn8 ili je to samo restart tenkova
Nakon reseta accounta, svi premium tenkovi koje imas ti ostaju,dok se ostali "brisu" i kreces od nule. Sva statistika ti krece iz nule.
Detaljnije sa njihove stranice:
If you would like to reset your game account, the following will be erased:
- All purchases done with credits (tech tree vehicles, modules, etc).
- All research performed in the Tech tree.
- All the statistical data of the account (Kill ratio, damage ratio, etc).
- All the crew members.
- All experience (including Free EXP) and credits.
- All mission progress.
- All non-premium camouflages.
- Camouflages for non-premium tanks.
- Premium camouflages for premium vehicles that aren't currently selected.
The following will remain on the game account:
- The current amount of gold you have in the account.
- Premium days you may have left.
- Garage/port slots.
- Premium shells.
- Premium vehicles.
- Barracks slots (when applicable).
- Premium camouflages selected on premium vehicles.
Imam skoro 10M kredita to znači ako kupim dodatne obroke i napravim reroll to mi ostaje u skladištu jer se i to može kupiti za gold ako sam dobro skopčao.
Svih 5k bitaka je odigrano sa 6-7 tenkova, i naravno wn8 je mali zbog mog starog PC-a a sada sam kupio novi PC prije sam igrao na 10-25 fps a sada se vrti malo bolje zamene super 90 fps-a tako da mi je dosta porastao wn8 jer nemam više konstantni lagggg zbog niskog fps-a ali sporo se oporavlja pa sam odlučio krenuti od 0 jer nemam što izgubiti najjači tenk mi je t8
Moj frend je napravio reset accounta i mislim da je izgubio sve kredite, nisam siguran. Al ako imas premium tenkove nije ti toliki problem izgrindat pare xd. I da,mislim da moras cekat 45 dana da ti se acc restarta, od podnosenja zahtjeva.
Nisam prije igrao sa lowe-om, pa ne znam kakav je, a trenutno sam potrošio dosta golda na garaže i posadu u fullu, pa nemam dosta za njega na ct serveru, aali teško je isprobaati oklop, kad će te 90% vremena bacati sa jačima...
Svih 5k bitaka je odigrano sa 6-7 tenkova, i naravno wn8 je mali zbog mog starog PC-a a sada sam kupio novi PC prije sam igrao na 10-25 fps a sada se vrti malo bolje zamene super 90 fps-a tako da mi je dosta porastao wn8 jer nemam više konstantni lagggg zbog niskog fps-a ali sporo se oporavlja pa sam odlučio krenuti od 0 jer nemam što izgubiti najjači tenk mi je t8
Nema ti koristi igrati na 90fps-a, uključi si v-sinc i nek ti locka na 60fps-a, sasvim dovoljno...
Nema ti koristi igrati na 90fps-a, uključi si v-sinc i nek ti locka na 60fps-a, sasvim dovoljno...
Zapravo ima ako mu ne smeta screen tearing, v sync obicno poveeca input lag No opet nije svatko odrasto uz crt, i want my back
Netko kupio t26e5 patriot? Prvi puta ozbiljno razmisljam o T8 premiumu ....
Imam skoro 10M kredita to znači ako kupim dodatne obroke i napravim reroll to mi ostaje u skladištu jer se i to može kupiti za gold ako sam dobro skopčao.
daj citaj covjece
pise ti gore da SVE sto nije kupljeno za gold se gubi, brise, nestaje
p.s. slabo kopcas, al nema veze, samo ti sebi kreni ponovo nabijat statse
samo budale citaju s razumijevanjem
P.S. za mediume je najbolje imat setup opreme: gun drive, camo net, spall liner, potvrdili strucnjaci i WG predlaze
,
wtf? wft! wdf??!?
Netko kupio t26e5 patriot? Prvi puta ozbiljno razmisljam o T8 premiumu ....
samo reci NE. WG-u.
uzeo amx m4 liberte... is3 RIP :)
Meni je tenk totalno OP a loš sam wot igrač...
Treba mi nešto za farmati silvere sada kada počinjem t9 otključavati i ovo mi je sjelo kao budali šamar.
Uglavnom dao sam 330kn za tenk i igri, ne vjerujem još da sam to napravio :)
Treba mi nešto za farmati silvere sada kada počinjem t9 otključavati i ovo mi je sjelo kao budali šamar.
Što ti je balkanski mentalitet... Zašto nebi podržao tim koji radi igru koju voliš? Oni su na tome itekako mukotrpno radili pa ako ti se sviđa i možeš što nebi platio za nešto extra?
Kupio type59 davno, već dugo nisam igrao, ali mi uopće nije žao. Itekako sam se naigrao s njim ;).
a ne znam baš
igrao nekoliko timskih (7 v 7) i to sa igracima puno boljeg rejtinga gdje smo mi s is3icam jednostavno unistile ove s premiumima..
ne bih rekao da je is3 rip :) no vrijeme ce pokazati.
nego gledao sam malo ovu novu švedsku heavy liniju, ja ne znam tko ce probiti t10 heavy-a i kako..
pogledajte ovo:
A ako je hull down onda ti je bolje okrenit se i pobjeći.
Može mu se i sa HE gađati oko onih "ušiju" onda mu uništiš module i posadu.
Iako mu je turret auto richochet
Poz tenkisti.
Jel bi mi mogli dat nekvu rough procjenu accounta, ne mislim ga prodat (valjda) al cisto me zanima kolko vrijedi.
Bitke: 14800
WN8: 3k+
WR: 62%
2 milje kredita, 2k golda, 40k free xp-a
Desetke: 140, 50M, 907, IS7, IS4, E5, E100, T57, Obj268, E4.
Istrazeni 261 i 62a. Imam jos pokoju devetku al ne vjerujem da je to relevantno.
Premiumi: T59, T34, FCM, JgTiger8.8
Misije: Stug i onaj blesavi Amer.
Ne igram WoT vec vise od pola godine, bio na poduzem odvikavanju. Nasao sam drugu igru u kojoj uzivam.
Tenks! <3
Poz tenkisti.
Jel bi mi mogli dat nekvu rough procjenu accounta, ne mislim ga prodat (valjda) al cisto me zanima kolko vrijedi.
Bitke: 14800
WN8: 3k+
WR: 62%
2 milje kredita, 2k golda, 40k free xp-a
Desetke: 140, 50M, 907, IS7, IS4, E5, E100, T57, Obj268, E4.
Istrazeni 261 i 62a. Imam jos pokoju devetku al ne vjerujem da je to relevantno.
Premiumi: T59, T34, FCM, JgTiger8.8
Misije: Stug i onaj blesavi Amer.
Ne igram WoT vec vise od pola godine, bio na poduzem odvikavanju. Nasao sam drugu igru u kojoj uzivam.
Tenks! <3
Koja je ta druga igra?
Probao sam ovog t10 heavy swe na test serveru, ne znam sta im je trebao ovaj tenk, mobilan, neprobojan i depresivan, smjesno. A ovaj destroyer je super fun s ovim prebacivanjem iz travel u sige mode, osim sto je to fun nije bas funkcionalno i sve zajedno nije me impresionirao ovaj td, ali mislim da cu ga grin, zbog izgleda i zbog sige moda .
Rocket League. Vec upucao preko 900 sati, moglo bi se rec da sam i tamo super unicum jer sam na najvisem ranku. Spadam u top 0.2% playerbase-a po MMR-u.
Pozdrav ljudovi,
Igru sam igrao davne 2012 godine ali nakon toga odustao, pa bi molio neku dobru dusu ako ima volje da mi u kratkim crtama objasni neke najvaznije stvari koje su se dogodile s novim updatovima te objasnjenje zasto mi igra uzasno zapinje...
hvala na razumjevanju o/
Pozdrav ljudovi,
Igru sam igrao davne 2012 godine ali nakon toga odustao, pa bi molio neku dobru dusu ako ima volje da mi u kratkim crtama objasni neke najvaznije stvari koje su se dogodile s novim updatovima te objasnjenje zasto mi igra uzasno zapinje...
hvala na razumjevanju o/
Od sad ne treba imat premium za 3 man plt, Više nisu kocke za spoting i vidljivost nego su sad krugovi, spoting je sad umisto delaya sveden ako je tenk spotan odma ga ocrta, igra je prešla na dx 11, pa su performanse tj fps skočio, i promijenjeni su zvukovi te malo interface, i od sad je moguce iskreniti tenk na krov ili stranu, te navosdno vise vataju hakere....