World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
World of Tanks

sa takvim wn8 winrate je samo sreca  da imas 4k+ nebi imao 48% preko tjedna 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
veks25 kaže...

sa takvim wn8 winrate je samo sreca  da imas 4k+ nebi imao 48% preko tjedna 

Neki kazu sreca, a ja pak mislim da sam se poceo poboljsavat 

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvo je ovaj su-100 neprecizan tenk vec mi se gadi... skupi mi se nisan skroz do kraja i precekam jos 1 sekundu dodatno i on opet pukne izvan kruga nisana -.-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Rusi, navikni se.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Ali zato pogodiš kad se najmanje nadaš

dr.zharre

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne smiješ ciljat sa rusima samo snapshoot, autoaim i ne puštaj lijevi klik.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
stipee98 kaže...

Kakvo je ovaj su-100 neprecizan tenk vec mi se gadi... skupi mi se nisan skroz do kraja i precekam jos 1 sekundu dodatno i on opet pukne izvan kruga nisana -.-

Los vam equipment 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
12 godina
protjeran
World of Tanks

Nakon dužeg vremena neigranja, stream ponovo krenuo!

https://www.twitch.tv/dokmanic

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dr.zharre kaže...

istina,uvjerio sam se vec par puta 

EDIT: Samo mi recite jel se isplati ic dalje na SU-152 ili da prodam ovo cudo od tenka?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2016 20:57 (stipee98).
17 godina
World of Tanks

Meni je super sa 152mm topom. Sa pola mape oderem Leoparda u letu, skinem mu do 400hpa. Do 152 je bio pain in the ass. Definitivno idem do obj704...

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stipee98 kaže...
dr.zharre kaže...

istina,uvjerio sam se vec par puta 

EDIT: Samo mi recite jel se isplati ic dalje na SU-152 ili da prodam ovo cudo od tenka?

Isplati se, SU-152 ima naravno 152mm haubicu koja je odma otključana. Aim time 2 godine, preciznost ko pijani rus da baca kamenje, al kad strefiš nekog i nekim čudom HE probije, nema boljeg filinga kad mu skineš oko 850-900 hp-a (light tenkovi često one shot kill), a i ako ne probije skida 300hp no problem.

A poslje kad otključaš zadnji 122mm imaš malo ozbiljniju mašinu, brz reload i pljucaš 390 štete brže nego žrtva očekuje...

Toni
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 3:34 (rapture686).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

moj best hit sa HE u SU152 je bio oko 1050Hp-a na tiger 1 koji se nakon toga zapalio i izgorio do kraja sa full HP-a do bum.

definitivno ti se isplati radi zabave igrati SU152 sa DERP gunom, ovaj kasmiji je bolji ali zabava do krova sa 152mm HE zagarantirana.

malo čudno se top ponaša al ništa previše čudno u RNG-u kada te neće ili hoće.

Noob na profilu... opasnost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

pozz,negdje sam zagledao da ako do 24. skupim 35 pobjeda dobivam milju srebrnjaka,no sada to nigdje ne mogu naci,pa me zanima jel to jos aktualno,jel to samo za odredjene igrace ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
izvone kaže...

pozz,negdje sam zagledao da ako do 24. skupim 35 pobjeda dobivam milju srebrnjaka,no sada to nigdje ne mogu naci,pa me zanima jel to jos aktualno,jel to samo za odredjene igrace ili?

Bilo je nesto tako al prosli vikend. Nisam ni znao da ima nesto samo sam sebi ispao lud jer sam na akciji pokupovao sve za 3mil i nakon par sati stvori se milioncic koji mi tman falio za spica hihi. Dal je jos aktualno ne znam. 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pogledaj pod zadaci i akcije

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nakon dosta sretnog izvršavanja LT-15.2 mi je ostalo samo da s mediumom izvršim MT-15.2 i onda imam 5 crewmembera za Cromwella ( znam, nije najpametnija ideja jer on ima 5 crewmembera ali ipak, moj najigraniji tenk je T-34, a Cromwell mi se činio sličan njemu po ROF-u i mobilitiju pa sam baš to jako htio ).

Nakon 50-ak partija i 4 dana nabijanja Objecta 140 sam napokon uspio izvršiti misiju i s honorsima te sam jedva dočekao probat Cromwella. 2 skilla odmah ( s time da sam commandera zajebo pa mi je Sixth sense na 95% ), sav equipment i svi moduli istraženi, stvoreno za tu zvijer u t6 kako svi govore.

Odigrao sam samo 3 partije ( i to u platoonu pa nisam imo onaj preferential matchmaking za prve partije ), no:

1. Čak i sa snap shotom, smooth rideom i 120% crewom gun handling je KATASTROFA, sve što je dalje od 100 metara iznimno teško pogodim.

2. Putanja granate je vrlo čudna i vrlo često fulam jer odleti "svojim putem".

3. Arty me oneshota bilo koji.

Mali je sample size, ali nije me baš oduševio zasad. Jedino što ima odličan viewrange pa dobivam puno više spota nego što napravim dmga te light tank movement. Mislim da je veći problem što sam nabijao Objecta zadnje dane koji je jako precizan i ima dobar armor.

Dakle, kako igrati Cromwella? Malo ću ga danas igrati pa ću dobiti bolji dojam, inače jedini mediumi koje sam igro su ruski ( konkretno T-34-85 za t6 ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Cromwell je jako dobar tenkic samo se moras naviknut meni osobno uz novu skodu t25 op tenk u tier 6.

Jbg medium je i mekan je sta ocekivat nego one shot by arty.

Moras ga igrat da skuzis kako sve to funkcionira a onda kada legne onda mozes radit po gejmu 1,5-2k pa 2,5k dmg ovisi kak te potrefi.

Uglavnom top nije nesto precizan al sve u svemu znao sam ima nevjerojatnih pogodaka sa snapshotom preko 100-200 metara ono da ne povjerujes.

Nekad je znala past u zemlju shell a nekad je iznad mete otic shell nikad neznas kamo ce otici na full aim.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Cromwell je odlican tenk, samo ti treba sjesti, evo primjer u zadnjih par dana dvije dobre partije, jedna solo, i jedna u cromwell platoonu... kad ti tenk sjedne asevi ce padati ko ludi, svaki 15ak borbi je as, a gotovo svaka je 1000+ dmg

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Cromwell i oi su u zadnje vrijeme najigraniji tier 6 u clan matchevima

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

evo jedne pristojne od mene.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

https://www.twitch.tv/aggressor1 

balkanski strim.. nije moj ali reklama :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo još jedno pitanje: ima li gdje u Zagrebu trgovina di se mogu kupiti modeli tenkova i uz njih dobiješ kod za nekog tenka iz igre? 

0 0 hvala 0
15 godina
Blizek kaže...

Evo još jedno pitanje: ima li gdje u Zagrebu trgovina di se mogu kupiti modeli tenkova i uz njih dobiješ kod za nekog tenka iz igre? 

http://www.cartamagica.hr/onama

http://www.cartamagica.hr/search/0/1

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
Blizek kaže...

Vidio sam u InterSparu na igračkama:

Panther

M4 Sherman

T-34-85

Tiger I

e sad idu uz neke i niže klase premium tenkova, uz neke i Premium račun na mj. dana

Ju je je? Je ju je!
15 godina

Panther

M4 Sherman

T-34-85

Tiger I

e sad idu uz neke i niže klase premium tenkova, uz neke i Premium račun na mj. dana

Ja sam kupio t-34-85 i uz njega se dobi churchill III, ovi ostali koliko sam vidio uglavnom dobis neki tier II ili III premium, msm da se uz pantheru dobi skoda t25 njemacki premiumac, ostali svi nesto simbolicno od tenka i dobis 30 dana premiuma il tak neka fora

I uz svaku maketu dobivas 3 invite coda za nove igrace, s kojima igrac dobi 1000 golda, t2 onaj mali premiumac americki i 7 dana premiuma

Inace kvaliteta maketi je veoma dobra, ako kupujes maketu samo radi premium tenka moja preporuka ti je da rade uzmes u Carta Magicai maketu tvrtke Zvezda koja je dobra kvaliteta, a znacajno jeftinija, i sto se tice tenkova ima puno vise detalja i realnije su makete nego wotove Italeri, a onda uzmi razliku u cijeni i nadodaj jos koju kunu, i uzmes si neki posteni premiumac tier 6 ili 8, jer ak uzimas maketu samo radi premiumca nema ti to smisla, cijena je 270 do 320kn, 320 su ove uz koje dobis churchill III ili T-25, a za te novce uzmes Zvezdinu maketu, ili neke druge tvrtke, i dodas 50-100kn i uzmes za to u rasponu 150 - 250 kn ili nesto tipa CDC, T-54 first prot., Super Pershing, sedmica su-122-44 nije los, ili si uzmes dvije sestice tipa mali tiger i type 64 ili nesto, al svakako deset puta isplatljivije nego maketa wotova

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 12:10 (ficosime).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

jedan prijatelj bi počeo igrati wot pa sam mu mislio dat acc da proba....ulogiram se i vidim da mi nedostaje gold koji je bio na računu!?

nakon početne panike pogledam u "bratski" accaunt (wowp) i tamo vidim višak!?

jesu to nešto preslagivali ili trebam pisat na support?

cijenio bi ako netko zna više..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...

Panther

M4 Sherman

T-34-85

Tiger I

Ja sam kupio t-34-85 i uz njega se dobi churchill III, ovi ostali koliko sam vidio uglavnom dobis neki tier II ili III premium, msm da se uz pantheru dobi skoda t25 njemacki premiumac, ostali svi nesto simbolicno od tenka i dobis 30 dana premiuma il tak neka fora

I uz svaku maketu dobivas 3 invite coda za nove igrace, s kojima igrac dobi 1000 golda, t2 onaj mali premiumac americki i 7 dana premiuma

Inace kvaliteta maketi je veoma dobra, ako kupujes maketu samo radi premium tenka moja preporuka ti je da rade uzmes u Carta Magicai maketu tvrtke Zvezda koja je dobra kvaliteta, a znacajno jeftinija, i sto se tice tenkova ima puno vise detalja i realnije su makete nego wotove Italeri, a onda uzmi razliku u cijeni i nadodaj jos koju kunu, i uzmes si neki posteni premiumac tier 6 ili 8, jer ak uzimas maketu samo radi premiumca nema ti to smisla, cijena je 270 do 320kn, 320 su ove uz koje dobis churchill III ili T-25, a za te novce uzmes Zvezdinu maketu, ili neke druge tvrtke, i dodas 50-100kn i uzmes za to u rasponu 150 - 250 kn ili nesto tipa CDC, T-54 first prot., Super Pershing, sedmica su-122-44 nije los, ili si uzmes dvije sestice tipa mali tiger i type 64 ili nesto, al svakako deset puta isplatljivije nego maketa wotova

Ne kupujem to sebi (moj stav je da za F2P igru nikad ne dajem pare) nego frendu za rođendan jer voli WoT i tenkove. Vidit ću još oću li uzeti običnu maketu ili s WoT kodom. Hvala na savjetima!

14 godina
neaktivan

Svi su mislili da se pare ne daju :P

17 godina
cveletdi kaže...

Svi su mislili da se pare ne daju :P

Ja još nisam dao para.

Rvat katolik!
14 godina
neaktivan