World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pofalit će mi love u grindu za AX-a, da prodam Comet ili Cromwell, šta mislite?

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ovisi koji ti vise pase?

Iako od Cromwella imas vise koristi tier VI SH i CW...
Budi ponosan!
10 godina
neaktivan
Nemozes...
Znaci jedna posada jedan tenk...kada posadu prebacis moras je pretrenirati silverom (gubis dio osnovnog iskustva)...ili goldom negubis nista...
Jedino u premium vozilo ide bilo koja posada bez penala jedinobpod uvjetom da je iz iste nacije i iste klase...znaci netreba pretreniravanje samo gaih ubacis u premium i kasnije vratis na tenk kojem pripadaju tj. za koji su istrenirani...
Budi ponosan!
10 godina
neaktivan

Vidim igramo se gluhog telefona. 

Opet se nismo razumjeli, ugl. mislim da sam shvatio. Stvar je u tome da sam mislio da pošto nemam određeni tenk, nemam uopće mogućnost pretreniravanja bez obzira na penalty, a kako vidim stvar je u tome da se novi tenkovi "otkrivaju" i "dodaju" na listu kako ih ja istražim, a ovi premium su automatski dodani. Svejedno, hvala na trudu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 18:57 (AirLive).
15 godina
World of Tanks

jel se zna kad ce novi peč?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kad istrazis i kupis novi tenk onda za njega kupujea novu posadu i ona bide obucena za njega...ili prebacujes posadu sa prethodnog tenka na njega i pretreniravas ...

Nevidim smisao pretreniravanja posade prije nego ga imas kupitog/istrazenog...

Sto se tice gluvog telefona nije problem ako mogu pomoci cu ;)
Budi ponosan!
11 godina
rapture686 kaže...

Oba, ako ne igrate s njima :P iako po meni cromwell ima više svrhe em je zabavan, em koristi za sh i cw 

FrankMartin kaže...

Ima, kad  su popusti pa je onda plati 1 uzmi 2, tj za credite umjesto 20k izade 10 k po glavi, nekim zanemarivo, al meni vazda govorili  "Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača"  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

jel radi tko kakve tutoriale ili zna neki dobar kanal na youtubeu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FrankMartin kaže...
prebacujes posadu sa prethodnog tenka na njega i pretreniravas ...

Da, to mi je cilj jer nemam mjesta u vojarni za nakupljanje posade. Ja sam mislio da pošto nemam opciju za pretreniravanje da neću moći to napraviti nego ću morati uzeti novu posadu, nisam mislio unaprijed pretreniravati za tenk koji još nemam nego me samo zanimalo da znam isplanirati stvari za ubuduće. Vjerujem ja da ti želiš pomoći, to što ti meni pišeš u ovih nekoliko postova već znam, ali nema veze.

Ono što je meni trebalo je ovakav nekakav odgovor:

"Dragi kolega AirLive, posada sa bilo kojeg tenka se može prebacivati u bilo koji tenk unutar iste nacije, neovisno o vrsti i tieru tenka u kojeg se prebacuje. To prebacivanje može, a i ne mora imati penalty. Razlog zašto na popisu nema nekog tenka je taj što on nije još istražen sa iskustvenim bodovima (one zvjezdice), dakle kada ga istražite, taj tenk će se pojaviti na listi."

Znači moje pitanje je bilo zašto taj i taj tenk nije na "listi za pretreniravanje". Nadam se da je sada jasnije.

15 godina
rapture686 kaže...

prodaj sve, ak posle osvojis 4202 to natuces nazad brzo i kupis si kaj oces, mozda si ostavi zadnji top i motor da ih ne kupujes ponovo

ak imas malo vise lufta s lovom, na oba tenks stavi sve na stock prije nego ih prodas, i onda kad ih opet ponovo kupis (ako ih zelis ponovno kupit), imas sve djelove u depou za montirat

al cuvaj posade

LordNIbbler kaže...
FrankMartin kaže...

Ima, kad  su popusti pa je onda plati 1 uzmi 2, tj za credite umjesto 20k izade 10 k po glavi, nekim zanemarivo, al meni vazda govorili  "Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača"  

da u pravu si kolega, stednja pocinje na malim stvarima - kupovanje consumablesa na popustima, kupovanje opreme na popustima, pretreniravanje isto

daljnji korak je prije prodaje tenka skinut mu top(i sve granate), motor i radio koji se mozda koristi u nekoj drugoj grani ili tipu tenka, ili kasnije na vecem tiru, i tak se moze ustedit hrpa love da se ista stvar ne kupuje za punu cijenu pa prodaje za pola cijene i onda na iducem tiru ju moras opet kupit za punu cijenu

primjer toga su svabi, onaj 8.8 L71 ide na hrpu tenkova i moze se rotirat, motori i radiji isto tak

pretreniranje prije kupovine ima smisla, pogotovo ako je isti setup posade u starom i novom tenku, jer se ,posto je tenk elitan, posada brzo vrati na 100% bez golda kaj je posebno korisno ak se nema premium tenk te nacije, doduse tada svi dobivaju samo 75% expa zaradjenih u borbi, ali sa ac. crew training brzo bi trebali doc na 100%, imajuci na umu da treba mislim 25k expa da se dodje sa 90 na 100%, jos ako je neki event x2 crew exp, to se rijesi u desetak borbi

istina, takva posada ce biti crvena, ako su pretreniravanjem dosli na 90%, i nalaze se u tenku za koji nisu trenirani, njihov postotak ce biti 68% (25% je penalty, a posto su oni na 90, to je 90 x 0.75 = 67.5% i pisat ce im 68% crvenim slovima jer igra zaokruzuje polovice na gore)

dok dodju na 75% u tom tenku, i dalje crvenom bojom, biti ce ustvari na 100% za taj tenk koji su ustvari trenirani

ovo sve vazi pod uvjetom da su oba tenka iste klase, npr sa cromwela na cometa, sa med na med

Saphire kaže...

jel radi tko kakve tutoriale ili zna neki dobar kanal na youtubeu

Newcomer Central | World of Tanks

Play World of Tanks for free online - How to Play Guide

Battle Mechanics - World Of Tanks

zavisi kaj tocno zelis pa to i ukucas u jutub, tipa garage tutorial, battle tutorial, itd.

obavezno procitaj na njihovom portalu sve tutoriale(wot.eu)

na disku di je instalacija, imas precace za release notes i za tutorial

a kaj te tocno zanima, jel nekaj za pocetnike tipa kak kupit tenk ili nekaj napredno?

gukni golube pa cemo nesto iskopat, ali ne citamo misli ovdje (osim dedee )

AirLive kaže...

Da, to mi je cilj jer nemam mjesta u vojarni za nakupljanje posade.

"Dragi kolega AirLive, posada sa bilo kojeg tenka se može prebacivati u bilo koji tenk unutar iste nacije, neovisno o vrsti i tieru tenka u kojeg se prebacuje. To prebacivanje može, a i ne mora imati penalty. Razlog zašto na popisu nema nekog tenka je taj što on nije još istražen sa iskustvenim bodovima (one zvjezdice), dakle kada ga istražite, taj tenk će se pojaviti na listi."

dragi kolega airlive, vec duze vremena se moze posadu pretreniravat za tenk koji imas istrazen a nije kupljen

a wg na one svoje liste ubacuje sve premium, gift i preorder tenkove jer je neko bil ljen korigirat to da bude sukladno onom kaj imas istrazeno, a za premiume se podrazumijeva da ak ga vidis na listi, ici ces gledat kaj je to i jednog dana ga kupit

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
10 godina
neaktivan

Dragi kolega ed, ja sam zastao kod situacije kad tenk nije niti istražen. U tome je bio problem i mislio sam da ću trebati novu posadu uzeti. Odavno sam vidio na nekoj drugoj posadi veliku listu tenkova i mislio sam da su tu svi tenkovi do tiera 10, ali sam valjda naletio na naciju sa puno premium tenkova... A što se tiče te lijenosti ljudi, kao što kažeš to je zato da ga uvijek vidiš na listi pa tu onda ide ono tvoje "lijen" ™.

17 godina
World of Tanks

prije se i moglo kupiti/trenirati posadu za bilo koji tenk ako se nevearam. ali je wg negdje usput tu mogućnost ugasio.

što je šteta recimo ako si grindao neku liniju i t10 ili t9 tenk je imao više članova nego tenkovi do tada, mogao si ako imaš premiuma kupiti člana posade znatno prije koji će ti faliti i trenirati  ga dok ti ne zatreba naravno nisi ga morao pretreniravati na kraju.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

prije se i moglo kupiti/trenirati posadu za bilo koji tenk ako se nevearam. ali je wg negdje usput tu mogućnost ugasio.

nije tocno

prije je bilo isto ovako, samo ono kaj imas istrazeno

onda su to u jednom petchu promjenili na samo ono kaj imas kupljeno, pa nnakon puno kukanja od zajednice i valjda ribancije nekog programera koji je zahebo i to promjenio bez obavijesti ili ovlastenja, vraceno je na ovako

da je po tvojem, onda kreces obucavat is-7 posadu od ms-1, ili od kv-1 i dok dodjes do is 7 si kralj

a trosak golda na pretreniravanje i drop skilova? di bi im bila onda tu zarada, di je sinkhole- rupa bez dna u koju se mora svako malo bacat, nema smisla

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Konačno Ace sa ovim tenkom i to kakav (najviše štete i najviše xp-a do sad).

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

http://imgur.com/a/nfGJD

Steta pa nije pobjeda,da je tim bio bolji mozda sam mogao i vise napravit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije 0-15 hehe, unatoc tome sto mi mm nije bas naklonjen moral je visok i grind se nastavlja, trenutno na 32 803/180 000. 7/1 nije los tenk kad se sve istrazi(grind je malo pain kao i svaki tier9, najgori dio igre, pogotovo ak se nema nis freeXP), onako, da mu je dignut limit sa 40kmh na 45kmh bio bi dosta zabavniji za igrati. Gun mu je odlican, HESH je malo razocaravajuci tho.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 21:52 (Mquany).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Da, jednostavno je nemoguće nać ruskog heavyja koji je sporiji od ovog mediuma. Al ima smisla, ipak je to medium, ne može bit brži od ruskog heavyja.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Mquany kaže...

Nije 0-15 hehe, unatoc tome sto mi mm nije bas naklonjen moral je visok i grind se nastavlja, trenutno na 32 803/180 000. 7/1 nije los tenk kad se sve istrazi(grind je malo pain kao i svaki tier9, najgori dio igre, pogotovo ak se nema nis freeXP), onako, da mu je dignut limit sa 40kmh na 45kmh bio bi dosta zabavniji za igrati. Gun mu je odlican, HESH je malo razocaravajuci tho.

Meni mrak kako je Lorr40t u njihovom timu (jedini koji je poginuo) uspio napraviti 96 damage, a da nije bio kill shoot.

Najvjerovatnije je lik koji roka HE jer radi veci damage 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Mauro kaže...
Meni mrak kako je Lorr40t u njihovom timu (jedini koji je poginuo) uspio napraviti 96 damage, a da nije bio kill shoot.

nemoj tako prema covjeku, mozda je imao slucajni sudar i to je to jedina steta kaj je napravio

17 godina
World of Tanks

Meni je Cent 7/1 zakon.

Top je vrh, prezican, pen odlican, dobar gun depression, manevrabilan, malo spor, tvrd. Igram ga kao hevija. Bez greske bounca E100 ako se dobro namjesti. Kupolu nije lako probit. Moj najdrazi tIX medium.

Edit HESH je smece, izbjegavati. Eventualno protiv nekog lose oklopljenog tenkica (za odvalit neki RHM-B ili nekakav T9-T10 arti za nesto vise dmg-a).

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 9:58 (tnakir).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Mauro kaže...

nemoj tako prema covjeku, mozda je imao slucajni sudar i to je to jedina steta kaj je napravio

Ipak je pucao he, ova rasprava me potaknula da nadjem replay. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 12:52 (Mquany).
11 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Meni je Cent 7/1 zakon.

Top je vrh, prezican, pen odlican, dobar gun depression, manevrabilan, malo spor, tvrd. Igram ga kao hevija. Bez greske bounca E100 ako se dobro namjesti. Kupolu nije lako probit. Moj najdrazi tIX medium.

Edit HESH je smece, izbjegavati. Eventualno protiv nekog lose oklopljenog tenkica (za odvalit neki RHM-B ili nekakav T9-T10 arti za nesto vise dmg-a).

Ja bi isto rekao da je cent 7/1 dobar... ali da je tvrd i pouzdano odbija granate bas i ne, hull nije los ali nije nista posebno kao recimo e50 dok je turret previse random, ne probijaju tier 10 td-ovi pa te onda kasnije probijaju tier 8 tenkovi bez problema... a HESH je zakon, cent inace ima jako los DPM, ali kad sa HESH-om udjes u mm gdje mozes vise manje sve probiti (a to je velika vecina tier 7, 8 i 9 tenkova) onda je dpm prilicno dobar...

17 godina
MM9 kaže...

Ja bi isto rekao da je cent 7/1 dobar... ali da je tvrd i pouzdano odbija granate bas i ne, hull nije los ali nije nista posebno kao recimo e50 dok je turret previse random, ne probijaju tier 10 td-ovi pa te onda kasnije probijaju tier 8 tenkovi bez problema... a HESH je zakon, cent inace ima jako los DPM, ali kad sa HESH-om udjes u mm gdje mozes vise manje sve probiti (a to je velika vecina tier 7, 8 i 9 tenkova) onda je dpm prilicno dobar...

Hull mu nije problem probit, ali turret jest. U hulldownu zna svasta odbiti. Cak i jagpanzera E100...

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2016 14:54 (tnakir).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedan savjet za nove igrace, NIKAD NIKAD I NIKAD nemojte parkirati tenk pored scouta koji je u grmu i spota, hvala.

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jel legalno imati više accaunta na istoj ip adresi? Klinci bi se separirali, dakle imao bi tri accaunta paralelno.

0 0 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...

Jedan savjet za nove igrace, NIKAD NIKAD I NIKAD nemojte parkirati tenk pored scouta koji je u grmu i spota, hvala.

Zašto ne? Cammo se širi oko scout-a poput magije 

Samomrzeći hrvat
14 godina
neaktivan
MoF0 kaže...
Jel legalno imati više accaunta na istoj ip adresi? Klinci bi se separirali, dakle imao bi tri accaunta paralelno.

Ako su njihovi računi sa njihovim imenima i mailovima, legalno je.

Čitam po forumima da WG to ne prati toliko (svjesni su da jedno kućanstvo često ima samo jedno računalo, a više igrača), dok se ne počnu praviti problemi u smislu da dobivaju više prijava u igri ili na neki način iskorištavaju istu bitku (za to treba 2 računala i sreće da se upadne u suprotne strane iste borbe).

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
World of Tanks

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

samo nisi rekel da je to sa 50% uključenom zaradom od SH,pa da ljudi ne misle da je ovo moneymaker ko premium.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan
Jeje istina,na drugom forumu su me obavjestili o tom bonusu...ne igram sh pa nisam ni znao da je bonus bio...
SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice