World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Mislim da sam na yt vidio da radi kao normalan aimbot sa desnim klikom samo kaj sa svakim klikom šaltaš di ga želiš pogoditi, ima i onaj "pojačani" aimbot što radi kao onaj efaultni samo kaj ne moraš direkt ciljat u tenka nego ga on sam nacilja,al mislim da je dozvoljen pošto ne cilja neku određenu točku nego cilja kao defaultni.

Najgori mod koji mislim dap ostoji je onaj što prikazuje linije od mjesta s kojeg je ispaljena granata, pa ariljerije mogu gađat i one mete koje nisu spotane.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio 8 komada ovih be a santa clause njesra,ukupno 2350 golda i 3 large repair kita...dakle za 8 eura.

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 21:42 (Thoroughbred).

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Prva i zasad jedina bitka u stock LTTB-u

Top gun, teškaše se vrtilo a neke ubijalo i u letu

http://wotreplays.com/site/2342250#sand_river-xxxzharrexxx-lttb

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 22:07 (dr.zharre).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Thoroughbred kaže...

Kupio 8 komada ovih be a santa clause njesra,ukupno 2350 golda i 3 large repair kita...dakle za 8 eura.

To ti navlakusa zesca a bas me zanima kolko moras lupit eurica da bi dobio koji premium tenk kao poklon ono da se kojim slucajem zalomi i da si bas ti te srece da ga dobijes :)

3 eura 600 golda i 3 large repair kita kod mene.

11 godina
Thoroughbred kaže...

Nekuzim to sa santa caluse,dakle ja nekom kupim poklon npr od 1 euro i kasnije i mene dode nesto? moze li netko pojasnit malo

16 godina
neaktivan
marac1988 kaže...
Thoroughbred kaže...

To ti navlakusa zesca a bas me zanima kolko moras lupit eurica da bi dobio koji premium tenk kao poklon ono da se kojim slucajem zalomi i da si bas ti te srece da ga dobijes :)

3 eura 600 golda i 3 large repair kita kod mene.

Pa ti si kad se preracuna sto se narodski kaze popusio...Ako uzmes da je 2500 golda 10 eura onda bi za 3 eura trebao dobiti 750 golda...Sto opet dolazi do toga da od WG mozes dobiti samo lumbago i skoliozu a da ne platis.

Sinoc gledam QB stream. I u jednoj partiji lika opali e100 sa he granatom i presavije mu bubrege i nakon toga ga ubiju...Vidjelo se da se izbio jer je lika poceo zvati magarcem i onda pet minuta nakon toga prica sta je taj e100 radio tu gdje i on i kako njega svi gadjaju a ne njegovog platoon igraca. Iako je bio smiren mogu misliti koliko taj cvili kad ga niko ne gleda.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 7:33 (malina22).
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Hm...

Od streamera i reviewera koje pogledam tu i tam

najbolje mi igraju:

1. SirFoch, Mister (ne zbog dan te ****)

2. Jackyq (kako je dooobra), Circonflex

3. Quickybaby 

4. Rita (slatkoća) i Jingles (sam kaže da nije igrač neki no ima stila)

Znate li nekog zanimljivijeg, zabavnijeg?

dr.zharre

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nisam dugo nikaj postal u ovu temu pa evo malo 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

EDIT: isprike zbog duploga,nekaj mi se zbugovalo 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 14:33 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Cuvajte pare za 24.12, zadnjeg dana advent kalendara stize odlican premium tenk tier 8, i samo cete moci kupiti taj tenk tad :) .. Vise bi rekao al ne smijem, al wargaming napokon izbacuje 2 premium tenka koja su kompetativna kao normalne tier osmice , is3a primjer i sada ovaj :) 

2 1 hvala 5
15 godina
World of Tanks

Jel se to meni samo čini il je kupola na KV-3 duplo šira i veća nego u prethodnom patchu??? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Barem reci znas li cijenu?
16 godina
Mistercro kaže...

Cuvajte pare za 24.12, zadnjeg dana advent kalendara stize odlican premium tenk tier 8, i samo cete moci kupiti taj tenk tad :) .. Vise bi rekao al ne smijem, al wargaming napokon izbacuje 2 premium tenka koja su kompetativna kao normalne tier osmice , is3a primjer i sada ovaj :) 

Ma nedam lipe pa da košta 3 kune....cigani....koji advent...pa gotovo sve što su oni do sada ponudili nema veze sa nikakvim bonusom ili isplativosti...jedino što su pustili u prodaju tenkove koje su maknuli pa ih sada prodaju za masnu lovu...

Evo neka mi netko objasni što će mu Is3a koji ima 3 člana posade? Što će sa tom posadom? Prebaciti je na amx 13 90? E pa jbg ne može....smradovi.

Frka85
15 godina
ficosime kaže...

Jel se to meni samo čini il je kupola na KV-3 duplo šira i veća nego u prethodnom patchu??? 

Baš sam danas u randomu vidio KV3 iz bliza,kupola mu izgleda kao cijeli T71  

11 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
Mistercro kaže...

Ma nedam lipe pa da košta 3 kune....cigani....koji advent...pa gotovo sve što su oni do sada ponudili nema veze sa nikakvim bonusom ili isplativosti...jedino što su pustili u prodaju tenkove koje su maknuli pa ih sada prodaju za masnu lovu...

Evo neka mi netko objasni što će mu Is3a koji ima 3 člana posade? Što će sa tom posadom? Prebaciti je na amx 13 90? E pa jbg ne može....smradovi.

baš tako...i u ovoj temi njihovi zaposlenici pokušavaju brstit igrače...valjda će se ekipa probudit..

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kolko je veliki taj novi update?

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bivsi branitelj kaže...
stručnjak kaže...
Mistercro kaže...

baš tako...i u ovoj temi njihovi zaposlenici pokušavaju brstit igrače...valjda će se ekipa probudit..

Jel ti to oces rec da je mister njihov zaposlenik? community contributor nema apsolutno nikakve financijske koristi od WG-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 19:54 (Thoroughbred).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

rofl

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ficosime kaže...

Ne čini ti se.

http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/17/9-13/

Tu imaš usporedbu, dobro se vidi.

Swedish latin super funk.
15 godina
sirka666 kaže...
ficosime kaže...

Ne čini ti se.

http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/17/9-13/

Tu imaš usporedbu, dobro se vidi.

Da bas pogledat isao jucer na kraju, prvo mislio da sam lud jer ga dugo nisam igrao

Oklop su iskreno ujeli do kraja... inače je tenk na papiru bio kao "Teškaš" u odnosu na IS, al u praksi ga buši svašta 

I sad nakon ovog updejta, čak i kupola koja je relativno pouzdano znala bouncat sprijeda, buši ju sve... dobilo se u širini kupole i to dosta, i sad cijeli prostor oko topa koji je prije bio poprilično dobro zaobljen sad je kut značajnije lošiji i s AP-granatom ga buši tier 6 bez problema... razočaran sam, nakon dugo vremena uzeo ga natrag da konačno dodem do KV-4, mislio preradili ga u HD, neke izmjene, valjda su mu malo dodali koji stupanj da bude tvrdi oklop, kad ono ....

Da me na kraju linije ne čekaju ST-I i IS-4 odavno bih ga prodao

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Rudy je zakon.

Victory
Cliff
T-34-85 Rudy
Experience received:3.319    Credits earned 83.238  
 Battle achievements 3 Marks of Excellence, Top Gun, High Caliber, Steel Wall, Radley-Walters's Medal, Kolobanov's Medal, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Repairs:   -2 986  
Ammunition:   -47 775  
Consumables:   -3 000  
Total:   29 477     WN8: 12 713 (100)

Taman borba za 3marks,ostao sam protiv njih 5.

http://wotreplays.com/site/2346114#cliff-smellsliketeenspirit-t-34-85_rudy

Za vikend neloš skor...:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 16:39 (Thoroughbred).

2 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto mi ne želi priznati da sam kupio i istražio vozilo tiera 4? I jeli svaki vikend budu neki vikend zadatci?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Zašto mi ne želi priznati da sam kupio i istražio vozilo tiera 4? I jeli svaki vikend budu neki vikend zadatci?

Izađi iz wota,i meni je tak bilo pred 2-3 tjedna.

10 godina
neaktivan

Nije do toga, to mi stoji tako već 2-3 dana koliko imam ovaj tier 4 arty skroz lijevo na slici koju sam stavio. Jedino možda ako je do ove opcije iznad gdje imam 3 dana besplatan premium. Kliknuo sam na početak i označilo mi je ono gore lijevo gdje blješti %. To nisam dirao jer ne želim odma iskoristiti. Možda trebam prvo to pokrenuti barem ili riješiti? Jer sad mi neće ništa niti označiti kad kliknem početak na bilo koji od ova 2 zadatka.

12 godina

"Da bas pogledat isao jucer na kraju, prvo mislio da sam lud jer ga dugo nisam igrao

Oklop su iskreno ujeli do kraja... inače je tenk na papiru bio kao "Teškaš" u odnosu na IS, al u praksi ga buši svašta 

I sad nakon ovog updejta, čak i kupola koja je relativno pouzdano znala bouncat sprijeda, buši ju sve... dobilo se u širini kupole i to dosta, i sad cijeli prostor oko topa koji je prije bio poprilično dobro zaobljen sad je kut značajnije lošiji i s AP-granatom ga buši tier 6 bez problema... razočaran sam, nakon dugo vremena uzeo ga natrag da konačno dodem do KV-4, mislio preradili ga u HD, neke izmjene, valjda su mu malo dodali koji stupanj da bude tvrdi oklop, kad ono ....

Da me na kraju linije ne čekaju ST-I i IS-4 odavno bih ga prodao."

Nemoj se radovat IS-4, nakon 150 bitki tenk mi se zgadio i nije ni sjena onome što je ST-I koji je po meni najbolji tier 9 heavy uz E75.

Nemaš više -8 depresije, krov kupole na ST-I pa čak i onaj "weakspot" je puno puno tvrđi nego na IS-4, armor je, barem meni, puno više bounce-ao na ST-I  i ostaje ti jedino više HP-a ali meni 1900hp-a nije smetalo ni u t10 bitkama dok mi sada ni 2500 nije dosta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 17:42 (gelon).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema to veze sa reklamom, ima ljudi koji vole igrati ovu igru i planiraju kupiti neki premium tenk koji je dobar. Ima nas koji igramo premium tenkove da bi sto lakse zaradili kredite, a uz to se i zabavili, a ne samo trenirali posadu. Ja samo kazem da stize jako dobar premium tenk, jer kao cc imam priliku da testiram, a kako je jedan dan samo prodaja, dajem tajnu informaciju makar i nju nebih smio reci da ce biti dobar premium tenk

7 1 hvala 3
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Tko je taj izrod "bivsi branitelj" i kakvih on problema ima? frajer mi lupi dislike na post replaya s rudyem. A koliko vidim i misteru.

Samo me zanima njegova dijagnoza jer je očito da se radi o psihički bolesnoj osobi.

EDIT: pogledao mu acc na wotu,pa taj frajer se stalno pravi pametan u ovoj temi a statsi su mu na razini prosječnog bota.

"rubinhowhr" mu je acc

Bože dragi

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 18:52 (Thoroughbred).

3 9 hvala 0
9 godina
neaktivan
11 godina
Thoroughbred kaže...

Tko je taj izrod "bivsi branitelj" i kakvih on problema ima? frajer mi lupi dislike na post replaya s rudyem. A koliko vidim i misteru.

Samo me zanima njegova dijagnoza jer je očito da se radi o psihički bolesnoj osobi.

EDIT: pogledao mu acc na wotu,pa taj frajer se stalno pravi pametan u ovoj temi a statsi su mu na razini prosječnog bota.

"rubinhowhr" mu je acc

Bože dragi

Čovjek je invalid i sam je rekao da su mu statsi loši zbog toga.

Drugo, ako misli da zaslužuješ TD, čemu sad plakanje oko toga. Pa zato su i tu na forumu, da ljudi izraze svoje mišljenje.

I sad tvoj post sa riječima poput izrod i "očito psihički bolesna osoba" je daleko ružniji i gori nego jedan TD. Strašno.

Zašto se uopće zamaraš virtualnim palcima?

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 8:16 (Entry Point).
11 godina
Mistercro kaže...

Nema to veze sa reklamom, ima ljudi koji vole igrati ovu igru i planiraju kupiti neki premium tenk koji je dobar. Ima nas koji igramo premium tenkove da bi sto lakse zaradili kredite, a uz to se i zabavili, a ne samo trenirali posadu. Ja samo kazem da stize jako dobar premium tenk, jer kao cc imam priliku da testiram, a kako je jedan dan samo prodaja, dajem tajnu informaciju makar i nju nebih smio reci da ce biti dobar premium tenk

Da li je bolji od meni sad jednog od najdražih T34-3? 

Samomrzeći hrvat
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice