World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
MrSkunk43 kaže...

.. sinkronizacija osobnog dosjea ..

-kako neke stvari zvuće 'čudno/smiješno'.. u nekim stvarima bi trebalo zabraniti prijevod.

.. EU1 radi normalno, dakle neki 'tvoj' problem dal s linijom ili baš profilom.. možda ti je netko hajđekao. Probaj restart PCja/modema.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
World of Tanks

nije cudno jer je to do net konekcije

a nije ni smijesno jer ak mu je neko "uzo" account dogodilo bi se sljedece:

da ti je promjenio pass (tesko ak si povezal broj telefona sa acc-om) pisalo bi ti invalid username or password

da je neko vec u igri na tvom profilu, tada njega disconecta a tebe ubaci u igru-nekad i direktno u borbu ak je neko vec bio u borbi, znam jer sam probao milju puta

i jos jedan detalj, sa jednim accountom nemozes biti istovremeno i na wot i na wowp serveru (znam jer sam probo), kad se spojis na jedan izbaci te sa drugog, jer je jedan acc za jednu osobu naravno, a ta jedna osoba nemoze u isto vrijeme igrat dvije razlicite igre, jelda

meni je to pisalo ili kad igra zasteka-jako su rijetki slucajevi;

ili kad je veza jako usporena ili zblokana ili nema neta

u svakom slucaju baci oko da nekaj ne skidas sa torenta, da ti nije 5-6 uredjaja zakaceno na wifi i gledaju filmove, ili da ti komp nejde sam cackat po netu, tipa java, adobe i ostalči ako imaju ukljuceno auto update onda sami stalno traze nove verzije

preporuka je sve to zabraniti dok se gejmas da ti ne shebe ping i ne stvara lag

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

od kodova nula bodova...j...im...m...škrtu...što je najgore,pogodim jučer rezultat tamo na events/vote itd...i naravno kao da nisam ni glasao a ono od razera da ne spominjem,pitanja koja su me vratili 10 godina unatrag na ispite...pojma nisam imao,morao surfat sat vremena da odgovorim na njih...kao da dijele 100 000 000 dolara.Trebala su biti neka priglupa i simbolicna pitanja ipak ides u izvlacenje medju 100 000 000 ostalih ljudi.

surovi kapitalizam,samo daj...a evo tebi k...

pratim nesto sto me uopce ne interesira toliko zbog pokojeg koda...a vjerujem da je isto radilo barem 50% ljudi

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 21:06 (Thoroughbred).

4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Napokon solidna s artom. mogla je biti i bolja ali i puno gora :)

http://wotreplays.com/site/1828628#self

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2015 21:29 (plug-in).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam prosle godine bio deset minuta na streamu i to mi je bio i prvi i zadnji put. Kad sam vidio kako bacaju one kodove sa ogranicenim brojem unosa izgledalo mi je kao kad hranis pse pa im ubacis kost a oni se kolju medjusobno za njih. Pricaju kako su u zadnje tri godine podijelili kroz nagradne fondove i kodove 26 miliona. S obzirom da prodaju keceve i nule, tj maglu nista oni sem struje, da generisu te kodove nisu potrosili. U zadnje vrijeme su poceli srati sami sebi usta. Prvo zamjena fv trebala doci krajem godine pa odlozena za ovu a sad ne zna se ni kad ce doci, pa dace igracima koji imaju dzabni t8 premium pa onda na kraju nece dati, pa havok ce doci cak imalo i video pa kad je trebao izaci odlozili a sad pricaju kako ce mozda skroz prestati sa razvojem vec neko drugo sranje ce koristiti. Cijela igra se svela u zadnjih godinu i po na stancanje premium tenkova i muzenje para.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

6 0 hvala 1
11 godina
malina22 kaže...
Ja sam prosle godine bio deset minuta na streamu i to mi je bio i prvi i zadnji put. Kad sam vidio kako bacaju one kodove sa ogranicenim brojem unosa izgledalo mi je kao kad hranis pse pa im ubacis kost a oni se kolju medjusobno za njih. Pricaju kako su u zadnje tri godine podijelili kroz nagradne fondove i kodove 26 miliona. S obzirom da prodaju keceve i nule, tj maglu nista oni sem struje, da generisu te kodove nisu potrosili. U zadnje vrijeme su poceli srati sami sebi usta. Prvo zamjena fv trebala doci krajem godine pa odlozena za ovu a sad ne zna se ni kad ce doci, pa dace igracima koji imaju dzabni t8 premium pa onda na kraju nece dati, pa havok ce doci cak imalo i video pa kad je trebao izaci odlozili a sad pricaju kako ce mozda skroz prestati sa razvojem vec neko drugo sranje ce koristiti. Cijela igra se svela u zadnjih godinu i po na stancanje premium tenkova i muzenje para.

Ma čika serb je marketing genije, kad se pričalo o hawoku je bilo stislo radi War thundera, sad kad je to progrmilo   i vidili da nema konkurencije, mogu laganini ko što su i dosad, a ja bi se kladio da su većinu programera prebgacili na WORLD of WARSHIPS, pa ce tamo uzimat pare, a u Wot će tu i tamo koji premium tenk da mogu još štogod kemijat s param koje zgrnu. Recimo meni nije jasno kolika budala trebaš bit da daš 350 kn za ovog amx, da se vožaš okolo mausa dok ti se on smije (mislim ae dobije se nešto golda i opreme) ali mogli su bar stavit nešto što ima koristi tipa ruski med tenk kojih ima mali milion pa da moš pretrenirat posadu, ali ne onda nebi davo 200 golda za pretrenirat posadu, nego eto vam tenk  u liniji koju ljudi onako nevole,  t71 pojede 13 75 praktički u svemu, top mobilnost itd....

No opet divno je da ljudi kupuju gold i tenkiće, jer da od mene održavaju servere bio bi ping 999  pošto do sad u 3 godine uplatio 200 kn  u igru. A i nema hakera u igri tako da opet sve pet, kad se samo sjetim crosfirea  2 sata nakon patcha ubijaju te kroz zid....

Mnogo dobar ovaj m 44 čak i op ako je otvorena mapa bez puno udubina, pošto granate čudno lete  tj nema luka ko u rusa da te iza kuće dobavi .

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
World of Tanks

Kad igram wot,ovo mi se vrti poglavi.

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel onda dolazi taj nerf ze med tenkove u 9.7 ili ne? Hd e100?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Probal malo IS6 na frendovom acc-u,kakav bolestan tenk....

sa premiumom bi bilo 169k creditsa,i 131k profita

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 18:26 (luka94).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Update 9.7: Release on Tuesday 28 April

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

4100 dmg,8 killova u T7 bitci...I na kraju ostanem sam protiv KV13 na full healthu(ja na one shotu),skinem ga na 273hp i izgubim...Naravno,u sniper modu se skrivam iza uzvisine,opalim-i pogodim tu uzvisinu unatoč aimu na tenku...tlak na 1000...i onda ga ebi

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hvala decki na pokusaju ali nista od navedenog, zivim u svabiji nema torenta :) , nema problema sa netom, profil nije hakiran :D

nakon skoro jednog dana uspio sam rijesiti problem, ako netko bude imao slicnih problema evo fix

start - pretrazivanje - %appdata% pobrisite wargaming folder

odite u game folder i tamo u res_mods folderu pobrisite sve samo ostavite 0.9.6 prazan, pokrenite igricu i nakon toga ce normalno raditi

14 godina
neaktivan

8 0 hvala 2
15 godina
Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima par dana da sam kupio tenk (KV-1) međutim isti se nikad nije pojavio u mojoj garaži. Do njega jedino mogu doći tako da u garaži odaberem T-28, pa preko istraži dođem do njega. U svakom slučaju nije problem do nekog mog filtera jer sam to prvo isprobao. Ima netko ideju kako se to rješava? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Mozda ti ovaj update rijesi problem. Ako ni to ne pomogne,deinstaliraj wot i skini sve frisko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Kaj je još server nedostupan?

Steam library cleanup https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

najavljeno do 14 ili koliko ako se računa UTC+2.. 16h, ali može i ranije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
protjeran
World of Tanks

BIt će i treći update vjerojatno.

Masa ljudi nemože ući u bitke, s time da često i izbacuje nazad u garažu iako bitka još traje, a tenk je čak i dostupan iako je u bitci ostao lol.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

0 dmg bug na novoj mapi...kolega iz klana se bacio i ostao netaknut

https://i.gyazo.com/22474980a94688c4a58da3feb355c78b.gif

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 16:35 (Thoroughbred).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ima kakvog performanse boosta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
milanji kaže...

ima...u bilo kojoj pc trgovini s hardwareom nisam odigrao jos nijednu,pa neznam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 17:56 (Thoroughbred).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kod mene sve 5.. solo mod pack stavljen radi sve.. 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tu sam vidio neko je stavio link od Post Mod-a...njegov mod pack...pa me zanima je'l ima za 9.7 i link ako zna netko....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Thoroughbred kaže...
milanji kaže...

ima...u bilo kojoj pc trgovini s hardwareom nisam odigrao jos nijednu,pa neznam.

ne radi se o mom hardwareu, pc mi je ok, sam što je ovo jasno ko dan neoptimizirana igra ali evo sad sam odigrao par i ja ipak osjetim boost s ovim patchom, nzn za ostale

14 godina
neaktivan
milanji kaže...
Thoroughbred kaže...
milanji kaže...

ne radi se o mom hardwareu, pc mi je ok, sam što je ovo jasno ko dan neoptimizirana igra ali evo sad sam odigrao par i ja ipak osjetim boost s ovim patchom, nzn za ostale

nisam ni mislio da ti je do pc-a,ja imam top konfiguraciju pa ne radi fluidno,teško da će developeri optimizirat igru ako nisu do sada...jedini boost je iskeširat 2k kn za procesor i 3k za grafu...zaboravi na njihove developere...jedino ako potpuno promjene engine,ali onda će to bit i potpuno druga igra...

sad odigrao par borbi,meni radi jednako loše...

BTW

Ovo je THE team of the month!

http://www.imagebam.com/image/ae34fc406503123

EDIT:

QuickyJingles i MightyBaby

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/s720x720/11174780_996512120388952_1239993533441722950_n.jpg?oh=0b65d5a82d73909aa590c7dec269ebe7&oe=55D09CBE

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2015 22:17 (Thoroughbred).
16 godina
Thoroughbred kaže...

Ovo je THE team of the month!

http://www.imagebam.com/image/ae34fc406503123

Najbolje mi je E25 sa 2 damage 

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
10 godina
neaktivan

2 dmg i 0 killsa. Ahaaaha ... stvarno ima retarda iznadprosjecno ovdje, da je ove odvest na nogomet pola bi se zapetljalo u mrezu na golu pola ne bi znalo kuci ... ili je ova igra teza nego sto mislim ili stvarno ima puuno tuduma ...

11 godina
World of Tanks

Brijem da sam zaboravio više igrati WoT 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice