World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Best team ever,nitko niti jedan kill!

Evo jedne dobre,opet čudan tim svi na brdu

http://wotreplays.com/site/1579659#karelia-smellsliketeenspirit-type_64

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 23:04 (Thoroughbred).

2 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

decki kome treba premium trener za posade, imate ih u winter modu, pogotovo sada crew x2 exp

ako se dobije 1.5k expa i 1.5k crew expa za win,, to je 4.5k svi i jedan 9k expa SVAKI GEJM ak napravite damage

uz to, kad naleti 25-ta misija....

25k + 25k x2 = 75k expa svi, a onaj sa acc.crew dobije 150k plus cifra od gore uz to, znaci 79.5k i 159k najlosiji ucenik

nije lose za tir 1

iskreno neznam kad sam mogo ovak brzo dizat posadu bez razmisljanja u wotu

u polar bear-u treba samo 4 ( SAMO CETIRI) pogotka da se napravi zadani dmg i dobiju expi, ak se nekoga jos i "izljeci" sa medical granatama, dobije se po 2k.....

ah ta matematika umnozavanja

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa sta treba za Ace sa ovim tenkom ja stvarno ne znam.

Steta sto sam imao samo 35 granata na njemu inace bi  bilo jos bar 1500 dmg-a..

I  jos jedan bug u onim misijama.

HT 7 misija je da zauzmes bazu.

Udjem u borbu sa T57,pobjedimo,zauzmem bazu,dobijem invaider medalju i ne rijesim misiju...

Pa svaka im cast

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
World of Tanks

Malo glupo pitanje...

Dokad traju te misije??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
Jarvan kaže...

Malo glupo pitanje...

Dokad traju te misije??

Trenutno nema vremenskog ogranicenja, ali kako se kod nas inace radi kao da ima rok ogranicenja igraj sto vise da se sto vise nazivciras i da misija bude sto prije gotova...

Btw.inace ubili su i klansku igru i puno toga sto se tice klana i lijepe klanske igre s ovim misijama, a jos gora stvar je sto su prisilili ljude da misije rijesavaju kao da rok za izvrsenje istjece za mjesec dana s tim da ljudi nisu svjesni da ce tier 9 a i 10 malo tko uhvatit, no dalje jure i lete na sve strane samo zbog misije ( tocnije prave "budale" od nas)...

TL-za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 11:18 (Tomo53nja).
17 godina
World of Tanks

Ja ne znam koji Q toliko ganjate te misije. Tenkovi koje daju jesu dobri ali nisu nista toliko dobri da bi sada bili ono must have. Bit ce na kraju kao i oni tenkovi sto su se dijelili u onim kampanjama, ljudi i dobiju igraju jedno par dana i onda ga izvezu iz garaze jednom mjesecno.

Ja svaki put kad otkljucavam misiju namjerno ne citam zadatak da se ne bih opteretio bezveze. A ako se kad desi da je ispunim suler, ako ne idemo dalje.

Meni je trenutno misija da zavrsim grind Jagdtigra

8 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja ganjam misij iz istog razloga zbog kojeg volim riješit sve achievemente u nekoj igri, ili unlockat sve itd., jednostavno zbog toga što volim nešt ispunit, završit neki cilj. A uostalom dobije se i dosta silvera.

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
rapture686 kaže...

Ja ganjam misij iz istog razloga zbog kojeg volim riješit sve achievemente u nekoj igri, ili unlockat sve itd., jednostavno zbog toga što volim nešt ispunit, završit neki cilj. A uostalom dobije se i dosta silvera.

Dobar point.

Ja s druge strane nisam taj tip, pa me osobno misije ne diraju previse. Tenkovi mi isto bas nisu previse napeti jer nemaju premium credit earning, pa im to dosta uzima na atraktivnosti.

Ono sto je stvarno odlicno i sto cini grindanje tih misija vrijedno je zenska posada koja dodje vec jako dobro istrenirana, pa je fakat mrak za nekih tenk koji imas otkljucan ili u planu, ali nemas dobru posadu za njega.

If you're not paranoid, you're not paying attention
15 godina
World of Tanks

Mislim da dosta ljudi ganja te misije zato sto daju dobre creditse :)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Intelovac123 kaže...

Moraš biti agresivniji i sam si nešto spotati i dobit nešto spoting dmg. Cirka 6k dmg+2k spot je dosta.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
14 godina
World of Tanks

Jedna današnja s Hellom...ostao sam vs T32,T28 Proto,SU100M1 i T25/2...srećom,ovaj zadnji je bio afk pa sam mirno priveo partiju kraju :)

ed: što se tiče misija,mislio sam kompletirati barem stuga,uzeo čak i ćefija ali sam onda vidio da imaju i misije za arty,a nema šanse da sjednem u jednu :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 18:06 (Ćoby).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Možeš završit za Stuga i bez Arty, samo moraš 15-tu misiju za ostale klase tenkova završit i secondary, tj complete with honors i onda dobiješ ekstra "karticu". Pošto za Stuga trebaš 20 kartica, završiš 4 klase 15-u sa honors i dobiješ 5 za svaku, to je 20 bez arty :)

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
del4nec kaže...
Intelovac123 kaže...

Moraš biti agresivniji i sam si nešto spotati i dobit nešto spoting dmg. Cirka 6k dmg+2k spot je dosta.

Znam ali u ovoj partiji nije bilo potrebno,kad je neko stalno spotao..

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li jos netko tko misli da su tier x bitke upropastene OP tank destroyerima... neki tier x tank destroyeri su cak i bolji u ulozima heavy tenkova od njih samih... vecina timova u bitkama najviseg tiera su sastavljeni od tank destroyera jer su po mom misljenju generalno OP dok to nije slucaj u nizim tierovima...

EDIT: molim vas palac gore ili dolje ovisno od mišljenja, cisto me zanima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 19:36 (MM9).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

I  jos jedan bug u onim misijama.

HT 7 misija je da zauzmes bazu.

Udjem u borbu sa T57,pobjedimo,zauzmem bazu,dobijem invaider medalju i ne rijesim misiju...

Pa svaka im cast

Premalo spoting štete imaš, i zato nisi dobio ace, base xp ti je dosta mali s obzirom na štetu napravljenu što bi značilo da si snajpo

U toj misiji mi se čini piše da trebaš sudjelovat u capanju baze a ne sam ju zauzet, tj ti i njmanje još jedan morate capat bazu

15 godina
Intelovac123 kaže...

Pa sta treba za Ace sa ovim tenkom ja stvarno ne znam....

radio si stetu devetkama i osmicama dosta i to ti daje daleko manje exp nego da si roko samo desetke

kao sto kad sa tir 8 light spotas i rokas desetke dobis mnozitelj za exp jer rokas 2 tira vece

tako je isto kad rokas 2 tira manje, dobijes credse al manje expa

Jarvan kaže...

Malo glupo pitanje...

Dokad traju te misije??

dok se wg ne predomisli-to je jedini ispravni odgovor

al su najavili da traju neodredjeno, a cak ce navodno dolazit i novi setovi takvih misija...

koji ce jos vise razhebat gejmplej

14 godina
World of Tanks

Zamjena za WTF E-100 će biti Waffentrager Panther ( planiran projekt ), također zamjenit će ( fake ) G.W. E-100 s Gw Tiger-om koji će imat 305mm top.

KLIK

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 20:50 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
World of Tanks

Pitanjce (opet):

imam nekih 95k free XP (sve nafarmano, nista nije gold konverzija) i uskoro cu otkljucati T-54.

Da li da ulupam to u njega ili je on ipak igriv i onako stock (sumnjam, ali ipak da provjerim)?

Moja je ideja da odmah uzmem kupolu i top i to bi kostalo nekih 83k free XP.

Da li da idem tako ili imate neki drugi prijedlog?

Nakon kupole i topa da li prvo motor ili gusjenice i da li se na motor i gusjenice isplati trositi preostali free XP ili da to istrazim "normalnim" XP-om koji cu dobiti sa T-54?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2015 20:51 (Mauro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

hocemo li moći ovu posadu sa ovih lego tenkića iza patcha 0.9.6 prebaciti tj. pretrenirati na neke druge tenkove ili ce biti namjenjeni iskljucivo za e5, foch i ltb???

0 0 hvala 0
15 godina
game789 kaže...

hocemo li moći ovu posadu sa ovih lego tenkića iza patcha 0.9.6 prebaciti tj. pretrenirati na neke druge tenkove ili ce biti namjenjeni iskljucivo za e5, foch i ltb???

Isto kao i za bilo koju drugu posadu. Možeš ju pretrenirati, ali po defaultu je za te tenkove koje si naveo.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
14 godina
World of Tanks

GW E-100 Replacement 305 ili 420mm gun 

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Pitanjce (opet):

imam nekih 95k free XP (sve nafarmano, nista nije gold konverzija) i uskoro cu otkljucati T-54.

Da li da ulupam to u njega ili je on ipak igriv i onako stock (sumnjam, ali ipak da provjerim)?

Moja je ideja da odmah uzmem kupolu i top i to bi kostalo nekih 83k free XP.

Da li da idem tako ili imate neki drugi prijedlog?

Nakon kupole i topa da li prvo motor ili gusjenice i da li se na motor i gusjenice isplati trositi preostali free XP ili da to istrazim "normalnim" XP-om koji cu dobiti sa T-54?

Meni osobno nije bio igriv na stocku ( mada nemam još toliko iskustva, pa nisam baš relevantna osoba), tako da sam pretvorio xp sa goldom odmah za top i kupolu. Motor i gusjenice nije potrebno, jer ih možeš u jedan ili dva dana izgrindati.

Počeo sam igrati ruske TD i došao do SU-100, tek sam ga otvorio ali vidim da se dalje grana na SU-152 i SU-100M1, koju liniju dalje izabrati? Za liniju SU-100M1 imam neke stvari već otključane sa ruskih medium tenkova.

15 godina
World of Tanks

Obožavam ovo čudo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Stolnik kaže...

GW E-100 Replacement 305 ili 420mm gun 

Meni je ovo zanimljivo: http://ftr.wot-news.com/2015/02/01/wt-e-100-and-gw-e-100-replacements/

The potential (not completely agreed, but very likely) replacement for the WT E-100 is Waffenträger Panther with a MASSIVE 15cm gun (very long, L/64 or so). No autoloader, very thin armor. As for the shape, as far as I could see there were several variants, one of which is practically identical to the current ingame GW Panther. Just think GW Panther with longer gun, that’s a TD and not an artillery. The gameplay will be similiar to the WT PzIV.

Jos uvijek sam na WTpz4 jer mi se predugi reload clipa i nepostojeci cammo nikako nije svidjao na WT E-100.

Sa Panther sasijom i ako budu motori trebao bi biti dosta pokretljiv. L/64 top bi trebalo znaciti precizan top sa dobrom penetracijom i velkikom brzinom granate, a 15cm znaci vjerovatno 750 alpha.

Jedino sto bi cammo mogao ostati los jer Panther je visok i sam ima los cammo osim ako to WG nekako ne prilagodi.

14 godina
World of Tanks

Now, before I jump to the Czechoslovak tree stuff (very interesting by itself), a little bit of Wargaming first. You see, I learned some things how Wargaming operates – and no, that’s not some stuff I want to publish, I have no reason to as the guys from WG were very honest and open. Some of the things made me laugh, some made me facepalm or shake my head in disbelief. But the biggest surprise was… Richard “Challenger” Cutland, or rather his activities. If half of what the WG RU guys said was true… that’s not even incompetence. That’s borderline sabotage. I really thought better of you, Richard. Oh well, I guess I shouldn’t be surprised. But – as fun as it is to throw dirt on WG EU, at this point, I won’t do it. It’s pointless, because knowing what’s going to happen with (to) WG EU… yes, very very amusing (well, to me, not to WG EU I am sure).

oh yeah!!! "WG Minsk is going to burn Challenger and most of the EU staff to ground (Because sabotage and complete incompetence)."

F*CKING FINALLY!!!

Za više zanimljivih stvari

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 12:54 (Stolnik).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad god sam gledao tog Challengera u videima gdje idu po muzejima i snimaju prave tenkove, svaki put sam pomislio kako taj lik ima tupav, glup pogled... izgleda da je stvarno tupav ako sam dobro skužio taj tekst

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mauro kaže...

Pitanjce (opet):

gusjenice kad su ti potrebne po meni se rjesava za silu sa dodatnim ovjesom-steta bubnut tolko free expa

a kaj se tice ostalog grajnda od stock do full, moja je logika prvo top stavit, jer top radi dmg, daje exp i brze otkljucava sve ostalo, ili ak imas viska para onda pucas vise golda dok ne istrazis tenk

vecinom je slucaj da najbolji top ide na upgradeanu kupolu, i to je zajedno pretesko za stock ovjes pa puknes opremu za dodatnu nosivost i ovjes rjesis zadnji

potrebno je malo strpljenja, i ekonomije, najlakse je spucat free expe i posle lupas glavom kak to nije potrebno

ja sam nakupio 220k+ free expa al nisam ni jedan tenk odma napumpal na top konfu jer mi je to bezveze

upravo furam e-50 sa dugim 8.8, samo optikom i stock radiom jer nemam nosivost za nista drugo dok ne otvorim ovjes (opremu nisam stavio jer ju nisam imao/ nisam kupio na popustu)

game789 kaže...

moj savjet: gledaj na tenkove kao na premium tenkove za trening posade

ak napravis misiju dobijes 1500+1500 exp, to ti je 3k svakom i 6k onom sa najmanje expa

uz ovaj crew x2 to je 1500+3000, znaci 4.5k i 9k

ak igras i platun, dobijes 1500+3000 za dmg, i 2500+5000 za platun misiju, to je 12k svakome i 24k onom sa znakom "akademije"

nema takvog premium tenka koji stanca tolko expa da dignes posade

uspio sam sa polar bearom dignuti 3 td comandera da imaju 6th i jos 2 light comandera

uzmem odma 6th, i kad dobiju plus, ne izaberem nista, nek se skupi do nekih 50-60% sto vidis u personel file kad dodjes kursorom na zlatni plus

i kad ih prebacis u bilo koji drugi tenk, pretreniras za credse, sav exp od tog plusa ce se dodat na onih 80% ili 90% zavisno jel mjenjas klasu vozila, i bice odma na barem 95-6-7% i posle odaberes drugi skil zavisno od potreba

MaxonUniversal kaže...
Počeo sam igrati ruske TD i došao do SU-100, tek sam ga otvorio ali vidim da se dalje grana na SU-152 i SU-100M1, koju liniju dalje izabrati? Za liniju SU-100M1 imam neke stvari već otključane sa ruskih medium tenkova.

racunaj da ti je su-100m1 linija nesto ko jgpanter linija, imaju mobilnost, donekle oklop, dobar traverse speed ali mali kut topa ljevo desno, nikakvu depresiju, dobar pen i aim time, a za camo nemam pojma, al su vise za aktivnu igru i potpori napada s druge linije

su-100 linija je klasicni kemperski td sa velikim alpha dmg, osrednjim penom do bl-10 i troll gunom koji pogadja sukladno tome kako ti padne grah

a kaj se tice kompatibilnosti, su 100 linija je na bazi kv i is tenkova tako da pasu motori i radio uredjaji

su-100m1 je na bazi t-44 i t-54 sasija tako da tamo su med motori i radio aparati

15 godina
World of Tanks

evo kako izgleda kad zelite njemacku premium consumable schokoladenn uvaliti americkoj posadi

OVERLORD'S BLOG: The Chocolate War

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam jel tko od vas radi one misije u SH, mi smo dosta aktivni sto se SH tice i svaki dan imamo te specijalne misije, nekad 600k kredita, 15k crew xp or 15k regular xp i najbolja misija do sad je bila za 7 dana prem acc, i to dode svak tj jednom ;)

Congratulations!
For successful completion of the operation you receive a reward: Premium days added: 7   

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ja ne znam koji Q toliko ganjate te misije. Tenkovi koje daju jesu dobri ali nisu nista toliko dobri da bi sada bili ono must have. Bit ce na kraju kao i oni tenkovi sto su se dijelili u onim kampanjama, ljudi i dobiju igraju jedno par dana i onda ga izvezu iz garaze jednom mjesecno.

Ja svaki put kad otkljucavam misiju namjerno ne citam zadatak da se ne bih opteretio bezveze. A ako se kad desi da je ispunim suler, ako ne idemo dalje.

Meni je trenutno misija da zavrsim grind Jagdtigra

Pa mozda neko zeli imat čke u tenku? ^^

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice