World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Mquany kaže...

Snimam s Dxtory a editiram u Sony Vegas, vegas se cini dosta konpliciran, ali zapravo je dosta jednostavan, vrlo brzo pokupis osnove,

s njim radis i edit i prebacivanje u format koji je manji pa time i laksi za upload.

Hvala care :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 8:05 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ace sa BC 155 55...

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Vec sam svoj kod iskoristio, evo nekome tko jos nije: MY7DX-C7AHD-E5P56-R5CDU 

play2much
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako dobiti taj kod ?? i ako netko jos ima koji viska mi moze poslat putem poruka ?? :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 10:11 (veks25).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Što staviti na posadu KV-1? Lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Poklanjam promo code za 3 dana premiuma World of Tanks / World of Warplanes

Tko prvi njegova djevojka: WG56R-8HC49-PXY8A

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

nebi tako "definitivno" rekao 1s...

ako znaš igrati s malo armora i reloadom od 16 sekundi, oko 19 bez ventova i posade na 100% onda je 1s ubitačan

al' po meni je t-150 "samoopstojniji" tank, može preživjet više batina, ima čisto pristojan top za svoj tier, a može preživjeti i u tier 8 mečevima jer ima armor (može i 1s, al' puno teže)

3 1s-a u platoonu su smrtonosno oružje, al ako si sam i nađeš se bez pomoći suigrača (što je najčešće, jer u random bitkama najčešće nemaš suigrače već igrače koji služe samo za to da drugi tim ne puca samo po tebi), uglavnom si mrtav dosta brzo

a i ovisi kojom linijom dalje želiš iči, 1s linija je mobilnija ali s manje armora, dok je t-150 linija žešće oklopljena ali zato manje mobilna

edit: naravno, govorim o full upgradeanim tenkovima, oba su muka isusova stock, na to se pripremi

Moj kv1s ima reload 13 sekundi!!! kakvih 19 wtf!!

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Pise da si satvio code u 10:47 ja ga try u isto toliko sati i kaze da je already used!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 11:07 (swon).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

o jbt , trazim tu ko ima viska a ti stavis da svi uzmu, nitko drugi nije trazio osim mene {#}

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo za dvojbu oko T150 ili KV1S ma oba tanka su odlicna !!!

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Gdje dobiješ te kodove?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 11:11 (swon).
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Nema nista sladje nego kad mi dodju petice na t150, 7killova za manje od dvije minute {#}.

malo i kradeš kilove, čeko si da netko pukne po stugu pa da ga možeš ubit, e takva govna baš mrzim u igrici

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stranicu prije su ti stavljeni linkovi za bonus codove, na onom prvom ih više nema, a na drugom sam ugrabio jedan prije pola sata. Pa probajte...

Pošalješ mail na adresu: matt[at]dealspwn[dot]com, i u naslovu staviš Warplanes, poslao mi je natrag kod sa 300 golda i premium aviončićem Supermarine..

Ako još ima kodova...

Edit: poslao i sa drugog maila, za sad još nije stiglo. Prvi je stigao  nakon cca 20min..

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 12:40 (hoss).

1 0 hvala 3
17 godina
World of Tanks

Evo i ja dajem jedan viska ;)

MY7D6-8SVUT-54EC7-KNVRU

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Dobio kod, sad imam 715 golda.

Da mi je još 35 golda, mogao bi na popustu kupiti (badabum, tsssss):

T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14 T14

Da znam da će dedaa kupiti i ja bi odmah kupio.

13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Cinjenica jest da su crveni igraci losi i kvare igru, ali opet sute i igraju.. no  cesto vidim "unicum" i "great" igrace koji su malo bahati i arogantni te nakon svog suicida na pocetku meca cmizdre i provociraju ostale igrace.

Maloprije bila neka dva iz M18HC hellcat platoon, ja se nesjecam da mi je itko u world of tank-su tako digao zivce. Po dva reporta obojici i ignore lista po kratkom postupku{#} 

Evo pogledao sam im klan i profil, top tier im je 6, smijesni likovi koji se izivljavaju na novacima i ne usude se igrat veci tier. Svak moze uzet hellcata i kv1s i nabit 3000 win8..

play2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 14:07 (fanaticni gejmer).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

No more camping... fck yeah.

Zasto bi crveni igrac bio los igrac ? Ja primjerice imam 1800 bitaka i jos malo pa 49% win rate. Tek sam sad doso u veci tier ( Najveci 7 T29 ) i tek je sad postalo zanimljivo igrati i takticirat. Pogledo sam par videa na youtubu o taktikama za svaki tenk, svaku mapu i ide mi. Najvise zivcira kad naletis na platoon i onda oni rush bace, izginu i svi su im krivi. Jedan lik je toliko rageo u chatu da je doslo do toga da zato sta je on krepo mi cemo izgubit i da je kraj. I spam lupa da je nevjerovatno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
swon kaže...

crew 100% + rammer + vents + BiA

i još je bliže 14 nego 13

po postovima sumnjam da čovjek ima elite crew i nofaca za equipement, pa sam po tome i govorio o tenku, calm your tits

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 15:06 (The Unforgiven).
17 godina
SimeKZ kaže...

Zasto bi crveni igrac bio los igrac ? Ja primjerice imam 1800 bitaka i jos malo pa 49% win rate. Tek sam sad doso u veci tier ( Najveci 7 T29 ) i tek je sad postalo zanimljivo igrati i takticirat. Pogledo sam par videa na youtubu o taktikama za svaki tenk, svaku mapu i ide mi. Najvise zivcira kad naletis na platoon i onda oni rush bace, izginu i svi su im krivi. Jedan lik je toliko rageo u chatu da je doslo do toga da zato sta je on krepo mi cemo izgubit i da je kraj. I spam lupa da je nevjerovatno.

Zato što prosječni crveni igrač uopće ne teži tome da bude bolji. Ne gleda videe, tutoriale, reviewove, replayeve, ne koristi mozak. Samim time što pokušavaš biti bolji i aktivno "učiš" igrati WoT znači da si već iznad svih tih crvenih siemki makar ti statsovi možda ne izgledaju sjajno.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
swon kaže...

Pise da si satvio code u 10:47 ja ga try u isto toliko sati i kaze da je already used!!!!

Netko ga je iskoristio već onda!!! ??? {#} Sljedeći put budi brži

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 15:28 (Ziga).
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
swon kaže...

crew 100% + rammer + vents + BiA

i još je bliže 14 nego 13

po postovima sumnjam da čovjek ima elite crew i nofaca za equipement, pa sam po tome i govorio o tenku, calm your tits

što se tiče ''virtualnog novca'' dobijam po 30k po bitci....a plaćat neka njesra u igri mi ne pada napamet

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
11 godina
neaktivan
O B O kaže...
Mquany kaže...

Nema nista sladje nego kad mi dodju petice na t150, 7killova za manje od dvije minute {#}.

malo i kradeš kilove, čeko si da netko pukne po stugu pa da ga možeš ubit, e takva govna baš mrzim u igrici

U partiji koju sam dobijam mogu i krast kilove i radit sto hocu, a takvi ko ti se mogu zalit upravi vodovoda. {#} Na kraju krajeva ja sam stao

pred tog stuga da me gadja dok su drugi drkali k i pogodio me je dva puta, to sto me nezna pen je njegov problem, ma w/e... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2014 16:44 (Mquany).
14 godina

Samo mali bragging, ništa više. Nakon FV4202 i T110E5, u garažu je sletila još jedna desetka, IS-7 {#} A uskoro će joj se pridružiti M48 patton {#}

Over and out {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
neaktivan
swon kaže...

Evo sažalio sam se pa sam ti poslao jedan višak kod što imam na PP {#}

Ako si već iskoristio jedan pa ne možeš ovaj, postavi ga u temi neka ga ostali pokupe.

Windows? B**ch my Arch can do anything.
15 godina
World of Tanks

Kad platoon radi dar mar...{#}

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

ljudi moji, kako vas ide igra ima par dana??? mene pre lose, nisam mozda dobio ni 30% bitki sto sam odigrao... do sada sam imao lagani napredak u igri kroz neko vrijeme, no ima par dana mecevi su katastrofalni, da ne recem ocajni, pocme igra, ili mi dobijemo njih ili oni nas za 3 min, gdje su nestale one duze bitke, nadmetanja?? sto se desava to?? da mozda ovaj laki zadatak nije privukao svaku "siemku" za racunalo???

6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
game789 kaže...

ljudi moji, kako vas ide igra ima par dana??? mene pre lose, nisam mozda dobio ni 30% bitki sto sam odigrao... do sada sam imao lagani napredak u igri kroz neko vrijeme, no ima par dana mecevi su katastrofalni, da ne recem ocajni, pocme igra, ili mi dobijemo njih ili oni nas za 3 min, gdje su nestale one duze bitke, nadmetanja?? sto se desava to?? da mozda ovaj laki zadatak nije privukao svaku "siemku" za racunalo???

Ja baš u zadnjih par dana započeo novu liniju (ruski TD-ovi) i nerviraju me low-tier bitke kada campaju do kraja bitke. A score sve gori i gori iz dana u dan. Ne ide me nikako. {#}

Windows? B**ch my Arch can do anything.
17 godina
moderator
World of Tanks

Sreća pa nije imao lag.

18 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
World of Tanks
mislim da im se drek smrzo

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Al' bi bilo veselo da su kočnice zakazale...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice