- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tek drugi put da upecam ovih 300 000, a dobro dodju kad je oprema na popustu
Usput jedna fina i sa Fochom, mislim da sam ovladao sa njim i sada mogu reci da je veoma dobar tenk
koji je to event da dobijes 300k?
prije je gun drive bio aktivan 3 sec nakon zaustavljanja tijela tenka, kao i camo net i binocs, al to je sad promijenjeno,jer vise nigdje na pise da treba stajat da proradi
po meni ramer je beskorisan jer ionak se moras skrivat dok punis 15 sec,pa sad jel to 13, 14 ili 15 sec nije vazno
jesi siguran u ovo? imam nekoliko gld u skladistu i mislio sam ih prodat, no sad kad ovo kazes, mozda ih sacuvam za jagde100
po meni je rammer beskorisan na tekovima sa brzim reloadom..
ne.. mamić equipment je samo u lokaliziranoj verziji
Jucer uzeo Leoparda pt a :)
al oni kojima Indien ne lezi bolje da ne idu na lea, jer indien ima smece armor a ovo ga uopce nema. Dakle budi stealth, snajpaj, imas brzinu al nije preporucivo scoutat
Ima li ko za savjet sto za opremu. Trenutno imam ramer i binocse, net je pretezak!! Dakle prvo istrazit gusje,pa kupolu (dize rof) pa top. Ako ga neko ima mozemo bacit vod...
Ma kako smeće armor na Indienu, ja Steel wall imam :D
Što se Lea PT tiče, stock je sličan Indienu, isti motor, top i P/W ratio.
Ne moraš istraživati prvo gusjenice, kupola može na stock ovjes, a drugi top je lakši od prvog tako da možeš nakon topa i motor ugurati (osim ako nisam fulao računicu, provjeri ako ti se da ;)).
Također wet ammo rack i safe stowage je OBAVEZNO, tenk je ammo rack na gusjenicama. Prva ili druga granata u njega znači ammo rack uništen. Ni jedan tenk do sada koji sam vozio nije tako osjetljiv na pogodak u ammo rack. Od prvih 40 bitaka, 25 je bilo ammo rack oštećenje, malo je falilo da ga prodam samo zbog toga. No sad sam stavio safe stowage, pa ćemo vidjeti kako će se razvijati igra.
I mislim da ću ostati pri 90 mm topu, jer puni puno brže i ima veći DPM od drugog topa, i brži ROF. Sve sam istražio osim topa, njega ću zadnjeg pa kasnije možda njega staviti da vidim kako se ponaša onda tenk.
Iskreno mislim da nemas koristi od war-a (ne raznesu te nikad, bar mene nisu u 350-360 partija s njim)... Safe stowage sam imao na loaderu, al ammorackanje dvaput po partiji ce ti krv popiti. Navikni se, nema druge...
Tenk kolko je dobar tolko je i los. U biti cisti support, nije gamechanger nikako ni kad si top tier, nema fear factor nikakav i svi kad te vide u biti vide free xp pinjatu. Al da je zabavan to je. Najveca greska s njim mi je bila sto nisam freexp-ao top i motor u startu jer mi je trebalo stotinjak partija (mozda cak i malo vise) za elitat ga (dobro, ne otkljucat lea1).
Citao sam prije po forumu kad sam ga tek kupio kak ljudi pricaju da treba ostati na stock topu zbog boljeg dpm-a i brzeg rofa... E sad, ti s stock topom pucas svakih 5 sec (rammer, bia, vent, 2. kupola) za 212 pena a drugi top puca svakih 11 (ili mozda cak i 13 nisam ziher vise) za 268 pena i skoro duplo veci dmg... ok dpm je manji, ali racunaj da ti je primarna funkcija sniper i da ti ipak treba top koji pouzdano probija na vecim udaljenostima, a 212 pena je za tier 9 i 10 dingidingiding. Flankati ljude mozes tek u kasnijoj fazi partije i tu opet drugi top dolazi vise do izrazaja sto zbog veceg pena (ne moras bas svaki put paziti na savrseni angle) i veceg alpha dmg s kojim jednostavno gasis nesretnike koji su ostali na 400 hp-a. Po meni je jedina prednost stock topa ta sto ti rackanom reload traje 10-11 sekundi, a rackan si skoro svaku partiju :)
Tenk ima bolesno tezak stock grind, pogotovo dok se ne naviknes i ne prihvatis cinjenicu da si ammorack na gusjenicama, a zbog cinjenice da (osim ako su vecina tier 7 i 8) je tesko napraviti veliki utjecaj na partiju si uzasno team dependant i bit ce hrpetine i hrpetine poraza. Ja sam bio na nekih 30% pobjeda u prvih 100 partija i pogubio sam zivaca i zivaca kad cijeli tim pokrepa u prve 2-3 min a ti nis nemres napraviti. Dobro, to je bio prvi stakleni tenk na visem tieru kojeg sam igrao i trebalo mi je dosta dugo vremena da naucim kak igrati s njim, al na kraju sam uspio donekle popraviti i wr i survival i eff na njemu (oko 2400 mi je na njemu bio kad sam ga prodao). Moja preporuka je da svakak uzmes drugi top i da mozda cak ides prvo po njega. Iskoristi ovih par dana 5x xp i brzo ga otkljucaj. S tim topom i drugim motorom postaje zabavan. A leo 1 je jos bolji - isti top koji puca svakih 7 sekundi, laserski precizan (i fakat je bolesno precizan), ludi aim time, track traverse od 54 O.O, brz, odlican viewrange... U biti sve je zakon osim cinjenice da nema oklop i da si u cistim t10 partijama jos uvijek uzasno ovisan o timu, al na bilo kaj drugo mozes imati dosta utjecaja. btw mali savjet. izgrindaj svima u posadi camo. u kombinaciji s camo bonusom lea1 i prefarbanim tenkom radi cuda cak i kad pucas (na pta nije tolko izrazeno). I pazi na arty preaimane sniperske pozicije jer ak te spottaju, dok se tebi upali lampica vec granata leti prema tebi i oneshot bum-bum... PTA je bio sve u svemu jedan od zabavnijih tenkova koje sam igrao. Uzasno frustrira dok ga ne naucis, al kasnije je zvijer... Mobilni sniper koji na kraju gasi bilo kaj s 1-2 suta i leti okolo ko blesav.. yum yum
E da, nema oklop al dosta cesto lucky bounca (kad dodem s posla potrazim ss s 13 bounceva iz jedne partije xD - 2 put od krmace xD)
Odlično.
Ja imam spremnu posadu sa 6th sense, full camo i safe stowage. Opremu neću stavljati dok ne izgrindam ovjes, nakon kupole, topa i motora.
Imam sve osim topa, izgrindat ću ga brzo zbog x5, pa ću vidjeti s njim kako je igrat. I da prvi top brzo puca, ali što ti kažeš slab alpha dmg i puno sreće s tier 9 i 10. Također sam u početku imao problema sa stock tenkom, ali nakon gusjenica, motora i kupole, te posade na 100+ 3 skila, tenk je postao bolji. Meni je nakon e50 i e50m, koji znaju odbiti granati ako postavljaš kako treba, leo PTA čista suprotnost i morao sam se prilagoditi njegovom načinu igre. Što mi je teško, jer me uvijek vuče da budem prvi u liniji što je čisto samoubojstvo, ali polako prilagođavam igru leopardu PTA.
I ja sam imao čudnih odbijanaj granata, što je ravno čudu, pa čak sam i spartanca dobio. Sve u svemu vidjet ćemo dalje, leopard 1 mi je cilj, no moram se naučiti igrati s leo PTA prvo :)
Odlično.
Ja imam spremnu posadu sa 6th sense, full camo i safe stowage. Opremu neću stavljati dok ne izgrindam ovjes, nakon kupole, topa i motora.
kupis sad dok je na popustu torsion bars :)
gozer, leo1 je nagrada za muku s pta. dostojna nagrada :)
Hoće li se molim vas netko dobre volje sjetiti screenshotati,njemački i ruski tech tree,detalje i research module novih/promijenjenih tenkova,modula,i modula na novim tenkovima,eventualno i podatke tih modula.Ali najvaznije da mi barem tech treeove date.
Unaprijed hvala.
Upravo sam uočio nešto što se nikome sa KV-1S neće svidjeti,citiram iz 8.8 changloga
"122 mm D-25T gun with piston shutter removed from KV1-S"
Pa koji top sada ostane na KV1-S-u 85mm koji ima 120mm penetration i čak 160dmg,znači većinom ne probija i kada probije da ubiješ nekoga trebaš 7 shotova.
- The "spall liner" equipment will now also reduce the chance of crew damage: light - 20%, medium - 25%, heavy - 30%, superheavy - 50%.
Btw. nisam dosad nikad igrao na test serveru, pa ne planiram ni sad, al ako ima netko da baci malu recenzijicu (ili link na nekog tko ga testira) novog ruskog TierX mediuma, bio bih zahvalan.
Stoka makla top engine na kralju ,kao neki speed buff na 38, a kako cu doc do toga sa ovih 700 konja?
edit* jagdpanther 2 buffan, travesse 38, pa on ce se sad okrecat kao balerina?? mozda ga uzmem, ionako mi je skoro sve istrazeno na njemu
Upravo sam uočio nešto što se nikome sa KV-1S neće svidjeti,citiram iz 8.8 changloga
Pa koji top sada ostane na KV1-S-u 85mm koji ima 120mm penetration i čak 160dmg,znači većinom ne probija i kada probije da ubiješ nekoga trebaš 7 shotova.
steta...da je bio prejak,je =)
vjerujem da ce mu ubaciti onaj top od t-150...300 dmg/167 pen,a nadam se da nece staviti oanj od t43 144/180 =(
Zanimaju me njemački heaviji tier 4,5,6.Toga tu nisam vidio.
skinut ću test da isprobam, dobro pa sam izgrindao IS-a i MT-a
Što da stavim na Tigera??
skinut ću test da isprobam, dobro pa sam izgrindao IS-a i MT-a
Nema li kv1s 100mm topa?
nema
Koji top da stavim na T1 heavy ???
Stoka makla top engine na kralju ,kao neki speed buff na 38, a kako cu doc do toga sa ovih 700 konja?
edit* jagdpanther 2 buffan, travesse 38, pa on ce se sad okrecat kao balerina?? mozda ga uzmem, ionako mi je skoro sve istrazeno na njemu
a kaj sad s E75... maknu mu zadnji motor i opet bude vozac morao izac van i gurat tenk da se pokrene... a prek 30 bude islo samo downhill -.-'
i kaj s nama koji imamo gore taj motor? jesam bezveze grindao to ili ce bit kakva kompenzacija?
a za jp2, i on gubi motor ak se ne varam. znaci digli su mu top speed i maknuli motor - nebu vise tolko "startni" tenk ko dosad. po meni najzabavniji njemacki td i uopce nisu nikaj trebali mjenjati na njemu. savrsen je takav kakav je (mozda malo mali gun arc al nemres sve imati)
Super Pero
http://imageshack.us/a/img571/8320/1brf.jpg
Švabe
http://imageshack.us/a/img850/3726/hneb.jpg
VK Heavy
http://img199.imageshack.us/img199/4857/8y3m.jpg
Komunjare
http://imageshack.us/a/img13/1791/6eqg.jpg
Tier 8 medium (Object 416)
http://img109.imageshack.us/img109/2851/anly.jpg
E50m lower plate nerfed from 120mm to 100mm, upper plate buffed from 120 to 150mm
E50 lower plate nerfed from from 120mm to 100mm, upper plate buffed from 120 to 150mm
source: wottankviewer
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/286626-88-test-server-here/page__st__40#top
ss tech treeova i sl...
znaci kompenziraju gubitak armora s 10m view range na sp... bravo... prodajem i uzimam 122-44