World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Dala kaže...

Type 59 je nekada davno bio op (kada sam ga kupio).

Nakon toga su više puta nerfali i sada je neki bolji prosjek.

Povećali su mu siluetu (soft spotove), usporili mu vrijeme punjenja, sjebali mu ciljanje, usporili mu pokretljivost... Sve mi dođe da mi vrate pare jer to više nije isti proizvod koji sam platio.

Ali daleko od toga da je loš tenk. Definitivno nije OP.

Ma sa typom da igras jednom rukom dobro ces zaradit.

Vulgar Display Of Power
14 godina
World of Tanks

pa ovaj obi wan kako prica o sebi bi mogao uskoro poceti streamti =) jeva cekam...

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Shaka111 kaže...

pa ovaj obi wan kako prica o sebi bi mogao uskoro poceti streamti =) jeva cekam...

lol... cisto sumnjam...

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
Intel&ATI kaže...

Ocito nisi gledao kad je grindao T-44, MM ga nije volio i >70% borbi je bilo u ter 10 i tamo je bez problema radio >2000dpb

pa ne znam sta si mislio rec da je bio u t10... zar su svi ljudi u t10 unicoms? druga stvar, t-44 nije uopce los tenk, a ako je koristio gold... pa moze probit sve sa goldom...

lol sta mislis da on u protivnickom timu nikad ne dobi dobre igrace??

i da sa t44 je tesko igrati u tier 10, lol sa 235 gold pen nemozes skoro nista probiti ako neprijatelji znaju sta rade s tier 10

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Intel&ATI kaže...

mi se opet vrtimo u krug ovdje. nisam ja rekao da on nikad ne dobije dobre igrace u protivnickom timu, to bi zbilja bilo glupo izjavit, nego se radi o tome da bi njegova kvaliteta i skill vise dosao do izrazaja kad bi on konstantno igrao sa ljudima koji imaju slicne statse kao on.

i opet kazem, ne mora nuzno znacit da su svi igraci u t10 odlicni i da znaju sta triba radit. covik bi ocekivao da u t7 i t8 trebaju znat sto radit, pa to nije slucaj

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad bi uveli mm po skillu i bolji mm po tierima a ne ovako da tier 4 igra gotovo svaki drugi match protiv tiera 8 (npr. max 2 lvl. više) igra bi bila duplo bolja i bilo bi manje glavobolje i živciranja.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...

Kad bi uveli mm po skillu i bolji mm po tierima a ne ovako da tier 4 igra gotovo svaki drugi match protiv tiera 8 (npr. max 2 lvl. više) igra bi bila duplo bolja i bilo bi manje glavobolje i živciranja.

to vjerojatno igras scouta... meni bi bilo najbolje mm 1 tier razlike, a scouti... to ko voli nek izvoli

15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam nekidan doživio, full t10 partija i "plavi" IS7 se krene žaliti fck mm bla bla.. i pitam ja šta ne valja, meni se sve čini OK, i ništa nastavi on rantati..

na kraju ostao protivnički JT., protiv nas 7 i krene on mene pilati, "now see whats wrong with mm?" {#} nikada nisam doživio da netko plače zbog mm-a a dobija.. i to u naprijed {#}

ti rantovi o mm-u su fakat već dosadni.. baš kao i slični ovome gore biseru koji voze scouta, pa se čude što igraju protiv viših tierova.. ili bolesno glupe kombinacije platoona, tipa IS i T71 npr..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
nine kaže...

ti rantovi o mm-u su fakat već dosadni.

onda bih ja tebe pitao kako komentiras mm u kojem drugi tim ima 5 heavy tankova t6 a ti dva i oba t5... ili primjera radi ti nemas niti jedan heavy a oni imaju 3...

16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
Obi Wan kaže...
Intel&ATI kaže...

Ocito nisi gledao kad je grindao T-44, MM ga nije volio i >70% borbi je bilo u ter 10 i tamo je bez problema radio >2000dpb

pa ne znam sta si mislio rec da je bio u t10... zar su svi ljudi u t10 unicoms? druga stvar, t-44 nije uopce los tenk, a ako je koristio gold... pa moze probit sve sa goldom...

lol sta mislis da on u protivnickom timu nikad ne dobi dobre igrace??

i da sa t44 je tesko igrati u tier 10, lol sa 235 gold pen nemozes skoro nista probiti ako neprijatelji znaju sta rade s tier 10

Sam sebe demantuješ sa to rečenicom ako znaju šta rade ti vjerovatno nisu znali.. Elem nisam zaluđenik da moram sve gledati igram iz zabave , pogledao sam par isječaka lik dobro igra igra logički, stim na jednom isječku igra sa E25 gdje se vidi da puno igra sa Hellcatom i gine prvi, pukušava da koristi sposobnost hellcata da spotuje i snajpa. Druga stvar uglavnom igra u pro platoonu koristi gold ammo , premium dodatke kao istali u platoonu , neko je davno rekao pay to win...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

PItanje,koliko bi ugrubo trebala biti penetracija da bi prošao kroz spaced armor SP-a?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
g12356 kaže...

PItanje,koliko bi ugrubo trebala biti penetracija da bi prošao kroz spaced armor SP-a?

mislim da bi trebala biti izmedu 280-320 pen-a...kroz hull

http://wotguru.com/wp-content/uploads/2012/08/T26E4_Angled.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 14:55 (Shaka111).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@ObiWan

iskreno... niti ne gledam koji team šta ima, odigram partiju i idem dalje, nebitno pobijedio, izgubio, dobro odigrao ili ne..

ja sam se davno prestao živcirati i obazirati na takve stvari {#}

čak ni ne primjećujem ove stvari o kojima ljudi rantaju, npr.: "vikendom igraju samo debili" itd..

Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
Erceg kaže...

Sam sebe demantuješ sa to rečenicom ako znaju šta rade ti vjerovatno nisu znali.. Elem nisam zaluđenik da moram sve gledati igram iz zabave , pogledao sam par isječaka lik dobro igra igra logički, stim na jednom isječku igra sa E25 gdje se vidi da puno igra sa Hellcatom i gine prvi, pukušava da koristi sposobnost hellcata da spotuje i snajpa. Druga stvar uglavnom igra u pro platoonu koristi gold ammo , premium dodatke kao istali u platoonu , neko je davno rekao pay to win...

ovu prvu recenicu nemam pojma sta si tija rec...

nisam ni ja zaludenik, ali dizu mi tlak neke situacije. 

ja sam gledao njega u par situacija i opet kazem, nitko ne govori da je on lose igrac, naprotiv lik je jako dobar igrac, ali volio bih vidit jednu bitku di je samo ekipa sa statsima kao sto ih on ima. 

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sad kod mene u protivničkom timu 6 tier VII tenkova, a kod nas dva {#}

1 0 hvala 0
14 godina
r3bl kaže...

Evo sad kod mene u protivničkom timu 6 tier VII tenkova, a kod nas dva {#}

pic pls...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
dedaa kaže...

EDIT: ma ni neznam  zasto odgovaram najvecem trollu ikad...

stvarno mi je dosadno

vidim da je mod pobrisao postove, pametno {#}

lako se navedem svakakvim odgovarat

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 15:59 (Intel&ATI).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
zrimo kaže...

to vjerojatno igras scouta... meni bi bilo najbolje mm 1 tier razlike, a scouti... to ko voli nek izvoli

Igram što moram preko kineskog Stuarta do t34.

Ali stvarno koja je uloga scouta protiv tier 8 tenkova kad nema arty, možeš samo glumit glinenog goluba.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

scouti ne spottaju samo za arty, nego za čitav team..

uostalom kineski stuart je zvijer nasprem američkog, ili npr. pz38na {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Ovdje mozete vidjeti kako sam failao {#}

2500 golda je moglo biti tu {#}, sta ces...

na 4:00

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 16:16 (Intel&ATI).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

Da možeš spotati 5 sec dok tebe is ne spota a onda si {#}

Dobro hajde pretrpit ću, bar kad je u manjim tierima china stuart je mrcina, ali pošto sada ima stvarno malo arty scouti su gotovo pa nepotrebni.

Imam preko 4k borbi ali sam stvarno malo igrao sa scoutima.

17 godina
zrimo kaže...
nine kaže...

Dobro hajde pretrpit ću, bar kad je u manjim tierima china stuart je mrcina, ali pošto sada ima stvarno malo arty scouti su gotovo pa nepotrebni.

cek, ti samo mislis da je scout potreban za arty? ufff...

15 godina
neaktivan
zrimo kaže...
nine kaže...

Lol,IS nemože takve sitne tenkiće pogodit ni  da mstanu 5 metara ispred njega.

Ako IS pogodi Light tenka,to je isto kao da si sa KV2 probio sa Ap granatom.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 17:17 (g12356).
12 godina
protjeran
World of Tanks

Partija di igram s teškašom bez scouta na mojoj strani je grozna.

Onaj osjećaj kad ne vidiš neprijatelja, neznaš di se ko nalazi je grozan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...
zrimo kaže...
nine kaže...

Lol,IS nemože takve sitne tenkiće pogodit ni  da mstanu 5 metara ispred njega.

Ako IS pogodi Light tenka,to je isto kao da si sa KV2 probio sa Ap granatom.

pa ja sam sa IS-om redovito gadao scoute... 

15 godina
neaktivan

Kad dobijes ovakav tim, mozes samo sjedit i krepavat od smijeha.{#}   (zanemarite moje di igre, zuta minuta kad sam vidjeo sta rade)

Replay.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 20:19 (Y2K2).
15 godina
Y2K2 kaže...

Kad dobijes ovakav tim, mozes samo sjedit i krepavat od smijeha.{#}

imaš možda replay? :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
neaktivan

Imam, stavim kasnije na wot replays.

13 godina
World of Tanks

Evo jedna moja super runda sa T-28,iako sam počeo igrat prije koji dan.Bio je dobar tim.{#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...{#}

Eksperimentiram malo s opremom na Type pa sam odlucio zamijeniti EGLD sa optikom i vidi vraga, puno bolja opcija nego GLD, naravno, ako zagovarate agresivni stil igre...

Evo dvije borbe na kojem se to dobro vidi. pogledajte replaye necete pozaliti...

147k credits

127k credits - 12 spottanih

Sa mojim crew skillom i optikom view range iznosi 446m sto je super i prakticki maksimalan view range koji moze biti...

Steta sto nemam camo skill, ovakve egzibicije bi bile jos i bolje

Ja igram sa Optikom i View range skillovima na posadi već neko vrijeme i funkcionira odlično, imati max spotting range je nešto prejako u tier 8, a kao što smo vidjeli iz mojih zadnjih SS-ova ovde, funkcionira i u tier X. Nekad igram samo normalno i na kraju se iznenadim zbog količine spotting dmg-a koji dobijem, a krediti idu u nebo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 19:59 (Unimatrix 007).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice