World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.102.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

šta je sad ovo... kako ja nigdje nemogu nači posebni gumb samo da kupim granate za tenk... ja imam samo da kupim granate i potrošni materijal ali ja njega nezelim kupiti nego zelim kupiti samo granate....

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
RedFoo kaže...

šta je sad ovo... kako ja nigdje nemogu nači posebni gumb samo da kupim granate za tenk... ja imam samo da kupim granate i potrošni materijal ali ja njega nezelim kupiti nego zelim kupiti samo granate....

Polako, korak po korak.

Dakle želiš kupiti samo granate za tenk, bez da kupiš protupožarni aparat, repair i to. Dakle imaš označeno Resuply automaticaly ili automatski napuni/nadomjesti (neznam kako piše u hr prevodu clienta) odmah iznad tih potrošnih materijala. Odznači tu kućicu i onda odi potvrdi na accept i kupit će samo municiju.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Brate vrh :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jughead kaže...

Zna li netko što da stavim na tenk protiv artiljerije...od 10 partija u 8 me skine arty... igram heavye... neki skill ili camo ? 

znam da je malo glupo pitanje ali najradije bih potrgao toga dečka koji kempa u grmlju i skida mene..

Uzmi arty tier 5 odigraj bar 200 partija pa ce ti sve bit jasno.

PanterA
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Valja li cemu ova granba Panther, Panther 2 itd za random? Sad mogu kupiti Panthera i odmah staviti ramer i jos nesto sto bi bilo dobro samo nisam siguran koliko je to pametno...
"Na papiru" njegove karakteristike su dobre, cuo sam ranije da je npr. P2 samo za snajpanje da bi tesko mogao uci u duel sa npr. Pershingom ili T44???

Jel neko igrao sam Panther 2 i sa Pershingom, pretpostavljam da je velika razlika u ta 2 tenka kad je u pitanju stil igre? 

Ajd pomozite ovi sa iskustvom...

Džedaj

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Valjaju, naravno. Čini mi se da je pershing malo ''mekši''. Moraš gledati na to da su PII i e 50-ke dosta velike mete, veće čak i od nekih heavija. Pershing ima manju penetraciju na top gunu, ali veću štetu. Panther je više za support iz pozadine, dok sam pershinga igrao uvijek na bokovima i zaobilazio njihov tim obično uz pomoć još 1 amera/rusa.

Šalalallalalalalallalaa.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 10:03 (leobugi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja imam M26 i mogu ti reci kako me zna Panther penetrirat neki put, ali ti ne preporucujem da ides u izravnu borbu s njime...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma znam ja to sve... trenutno igram s tigerom i granate ju jako skupe... i pokušavam štedit svaki cradit da skupim da si mogu kupiti panther.... 

ja sam si jednom kupio ono za popravak i za prvu pomoć i to mi je sad stalno tamo i kad god kupujem granate a da sam potrošio bilo šta od toga ono me trazi da kupim i to...

znam prije bi bilo da se posebno kupe granate a posebno ta dodatna oprema...

13 godina
neaktivan
uspio sam samo kupiti granate :)
16 godina
neaktivan
World of Tanks
imam dva kupona jedan za nove igrace (1000 in-game gold and 3 Day Premium Account status - 8$ vrijednost) i one koji vec igraju wot (10 Large First Aid Kits and 10 Large Repair Kits - vrijednost 5$) pa ako je ko za kakav trade nek se javi ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

napali me sa svih strana al VK je čvrst tenk

10 0 hvala 0
17 godina
gamer_101 kaže...

napali me sa svih strana al VK je čvrst tenk

yup, meni osobno jedan od najdražih tenkova u igri (barem za sada, vidjet ću kako će mi sjesti e75) ali poslastica tek doalzi iza njega. frontalno prektički neprobaojan za većinu tenkova ako se pravino koristi masu puta možeš bolje odraditi posao primanja udaraca umjesto  t10 (koji nisu njemci maus,e100), tenk je frontalno brutala i ako imaš dobar support možeš prevagu u igri donejti.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:31 (sokre).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pravilna definicija za t-29 bi bila:Tier 7 which is great for destroying tier 8 and 9 tanks.

5 killova.

Upravo mi se dogodila tier devet borba,i na kraju sam zavrpio kao prvi po experiencu,unatoč tome što je amx 50 imao   5 killova.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

SS ili se nije dogodilo {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel zna ko kako rjesit pad fpsa,od juce strasno pada sa 50 na 15fps??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rodić kaže...

SS ili se nije dogodilo  {#}

Aj,naći ću replay!

edit:gdje mogu pogledati stare battle reporte?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:47 (g12356).
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Kako mogu vidjeti koliko mi je XP-a preostalo do nekog tenka? Prije 0.8.0 sam jednostavno povukao miš na taj tenk pod Research i pokazalo mi je sve, sad ne mogu naći ništa takvoga.
~
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Proz0r kaže...
Kako mogu vidjeti koliko mi je XP-a preostalo do nekog tenka? Prije 0.8.0 sam jednostavno povukao miš na taj tenk pod Research i pokazalo mi je sve, sad ne mogu naći ništa takvoga.

Budale su to ukinule, nadajmo se da ce opet uvesti....
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
World of Tanks

Likovi sad za vikend stavili Churchilla na 50% popusta, a taman ga u petak kupio {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Britanci su mi teško razočarenje. Nakon francuza dođeš do T5 AMX 12t si mogao odlučicati o partiji ovdje je to nemoguće. Mislim tek sam na Cromvelu ali svejedno

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Britanci su mi teško razočarenje. Nakon francuza dođeš do T5 AMX 12t si mogao odlučicati o partiji ovdje je to nemoguće. Mislim tek sam na Cromvelu ali svejedno

Ja uzeo churchill I i slazem se britanci su totalno losi... low armor slab dmg ali sto ce mi brzi reload kada me probuse u roku keks...

...
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Isplati li se Churchill za 750 golda to je negdje oko 3€ ako se ne varam, ili je bolja Matilda?

Ima li netko, kakva su iskustva i koliko kredita se u prosjeku dobije bez premiuma, mislim se da uzmem pošto nemam nijedan premium tenk osim onog M3 Stuart i Tetrarcha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zrimo kaže...

Isplati li se Churchill za 750 golda to je negdje oko 3€ ako se ne varam, ili je bolja Matilda?

Ima li netko, kakva su iskustva i koliko kredita se u prosjeku dobije bez premiuma, mislim se da uzmem pošto nemam nijedan premium tenk osim onog M3 Stuart i Tetrarcha.

U petak sam ga kupio za punu cijenu (zašto nisam čekao?? {#}) i mogu reći da je vrlo dobar tenk. Bez premiuma za lošu partiju dobije 7k - 10k profita, za standardnu 10k - 15k, a za fenomenalne partije i do 40k.

Treba se čuvati svega što puca HE granate (Hetzer, KV-1, arty) i nakositi oklop. Većina ljudi ne zna da je kupola weakspot pa gađaju gusjenice.

P.S. U Churchill se može staviti bilo koja heavy tank ruska posada bez kazne na njihovu učinkovitost. To je korisno ako grindaš IS ili KV liniju pa samo prebaciš posadu u Church za extra exp. U Matildi možeš isto raditi ali samo za medium posade.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 20:28 (crystal6).
12 godina
protjeran
World of Tanks

Jel se isplati bježati sa SA-35CA?

Tenkić mi je najžešći TV tenk, odlična mobilnost, najveći kut zakretnaja topa kod TD-a.

Odlična penetracija i šteta koju čini.

E sad, koliko se isplati prelazak na ARL ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovo su partije koje je odigrao moj mlađi brat - u prvoj je uništio 7 tenkova (ujedno je to postao i najveći broj uništenih tenkova sa IS-om 3 - prije su bila 4), a u drugoj je između ostalog pogodio T-59 u streljivo i skinuo mu svih 1300 HP-a. Tko hoće neka pogleda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 22:19 (Izzy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedna dobra sa Bat 155 , 10 kom

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

SU100,VK2801,Tiger ili T20?

Imam ih istražene-što uzeti?

Za Tigera i T20 znam kakvi su ali za SU100 i VK2801 nemam pojma.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pranja kaže...

SU100,VK2801,Tiger ili T20?

Imam ih istražene-što uzeti?

Za Tigera i T20 znam kakvi su ali za SU100 i VK2801 nemam pojma.

Mogu jedino reći da Su-100 je dobar za 2 različita moda igranja: camp i "assault mode"

Camp: sjedi u grm i čekaj budalu da izleti ispred tebe i onda BOOM!

"Assault mode" : vozikaj se s većinom tenkova po raznim mapama i budi support, jer mobilnost tog tenka je predobra

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ok.THX za SU100. Ima tko info za VK2801 da donesem finalnu odluku?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Mogu ti reć jedino da gledaš zadnji tier i način igranja koji ti određena linija nosi. 

Ovako, od svih linija kojima možeš dalje, definitivno preko SU-100 do OPjecta 268 ako ti odgovara TD stil.

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice