- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Momci koje skilse za posadu na tigeru h
Jedna od najboljih sa SU-85!
savijet:
Right click on picture>Edit>Select>Crop
Koji tenk biste mi preporučili za moneymaking: Churchilll ili T14 i zašto?
imam churcha i odličan je, dok neko vrijeme nisam imao prem on mi je snabdjevao t10-ke kešom za cw.
puca ko lud, doduše zna imati problem sa penetraciom t6 ali otom potom.
ako se nevaram im jaču penetraciju od t14 za 18mm doduše churchill ima manji dmg ( ali koja svrha većeg dmg ako nemožeš ništa probušiti) ,bolju okretnost kupole, znatno bolji fire rate(10-tak granata po minuti) ...
ugl. ako grindaš više ruse heavy liniju dobro će ti doći za grindanje posada. imam sa churchom 450-500 partija i nisam požalio keš koji sam dao za njega ( bio je još i na popustu).
za lovu neznam kako t14 ali sa churchom ti gotovo uvijek laganini ostane 20k+ a nerjetko je bilo i znatno boljih partija, a kad se sretnem sa t14 obično on izvuče deblji kraj.
Danas sam ponovo probao onaj sms code da mi pošalju na +38591 ali code ne stiže, šta da sada napravim ?
Upisi tacan broj xaxa
Fuck yea
After inputting the bonus code you will receive all of the following:
- 3 days of Premium
- 5x Extra Combat Rations
- 5x Case of Cola
- 5x Chocolate
- 5x Improved Combat Rations
- 5x Strong coffee
- 5x Pudding and Tea
a meni tako trebaju garažna mjesta a oni ih ne daju :(
Momci koje skilse za posadu na tigeru h
Imaš moj odgovor na ovoj stranici na temu skillova i perkova, nadam se da ce ti pomoci...
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=624
pozz raja
dali je neko zainteresovan da se pridruzi klanu -OTP- (otpisani)
igranje CW-a uz jaku i prije svega extra ekipu zabava zagarantovana :))
za sve info mozete mi ovdje na pp ili ostavite nik i ja vas kontaktiram u igri
hvala na paznji :D
ma FAWR jos bolje
FAWR <3
svakako se vrijedi pridružit -OTP-
siluju te svaki dan s igranjem CW-a a nisu sposobni osvojit ni najjadniju provinciju
obavezno moraš visit na TS-u 4 sata dnevno i slušat kak melju gluposti bez obzira što si i došao na klansku ali nisi bio potreban pa si ošo igrat random bitku ili nešto deseto što veze s njima nema
moraš biti teži mazohist da ideš uopće bilo šta igrat s njima koliko su njihove taktike "genijalne"
a nakon što si s njima bio od prvoga dana osnutka klana (jer su te oni i odvukli iz puno boljeg klana - EXS) i napravio im logo klana (jedino što u tom klanu valja) izbace te bez bilo kakvog upozorenja ili objašnjenja jer tjedan dana nisi bio na TS jer si grindao za tier 10 s kojim ces mozda i zaigrat u klanskoj a ne samo gledat... nema veze i ako je uvijek bilo dosta igrača jer nisi bio tu da im drzis svijecu
također organiziraju klanske turnire gdje dijele 2500 golda pobjedniku i onda kad osvojis prvi takav turnir na drugom ti nedaju da igraš jer navodno nisi bio na TS (tolko o tome da se idiotizam u tom klanu kaznjava)
i ko šećer na kraju kada te izbace onda te kulturno balkanski vecina klana pozdravi na chatu tako da ti *ebu mater, hrvatsku i sve s rupom i nazovu te svim krasnim imenima jer si im pobrao golde i pobjego, bez obzira što si namjerno od njih izbačen... i što je najžalosnije oni koji se tako ponašaju nisu dječurlija nego 30+
pa svakako im se pridružite jer oni nisu nista drugo nego hrpa otpisanih krkana iz EXS
90% njih koji su otišli iz EXS u OPT su šupci, počevši od njihovog commandera. U EXS nikad nije bilo takvih problema niti će biti, nadam se.
ja sam bio u bootcampu -EXS- i bilo mi je bajno... sjecam se da su cak i golde dijelili kome god je trebalo za demontiranje opreme ili takve sitnice, makar ih ja nisam nikad trazio...
bio sam ni mjesec dana tamo u -EXS- kad je commander tog bootcampa (sadasnji komander -OTP-) napravio neku frku i da rade novi klan, i da skoro sva ekipa odlazi... posto sam s tom ekipom dosta igrao pogrijesio sam i otisao bez da sam znao kamo i zasto
tek sad mi je jasno da su vecinom samo supci otisli i da s razlogom imaju takvo ime
samo radi njih su mi se zamjerili balkanski klanovi, ali popravlja se to u sadasnjem klanu
ovdje u XEQTE je 100x bolje i ko nema dosta jake tenkove moze u XQTBC... jos nas fali desetak s desetkama da mozemo u bilo koje vrijeme i dva tima za klanske slozit
naravno svi koji ozbiljnije oce igrat cw preporucam EXS
Kakav sad božiji restart servera opet?
Igrao sad prvi put abbey i kao da sam igrao crysis ili farcry.prekrasno izgleda
hahahah al ste smjesni vi sa tim regrutovanjem po raznim forumima, imam vam ja kilo igraca koji vam se mogu pridruziti xD
Zašto se nemože igrat?
Kaj prtljaju opet po serverima...
What the fak is wrong with the server?
Kakav sad božiji restart servera opet?
Igrao sad prvi put abbey i kao da sam igrao crysis ili farcry.prekrasno izgleda
Pokreni WoT.exe a ne Launcher trebalo bi radit
Zna li netko što da stavim na tenk protiv artiljerije...od 10 partija u 8 me skine arty... igram heavye... neki skill ili camo ?
znam da je malo glupo pitanje ali najradije bih potrgao toga dečka koji kempa u grmlju i skida mene..
Zna li netko što da stavim na tenk protiv artiljerije...od 10 partija u 8 me skine arty... igram heavye... neki skill ili camo ?
znam da je malo glupo pitanje ali najradije bih potrgao toga dečka koji kempa u grmlju i skida mene..
Nemoj ko kreten izlaziti na otvoreno bezveze...
Traži cover i sakrivaj se i to je to
Nemoj ko kreten izlaziti na otvoreno bezveze...
Traži cover i sakrivaj se i to je to
Pa ne rusham ko idiot nego jednostavno se moram suprostaviti neprijatelju
na pola puta inace ce proci i probiti nasu prvu liniju obrane odnosno napada i
raspad sistema. I kad ono odjednom mi arty skine 1500hpa u roku kada sam trepnuo i kad ono mrtav...
Jel pomaze koji skill, camo ili koja oprema ?
Pomaze LARGE SPALL LINER +15% to armor protection from ramming and explosions
Odigrao sam novi el halluf i moram reći kako su nove mape puno igrivije i zanimljivije. Interaktivne su do jaja i baš su zanimljive bitke na njima. Ima se puno više načina za napast ukempane neprijatelje i tak.
Ja sam super zadovoljan i odma sam uzeo još jedan mjesec premiuma :D
Sjećam da se ovdje nekad davno pričalo i Pantheru i da je nekim ljudima odlično išlo s njim. Pa bih molio te ljude da se jave Ja ga dns kupio i zahvaljujući x5 elitiro (osim PII) pa me zanimaju prijedlozi za opremu dok je na sniženju. Trenutno imam vents, bino i GLD i razmišljam o zamjeni GLDa s rammerom jer dosta brzo cilja a uz mali alpha damage bolji RoF bi dobro došao. A opet s druge strane brzo i puni pa ni rammer ne pomaže previše, možda nešto treće?