World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

nemres imat tierVI tenk samostalno, cak i sa premijumom. 

Jos sad sam malim topom kak tak ali kad imas kasnije D 25 t di ti je shell 1000 para, nema sanse sa profitiras bez premiuma.  

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje: je li bolje ići na medium T-54 ili na heavy IS-4 ili IS-7?

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Jadni maus{#}

Izvoli. {#}

Ako ne vidite sliku dobro, - http://www.pohrani.com/?1q/4K/13KWn001/shot032.jpg

trololol trololol
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 23:36 (Herp_Derp).
15 godina
World of Tanks

How to play a Lorraine 155 50, the tier 6 french arty {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

How to play a Lorraine 155 50, the tier 6 french arty {#}

koji shoot na 5:45 kad je iza kamena bio :O

Xc
16 godina
GRDI-146 kaže...

nemres imat tierVI tenk samostalno, cak i sa premijumom. 

Jos sad sam malim topom kak tak ali kad imas kasnije D 25 t di ti je shell 1000 para, nema sanse sa profitiras bez premiuma.  

Tier VI je bez premiuma moneymaker. 

Cak se i tier IX heavy moze igrati bez premiuma ako imas zadnji top. Nekad budes u plusu, nekad u minusu, ali oko 0 se vrtis. 

Neces zarađivati, ali ni minus stvarati.

17 godina
dzan kaže...

Tier VI je bez premiuma moneymaker. 

Cak se i tier IX heavy moze igrati bez premiuma ako imas zadnji top. Nekad budes u plusu, nekad u minusu, ali oko 0 se vrtis. 

Neces zarađivati, ali ni minus stvarati.

Tier VI... uzmi ex KV-3 kakav usrani money maker? s 122mm topom, on jede kredite jer su granate preskupe a zaradu ne možeš imati kad uzmeš ispucane granate i troškove popravka + brze popravke / prvu pomoć.... uzmi i JagdPz IV... tier 6 TD..bez premiuma jedva da išta zarađuje

Ja imam Ausf B i smijem se na bilo čiju izjavu da se bez premiuma može živjeti u Tieru IX Heavy, taj tenk sam igrao 2 mjeseca bez premiuma, odvukao me 900.000 kredita u minus! da 900.000 !

bez premiuma najbolje partije su mi 20.000 kredita, lose partije su -15.000 minusa, ne vrti se oko nule već se konstantno ide u minus.

S premiumom je posve druga priča za igranje, sad upravo odigrao dobru partiju s pobjedom..40.000 kredita zaradjeno, 9000 kredita za granate, 12.000 popravci... i 3000 za prvu pomoc clanu posade...

+ evo još jedne odlične partije, 5 ubio, 8 oštetio, 4 otkrio... dobio 50.000 kredita, granate 15.000 popravci 14.000, prva pomoc 3000, popravak 3000

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 12:56 (Ziga).
14 godina
World of Tanks

Je test server ali 10 artya u timu {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

18 arty {#}{#} to im treba poslati i zaliti se doslovno

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mirda 1 kaže...

Je test server ali 10 artya u timu {#}

MrXleader kaže...

18 arty {#}{#} to im treba poslati i zaliti se doslovno

Šta se čudite?? Ništa čudno na test serveru gdje svi igraju nove artye plus u timu imaš dva platoon po tri igraca...

17 godina
neaktivan
World of Tanks
PRODAJEM WOT ACCOUT.

U garaži imam 27 tenkova. Od tih 27, 5 su premium tenkova.
Lowe, type 59, t-25, t-127 i tetrarch. Išao sam na sve nacije po malo.
Trenutno najjači tenk je vk4502b. ( fali 57 000 xpa do mausa.) Istražen tiger 2, e50, gw panther.
Američka je istražena do t29. (30 000 xpa do t32) A od rusa imam Is i kv3. ( Svakom fali 25000 xpa do sljedećeg tenka)
Na accountu ima 4.6 milijuna love i 5000 zlatnika. (za 2 mjeseca premiuma)

Nisam siguran koliko bi tražio, pa mi ponude šaljite preko PM, kao i sva ostala pitanja, ako ih imate. Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Arty party {#}

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

govori malo preciznije, jer to ne vrijedi za svaki tenk, ja sam s vk3001h znao potrošit 10-20 shellova, medicine,repair i na kraju se našo u plusu, u minusu si češće s teškim tenkovima kad imaš +100mm gun, ali ako igraš pametno bez da pucaš ko muha bez glave možeš se na nuli nać bez problema, moj frend je sa IS-om bez premiuma i zarađivo nešto sitno kad se sve zbroji... to vrijedi za tier 6,7 za veće ne znam

13 godina
neaktivan
World of Tanks

prije patcha dok nisu nerfali zaradu t6 je to bila istina i sam se sjecam da sam sa IS-om i zaradivao malo,ali nakon 7.2 to je tesko istina,doduse ako se poklopi sa T20 mogu zaraditi neki 2-5 000 ali bar 8 shellova treba pogoditi

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas malo igrao sa hetzerom... Toliko me iševilo da sam rage quito i umalo izbrisa igru:) Srećom nisam, pa sad da vas pitam prije nego se opet počnem živcirat: imam taman para za stuga, pa me zanima da ga kupim ili da ostanem na hetzeru (sve sam s njim istražio, uključujući 105mm). Do sada mi je poprilično teško bilo igrat s njim, morao sam kampat premda je  bolje s ovim topom malo približit i opalit al onda me ubiju gadovi prije nego ih i naciljam xD. Primarni cilj mi je sakupljat za jagdpanther(moram ga imat, moj omiljeni tenk:)), pa vaš savjet da nastavim sa hecerom skupljat pare za jagda ili iskeširat ovo na stuga?? Prije sam čitao savjete da je stug dobar, al to je bilo davno pa me sad zanima da li se išta promjenilo kroz patcheve (jeli hendikepiran ili slično??)??

0 0 hvala 0
15 godina
mp93 kaže...

Danas malo igrao sa hetzerom... Toliko me iševilo da sam rage quito i umalo izbrisa igru:) Srećom nisam, pa sad da vas pitam prije nego se opet počnem živcirat: imam taman para za stuga, pa me zanima da ga kupim ili da ostanem na hetzeru (sve sam s njim istražio, uključujući 105mm). Do sada mi je poprilično teško bilo igrat s njim, morao sam kampat premda je  bolje s ovim topom malo približit i opalit al onda me ubiju gadovi prije nego ih i naciljam xD. Primarni cilj mi je sakupljat za jagdpanther(moram ga imat, moj omiljeni tenk:)), pa vaš savjet da nastavim sa hecerom skupljat pare za jagda ili iskeširat ovo na stuga?? Prije sam čitao savjete da je stug dobar, al to je bilo davno pa me sad zanima da li se išta promjenilo kroz patcheve (jeli hendikepiran ili slično??)??

Kupi stuga, dobar je

16 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Uzmi stuga. Zarađivat ćeš više para nego sa Hetzerom (ako dobro odigraš može se zaradit više od 15k bez premiuma), a Stug je barem meni veoma zabavan tenk. Veoma okretan, solidno brz i ima super precizan gun (StuK 42 L/70). 

15 godina
World of Tanks

moze i sa vecim tirom zaradjivat, samo treba igrat oprezno, a ako zavrsis sa timom koji izgine u 2 minute onda jbg bad luck

a kv1s mi je bio jedan od drazih tenkova za odigrat , prije tjedan dana sam ga rijesio bez problema, op je i to strasno :) bar mi se tako cini

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
mp93 kaže...

nemoj bit nub i igrat s 10.5

uzmi dugi 75 i igraj snajpera,iz pozadine i oderi

svi topovi velikog kalibra su troll gunovi jer rade veliku stetu na blizu al su na daleko neprecizni

10.5 uzmes samo kad igras "siledziju" (pardon my french) znaci juris i rokas po svemu na kaj naletis izbliza

ima jedna caka

ja na svim tenkovovima na startu preloadam HE ak mi naleti skaut da ga bez puno ciljanja pogodim ili bar detrackam pa iduca ide AP

sa trol gunovima (znaci 122 i 152 na kv i kv2 i 10.5 na hetzeru i stugu) preloadas AP koji ce zbusit scouta,a iduca ide HE koja radi veliki damage

zasto? jer ak naleti scout i ide na tebe ili se cak i zabije u tebe ak ga roknes sa HE mozes sebe ostetit ili cak i ubit(i to sam uspio), a ovak sa AP nema veze kaj pucas iz blizine

i kad vidim nubove kak igraju hetzera s troll gunom i stalno fulaju znam da nema koristi od njih u timu

kako sam ti reko uzmi dugi 7.5

hetzer je okretan al imaj na umu da kad si spotan moras se micat jer te arty gadja,dobar arty treba 5 sec i vec leti granata na tebe

oneshotat te moze vec sturm panzer,m37 i mozda cak su-26 (nisam ziher)

znaci moras bit IZA grmlja kad puknes da te ne otkriju i cesto se premjestat

camo net je obavezan,i ramer i vent ili ramer i gun drive,a ak mislis ozbiljnije kampat,uzmi binocs,daju ti view range al isto 5 sec nakon kaj stanes i mozes ih premjestat po ostalim tenkovima

imaj na umu da gun drive i camo net se aktiviraju 5 sekundi nakon sto si stao,znaci da se hull ne mice-kad ti svijetli usklicnik u snajp modu ili van snajp moda stisnes x

s hetzerom se ucis osnove za njemacke td-e jer vecinom imaju brzo pucajuce i precizne topove al sa manjim damage-om nego npr. rusi

stug je posebna prica,strasno je brz i okretan i moze se igrat ko medium tenk,malo agresivnije ili total camping

7.5 L70 top je isti ko na pzr4 i strasan je snajper

kasnije sa stugom dobis i 8.8 kratki al ja i dalje koristim L70 jer ima skoro istu pen,uz manji damage brze puca i manje dinga

sa hetzerom sam jednom imal top gun i halonena sam dobio-znaci ubil sam bar 3 tenka 2 tira veca od mene,pogadjas sa dugom 7.5 cijevi

gadno je da se radio i motor moraju otkljucavat da sve bude top,al 3 motora i 2-3 radija su samo za njega

najbitnija ti je posada

kad su na 100%,obavezno uzmi skilove za veci view range comanderu

i da stug je predobar mani mejker,posebno sa top opremom,i kad se ufuras malo s njim igrat

NEJDI nikad prvi i nikad sam, prilagodi se timu i uci koja su mjesta dobra za snajpanje,svaka mapa ih ima

ak oces platun, pm-aj me ign EdgeBoy

da bi doso do jagpanthera moras imat strpljenje i zivce za debile u timu, kempanje i cekanje

10% je bitan tenk a 90% igrac, skill je najbolja oprema kaj ju mozes imat

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Krenuo sam igrati WoT i razmišljam o kupnji light tenk PzKpfw II Luchus ili Wespe? Zanima me koji je bolji,ili pak ako netko zna nekog boljeg nek kaže?

Programer,web developer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

malo sam snimao dossier file i rekoh idem si ćopiti master tanker. danas uspijem pronaći i ubiti zadnji tenk, tam neki francuz i ne dobim medalju {#}

poslao sam ticket i evo odgovora:

thank you to contact us in regards this achievement.

Unfortunately, there's a known issue affecting this medal that prevents to be activated. :|

Once we are able to solve this issue, all eligible accounts should be able to get it. :)

Have a nice day!

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wedran Dev kaže...

Krenuo sam igrati WoT i razmišljam o kupnji light tenk PzKpfw II Luchus ili Wespe? Zanima me koji je bolji,ili pak ako netko zna nekog boljeg nek kaže?

oba tenka su ti sitne ribe... pogledaj po youtube najjače tenkove IS-7, IS-4, E100, MAUS, AMX50B, T110E5, E-50, T-54, Jagdtiger, Object 704... pogledaj po youtube koji ti se sviđa i odaberi kojeg hoćeš i kreni istraživat tu granu da dođeš do njega

★★★★★☆
14 godina
@ED63, jel se mozda prezivas Dostojevski?
16 godina
Ziga kaže...
dzan kaže...

Tier VI... uzmi ex KV-3 kakav usrani money maker? s 122mm topom, on jede kredite jer su granate preskupe a zaradu ne možeš imati kad uzmeš ispucane granate i troškove popravka + brze popravke / prvu pomoć.... uzmi i JagdPz IV... tier 6 TD..bez premiuma jedva da išta zarađuje

Ja imam Ausf B i smijem se na bilo čiju izjavu da se bez premiuma može živjeti u Tieru IX Heavy, taj tenk sam igrao 2 mjeseca bez premiuma, odvukao me 900.000 kredita u minus! da 900.000 !

bez premiuma najbolje partije su mi 20.000 kredita, lose partije su -15.000 minusa, ne vrti se oko nule već se konstantno ide u minus.

S premiumom je posve druga priča za igranje, sad upravo odigrao dobru partiju s pobjedom..40.000 kredita zaradjeno, 9000 kredita za granate, 12.000 popravci... i 3000 za prvu pomoc clanu posade...

+ evo još jedne odlične partije, 5 ubio, 8 oštetio, 4 otkrio... dobio 50.000 kredita, granate 15.000 popravci 14.000, prva pomoc 3000, popravak 3000

Sad odigrao 2 partije sa E-75. Prva je malo bolja, druga prosjecna. Bez premiuma. Ako treba stavim i cijeli screenshot gdje se vidi da nemam premium.

1. 1.
2. 2.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

malo sam snimao dossier file i rekoh idem si ćopiti master tanker. danas uspijem pronaći i ubiti zadnji tenk, tam neki francuz i ne dobim medalju {#}

poslao sam ticket i evo odgovora:

thank you to contact us in regards this achievement.

Unfortunately, there's a known issue affecting this medal that prevents to be activated. :|

Once we are able to solve this issue, all eligible accounts should be able to get it. :)

Have a nice day!

LOL ja im odgovorim kao, i hope it gets fixed before the next patch..

odgovor:

Unfortunately we do believe this will be solve with the next patch, which means you will have to kill the next tanks released with that very same patch to get your achievement.

We easily understand the frustration such a news can bring, but for technical reason, our Development Team had no choice.

{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma katastrofalno se odnose prema customeru inače, ja jednostavno neznam zašto ne prestanem igrat ovo sranje... Čeka se GW 2!! Od mene ni marke više neće dobit!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Tako je! Ni pare vise im nemojmo dat! Usrana igra! Ajmo svi quit!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sve f2p igre su takve, prvo te navuku igra odlična onda polako gubiš pa želiš kupiti golda misliš si biti ću bolji ako kupim premium ili gold...

I onda skužiš da su u početku usavršili igru i sada ih boli qurac pare su dobili...

...

0 0 hvala 0
14 godina
Iza svega toga su masoni, židovi i Bin Laden.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

hahahahaha, jednostavno se obružajte s par tier 5 tenkovima za pare skupljat i prestanite premium koristit :D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice